Pierced ​– Megjelölve (Lucian & Lia 1.) 56 csillagozás

Sydney Landon: Pierced – Megjelölve

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Vajon ​megmenti vagy elpusztítja őket a szerelem?

Lucian Quinn-nek hívnak, és enyém a világ egyik legsikeresebb szoftvervállalata. Huszonkilenc éves vagyok, gazdag és szingli. Ez már valami, ugye? És persze én vagyok a kedvenc célpontja minden vadászni induló nősténynek. Talán hencegésnek tűnik, de a tény, hogy isteni vagyok az ágyban, szintén nem hátrány. Ugyanakkor ezek a nők azt nem tudják, hogy tökéletesen elcseszett alak vagyok, és végérvényesen tönkretett a múltam. Az egyetlen dolog, amit kaphatnak tőlem, az az egy óra… akkor sikoltozhatnak… Többször is.
Ám megláttam azt a lányt..

Lia Adams vagyok, utolsó éves a St. Claire's-en, Észak-Karolinában. Bántalmazó anya mellett nőttem fel, egy elmebeteg mostohaapával, aki még nála is rosszabb volt… Sokkal rosszabb. Mostanra már egész közel jutottam ahhoz, hogy túllépjek a múltamon, és nekiálljak megvalósítani az álmaimat. Megteszek mindent, amit kell ezért, hosztesszként dolgozom, hogy ki tudjam fizetni a… (tovább)

Sydney Landon: Pierced

Eredeti mű

Eredeti megjelenés éve: 2014

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2019
254 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634577249 · Fordította: Moldova Júlia

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Lia Adams · Lucian Quinn


Kedvencelte 3

Most olvassa 4

Várólistára tette 102

Kívánságlistára tette 74


Kiemelt értékelések

>!
Mrs_Curran_Lennart P
Sydney Landon: Pierced – Megjelölve

Erőteljes erotika, gyermekkori bántalmazás és vonzalom első pillantásra, erről szól a könyv.
Lia a munkája kapcsán találkozik a fiatal, sikeres cégtulajdonos Luciannel, aki gyönyörű és ellenállhatatlan. Na persze, mi más is lenne! Viszont valami szörnyűség történt a múltjában, ami miatt ódzkodik a kapcsolatoktól. Liát pedig bántalmazta a mostohaapja. Hol is olvastam már ilyet? Sok helyen, és igazából ez nem is zavart annyira, mint az hogy a cselekmény fele lepedőakrobatika, pedig csak 250 oldalról van szó. De olyan függővég van benne, hogy muszáj folytatnom, a fene essen belé.
(R. K. Lilley Flight trilógiájához hasonlít, de az valahogy érdekesebb volt)

>!
Enikő_Darai_Enii P
Sydney Landon: Pierced – Megjelölve

(Többségében) cuki, könnyed szerelmi limonádé megspékelve pár mélyebb gondolattal. Egy estés szórakozásnak tökéletes volt.

>!
Ács_Milán
Sydney Landon: Pierced – Megjelölve

A szemnek nagyon is kellemes és megkapó borító után nem egy ilyen történetre számítottam, mint amit olvastam. Mert a történet majdhogynem egyenlő a nullával. Sablonos szereplők egy olyan történetben, ahol semmi izgalom és meglepetés nem marad az olvasónak, mert minden ami történik, várható és előre kiszámítható.
Olvasás közben voltak olyan érzéseim, hogy: Ezt már olvastam valahol! És rengetegszer kerített ilyen érzés a hatalmába. Olyan volt ez a regény, mintha több romantikus/erotikus regényből kiollóztak volna részeket és azokat illesztette volna össze az írónő.
Sokkal izgalmasabb lett volna, ha a sok szex helyett például többet megtudhattam volna Lucian múltjáról.
Arra is számítani lehetett, hogy függővéggel fog zárulni ez a rész, de engem sajnos még ez sem hozott lázba, hogy minél előbb olvashassam a következő részt.

2 hozzászólás
>!
wallery
Sydney Landon: Pierced – Megjelölve

Végre egy erős, jól kidolgozott női karakter,ezért csillagos ötös jár.A szerelmi szál kissé klisékkel téli,de ezen az estén jól esett.

>!
Pandaland
Sydney Landon: Pierced – Megjelölve

Nagyon nem erre számítottam, azt hittem egy könnyed kis olvasmány lesz, de szerintem ez nem teljesen az, mert elég komoly dolgokat is érint ez a könyv. Lia múltját egészen hamar megismerhetjük, amivel azért sikeresen sokkolt az írónő. Egyszerűen borzalmas belegondolni abba, hogy miken kellett keresztül mennie, ugyanakkor dühítő is, spoiler Csodálom őt, hogy képes volt minden rossz ellenére új életet kezdeni, bízni másokban. Közel engedni egy-két embert, akik az időmúlásával a barátai, a bizalmasai lettek. Erős, aranyos, gondoskodó és csupaszív lányt ismerhettem meg a személyében.
Lucian eleinte eléggé megosztó volt számomra, kíváncsi voltam, hogy vajon mi vezéreli őt, mit akar valójában, ahogyan az őt nyomasztó démonokra is, de remekül adagolta az információkat az író. Mindig elszórt egy kis morzsát az ő múltjával kapcsolatban és még mindig úgy érzem, hogy nem mindent tudhattunk meg arról, ami történt hajdanán, ami ennyire megtörte őt, hogy még a jelenben is kísérti. Szép lassan viszont egyre inkább megkedveltem őt is, azt, ahogyan a lánnyal viselkedett. spoiler
Nagyon várom a folytatást! Imádtam! ♥ spoiler

>!
papramona
Sydney Landon: Pierced – Megjelölve

Izgalmas könyv van benne minden ami kell, erotika, okos szerény nő, rafinált alfa férfi, mindketten nagyon sokáig és sokat szenvedtek az életben, megtörtek, és félnek boldogok lenni vagy bárkit közel engedni magukhoz. Érződik, hogy sok dráma lesz még a folytatásban, de a karakterek nagyon jól kidolgozottak és úgy érzem, hogy megéri elolvasni a történetüket. Nagyon kíváncsi vagyok a titkokra.

>!
RealRedzsy
Sydney Landon: Pierced – Megjelölve

Annyira nem volt ez rossz.
De a jótól pedig messze volt. Semmi extra… Sajnálom hogy csalódnom kellett ebben a könyvben…

4 hozzászólás
>!
Ramóna P
Sydney Landon: Pierced – Megjelölve

Ha én tudom, hogy ez ilyen függővéges….

Nagyon tetszett! Gondoltam olvasok valami rövid, szokásos sémás romantikát. Nos, annyira nem néztem utána a könyvnek és ez egy több részes sorozat… :)
Lia és Lucian jó kis párost alkotnak, mindketten elég sz.r múlttal rendelkeznek (klisének tűnhet, de itt egyelőre nem megy a nagy világfájdalom), mindketten próbálnak ennek ellenére helyt állni a mindennapokba.
spoiler

Ps.: A borító szerintem borzasztó! (Tudom, valakinek ez a zsánere, de én egy 29 éves kockához egy más felépítést képzelek el.:D)

4 hozzászólás
>!
Cat8 P
Sydney Landon: Pierced – Megjelölve

több könyvben is előforduló párosítás:
– gazdag, jóképű, izmos és sikeres vállalkozó, aki félisten az ágyban
– egy főiskolás lány, akinek alig van tapasztalata

Viszont mindketten sérültek testileg és lelkileg. A sors úgy tűnik, hogy egymásnak szánta őket. A levegő izzik közöttük, így majdnem minden gondra a szex a megoldásuk.
A végén Lia meggondolatlansága nagyon idegesített.

Olyan függő véggel zárul, hogy azonnal olvasnám a folytatást. Vajon Könyvmolyképző kiadó mikorra tervezi?

>!
Domovecz_Anett
Sydney Landon: Pierced – Megjelölve

Nekem nagyon tetszett ez a könyv , alig várom a folytatását .
Két megtört lélek , két megtört szív , kegyetlen múlt ami végig kíséri a történetet .. e kettőjük szerelme nem szokványos de egymást segítik , picit elfelejtsék mi is történt velük.
„ csak két lehetséges kimenetelt tudok elképzelni : vagy megmentjük , vagy elpusztítjuk egymást ”
Lia , nagyon sokat szenvedett a családja miatt , a nevelő apja bántalmazta az anya nem szeret-e ,pedig csak szeretetre vágyott , magát okolta történtekért ..nincs nagy vágya csak lediplomázni és dolgozni amihez ért , de egy nap minden megváltozik egy munka során lucian mindent megváltoztat .
Lucian nem bírja elengedni , valami vonzást érez , és egyre jobban kötődik hozzá , míg Lia kiönti a lelkét a múltját , Lucian inkább bezárkózik , fél hogy eltaszítja evvel a lányt és az álmai egyre ritkábbak lesznek , mire képes a két meggyötört lélek ha szív erősebb , és megpróbálják egymást megmenteni .. de van egy olyan erő ami őket elválassza múlt felszínre tör …. Már a folytatást alig várom , kiderüljenek a múltbeli dolgok …


Népszerű idézetek

>!
Mrs_Curran_Lennart P

A nők pontosan tudják, hogy a pasik nagyra nőtt csecsemővé változnak betegen.

130. oldal

1 hozzászólás
>!
SeRa00

Luc annyira fontos lett nekem, hogy csak remélni tudom, képesek vagyunk annyira a hátunk mögött hagyni a múltunkat, hogy lehessen jövőnk.

>!
Pandaland

Alig néhány nap, és idejutottam. Először félisten, aztán húzzak el. Na, szép. Így múlik el a dicsőség.

33. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lia Adams · Lucian Quinn
>!
Pandaland

Felveszem a villát, és nekilátok a tojásnak. Lucian az arcom és a hajam tanulmányozza. Mikor a copfomhoz ér, próbálok elhúzódni.
– Ez… ez fogselyem? – Bólintok, mire felnevet. – Atyaég, te aztán megoldod azzal, ami van, ugye? Először egy drót a konyhából, most meg fogselyem! Mire hazaérek, a gatyám lesz a hajadban?
Gyerekesen nyelvet öltök, mire csak még jobban nevet.

150. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lia Adams · Lucian Quinn
>!
SeRa00

Csak döbbenten bámulom azt, aki vagy, és mindazt, amit elértél annak ellenére, amin keresztülmentél.

>!
SeRa00

Már réges-rég megtanultam, hogy a remény és a vágyakozás csak csalódást hoz. Én vagyok a felelős a jövőmért, és rajtam múlik, hogyan alakul ez a történet.

>!
vklara

– Van róla fogalmad, milyen közel álltam hozzá, hogy hívjam a zsarukat, és megpróbáljalak megmenteni? Jake-nek majdnem sikerült meggyőznie, hogy egy gödörben fekszel holtan feldarabolva. Én még kapaszkodtam a reménybe, hogy csak szexrabszolgaként tartanak fogva.

160. oldal

>!
SeRa00

Ha sose látnám többé, akkor is örökké hálás lennék neki, mert életemben először éreztem, hogy valaki védelmez és törődik velem.


Hasonló könyvek címkék alapján

Brittainy C. Cherry: Tűzeső
Christina Lauren: Gyönyörű játékos
J. R. Ward: Éjsötét szerető
Meghan March: Tiéd vagyok
Helen Hoang: A szerelem egyenlete