Halálos ​téboly 4 csillagozás

Susanne Sonn: Halálos téboly Susanne Sonn: Halálos téboly

A jóképű pszichiáter, Brian O'Malley vezeti a St. Louis Rechabilitációs Intézet, Houston legkiválóbb magánklinikáját. Amikor egymás után két tolókocsiba kényszerült betegük is gyilkosság áldozatává válik, megindul a nyomozás. Amikor aztán hirtelen nyoma vész dr. O'Malley barátnőjének, a szép és közkedvelt Susannak is, kitör a pánik. A több szálon futó, izgalmas történet végén fény derül a tébolyult pszichopata gyilkos személyére, és ha nehezen is, de a sebek gyógyulni kezdenek… Susanne Sonn az orvoskrimik mestere, kiadónk gondozásában ezentúl negyedévente jelenik meg egy-egy műve!

>!
Kalandor, Budapest, 2004
190 oldal · ISBN: 9639557161 · Fordította: Monos Zsuzsanna · Illusztrálta: Tóth Nándor
>!
Textronic, Budapest, 1993
66 oldal · puhatáblás

Kiemelt értékelések

Angria_Wolf>!
Susanne Sonn: Halálos téboly

Bár a tényleges krimi szál a könyvnek csupán kb. a negyedét teszi ki, és inkább hasonlít valami szerelmes füzetre, azért egészen szórakoztató volt. Kis mérete miatt kényelmes utazó könyv.

lutza>!
Susanne Sonn: Halálos téboly

Véletlen bukkantam erre a könyvre egy könyvvásáron. Gondoltam 250 Ft-ot bőven megér, de még mennyire! Néhány helyen kicsit hanyag volt, de összességében érdekes könyv. Tetszett, hogy rengeteg szálon futott a történet, így talán élvezhetőbb volt.


Népszerű idézetek

lutza>!

Simon Mortimer hadnagy szerette a hivatását, de ha oda kellett állni valaki elé, és megmondani neki, hogy az anyja, a felesége, a férje, a fia nem jön többé haza, az mindig megrázta.

(első mondat)

Angria_Wolf>!

-Nagyon is sokat értek a fájdalmából. Én is szeretem a feleségemet, és hülyeségnek tartom, hogy mindenki pótolható. Egy fenét. Bizonyos emberek soha, semmilyen körülmények között nem pótolhatók.

173. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Heinz G. Konsalik: Orvos a dzsungelben
Agnes St. Clair: A harag napja
Eva Arvens: Titkos völgy
Calia Read: Szétcsúszva
Hedwig Courths-Mahler: A Rodenbergek öröksége
Karine Giébel: Csak egy árnyék
Sheila Bruckner: Két pupák egy csávában
Tess Gerritsen: Tolvajok királynője
Diana Palmer – Cathy Gillen Thacker: Nyomoz a páros / Emily megoldja
Norbert Dax: Hurokban