Télen 12 csillagozás

Susanne Gernhäuser: Télen

Hurrá, esik a hó! Lehet hóembert építeni, szánkózni, hógolyózni, sült gesztenyét enni! És már az ünnepi készülődés hangulata is benne van a levegőben. Amikor odakint hideg van, megváltozik a természet, és sok új izgalmas élmény és felfedeznivaló vár.

Tagok ajánlása: 2 éves kortól

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Keress, találj, mesélj! Scolar

>!
Scolar, Budapest, 2019
22 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789635090105

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

ppeva P>!
Susanne Gernhäuser: Télen

Odakint tombol a nyár, benn is van vagy 30 fok. Három és fél éves unokámat nem érdeklik az „aktualitások”, ő a téli böngészőt akarja nézegetni. off Tulajdonképpen egész jó kis virtuális hűsölés volt: hógolyózás, korcsolyázás, hóangyal, szánkózás és egyebek.
Kb. másfél éve kapta ezt a könyvet, azóta legalább százszor biztos elolvastatta velem off (ma délután pl. hatszor kellett egymás után elölről végignézni, végigolvasni, kisebb korában ez akár 15-20 ismétlésig is felment). És nem azért, mert kevés könyve van.
Nem elég neki, ha beszélgetünk a képekről. Az összes szöveget fel kell neki olvasni… Már a második olvasásnál szinte görcsöt kap az állam a kínos ásítozástól. :))))
Már minden részletében ismeri, mégis rendszeresen leveszi a polcról, és hozza – ez azért önmagáért beszél. Jó kis könyv, aranyosak a rajzok, rengeteget lehet beszélni, kérdezni belőle.
Egyébként a Keress, találj, mesélj! sorozat többi kötetét is szereti.

B_Panka>!
Susanne Gernhäuser: Télen

A böngésző nálunk mindig nyerő és ezt most tényleg nagyon eltalálta a kiadó. Megtaláljuk benne az ünnepeket, a családi együttléteket, de környezettudatosságra is nevel és egy kis természetismeret is van benne.

SzTEtti>!
Susanne Gernhäuser: Télen

Nagy reményeket fűztem hozzá, aztán alig tudtam rávenni a lányomat az együttműködésre. Túl kicsik a figurák és túl sok minden van összezsúfolva a képeken. Kiadói ajánlás alapján 2 éves kortól, az én kislányom 21 hónapos, szóval 3 hónap a differencia, de nem hiszem, hogy ez volt a baj. Annyit kellett keresnie egy hóembert, hogy bedühödött és otthagyott. :D Az ő kis szeme és agya még nem tud ennyi apróságot feldolgozni. Szerintem. Végül azért átverekedtük a könyvön a magunk módján.

Pennmenelien P>!
Susanne Gernhäuser: Télen

Az a baj, hogy miután az Évszakos böngészőket megismertem, minden más hasonló könyvet ezekkel vetek össze, de ez a könyv, valahogyan átment a szűrőn. Igazából mindenféle helyszín van a könyvben, mindegyik képen rengeteg dolog történik és jó beszélgetési alapok, ráadásul szépek a képek és az emberek is szimpatikusan vannak megrajzolva. Ami miatt le kell vonnom egy fél csillagot, hogy kicsi a könyv, így nagyon zsúfoltak a képek és aprók az emberek, tárgyak, állatok.


Hasonló könyvek címkék alapján

Rotraut Susanne Berner: Őszi böngésző
Anne Suess: Sürgés-forgás Macivárosban
Dániel András: Mit keresett Jakab az ágy alatt?
Sven Nordqvist: Fedezd fel Pettson és Findusz farmját!
Marianne Dubuc: Spuri Gyuri, a postás egér
Jason Hook: Hová bújt a sárkány?
Axel Scheffler: Hurrá, havazik!
Julia Donaldson: A Graffalókölyök
Anna Milbourne: Diótörő
Julia Donaldson: Bot Benő