Fedezd ​fel az óriásjárműveket! 5 csillagozás

Susanne Gernhäuser: Fedezd fel az óriásjárműveket!

A ​Ravensburger népszerű Mit? Miért? Hogyan? gyermekkönyvsorozatának 44. kötetét lapozgatva az óriásjárművekkel ismerkedhetnek az óvodások és a kisiskolások. Felfedezhetik, mire valók ezek a hatalmas járművek, és hogyan irányítják őket. Megtudhatják, mire használják a lapátkerekes kotrógépet, az óriásdömpert, a nehézvontatót, az óriásdarut, a fakitermelő gépet, a lépegető exkavátort. Megismerkedhetnek a konténerhajókkal, a legnagyobb repülőgépekkel, a leghosszabb vonattal és a legerősebb űrrakétával is.

A már hazánkban is közkedvelt Ravensburger-játékok közé tartozó képes szakkönyvsorozat kedves illusztrációkkal, a gyerekek életkorának megfelelő információkkal ad választ a rengeteg kérdésre. Minden egyes oldal új témakört jár körül, melyek részletgazdagságában a felnőttek segíthetnek eligazodni, akár egy-egy óvodai vagy kisiskolás foglalkozás keretében. A sorozat nyomdai kivitelezése egyedülállóan magas színvonalú. Fő különlegessége, hogy minden könyv közel 50 titkos… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Mit? Miért? Hogyan? Scolar

Scolar, Budapest
16 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789632447292 · Illusztrálta: Peter Nieländer

Garabonciás>!
Susanne Gernhäuser: Fedezd fel az óriásjárműveket!

Ez a link sorozat egy kincs! A miniből olvastunk többet, de ez is ugyanolyan jó könyveket vonultat fel. Nekem rengeteg újdonság volt benne, a szénbányász gépezet fenomenális volt. Jók voltak a fülecskék, könnyen el lehet képzelni ezek a monstrumokat munka közben.

tilia_tomentosa >!
Susanne Gernhäuser: Fedezd fel az óriásjárműveket!

Három éves kisfiamnak nagyon tetszik ez a könyv. Már kb. negyedszerre meséljük, amióta kihoztuk a könyvtárból.