Az újabb Keress, találj, mesélj! képeskönyvből kiderül, hogyan készülődünk karácsony közelgő ünnepére. A gyerekek mézeskalácsot sütnek, karácsonyi díszeket készítenek, betlehemes játékot mutatnak be, és persze alig várják, hogy szenteste kibonthassák az ajándékokat.
A gyerekek nemcsak az adott oldalpáron kereshetik meg a képből kiemelt tárgyakat vagy embereket, egyes szereplők és tárgyak több helyen is felbukkannak a könyvben, így akár egy történetet is el lehet mesélni a könyvet lapozgatva.
Boldog karácsonyt! 18 csillagozás

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Keress, találj, mesélj! Scolar

Kedvelem a Scolar böngészőket, ezért örültem, amikor be tudtam szerezni a karácsonyi példányt. Gyakran nézegetjük lányommal. A már megszokott módon bal oldalon találunk néhány kiemelt tárgyat, amit megkereshetünk az oldalakon. Ennél persze jóval több mindenre bukkanhatunk böngészés közben.
Bekukkanthatunk a konyhába megnézni a mézeskalácssütést. Az óvodai készülődést, hangolódást is megleshetjük. Az utcai kirakatok karácsonyi fényei, a játékbolt, a szánkópálya, a karácsonyi vásár, a fenyőbeszerzés, betlehemezés mind a maga módján hangol minket az ünnepre.
Anna kedvenc oldalai, ahol hóembert építenek a gyerekek, a szánkózás, valamint az ajándékbontás. :D
Mindenhol karácsonyi díszek, fenyőfák, játékok és hó. Igazi ünnepre hangoló kötet a legkisebbeknek. És én is imádom! ^^

Nem nyerte el egyikőnk tetszését se igazán, pedig a sorozat többi tagja jól megy