Liberty ​Land 15 csillagozás

A menedék
Susannah Skiethen: Liberty Land

Madison ​Harper az őt ért csalódások elől Dallasba menekül, ahol úgy gondolja, talán megtalálhatja a megérdemelt boldogságot, azonban élete ott is megfeneklik. Nagyapja kérésére egy év távollét után visszatér a családi birtokra Liberty Land-re, ahol a múlt árnyai újra kísérteni kezdik.
Egy baleset következtében a sors az útjába sodorja Dereket, aki mogorvasága és folyamatos elutasítása ellenére is vonzza a lányt. A férfi saját élete viszontagságai elől keres menedéket a birtokon, ahol kettejük élete összefonódik. Szüntelenül igyekszik ellenállni Maddie vonzerejének, ahogy a lány is küzd az érzéseivel, amit a felbukkanó exvőlegény, Drew csak tovább bonyolít, hiszen nem hagyja elfelejteni a múltját.
Maddie és Derek napról napra közelebb kerülnek egymáshoz, de az életüket övező titkok megnehezítik a boldogsághoz vezető utat.
Vajon elég erős a kötelék, ami összefűzi őket, hogy legyőzzék az eléjük gördülő akadályokat?
Fordulatos és szenvedélyes szerelmi… (tovább)

>!
Book Dreams, Gyömrő, 2021
348 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156155771

Kedvencelte 6

Most olvassa 2

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 17

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Zsanett>!
Susannah Skiethen: Liberty Land

Nem is tudom, hogy mit is írhatnék…… nem találom a szavakat.
Susannah Skiethen ismét fantasztikusat alkotott.
Egy fordulatos és szenvedélyes történetet olvashattam. Ami a szerelemről, a továbblépésről, bizalomról és a reményről szól. Madisont és Dereket imádtam, tetszett a karakterük. Nekik tényleg találkozniuk kellett. Néha szoktam rajta gondolkodni, hogy semmi sem történik véletlenül és mindennek meg van a maga ideje, ez a történet erről is szól számomra. Én is szeretnék egy ilyen menedéket, mint Liberty Land ahová fogom magam és lelépek amikor már mindenből elég. A legnagyobb bajom, hogy gyorsan a végére értem annyira beszippantott. :) Eve és Colin is nagyon szimpatikusak voltak, remélem még olvashatok róluk.

1 hozzászólás
Tünde_Vágási>!
Susannah Skiethen: Liberty Land

Nem is tudom,hol kezdjem. Első könyvem az írónő től, de ezek után be kell szereznem a többi könyvét is.
A borító lélegzetelállító. A történet mindent tartalmaz, ami számomra elengedhetetlen. Izgalom, romantika, feszültség. Ritkán futok bele olyan könyvbe,ami ébren tart. Ami letehetetlen és megunhatatlan. Derek és Madison története pont ilyen volt. Azt mondanám,hogy még rövid is volt. :D
Olvastam volna még tovább :)
Köszönöm ezt a leírhatatlan élményt.

2 hozzászólás
Wen I>!
Susannah Skiethen: Liberty Land

Kedves Susannah!
Félve vettem a kezembe a könyvet. Ismersz, nem vagyok romantikus alkat. Úgy kezdtem bele, hogy erről véleményt kell írjak, és mi van, ha nem tetszik, meg én akkor nem fogok semmi jót írni… (Most néztem az előbb az értékeléseim, mentsen mindenkit tőlem az ég XD)
Szándékosan nem választok olvasnivalónak romantikust, mindig kell lennie benne valami durvának, erőszakosnak, inkább legyen erotikus egy regény, mint romantikus. Rájöttem most, hogy félek tőlük, mert a lelkemig sunnyognak az érzések, összefacsarodik a gyomrom, és dobog a szívem a kritikus részeknél.
Mesterien értesz ahhoz, hogy megkínozz. Utállak XD Maddie és Derek két olyan karakter, akivel együtt tudtam érezni, el tudtam képzelni milyenek lehetnek (és nem azért, mert a könyvjelzőn ott volt Henry Cavill, bár ez nagy segítség. Imádom a fickót!) Maddie imádnivaló, kissé makacs teremtés, akivel könnyen lehet azonosulni, Derek meg… Hát ő Derek XD Levettél vele a lábamról. Nagyon jól felépített karakter.
Köszönöm, hogy olvashattam! Imádtam! :)
És még valami :D
Epret és pezsgőt!

1 hozzászólás
Fzsofi4>!
Susannah Skiethen: Liberty Land

Kedves Susannah Skiethen!
Köszönöm ezt a CSODÁT! Annyira jól esett olvasni. Madisonnal együtt éreztem. Vannak pillanataim, mikor itt hagynék hanyatt- homlok mindent… Szeretnék egy saját Liberty Landet… Derek. Megszakadt a szívem érte. Gombóccal a torkomban olvastam mondatait. Semmi nem történik véletlenül. Drew, Jason. Ők azok a típusok, akiknek esélye nincs nálam. Eve és Colin. Drukkoltam nekik. Hinni kell. Másképp nincs élet.
Az írónő új könyve lélekemelő, reménytadó és csodás. Ne hagyja ki senki.
Köszönöm az élményt. :)

2 hozzászólás
szokemeli>!
Susannah Skiethen: Liberty Land

Köszönöm, hogy elolvashattam, megjelenés előtt. Nagyon szeretem ezt a történetet.
Derek magabiztos, kemény férfi, Madison szemében egy különösen mogorva fickó, aki iránt támadt vonzódása megmagyarázhatatlan. A férfi farmra kerülését és ő magát is titkok övezik. Személyisége és az állatok iránti szakértelme, alázata és tisztelete kimagasló, mindenki felnéz rá és igazi családtaként szereti. Saját érzelmi „csatáik” ellenére egyre jobban vonzzák egymást Madisonnal, miközben próbálnak helyt állni az őket és a farmot ért külső támadások ellen is. Egy izgalmas, fordulatokkal teli romantikus történet, melyen keresztül betekinthetünk kicsit a cowboyok ismeretlen világába is. Nekem szerelem első olvasásra. ♥

1 hozzászólás
Gaby70 P>!
Susannah Skiethen: Liberty Land

A borító gyönyörű! Ha könyvesboltban járnék,tuti levenném a polcról.
A történet pedig:romantikus,izgalmas,titkokkal és feszültségekkel teli.Imádtam!
A léleknek pedig MENEDÉK!

1 hozzászólás
kkitti12>!
Susannah Skiethen: Liberty Land

Gyönyörű köntösbe csomagolt gyönyörű történet.
Eddig megjelent könyveket is nagyon szerettem, mégis ez lett a leg számomra! ♥
Igazán hozta azt a stílust amit a borító sejtet.
Múlt titkai fokozatosan kerülnek a felszínre, sebek melyek nem gyógyultak be.
Sem Maddie sem Derek múltja nem egyszerű.
Két törött ember sorsszerű találkozása.
Azt hiszem mindannyian szeretnénk egy Liberty Landet, ahol kicsit elbújhatunk, ahol összeszedhetjük magunkat, ami menedéket nyújt.
Maddie múltjáról fokozatosan hull le a lepel, nem gondoltam volna, hogy az a seb ekkora volt. Ő mégis szembe nézett a múlttal, megerősödött.
Derekért összetört a szívem.. Aztán jött az a bizonyos fordulat, amiben valahol ott legbelül reménykedtem.
Család, barátok akik összetartanak. Nagypapa lett az egyik kedvencem.♥
Colin és Eve, róluk még szívesen olvasnék, mert úgy érzem az a történet még nem ért véget.
Köszönöm ezt az élményt! ♥

1 hozzászólás
Ódri19>!
Susannah Skiethen: Liberty Land

Nagyon köszönöm a bizalmat, hogy előolvasója lehettem a könyvnek.

A borító a leleplezésénél már a hatalmába kerített, annyira jól sikerült, hogyha egy könyvesbolt polcain látnám gondolkodás nélkül a kosaramba helyezném. Grafikája tökéletesen visszaadja a könyv hangulatát, igazi farmos, körüllengi a Texas feeling.

A történet egyszerű olvasmánynak tűnt, holott mély gondolatokat ébreszt, több egy szimpla romantikus sztorinál. Sokszor megnevetetett, elgondolkodtatott, megsiratott, viszont lelkileg helyre tett. Az Írónő írásmódját nagyon kedvelem, jól bánik a szavakkal, felesleges leírásokat nem alkalmaz. A tájak, helyszínek leírásai olyan részletes megfogalmazással kerültek kidolgozásra, hogy szinte ott éreztem magam, olyan volt, mintha valóban éreztem volna a bőrömön a szellő fuvallatát, a virágok, fák illatát, hallottam volna az állatok hangját, a patak csobogását.

A szereplők jól kidolgozottak voltak, minden karakter a neki szánt stílusnak megfelelően volt ábrázolva, nem voltak kicsapongások. Az érzéseket, vívódásokat nagyon jól ábrázolta, teljesen tudtam azonosulni az adott szituációval, hol együtt sírtam, hol együtt nevettem a szereplőkkel. Maddie szemszögéből olvashatjuk a történetet, de szívesen olvasnám Derekéből is, nagyon kíváncsi vagyok, hogyan gondol, érez egyes szituációkban. Ahonnan a két főhős indult és ahova egymást segítve érkezett sok- sok esetben elgondolkodtatott, ráébresztett, hogy a való életben is milyen sokrétűek az emberi kapcsolatok, milyen egy igaz barát és egy rosszul megválasztott párkapcsolat hogyan tudja megmérgezni az ember lelkét, de a megfelelő társ hogyan is képes a széttiport bizalmat újra felépíteni. Magtanított, hogy az eső után mindig kisüt a nap, és a napsütésig vezető úton is lehetnek jó dolgok, mint például a szivárvány az esőben.

Liberty Land nem csak Maddie és Derek menedéke lett, hanem az enyém is. Ha lelkileg mély pontra kerülök már tudom mit kell a kezembe vennem, hogy minden a helyére kerüljön.

2 hozzászólás
Dream_Baby>!
Susannah Skiethen: Liberty Land

Nagyon izgatott voltam emiatt a könyv miatt, hiszen az első előolvasási lehetőségem a kiadónál. Ezúton is szeretném megköszönni az írónő bizalmát, hogy így, még ismeretlenül is, de rám merte bízni a történetét.

Túlzás nélkül Susannah ezen könyvében egy csodálatos és rendkívül összetett történetet ismerhettem meg. Volt sejtésem a fülszöveg alapján, arról a világról, amelynek átmeneti vendége leszek, ám hamar bebizonyosodott, hogy ez a könyv sokkal több dologról szól, mint egy egyszerű, ám nehéz hazalátogatásról.

Bővebben: https://bdmagazin.hu/dream-baby-blog-susannah-skiethen-…

2 hozzászólás
takacsera>!
Susannah Skiethen: Liberty Land

Imádtam minden sorát. Csodás, romantikus történet. Váratlan fordulatokkal, izgalmakkal, titkokkal fűszerezve. Maddie és Derek imádnivaló páros. Mindkettőjük múltjában történtek rossz dolgok. Ahhoz, hogy egymásra találjanak, el kellett engedniük a múltat. Izgultam értük, hogy le tudják győzni az eléjük gördülő akadályokat. Bizalom, szerelem, szenvedély, minden amire szükségük volt. Liberty Land lett kettőjük menedéke. Gyönyörű helyre varázsolt olvasás közben. Csodálatos a borító. Köszönöm az élményt.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Gaby70 P>!

-Azt csinálhatnék magával, amit csak akarok.Azt pedig biztosra veheti,hogy lenne benne sikítozás-nézett áthatóan a szemembe.

2 hozzászólás
Zsanett>!

A lelkem olyan, mint a kiszáradt föld, ami a megmentő vízcseppre áhítozik. Te vagy a nyári zápor, ami a tikkasztó hőségben akkor érkezik, amikor a legnagyobb szükség van rá, mert éltet, táplál és erőd ad, megmenti a haldokló lelkem. Te mentettél meg. Amikor Liberty Landre jöttem, menedéket kerestem a sivárságból, ami elől menekültem.

1 hozzászólás
t_briga P>!

Néha csak akkor veszed észre, mennyire meghatározó része az életednek egy bizonyos dolog, amikor elveszíted.

257. oldal

1 hozzászólás
Gaby70 P>!

De hát ilyen egy kapcsolat. Nem mindig rózsaszín ködfátyol,hiszen előfordulnak sötétebb felhős időszakok is, de a lényeg, hogy az ég csak úgy tisztul ki, ha mindketten akarjátok, hogy előbújjon a Nap. Az pedig előbb-utóbb ki fog sütni.

t_briga P>!

Akit szeretünk, azt nem akarjuk bántani.

188. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Radnóti Miklós: Bori notesz
Zelk Zoltán: A három nyúl
Böszörményi Gyula: Nász és téboly
Csernovszki-Nagy Alexandra: Antónia eltűnt
Marilyn Miller: Túl a maffián
Marilyn Miller – Ella Steel: Üldözöttek
Ella Steel: Vágyak dallama
B. E. Belle: Árvák
Fésűs Éva: Az ezüst hegedű
József Attila: Altató