Itt ​sárkány lészen 22 csillagozás

Susannah Lloyd: Itt sárkány lészen

Egyet se féljen, kedvesem! Tudom, a barlangok rémületesek tudnak lenni. Én azonban egy bátor, rettenthetetlen lovag volnék, és én magam fogom megkeresni azt a sárkányt! E szent pillanatban!

„ITT SÁRKÁNY LÉSZEN” – ígéri a térkép.

Így hát a lovag útra kel az X-szel jelölt helyre, hogy bizonyítsa a fenevad létezését. Hátrahagyott kincsek, gyanús csontok kísérik, amerre csak jár, és számtalan jel sugallja, hogy forduljon vissza. De csak nem találja a sárkányt…

Eredeti megjelenés éve: 2021

Kolibri, Budapest, 2022
40 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789634379300 · Fordította: Horváth Vivien · Illusztrálta: Paddy Donnelly

Sicc>!
Susannah Lloyd: Itt sárkány lészen

Nyúlfarknyi, de szórakoztató mese, csodaszép illusztrációkkal.
Kolléganőm megfogalmazása szerint a „nem látja a fától az erdőt” tökéletes példája a történet.
(Imádom a vagány királylányt, aki a háttérben „csendben” legyőzi a sárkányt! :D)

Vandaboszi P>!
Susannah Lloyd: Itt sárkány lészen

A könyvesboltban miután telepakoltam a kosaram ajándékkönyvekkel – és persze számomra is került egy regény abba a kosárba :P – megfáradva a könyvválogatásól és nehéz szerzeményeim súlyától letelepedtem a gyerekkönyvekhez és a kezembe akadt az Itt sárkány lészen. Először belelapoztam, de annyira aranyosak az illusztrációk, hogy az elejétől elolvastam :) ! Elragadó humoros gyermekkönyv, egy icipici történettel, melyen jókat derültem :D !

rita_kalydine P>!
Susannah Lloyd: Itt sárkány lészen

Az ötlet szuper és az illusztráció is tökéletes. De a szövegezése nekem kevés, több humor van benne, több lehetőség… sajnálom!

Clementine_929 P>!
Susannah Lloyd: Itt sárkány lészen

Abszolút odáig vagyok érte. Nagyon aranyosak az illusztrációk, meg maga a történet is. Sok oldalon rengeteg a részlet, amiken nagyon jól el lehet nevetgélni.