Optimális ​szereplés 1 csillagozás

Susan Quilliam: Optimális szereplés

A testbeszéd a személyes szereplés alapja is, ha megismerjük saját testbeszédünket, egyúttal mentális és érzelmi állapotunkkal is tisztában leszünk; ezután pedig tudatosabban sikerül majd kiépítenünk az emberekkel való jó kapcsolatainkat. A szerző ezúttal is – mint mindegyik kötetében – a kérdés-felelet fonalára fűzi gazdag, árnyalt mondanivalóját (hogyan árulkodnak a gesztusaink arról, miként működik agyunk; van-e arra mód, hogy testbeszéddel motiváljuk magunkat; hogyan kapcsol ki a testünk, amikor erre van szüksége stb.). Szó esik a testbeszéd szerepéről a harag hárításában, a bizonytalanság megszüntetésében, a veszély felismerésében, az idő érzékelésében, a kreativitás kifejlesztésében.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: A testbeszéd titkai

>!
Alexandra, Pécs
128 oldal · ISBN: 9633672279 · Fordította: Cserna György

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Zenemogyi>!
Susan Quilliam: Optimális szereplés

Egy újabb érdekes könyv Susan Quilliamtől!

Az biztos, hogy egy fokkal jobban tetszett a Viselkedés idegenekkel-től.

A tartalomhoz szerintem a borító jobban illik, mint maga a cím. Persze, a szereplést sok különböző módon lehet értelmezni. :)
A leírtak érdekesek voltak, és több hasznos dolgot is elénk tár. Azonban azt meg kell hogy jegyezzem, néhol, voltak benne furcsa mondatok, amiket nem neveznék hülyeségnek, de mintha nem egészen lettek volna átgondolva. Lehet, hogy a fordítás az oka, vagy a könyv tömörsége, nem tudom. De ez nem igazán tetszett.

Az Optimális szereplés olyan embereknek ajánlanám, akik munkát keresnek, vagy szeretnék magukat feltornázni a ranglétrán; akiknek nem 100%-os az önkontrolljuk, vagy egyszerűen csak érdeklődnek a téma iránt, de nem egy száraz szakkönyvre vágynak.


Hasonló könyvek címkék alapján

Barbara Pease – Allan Pease: A testbeszéd enciklopédiája
Allan Pease: Testbeszéd
Vera F. Birkenbihl: Testbeszéd
Paul Ekman: Leleplezett érzelmek
Joe Navarro: Beszédes testek
Ann Gadd: Árulkodó szokásaink
Barbara Pease – Allan Pease: Testbeszéd a szerelemben
Joe Navarro: Árulkodó jelek
Brian Tracy – Ron Arden: Vonzerő
William J. Majeski – Ralph Butler: Hazugságvizsgáló könyv