Született ​vadóc (A csodálatos Titan lányok 3.) 75 csillagozás

Susan Mallery: Született vadóc

Semmi kétség, Stockholm-szindrómában szenvedek, gondolja Izzy, amikor rájön, hogy őrülten vonzódik Nickhez, aki a nővérei megbízásából majdhogynem elrabolta otthonról, és beleegyezése nélkül a farmjára cipelte. A legkisebb Titan lánynak a testvérei szerint itt kellene kihevernie a robbanás okozta sokkot – a robbanásét, mely kis híján megvakította őt! Egy műtét tökéletesen visszaadhatná a látását, ugyanakkor a beavatkozás magában rejti annak a kockázatát is, hogy teljesen és végérvényesen megvakul. És Izzy, aki eddig nem félt semmitől, most visszaretten az operációtól -meg attól, hogy belevágjon élete legnagyobb kalandjába: odaajándékozza a szívét egy férfinak, akinek csak a hangját, az illatát és az érintését ismeri…

Eredeti megjelenés éve: 2009

>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2016
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634079804 · Fordította: Szabó Júlia
>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2016
352 oldal · ISBN: 9789634079811 · Fordította: Szabó Júlia

Enciklopédia 1


Kedvencelte 3

Most olvassa 2

Várólistára tette 35

Kívánságlistára tette 16


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Susan Mallery: Született vadóc

Volt olyan jó, mint az első rész, sőt! Talán ez még szerethetőbb volt számomra.
Izzy karakterét már a legelejétől kedveltem, kíváncsi voltam, hogy fogom e szeretni az ő történetét, nem lesz e unalmas egy kicsit az egész? De nem.
Nick és Izzy tökéletes párost alkotnak.
Hihetetlenül ki van forrva a sorozat. Mindegyik rész izgalmas, kalandos, vicces és romantikus. Mindig eseménydús szálakat ismerhetünk meg részről részre.
Brillírozott az írónő, tökéletes kis olvasmányt alkotott ismét.
Isteni.
A befejező kötetre iszonyatosan kíváncsi vagyok már.
Nagyon örülök, hogy egymás után olvashatom őket. Így a jó megszakítások nélkül.

Bitten>!
Susan Mallery: Született vadóc

Alakul….. Kedveskéim…..Alakul….
A végére csak rájön mit is hiányolok én :D
Ez a rész valóban kettejükről szólt. Be kell valljam CA hatását éreztem rajta, de felettébb örültem neki, hogy nem koppintáson alapult. Egyedi volt és igazán jól sikerült megfogni a ranchnak szánt célt. Heidi szeretetreméltó volt, pótolta Erin adta gyermekiséget.
Skye és Lexi továbbra is hozzák a „Titánvért”.
Várom a folytatást, bár még nincs a polcomon de hamarosan helyére kerül reméljük.

Mrs_Curran_Lennart P>!
Susan Mallery: Született vadóc

Szent Hermione tyúkszemére! Már megint egy szenvedős pasi. Olyan jól indult pedig. Nick elrabolja Izzyt, hogy a farmján ráébredjen arra, hogy érdemes élni. De a pasi akármilyen jól néz ki (ezt csak mi tudjuk, Izzy nem látja) a sötét múltja miatt önsajnálatban dagonyázik. Plusz van még egy jó kis titok is, ami a Titan lányokat ellene fordíthatja. Szóval a sztori oroszlánrésze Nick farmján játszódik. Szerencsére Nick társa, Aaron egy cuki pofa, amolyan meleg fickó módon. Sajnos Garth megint szemétkedik egy sort, így nehéz lesz megkedveltetnie magát. Kíváncsian várom, Dana hogyan látja el a baját. A történet vége HEA, természetesen. Ami a lényeg, a történet egy könnyed kis románc, kikapcsolódásra tökéletes.

Diana_L I>!
Susan Mallery: Született vadóc

Ez lett az 50. könyvem az idén. Jó választás volt, mert szerintem a sorozat eddigi legjobb része. Nem véletlen voltam annyira kíváncsi erre a részre. Izzy a sorozat eleje óta mozgatta a fantáziám. Ő a harmadik lánytestvér, akit egyáltalán nem érdekel sem a pénz, sem a vele járó egzisztencia, vagy a hatalom. Egy ízig, vérig texasi nő, aki csakis a saját feje után megy. Makacs, és vakmerő. De ez a makacsság inkább csak egy jól felépített álca a külvilággal szemben. Bár voltak furcsa reakciói, én megkedveltem, ahogy Nicket is.
Ebben a részben végre Garth múltjából is kaphattam egy jó nagy adagot. Azért még lesz dolga bőven a következő kötetben, hogy igazán megkedveltesse magát velem.
Összeségében egy kellemes, jó szórakozást nyújtó regényt kaptam. Várom a következő részt.

Sippancs P>!
Susan Mallery: Született vadóc

Bárhogy is próbálom szépíteni, az eddigi három rész közül ez volt a leggyengébb és a legunalmasabb. Azt már sejtettem előre, hogy Izzy-t nemigen fogom kedvelni, de hogy a férfi főhős is erre a sorsa jusson? Pedig olyan klasszul indult az eleje a sok szócsatával és a macska-egér játékkal! Aztán ahogy haladtunk előre, átment az egész valami nyüglődéses, nyugdíjas tempójú klisévé…
Sajnálom, de ez a sztori 3,5 csillagnál többet nem érdemel. Ugyanakkor kíváncsian várom, hogy az írónő mit hoz ki Garth és Dana történetéből.

Suzy25>!
Susan Mallery: Született vadóc

Sokat törtem a fejem hány csillagot is adjak erre a részre.
Izzy…. hát nem is tudom, mint is mondjak róla. Nekem néha kicsit sok(k) volt. Tudom, hogy sokat szenvedett, meg minden, de akkor is miért kellett neki mindig mindenhol olyannak lennie amilyen (na ezt jól leírtam :) ). Idővel persze rájött, hogy ez így nem jó, de akkor is nekem nem igazán lopta be magát a szívembe.
Nick a tipikus hű-ha pasi erős, izmos, jól néz ki és persze mindent elkövet hogy Izzy jobban érezze magát….
Összességében nem egy rossz könyv ez, csak nekem nem igazán jött be. Azért várom a következő részt, kíváncsi vagyok mi lesz Garth-el.

Dora_Sullivan>!
Susan Mallery: Született vadóc

Hűűűű a mindenit! Ez a rész nálam abszolút 5*-os. Ha lehetne többet adni rá, akkor megadnám rá.

Izzy már az első résztől kezdve, szimpatikus karakter volt… ebben itt meg egyenesen nagy kedvenc lett.
Valóban illik rá a vadóc becenév. Amely miatt még inkább szerethető volt a karaktere, mert nem csak, hogy egy vadóc személyiséget ismerhettem meg benne, de egy igazán erős s bátor nőt is.
Az, hogy pedig az elején esetleg csakis önmagával foglalkozónak és semmi s senki mással nem törődőnek tűnhetett esetleg?!!! – ez egy hatalmas baromság. Mert nem így volt.
Ő annál több. Egy nő, aki úgy érezte, hogy nincs semmi érdemleges az értelmében, ezért mégis egyre vakmerőbb fogtalálkozásokba kezdett… Egy nő, akinek bár van két nővére, mégis egyes egyedül érezte magát… s nem csak, hogy sehová, de senkihez se érezte magát eléggé közel… ami az anyjuk, s az apjuk elviselhetetlen és igazságtalan viselkedésének az oka…
Egy nő, akinek bár időbe telt, s némi felbosszantásba, de mégis megtudta állni a helyét még látássérülten is egy olyan helyen, közegben, amely nem csak gyógyírként hatott rá, de olyan felismerésekkel is, amelyet mind ezidáig csak kutatott – a saját bevallása nélkül -.
Egy nő, aki képes olyan érzelmek kibocsátására, amely nem csak, hogy sérült gyermeki szíveket, de sérült és önmagának nem megbocsátó férfinak is a segítségére volt.
Egy nő aki a végén képes volt úgy szembe szállni az apjával, mint ahogyan a testvérei nem… Egy nő, aki elhatározta, hogy jó útra téríti a bosszúszomjas bátyót…
Egy nő, aki abszolút kiérdemelte a kedvenc női karakter egyikének a helyét a szívemben. *.*

És a férfi… Nick. Egy férfi, aki már a kötet első sorjaiban felkeltette az érdeklődésemet.
Egy férfi, akinek a viselkedését és cselekedeteit, jóízűen, jókedvvel faltam minden egyes alkalommal.
Egy férfi, aki bár eltitkolt olyasmit Izzy elől amit nem kellett volna –, mégsem tudtam rá haragudni… nem mert a barátjának is köze volt hozzá – akit a testvérének tartott…
Egy férfi, aki bár magának se vallotta be, s el sem hitte magáról, de mégis hatalmas szívvel, s önzetlenséggel rendelkezett – amelyek az egyike volt azoknak a jó tulajdonságainak, amiket megszerettem -.
Egy férfi, aki a végén mégis képes volt szembeszállni a barátjával, s megszakítani vele minden kapcsolatot, csakhogy aztán, bebizonyítsa Izzynek, hogy mit jelent számára a lány.
S egy férfi, akibe nem csak Izzy, de én is belezúgtam az idő alatt, míg a könyvet olvastam…

S egy történet… A történet, mely kirítt nálam ebben a sorozatban. Egy történet mely elsőbbséget élvez nálam a sorozatban. Egy történet, melyet az első sorától a végéig imádtam. Egy történet, mely lenyűgözött s LETAROLT! S egy történet, amelyet sajnáltam, hogy véget ért… mert ezt a kötetet még igazán olvastam volna tovább…

De ugye, helyett kellett adnom, a folytatásnak is… :D
De akkor is, ez rész, biztosan, kedvenc lett! ;)

2 hozzászólás
Evika82 P>!
Susan Mallery: Született vadóc

Számomra ez volt a sorozat leggyengébb része.
Sokszor unalmas volt, szenvedtem vele.
Viszont Dana és Garth könyvére nagyon kíváncsi vagyok, úgyhogy gyorsan bele is kezdek.

Trice29>!
Susan Mallery: Született vadóc

A sorozat eddigi legjobb része. Nagyon élveztem. Nick és Izzy is egyaránt kedvenc, de ebben a részben a mellékszereplők is KIRÁLYOK! Jó irányban halad a történet, nagyon várom a befejező részt!

2 hozzászólás
sztrapacska1213>!
Susan Mallery: Született vadóc

A harmadik kötet szerintem a legjobb eddig megjelent rész a sorozatból, egy kellemes, könnyed kis romantikus történet egy kis tragédiával, huzavonával, és persze a végén az egymásra találással. Ezzel mindhárom Titán lány párra lelt, már csak Grath van hátra. Az ő történetére kíváncsi vagyok, szerintem azzal lesz igazán kerek az egész, ha megismerjük a háttérben húzódó régi történetet.
Susan Mallerytől már olvastam nekem jobban tetsző műveket is, de, aki szereti az ő stílusát, annak érdemes megismerkedni a Titán család történetével.


Népszerű idézetek

Mrs_Curran_Lennart P>!

Néhány perccel később két másik férfi jelent meg az asztalnál.
– Jó estét! – köszönt az egyik feltűnően hangosan.
Á, szóval már körbejárt a hír, gondolta Izzy.
– Vak vagyok, nem süket – emlékeztette a férfiakat barátságosan.
– Ja, tényleg…Sajnálom. Izzynek hívják, ugye? – Miközben a fickó beszélt, legyezni kezdett Izzy arca előtt a kezével.
A lány elkapta a csuklóját.
– A fényt és az árnyékot azért meg tudom különböztetni, szóval nem vagyok teljesen vak. És most befejezné végre ezt az idióta viselkedést?

140. oldal

Sippancs P>!

– Az életünk tele van félelmetes barlangokkal. És az a dolgunk, hogy mindet végigjárjuk.

84. oldal

Bitten>!

Nick bólintott, és a hátára gördült, Izzy pedig lehunyta a szemét, és miközben átvetette a
lábát a férfién, valami keménybe ütközött.
Nyomban felpattant a szemhéja.
– Te jó ég! Ez most komoly…?
– Ne törődj vele! Majd elmúlik.

Diana_L I>!

(…) Még mielőtt azzal jössz, hogy Izzy akarta így, figyelmeztetlek, hogy bár én nem tudok ártani neked, de együtt élek egy férfival, aki valamikor a tengerészgyalogság elit egységében szolgált, és egy fültisztító pálcikával is másodperceken belül ki tud nyírni.

13. Fejezet

Kapcsolódó szócikkek: fültisztító pálcika
Diana_L I>!

– … Nos, nem tudom, hány komoly kapcsolatod volt, de annyit azért kérdeznék, sikerült-e valaha racionális érvekkel meggyőznöd egy nőt.
– Még soha.
– Akkor szerintem próbálkozz valami mással.

13. Fejezet

Mrs_Curran_Lennart P>!

Rita megveregette a lány vállát.
– A kamrában nincs más, csak sötétség, Izzy. És attól, hogy nem látsz, nincs okod félni tőle. A sötétség nem tehet ellened semmit.

86. oldal

Sippancs P>!

– Azon morfondíroztál, hogy Nick vajon meleg-e. Hát, sajnos nincs ilyen szerencsém. Ő a lányokat szereti. Időnként bemegy a városba, és felcsíp egyet-egyet. Úgy, mint John Wayne a régi westernfilmekben. Belovagol a városba, elcsábítja a tanítónőt, aztán már lovagol is tovább.
– Erre a filmre nem emlékszem – simított végig a homlokán Izzy.
– Azért szerintem tudod, miről beszélek – somolygott Aaron.

17. oldal

Sippancs P>!

A szerelem egyáltalán nem egyszerű. Ha az ember megégeti magát, a következő alkalommal még nehezebb megnyílni és újra őszintén hinni, hogy sikerülhet. És mégis muszáj, mert aki nem mer, az nem nyer.

175. oldal

>!

– … Vegye tudomásul, Nick, hogy mondhatnak bármit a nővéreim, én ebbe az egészbe nem egyeztem bele. Eresszen el, különben esküszöm, hosszú évekre börtönbe juttatom, ahonnan garantáltan Nicollettaként szabadul majd …

Sippancs P>!

(…) Azt hiszed, neked nem szabad szeretni. Azt hiszed, az érzések elgyengítenek. Pedig pontosan a fordítottja igaz. A szerelem az egyetlen, ami erőssé tehet minket. Az az egyetlen, ami az életben számít. Hogy kit szeretünk, és hogy ki szeret minket.

326. oldal


A sorozat következő kötete

A csodálatos Titan lányok sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Catherine Anderson: Út a boldogsághoz
Sandra Brown: Texas! Chase
Lisa Kleypas: A pártfogó
Karen Swan: Karácsonyi parti
Katherine Arden: A lány a toronyban
Maggie Stiefvater: A Skorpió Vágta
Jennifer Donnelly: Stepsister – Egy sötét mese
Alice Hoffman: Itt a Földön
Christina Dodd: A lelkész lánya
Susan Elizabeth Phillips: Játék az élet