Született ​nyomozó (A csodálatos Titan lányok 4.) 52 csillagozás

Susan Mallery: Született nyomozó

Garth Duncan már nem is emlékszik rá, milyen az, amikor az embert nem a bosszúvágy hajtja. Húsz év telt el azóta, hogy apja, a milliárdos Jed Titan végérvényesen eltaszította magától, de most eljött az idő, hogy megfizessen az öregnek minden sérelemért. Kár, hogy a vakmerő seriffhelyettes, Dana Birch, a Titan lányok barátnője folyton az útjába áll. Követi mindenhová, mint az árnyék, és a férfi végül belátja, az a legegyszerűbb, ha beengedi a lakásába és az életébe. Amikor azonban valaki többször is a rendőrnő életére tör, Garth azon kapja magát, hogy meg akarja védelmezni őt, mindenáron. És még mondja valaki, hogy a sorsnak nincs humorérzéke…

>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2017
368 oldal · ISBN: 9789634480235 · Fordította: Szabó Júlia
>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2017
368 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634480228 · Fordította: Szabó Júlia

Kedvencelte 2

Most olvassa 3

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 15


Kiemelt értékelések

>!
zuna19 P
Susan Mallery: Született nyomozó

Tökéletes lezárása volt a sorozatnak.
Nem hiába vártam már nagyon rá.
Sok dolog tisztázódott a végére. Érdekes volt.
Kedvencem a történetek közül, hmmm. Ha nagyon választanom kellene, a harmadik és a negyedik részt mondanám. Nálam azok egy szinten vannak. Utána jöhet az első és talán a második volt egy picit idegtépő, azt hagynám a végére.
Újraolvasós!
Történetileg nem maradt alul a sorozat többi részéhez képest.
Tetszett az egész úgy ahogy van.
Garth és Dana bearanyozta a napomat.
Ennek a résznek volt egyedül utóhangja. Elég rövidre sikeredett ugyan, de legalább volt.
Örülök, hogy olvashattam ezt a négy részes sorozatot. Mindegyik könyv kellemes csalódás volt.
Imádom az írónőt, igaz eddig sose csalódtam benne. Jó, hogy a a Harlequin kiadó így felkapta. Remélem fog majd újabb sorozatot megjelentetni tőle.

6 hozzászólás
>!
Mrs_Curran_Lennart P
Susan Mallery: Született nyomozó

Nagyon vártam ezt a részt, mert igazi kemény szócsatákra számítottam. Az eleje tényleg remekül alakult, de aztán kissé ellaposodott a történet. Most, hogy Vader, vagyis Garth átállt a jó oldalra, a lányok mellé, kisebb lett az izgalmi faktor. Az ő ármánykodásai helyett csupán Jed gyenge próbálkozásai maradtak. Dana pedig túl hamar elolvadt. Hát hiába, a rosszfiúk vonzóbbak, még egy seriffhelyettesnek is.

>!
Sippancs P
Susan Mallery: Született nyomozó

Így kell ezt, kérem szépen! Így kell egy gyűlölt szereplőt megszerettetni, és a történetét a sorozat legjobbjává emelni!
Susan Mallery most sem okozott csalódást, imádtam a könyv minden pillanatát.
A könnyű romantikát kedvelőknek kötelező olvasmány az egész sorozat!

>!
Trice29 P
Susan Mallery: Született nyomozó

Méltó lezárása volt egy jó sorozatnak. Szerettem Garth és Dana párosát. Igazán működött a vonzalom és minden más közöttük. Nagyon jó humora volt ennek a résznek, tényleg jókat kacarásztam. Nekem kicsit kevés volt a Titan főnök bukása, olyan semmilyenre sikeredett. Az utóhangot is bővebb lére eresztettem volna. A lányok révbe érését azonban nagyon imádtam, mindenki a saját vérmérséklete szerint :o)

>!
Dora_Sullivan
Susan Mallery: Született nyomozó

Az első és a második rész után, nem hittem volna… sőt nem is gondoltam volna, erről a részről, hogy ennyire tarolni fog nálam. De megtörtént. S ez kellemes meglepetés volt számomra.
Szerettem olvasni. Csak úgy faltam eme kötet sorait is, mint az előzőét a Született vadóc -ét.
Tetszett a felépítése, tetszett ahogyan a történet alakult fokról – fokra. Vagyis jobban mondva, ahogyan a Titán lányok összefogva, segítették a testvérüket. Ahogyan ráébresztették a testvérüket arra, hogy több érdemeleges cél van a bosszún kívül is.
Szerettem, ahogyan Garth végül még ha apránként is, de kezdte közel engedi magához a húgait, s elfogadni azt a tényt, hogy jó érzés, ha az embert körül veszik azok, akik szeretik.
Tetszett, hogy mindazt a rosszindulatú oldalát eltudta hagyni, mint amit az előző részekben mutatott.
S tetszett az, ahogyan Dana-t a védelmébe vette… Tetszett, hogy ő úgy látta Dana-t és a szépségét, ahogyan azt kevesen látták.
S őszintén, szeretek azokat a pillanatokat, amikor csak Garth és Dana voltak a központban, a többiek nélkül. *.*
Dana-ban pedig tetszett, hogy ennyire tökös volt az elejétől a végéig. Tetszett, hogy kész volt bármit megtenni a lányokért, Garth előtt… s mellett. Tetszett az, ahogyan Garth-ot kezelte. Ahogyan Kathy-vel viselkedett. S ahogyan a végén, a szerelem érzésének megtapasztalása során, is de képes volt arra, hogy elengedje Garth-ot…

De persze, ami a végén a legjobban tetszett, az az volt, amikor Jed végre megkapta a méltó büntetését – bár ez mellékes -… mert ami tényleg tetszett, az az volt, amikor a lányok ráébresztették Garth-ot, hogy igen is tud szeretni, hogy igen is képes arra, hogy viszonozza Dana érzéseit – aki nem is volt rest, meg is vallani az érzéseit.

S az utolsó, ami feltette a koronára a pontot, az az epilógus utolsó sorai voltak, amikor már tényleg, mind a négy testvér – testvérként gondolt egymásra… és hogy a csajok, Dana-t is – bár az már az első résztől így volt –, de immáron véglegesen is a Titán lányok közé emelték Dana-t. *.*

Úgy gondolom, ezzel a kötettel, méltó lezárás, s befejezést kapott ez a sorozat. Mindenki megkapta a méltó lezárást, s befejezést… *.*

>!
Odilia P
Susan Mallery: Született nyomozó

Tetszett, de valami mégis zavart. Jól végigvezette az író, hogyan lesznek ellenségből barátok a testvérek. Dana és Garth kapcsolata is szépen fel van építve.
DE:
1. spoiler
2. spoiler

>!
Paulina_Sándorné
Susan Mallery: Született nyomozó

Tetszett a történet, bár nekem hirtelen és nagyon gyors volt Garth változása. Az előző részekben tele volt gyűlölettel, spoiler. Imádtam azokat a részeket, ahol a lányok vitatkoztak a feje felett. :-) Tetszett, hogy nem tudja hová tenni, és kénytelen beadni a derekát. Jed egy az egyben maga az ördög. spoiler Tetszett, ahogy Dana és Garth kapcsolata alakult. Tetszik, ahogy Dana viszonyul a nőcis dolgokhoz.

>!
sztrapacska1213 P
Susan Mallery: Született nyomozó

Ezzel a kötettel jó lezárást kapott ez a sorozat. A négy könyvben volt minden, ami kell: összetartó testvérek, cica, kutya, lovak, kisgyerek, gonosz apa, szép nők és még szebb férfiak:))) Bár az írónő korábbi könyvei után kis hiányérzetet okozott a sütés-főzés teljes hiánya :)))
Kellemes, könnyed történet volt, néhány komolyabb témával és természetesen egy tökéletes epilógussal.

>!
Krisztina_7 P
Susan Mallery: Született nyomozó

Nagyon jól sikerült lezárni a sorozatot az írónőnek. Mind a négy kötet izgalmas volt. A jók révbe értek, a rosszak elnyerték büntetésüket. Nem laposodott el a sorozat a végére sem.
Természetesen a szerelmi szál is érdekesen alakult. Dana és Garth karaktere nagyon szimpatikus lett. Más körökben forogtak, de Garth el tudta fogadni Danát olyannak, amilyen.
spoiler
Nagyon kellemes kikapcsolódás volt.

>!
Cat8 P
Susan Mallery: Született nyomozó

Érdekes volt, ahogy az írónő Garth-t negatív szereplőből Dana-t megmentő hőssé változtatta.
Jed Titan velejéig romlott, senkinek sem kívánnék ilyen apát még az ellenségemnek sem. A fiús külsejű Danából Királylányt varázsolnak, aki hiába próbál ellenéállni Garth fizikai vonzerejének, majd szerelmének.


Népszerű idézetek

>!
Sippancs P

A férfi hallgatott.
– Na, mi van már? – türelmetlenkedett Izzy. – Miért nem felelsz?
– Pszt! – szólt rá a húgára Skye. – Hagyd gondolkodni! Ne felejtsd el, hogy fiú. Nem tud egyszerre elmélkedni és beszélni.

352. oldal

2 hozzászólás
>!
Bitten

– Hagyd gondolkodni! Ne felejtsd el, hogy fiú. Nem tud egyszerre elmélkedni és beszélni.

>!
Sippancs P

Az ember nem fél addig, amíg nincs semmi vesztenivalója.

228. oldal

>!
Sippancs P

– Kérsz valamit? Teát vagy valami erősebbet? Hátha attól megnyugszol…
A lány dühösen meredt rá.
– Ne csitítgass! Nem vagyok hisztérikus. Vagy te annak látsz?
– Nem, nem, ez csak egy ajánlat volt.
– Köszönöm, nem kérek semmit. Viszont ki kell találnunk valamit. Meg kell állítanunk Jedet.
– Van tervünk.
– Ami nem működik! – csattant fel Dana. Aztán megcsóválta a fejét. – Sajnálom, kissé ideges vagyok.
– Tényleg? Észre sem vettem.

174. oldal

>!
Sippancs P

Lexi körözött egy kicsit az állványok körül, aztán megkérdezte:
– Ruha is szóba jöhet?
Dana számára sokkal inkább szóba jöhetett volna egy kis összebújás a városi állatkert pitonjaival.
– Miért is ne?
Lexi gyanakodva vette szemügyre a barátnőjét.
– Mondd csak, mikor látott a lábad utoljára napfényt?
– 1943-ban.
– Nagyon vicces.

182. oldal

>!
Sippancs P

– Fawn? – ismételte Dana a bálteremmel szomszédos konferenciaszobában, ahol már csak ketten voltak. Garth mindkettejüket kikísérte a parti helyszínéről, majd csatlakozott hozzájuk egy magas, idős úr, aki némi halk beszélgetést követően magával vitte a szőke lányt. – Komolyan Gidának hívják a szerencsétlent? Melyik szülő tesz ilyet a gyerekével?
– Nem ez a hivatalos keresztneve. Csak egy családi becenév.
– Csodás. Ezek szerint anyu nyilván Ünő, apu meg Bika névre hallgat. – Dana, ahogy fel-alá járkált a szobában, hirtelen megpördült. – Várjunk csak! Honnan tudod te ennek a Gidának a családi becenevét?
Garth hanyagul nekidőlt a falnak, és zsebre dugta a kezét.
– Onnan, hogy évek óta ismerem a családját. És nem, a szülőket nem hívják se Ünőnek, se Bikának.

251. oldal

>!
Iloonka 

– A család barátja?
– Nem is tudtam ,hogy van családod.
– Úgy nézek ki, mint akit a gólya hozott?

>!
Iloonka 

– Bár letartóztathatnám! – sóhajtotta. – Az lenne életem legboldogabb napja, ha bilincset kattinthatnék rá. Bár ami azt illeti, lelőni talán jobban szeretném.

>!
Iloonka 

– Légy nagyon kedves vele! – kérte.
– Nem fog vér folyni – ígérte a rendőrnő.
– De kék foltok se legyenek ám!
Dana felsóhajtott.
– Akkor meg mi örömöm lesz így az egészben?

>!
clyme 

– Mi van veled? – kérdezte Lexi. -Rosszul érzed magad?
Dana a fejét rázta, és az árcédulára bökött. Lexi odapillantott és vállat vont.
– Mit gondoltál? Ez egy Donna Karan blézer. És igazán szép. Szerintem jól állna neked.
– Ezerötszáz dollárért az lenne a legkevesebb. Mi kerülhet ennyibe egy nyavalyás blézeren?
– Az, hogy híres tervező munkája, és első osztályú anyagból készült – sóhajtott Lexi. – Meg hogy nem tucatáru, nem fog szembejönni veled az utcán. Az ilyen ruhák ennyibe kerülnek, Dana.
– Szökőnapon született albínó szüzek varrták őket talán?

10. fejezet


Hasonló könyvek címkék alapján

Susan Elizabeth Phillips: Játék az élet
Cora Carmack: Szakítópróba
Colleen Hoover: Losing Hope – Reményvesztett
Benjamin Alire Sáenz: Aristotle és Dante a világmindenség titkainak nyomában
Leila Meacham: Somerset
Colleen Hoover: Confess – Vallomás
Diana Landry: Nem bújhatsz el
Christina Dodd: A lelkész lánya
Charlaine Harris: Élőhalottak Dallasban
Lorraine Heath: Mondd, hogy mindörökké