Sorsdöntő ​nyár (Szeder-sziget 1.) 6 csillagozás

Susan Mallery: Sorsdöntő nyár

Lehet, hogy Michelle Sanderson erős, független nőnek látszik, de legbelül ugyanaz a sebzett lelkű fiatal lány, aki tíz évvel ezelőtt elmenekült otthonról, és belépett a hadseregbe. Amikor leszerelése után visszatér a kis szeder-szigeti fogadóba, hogy átvegye az örökségét, legnagyobb bosszúságára olyasvalakit talál az igazgatói lakásban, akit soha életében nem akart viszontlátni. Carly Williams és ő régen szinte elválaszthatatlanok voltak, ám egy rút árulás tönkretette a barátságukat. Ráadásulmost úgy tűnik, Carlyt is felelősség terheli azért, hogy a fogadót az árverés réme fenyegeti. A közös cél, a szálló megmentése érdekében a két barátnő fegyverszünetet köt. De ahhoz, hogy túlléphessenek a csalódásaikon, és megtalálják a boldogságukat két remek férfi oldalán, egy sikeres idénynél azért többre van szükségük: némi szerencsére, szerelemre meg egy gyönyörű nyárra…

Eredeti mű: Susan Mallery: Barefoot Season

>!
384 oldal · ISBN: 9789634480617 · Fordította: Csató Gabriella
>!
384 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634079774 · Fordította: Csató Gabriella

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 18

Kívánságlistára tette 21


Kiemelt értékelések

>!
sztrapacska1213
Susan Mallery: Sorsdöntő nyár

Sokkal kevésbé volt „édes”, mint az írónőtől korábban olvasott regények. A szokásoktól eltérően itt két egyenrangú hősnőt is kaptunk, a középpontban az ő kapcsolatuk állt. A két hozzájuk párosított férfi nem játszott igazán nagy szerepet, nem tudtak közel kerülni hozzám, mondjuk a főhősnőkhöz is elég lassan :))), azt hiszen itt nem ez volt a lényeg. Kimondottan meglepett a szakácsnő viselkedése, nem ezt szoktam meg az ilyen típusú szereplőktől.
A helyszín szuper, de szerintem kiaknázatlan maradt, szívesen olvastam volna róla többet. Van benne rátarti cica, cuki kutya, aranyos kislány, de mégis hiányzott nekem valami, talán az édesség:)))
Remélem a folyatásokban belelendül a történet, egy esélyt azért még szívesen adnék neki.


Hasonló könyvek címkék alapján

Belinda Alexandra: Flamenco Párizsban
Leila Meacham: Rózsák
Lucinda Riley: Éjféli rózsa
Kate Morton: Az elfeledett kert
Colleen Hoover: Hopeless – Reménytelen
Luca Di Fulvio: Álmok bandája
Kate Morton: A tóparti ház
Johanna Lindsey: Tengernyi szerelem
Luca Di Fulvio: A lány, aki megérintette az eget
Kate Morton: Felszáll a köd