Koktél ​és cseresznye (Buchanan testvérek 4.) 188 csillagozás

Susan Mallery: Koktél és cseresznye

Egyszerre felpörget és ellazít, mint egy tökéletes koktél!

Vodka-Martini
Dani Buchanan mindig mellőzöttnek érezte magát a családban, amíg Canfield szenátor el nem húzza az orra előtt a mézesmadzagot azzal, hogy a lány az ő titkolt szerelemgyereke, de szívesen látja a családjában.

Mojito sok jéggel
A szenátor nevelt fia és egyben kampánymenedzsre, Alex azonban lehűti Dani lelkesedését, és szinte nem is engedi őt az apja közelébe a választási küzdelem során, nehogy csökkenjenek a szenátor esélyei.

Piňa Colada
Alex azonban bódító hatással van a lányra, és a mocskos vádak, gonosz intrikák ellenére lassacskán meg kell tanulniuk bízni egymásban.

Eredeti megjelenés éve: 2007

>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2014
348 oldal · ISBN: 9789635387151 · Fordította: Csató Gabriella
>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2013
352 oldal · ISBN: 9789635386420 · Fordította: Csató Gabriella

Enciklopédia 1


Kedvencelte 17

Várólistára tette 54

Kívánságlistára tette 30


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Susan Mallery: Koktél és cseresznye

A „Sárkányfiú” volt a kedvencem ebben a részben. Alex nagyon szerethető karakter. Dani nekem eléggé furcsa volt, mert egyszerre utáltam és szerettem. Nem tudtam igazán megkedvelni, még a történet végére sem. Ez a rész elég lapos volt. Voltak benne részek amik nagyon tetszettek, de annyira nem került hozzám közel, mint a Chili és csokoládé, vagy a Fahéj és karamella. Szerintem az a két rész volt a legjobb a sorozatban.

4 hozzászólás
christine>!
Susan Mallery: Koktél és cseresznye

Lezárult a sorozat, és vérzik a szívem. Nagyon-nagyon közel nőttek hozzám ezek a Buchananek, még akkor is, ha nem okoztak maradandó nyomokat bennem. Másfél héten keresztül elszórakoztattak, és velem tartottak, ami nagy szó. Ez az első olyan sorozat, amit mostanában kezdtem el, és be is fejeztem, sőt, ami még jobb, egyhuzamban olvastam el mind a négy kötetet, megállás és közbevágás nélkül.

Bővebben: http://zivatar-christinekcoldman.blogspot.com/2016/10/s…

kratas P>!
Susan Mallery: Koktél és cseresznye

Ez a rész kicsit kevésbé jött be, de pont az jött, amit vártam, szóval megkapja az öt csillagot.
Dani sokat sérült a korábbi kapcsolatai miatt és bár nem volt nekem teljesen szimpatikus a viselkedése, azért örülök, hogy a végén happy end lett az ő történetében is és hogy talált egy pasit, aki megbecsüli és nem veri át a palánkon (bár azt, hogy szegény ex-pappal miért bánt úgy el, azt még mindig nem értem).
Alex…hát nem tudom, eleinte nagyon nem tetszett, ahogy viselkedett, de megértem őt is, hogy mennyire és miért fontos neki a családja.
Csak van az az érzés, amikor megértesz mindenkit, de mégsem tudod igazán megkedvelni őket :)))
A kedvencem Katherine volt, nála tényleg megértettem, hogy miért érezte sértve magát és nagy bátorságra vall az, hogy amikor hibázott, akkor be tudta vallani a vétkét.
Az, hogy Gloriának pedig kihúzta a szerző a méregfogát, az nagy hiba volt sajnos, izgalmasabb lett volna úgy a sorozat, hogy végig szemétkedik. De hát ugye az ilyen típusú könyveknél nem a nagy drámai feszültségkeltés a cél, hanem a szórakoztatás és a mese :)

MVivien>!
Susan Mallery: Koktél és cseresznye

Ez a rész is remek volt.Az írónő bekerül a kedvenceim közé.Alig várom hogy olvashassak még tőle.Dani történetét nagyon vártam,már az előző három részben olvashattunk róla és szegény mindig pórul járt.Alexet egyszerűen imádtam.Ezen a történeten rengeteget lehetett nevetni, romantikus volt, és az erotika sem hiányzott belőle.A gyerekek nagyon édesek voltak.Ebben a részben Katherine-t és Fiona-t nem szerettem.A sorzatban Walker és Elissa párosa volt a kedvencem.Ez a sorozatot biztosan újra fogom olvasni.

1 hozzászólás
Navi P>!
Susan Mallery: Koktél és cseresznye

Vége :) Minden Buchanan megtalálta párját, ki így ki úgy, de a végén mindenki boldog lett. Kedvelem Alexet és Danit is, de nem ők a kedvenceim. Hanem Walker és Elissa. Dani nagy önfeláldozását valahol megértem, az előző tapasztalatai miatt. Alex semleges volt. Nem tudom, nem fogott meg. Nem jött át nekem a köztük lévő érzelmi szikra. Az erotikusból kaptunk eleget, de az érzelmi nekem kevés volt. A lánykérés viszont tetszett :) Gloria lett az egyik kedvenc karakterem. Katherine nagyon élettel teli és valóságos szereplő volt. Kedvenc. Amit a gyermekeiért tett, le a kalappal. Erős asszony. Markot nem kedveltem meg. A végén ez a hirtelen pálfordulás, valahogy nem volt hihető. Jellemtelennek tartom. Bailey is kedvenc :)
Összességében tetszett a sorozat, valószínűleg majd újra kézbe fogom venni :)

Sippancs P>!
Susan Mallery: Koktél és cseresznye

Hűha! Nem gondoltam volna, hogy három nagyon jól megírt történet után sikerül még az írónőnek valami újat is mutatnia, főleg, hogy Dani csetlései-botlásai már a Citrom és osztriga óta nyomon követhetőek, de ez rész egyszerűen fantasztikus volt! A legjobb a négy kötet közül! Romantikus, megható, könnyed és szeretnivaló, minden, ami egy jó kis nyáré limonádéhoz kell.
Dani és Alex párosa lett a kedvencem a négy páros közül. Annyira eltalálta Mallery, hogy az egyetlen Buchanan lánynak milyen párra van szüksége! Mert ha valakié, akkor az ő szerelmük biztosan 1000 fokon égett, és csak úgy pattogtak azok a szikrák közöttük!
A főszereplők mellett a mellékszereplők is nagyon szerethetőek voltak. Leginkább Katherine és a Canfiled gyerekek kerültek közel a szívemhez, de jó volt Gloriát látni a vicces és oltalmazó nagymama szerepében is.
A könyv végi utóhangnak nagyon örültem, egy kicsit el is érzékenyültem rajta.
Nehezen, de mosolyogva búcsúzom a sorozattól. Miért nem lehettek a Buchanan szülők termékenyebbek?!

2 hozzászólás
ggizi P>!
Susan Mallery: Koktél és cseresznye

Kellemes történet volt, és a szerelmi szállal se lenne nagy bajom, ha Dani nem tette volna túl nyavalygóssá a végét. A politikai és paparazzis közeg sem volt annyira szimpatikus, de Alex családja (elsősorban a testvérei) nagyon kedvessé tették a légkört. Viszont Glória behízelgős énje még mindig nagyon hiteltelen volt, a végére sokkal elfogadhatóbb és élvezhetőbb lett a beszólásaival együtt.
Örülök, hogy végigolvastam a testvérek történeteit, mindegyik jó volt egy laza, kikapcsolós sztorinak, de Reid-é inkább Walkeré tetszett a legjobban belőlük.

Szimirza P>!
Susan Mallery: Koktél és cseresznye

Vicces, szórakoztató, könnyed kis limonádé. A fő és a mellék szereplők is nagyon szerethetőek, a sztori is jó, igaz néhol kicsit túl cukormázas volt, de azért összességében tetszett.

Aurinko>!
Susan Mallery: Koktél és cseresznye

Ebben a könyvben Dani volt a középpontban, érdekes volt végre egy Buchanan lány szemszögét is megismerni. Nagyon élveztem ezt a részt, talán ez lett a kedvencem mind közül.

Dani megismeri az igazi apját, bonyolult szerelmi kapcsolatba bonyolódik a fiával, és meg kell találnia, hogy hova is tartozik igazán.

Olyan jó olvasni, hogy milyen fejlődéseken mennek kersztül a szereplőink, gondolok itt leginkább Gloriára, de persze Daninak is annyi mindent kell feldolgoznia!

Alex pedig csodás pasi, bár egy darabig kételkedtem benne, hogy mit is akar igazán :D

Paulina_Sándorné P>!
Susan Mallery: Koktél és cseresznye

Könnyed romantikus történet, kedvelhető szereplőkkel. Imádtam Danit, aranyos csaj. Az apját eleinte nem kedveltem, fura egy figura. Csak a választás, egy sima ebédre sem tudod kettesben maradni a lányával. De a végén kellemesen csalódtam benne. A feleségét eleinte sajnáltam, hogy hirtelen becsöppen a családba egy spoiler De aztán volt olyan húzása, ami a sajnálatot elvágta. spoiler Alex-et bírtam, tetszett, ahogy védte a családját, ahogy bánt a testvéreivel. Tetszett köztük a kémia.


Népszerű idézetek

nykyriana>!

Reid átölelte.
– Neked is vannak jó tulajdonságaid. Most ugyan egy sem jut eszembe, de azért biztosan vannak.
Dani a karjába bokszolt.
– Nahát! Kösz. Ettől aztán különlegesnek érzem magam.

zuna19>!

Megőrjíti ez a nő!
Így aztán megcsókolta.
A kezét a tarkójára tette, lehajolt, és száját a lány szájára tapasztotta.

79. oldal

zuna19>!

– Magamban beszélek. Ez rossz jel. Határozottan rossz jel. Azt hiszem, terápiára szorulok. Vagy homloklebeny-átültetésre – motyogta, …

40. oldal

Kapcsolódó szócikkek: homloklebeny
Reika>!

Hogy is szól a régi mondás? Átversz egyszer, szégyen reád. Átversz kétszer, szégyen reám.

krisztin1 >!

– Lefuttattam egy előzetes háttérellenőrzést – mondta, ahogy átvágott a szobán, megállt Dani előtt, és lenézett a lányra. – Nincs priusza.
– Úgy érti, a múlt heti bankrablás miatti ítéletet még nem vezették rá a lapomra? A szövetségi kormány annyira elfoglalt manapság!

MVivien>!

-Lehetne sztiptíztáncosnő alkat.Ez csak magán múlik-mormolta.
-Milyen aranyos bók!Örökké megőrzöm az emlékezetemben.Az anyám olyan büszke lenne!

42. oldal

mcborzaska>!

– Maga aztán tényleg tipikus pasi!
– És az rossz?
– Fogalma sincs, mennyire! Félre az utamból, Sárkányfiú! Igenis beszélni fogok Mr. Canfielddel. – Sárkányfiú?

krisztin1 >!

– Gondoljon rám úgy, mintha én lennék a kapuőrző sárkány – mondta a férfi. – Nem engedem tovább, amíg meg nem tudom, mi járatban van.
– Senki sem mondta magának, hogy a sárkányok kihaltak? – kérdezte Dani.
A férfi ekkor valóban elmosolyodott.
– Én vagyok az eleven bizonyíték a létezésükre, és arra, hogy jó formában vannak.


Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Vi Keeland: Egomániás
Mary Alice Monroe: Déli karácsony
Karen White: Köztes idő
Debbie Macomber: Szerelem karácsonyra
L. J. Shen: A csóktolvaj
Sarah MacLean: Hozományvadászok kíméljenek!
Julia Quinn: A herceg és én