Fahéj ​és karamella (Buchanan testvérek 2.) 242 csillagozás

Susan Mallery: Fahéj és karamella

Édes kísértés
A leszerelt katona, Walker Buchanan olyan környékre költözik, ahol senki sem sejti, kicsoda. De amikor a csinos szomszédasszony kocsija defektet kap, nem tudja megállni, hogy ne segítsen neki…

Csábító nyalánkság
Elissa meggyőzi magát, hogy az új szomszéd nem lehet sorozatgyilkos, mert azokat mindig kedves embereknek tartja a környezetük, Walker Buchananre azonban mindent lehet mondani, csak ezt nem…

Hab a tortán
Walkert nem hagyja nyugodni, hogy még mindig nem találta meg elhunyt bajtársa barátnőjét, Elissát pedig azzal zsarolja a volt barátja, hogy elveszi tőle az ötéves kislányukat…

Eredeti megjelenés éve: 2006

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Romantika télen-nyáron Harlequin Magyarország

>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2013
ISBN: 9789635386949 · Fordította: Csató Gabriella
>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2012
368 oldal · ISBN: 9789635384402 · Fordította: Csató Gabriella

Kedvencelte 24

Most olvassa 6

Várólistára tette 66

Kívánságlistára tette 37

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Susan Mallery: Fahéj és karamella

Imádtam az egész történetet. Nagyon fordulatos és izgalmas. Walker és Elissa nagyon édes pár. A kezdeti nehézségek ellenére is sikerült együtt maradniuk, annyira összeillő pár. Zoe a leges legédesebb kisgyerek akiről eddig olvastam. Annyira örökmozgó, nagyszájú, bátor és vicces. Nekem ő lett a kedvenc karakterem ebben a részben.
Mennyivel jobb ez a rész mint az előző. Sokkal jobban sikerült, legalábbis nekem ez a véleményem.
Most tűkön ülve várom a folytatást.

cicus61 P>!
Susan Mallery: Fahéj és karamella

Imádom ezt a nőt!!! Az első rész is nagyon bejött és ezt is imádtam. Most Walkeren volt a sor, megtudtam, hogy miért olyan morcos, mi történt vele régen. Elissa pedig ledönti a köztük lévő falat és saját falát is. Most is nagyon szerettem az egész Buchanan családot, persze Gloriát leszámítva, de most kapott rendesen :) :) Jöhet a többi.

Nikyy18>!
Susan Mallery: Fahéj és karamella

Ez a rész sokkal jobban tetszett mint az előző. Elissa és Walker összeillő párost alkottak. Zoe nagyon aranyos kisgyerek volt. Gloriát még mindig nagyon utálom.

2 hozzászólás
christine>!
Susan Mallery: Fahéj és karamella

Összességében: ez a kedvenc részem a négyből, imádtam a történetet, a karaktereket, egyszerűen mindent. Fantasztikus volt.
Bővebben: http://zivatar-christinekcoldman.blogspot.com/2016/10/s…

turanett P>!
Susan Mallery: Fahéj és karamella

Bár egész jó indult, mégis ez a rész nem tetszett annyira, mint az első. Kicsit döcögősebbre sikeredett. Bár Zoe vitte a prímet, mégis valami hiányzott belőle. Nekem Walker túl zárkózott volt. Néha olyan nyögve nyelős volt vele minden. Elissa sem volt egyszerű esett, de ő legalább próbálkozott kapcsolatot teremteni. A család többi tagjáról jó volt olvasni. Sajnáltam Danit, vele folyton kibabrálnak. Az ő könyvére egyre inkább kíváncsi vagyok

Navi P>!
Susan Mallery: Fahéj és karamella

Jobban tetszett, mint az első és a harmadik. klisés tucatsztorinak is lehetne mondani, a gyermekét egyedül nevelő szegény lány és a hős megmentő gazdag férfi, elvekkel és skrupulusokkal mindkettő. De akkor is nagyon jó volt. Mrs. Fordot imádtam, én is ilyen szeretnék majd lenni 90 éves koromban :) Zoét imádtam, tündéri kislány. amikor a kórházban arról beszélgettek, ki az apa, hát, megkönnyeztem. Szép történet volt. Egyedül Elissa szüleivel volt gondom. Valahogy nem ezt vártam volna tőlük, amit az elején múveltek. De szerencsére a végére minden jó fordult :)

Trudiz>!
Susan Mallery: Fahéj és karamella

Aktív eseményfolyamban kiváló karakterek sziporkáztak. Nagy szerelem, nagy találkozások, hazatérés… Szárnyaló érzelmek közepette egyszer öröm, másszor sírás volt soron. A boszi-nagymama most sem adta alább.
Nagyon kedvelhető regény! :) Tartalmasabb, mint az első rész.

MVivien>!
Susan Mallery: Fahéj és karamella

Ha lehet ez a rész még jobban tetszett mint az előző.Nagyon nagyon megszerettem Walker-t egy igazi jószívű férfi. Elissa a kedvenc főszereplőim közé került, nagyon megszerettem a kislányát is.Mrs. Ford-ot is megkedveltem, szeretnék is ilyen lenni idős koromban.A történet olvastatta magát, nagyon könnyen lehetett vele haladni.Az is tetszett, hogy Walker és Elissa szemszögéből is olvashattunk.A borítója is nagyon szép.Alig várom, hogy elkezdhessem Reid történetét.

kratas P>!
Susan Mallery: Fahéj és karamella

Oké, megadom magam, tetszett. Walker fejlődött, Elissa erős volt, Zoé meg aranyos. És igen, még ennyi erotika is elmegy, mert van mélyebb mondanivalója is a könyvnek, mint a pajzánkodás minden oldalon :)

Marcsi P>!
Susan Mallery: Fahéj és karamella

Szeretem az ilyen történeteket!
A főszereplők valóságosak, az egész történet életszagú.
Nagyon örültem, hogy a régi szereplők is visszatértek és már alig várom Reid és Dani történetét.
Zoé csodás gyerek, végig azon gondolkoztam, hogy remélem a mi kislányunk is ilyen vagány és beszédes lesz. :)
Szörnyű amin keresztül kellett mennie Elissa-nak, de erős fiatal nő vált belőle, aki teljesen független és csodálatos anya. Sokat hibázott fiatalon, de felállt belőle és teljesen egyedül teremtett maguknak szuper életet.
Walker pedig… A megsebzett lelkű tengerészgyalogos, hatalmas szívvel, de ő erről persze Ő mit sem tud… Remek csapatot alkotnak Elissa-val. Örültem volna egy kis epilógusnak nekem ez a mániám, de majd gondolom az írónő nem hagy fel a jó szokásával és a következő kötetekben belepillanthatunk a többi testvér életébe is. :)


Népszerű idézetek

zuna19>!

– Mindenkinek szüksége van valakire. Csak egyesek előbb beismerik, mint mások. Mindössze ennyi a különbség.

31-32. oldal

zuna19 >!

Ha valami úgy néz ki, mint egy kacsa, úgy úszik, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa, mi más lehetne, mint egy kacsa?

159. oldal

16 hozzászólás
zuna19>!

– Csökönyös nőszemély.
– Köszönöm. Megküzdöttem azért, hogy ilyen legyek.

22. oldal

nykyriana>!

Szóval ez nem randi? Egy frászt nem az, gondolta a lány. Ha valami úgy néz ki, mint egy kacsa, úgy úszik, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa, mi más lehetne, mint egy kacsa?

MVivien>!

Mindenki követ el hibákat.Egy ember értékét az mutatja meg, hogy utána mihez kezd az életével.

317. oldal

zuna19>!

Elissa határozott volt, önálló, és körülbelül olyan kemény volt a szíve, mint a pillecukor.

58. oldal

MVivien>!

Tévedtem.
-Istenem, de szép is ez!A T betűs szó.Minden nő boldogan hallaná.

261. oldal

nykyriana>!

– Nem akarom, hogy pénzt adjon nekem.
– Én pedig nem akarok tartozni magának. (…)
– Csökönyös nőszemély.
– Köszönöm. Megküzdöttem azért, hogy ilyen legyek.
– És ha azt mondanám, hogy a pénz semmit sem jelent nekem? – (…)
– Az sem változtatna az elhatározásomon.
– Rendben. De nem kell készpénzben törlesztenie, fizethet természetben is.
(…)
– Akkor sem tennék ilyet, ha maga lenne az utolsó eleven férfi egy nukleáris katasztrófa után – szűrte a fogai között. – Nem tudom elhinni, hogy azt javasolja, hogy én …. – Szerette volna képen törölni a férfit – Az ég szerelmére, ez csak egy autógumi volt! Nem a veséjét adta nekem.
(…)
– Lefeküdne velem, ha magának adnám az egyik vesémet?

JamiC>!

Kellemetlen, nem szívesen elismert, de tagadhatatlan igazság, hogy egy nőnek olykor szüksége van egy férfira, vagy legalábbis két erős karra és egy izmos mellkasra.

(első mondat)


A sorozat következő kötete

Buchanan testvérek sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sherry Gammon: Hihetetlen
Brittainy C. Cherry: Tűzeső
Maya Banks: Hajnali visszhangok
Julie Garwood: Szívtipró
Julie James: Az a gyanúm, szerelem
Jessica Bird: Egy felejthetetlen hölgy
J. A. Redmerski: A soha határa
Erin Watt: Megtört herceg