Chili ​és csokoládé (Buchanan testvérek 3.) 223 csillagozás

Susan Mallery: Chili és csokoládé

Csípős
Gloria, a Buchanan testvéreket felnevelő nagymama csípőtörést szenved, és állandó otthoni ápolásra szorul. Csakhogy az idős hölgynek meglehetősen felvágták a nyelvét, senki sem bírja ki pár napnál tovább a társaságát…

Ropogós
Reid vállalja, hogy a jelentkezők közül kiválasztja Gloria mellé a három ápolónőt. Két jelölttel már az állásinterjún lefekszik, de Loriban méltó ellenfélre talál…

Fűszeres
Lori Johnsont kemény fából faragták. Ő az, aki minden beteggel boldogul, mert hamar megtalálja a gyengéjüket. Reiddel azonban meggyűlik a baja, bár elég hamar érzékeny pontra tapint…

És a finom ízek ellenállhatatlanul összeolvadnak…

Eredeti megjelenés éve: 2007

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Romantika télen-nyáron Harlequin Magyarország

>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2014
352 oldal · ISBN: 9789635387038 · Fordította: Csató Gabriella
>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2013
352 oldal · ISBN: 9789635386024 · Fordította: Csató Gabriella

Kedvencelte 20

Most olvassa 4

Várólistára tette 61

Kívánságlistára tette 40

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

FairyDust>!
Susan Mallery: Chili és csokoládé

Egy kihívás miatt nyúltam ehhez a könyvhöz, nem olvastam az előző részeket, így viszonyítási alapom sincs. Önmagában ez a könyv egy délutáni, limonádé olvasásnak megfelel, az a tipikus elolvasom és elfelejtem kategória. Az egész szereplőgárdából Gloria volt a legviccessebb, a melankolikus öreglány akinek semmi nem jó.
Nem egy rész volt amiről halvány fogalmam nem volt, nyilván azért mert ez a sorozat 3. része, és igen az én hibám hogy belenyúltam, de na.
Nem szoktam chick lit könyveket olvasni, én ennél több cselekményre és bonyoldalomra szomjazom.
Nem fogom kézbe venni se az előző, se a következő részeket.

cicus61 P>!
Susan Mallery: Chili és csokoládé

De jó volt!! :) Kíváncsi voltam erre a részre, hogy mit kezdenek a sárkány Gloriával. Lori megküzdött a sárkánnyal :) Nagyon csíptem Lorit, ahogy elrendezte a dolgokat és jók voltak nagyon a szócsatáik Gloriával :) Na és persze Reid és Lori kettőse is tetszett. Zajlik az élet a Buchanan családban! Jó kis történet volt megint sok rejtéllyel és változással. Jó, hogy van még egy része :)

Nikyy18>!
Susan Mallery: Chili és csokoládé

Eddig ez a kedvenc részem a sorozatból.Sokat lehetett nevetni az évődéseiken és a szócsatáikon. A szereplőket hamar megkedveltem, még Gloriát is pedig az előző részekben utáltam. Jó volt, hogy az előző részek szereplői is feltűntek.

4 hozzászólás
Katica_98 P>!
Susan Mallery: Chili és csokoládé

Pár napja olvastam egy értékelést a könyvről és kedvet kaptam hozzá. Jól indult a történet, de csak egy nyári limonádé lett belőle. Meglátásom szerint az írónő nagyon szeret okoskodó, idős nagyikat megformálni, ami nekem nem jön be, mert én egy nagymamát nem így képzelek el. Aztán ott van Lori, aki Gloria, a nagymama ápolónője. Nem hiszem el, hogy egy alkalmazott így beszélhet a munkaadójával. Semmilyen körülmények között. Ha voltak is meglátásai, finoman, óvatosan kellett közölni, nem abban a stílusban, ahogyan ő tette. Milyen jogon kérte ő számon Glóriát és Reidet? Ki ő hogy mindenkit meg akar változtatni? Talán magamból indulok ki, mert én nem tudnék ilyen fölényesen beszélni senkivel, nem tudnék ennyire okoskodó lenni. Nagyon távol áll tőlem Lori karaktere. El sem tudom képzelni kinek gondolta ő magát! Mindenki azt kérdezte, hogy miért is nem ment még férjhez, és kiderül hogy még szerelmes sem volt. Én ezen egy cseppet sem csodálkozok! Egy fiatal nőnek egy nagyi mondja meg hogy valamit kezdjen a frizurájával! Volt még jó néhány abszurd történet. Na és ott van Reid! Hát ő meg mi a nyavaját evett ezen a nőn…? Annak ellenére, hogy Reid minden vele szembejövő nőt megdöntött, na őt kedveltem. Lori ezért el is ítélte, persze az első adandó alkalommal ő is ágyba bújt vele, még csak nem is kérette magát! És Lori ezt a nagymamának is elmesélte! Ne már!!! Nekem Reid mentette meg a történetet.

2 hozzászólás
kratas P>!
Susan Mallery: Chili és csokoládé

Hát jó volt! Egyszerű, néhol hihetetlen ugye, de aranyos kis mese. És bár sajnálom, de az, hogy a végén nem volt minden szipi-szupi-habos-babos, az még jobb volt.
Akit nagyon sajnálok, az csóri kis Gary… nem is értem Danit.

5 hozzászólás
Navi P>!
Susan Mallery: Chili és csokoládé

2016. : Másodszorra is jó volt. Semmi eget rengető, könnyed nyári limonádé, jó kis szócsatákkal, némi erotikával. Gloriát nagyon csíptem, a többiek is szerethetőek voltak. Szerencsére mindenki megmutatta, hogy van jobb, emberibb oldala. Néha kicsit gyerekesnek találtam őket, de a végére csak felnőttek :) Kíváncsian kezdek neki a többiek könyveinek :)

Paulina_Sándorné P>!
Susan Mallery: Chili és csokoládé

Sokat mosolyogtam olvasás közben. :-) Gloria nem semmi egy öreg hölgy volt. spoiler Imádtam Lori csípős nyelvét. Nem semmi, ahogy kiosztotta Gloriát és Reid-et. Reid nem semmi egy pasas. Sajnáltam őt a cikk miatt, és a menedzsere miatt. De szerintem jó úton jár, hogy helyrehozza az elkövetett hibákat. Madeline-t sajnáltam. spoiler

apwbdum P>!
Susan Mallery: Chili és csokoládé

Végre Reid megkapja, amit megérdemel :) Vagyis-hát egy igazi személyiség érési gyorsliften megy át Lori hatására. Aki nagyszerű és szuper fej, és ami a legjobb egy igazi varázsló. Végre Gloria is kibújik a csiga házából . Fantasztikusan megírt történet, nagyon szórakoztató. Igazi kis kikapcsolódós szösszenet. Az érzelmei hullám vasút, meg volt, de nem a szerelmes párunk miatt, hanem az események alakulás és a sor mibenlétének nagy kérdései miatt. spoiler

Marcsi P>!
Susan Mallery: Chili és csokoládé

Kedvenc! ;)
Imádtam Reid-et, Lori-t az egész Buchanan családot, és még Gloria is törhető volt, sőt kedves… o.O spoiler
Őszintén megmondva, amikor kiderült a Madeline-es bonyodalmi szál spoiler azt hittem okos vagyok és a sok romantikus sablont követve, nem lesz meglepetés… volt… sajnos. :(
De ez így volt jó, meglepett, de nem lett minden túl rózsaszín. Sajnos a jó és gazdag emberekkel és történnek rossz dolgok.
Azt viszont nem értettem, ahogy Dani viselkedett Gary-vel! @.@ Totál kattant ez a csaj?! spoiler Szóval igazából csak azért várom a következő kötetet, hogy a régi szereplőkkel ismét találkozhassunk! :)
kifejezetten rosszul éltem meg, hogy nincs epilógus! :D

l_moni>!
Susan Mallery: Chili és csokoládé

Azok a veszekedések :)
Lori csúcs, ahogy helyre teszi az öreglányt :D na meg Reidet is.
A szívtipró és a szürke kis nő szerelme :)


Népszerű idézetek

zuna19 >!

– Egy lány az életében csak egyszer megy férjhez. Vagy kétszer.

109. oldal

4 hozzászólás
zuna19>!

Híres? Igen! Dúsgazdag? Mi az hogy! De vajon jó-e az ágyban?Nem annyira…

5. oldal

zuna19>!

A saját nagyanyja dorgálja meg azért, mert nem teljesített jobban az ágyban? Süllyedhet ennél mélyebbre az ember?

111. oldal

nykyriana>!

– Tudod, hogy ez milyen ártalmas! Ráadásul sportoló voltál. Biztos megtanítottak rá, hogy mi tesz jót és mi nem a szervezetednek! Ha csúcsteljesítményt akartál nyújtani, vigyáznod kellett a testedre. Az ilyen egészségtelen kaja ki fog nyírni. Ez a rossz hír. A jó hír, hogy lassan végez veled, így lesz időd kiélvezni az elmúlásodat.
– Ez az én csajom! – mondta Reid.
Lori összehúzta a szemét.
– Komolyan beszélek. Egyél valódi zöldségeket! Sok gyümölcsöt. Kalóriaszegény proteint. Ezzel az erővel lefolyótisztítót is ihatnál, és megtakaríthatnál egy csomó fáradságot.

nykyriana>!

– Igen. Valahányszor meglátom ebben a műtősruhában, depresszióba zuhanok. Már úgyis fél lábbal a sírban vagyok, nincs szükségem rá, hogy siettessék a jobblétre szenderülésemet.
(…)
– Nincs itt semmilyen figyelmeztető címke arról, hogy ez a holmi halált okozhat.
– Szemtelen kölyök!
– Zsémbes vén tyúk!

1 hozzászólás
Renee_chan>!

– Nagyszerű! – Lori intett, hogy hagyják a vázákat a hall padlóján. Már több megfelelő helyet is kiválasztott Gloria szobájájában, ahová virágdíszeket akart tenni. – Értékelem a gyors szállítást.
– A fickó, aki ezeket rendelte, azt akarta, kérdezzük meg, hogy most már elégedett-e.
Lori elmosolyodott.
– Mondják meg neki, hogy távolról sem.

1 hozzászólás
nagara>!

A nők imádták Reid Buchanant – legalábbis addig a bizonyos csütörtök reggel háromnegyed hétig.

(első mondat)

2 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Buchanan testvérek sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarina Bowen: Bittersweet – Keserédes
Vi Keeland: Egomániás
Vi Keeland: Fiatal szerető
Jennifer Probst: Keresd a szépet
C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben
Vi Keeland: A viszony
Emma Chase: A királynő férjet keres
Vi Keeland: Csak szex
Vi Keeland: A vetélytárs
Vi Keeland: A beosztott