Várom ​a párom (Chicago Stars 6.) 323 csillagozás

Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Annabelle ​belefáradt abba, hogy ő legyen a család fekete báránya. Az eljegyzése felbomlott, a munkája fölösleges. Még a haja is leginkább egy szénakazalhoz hasonlít! De most minden meg fog változni, mivel átvette néhai nagyanyja társkereső vállalkozását. Csak annyi a dolga, hogy megnyerje ügyfelének Chicago legszexisebb agglegényét, s akkor ő lesz a város legkapósabb házasságközvetítője. Semmi és senki nem fog az útjába állni – sem a kocsija alatt részegen heverő hajléktalan, sem a saját családja, de legkevésbé egy vakvágányra futott szerelem utózöngéi…

Heath Champion az ő dollárzöld szemével és számítóan csepegtetett vonzerejével a város legjobb sportmenedzsere. Vagyonos, munkamániás és jóképű. De akkor minek neki egy házasságközvetítő, különösen egy olyan vörös hajú kétbalkezes, mint Annabelle Granger? Szó, mi szó, szórakoztató és van benne valami báj. De Heath azt keresi, aki sikereire felteszi a koronát – a tökéletes feleséget. S egy különleges házassághoz különleges… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2005

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Világsiker JLX

Victoria, Debrecen, 2008
434 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789639803121 · Fordította: Molnár Gabriella
Jokerex, Budapest, 2006
434 oldal · ISBN: 9639368539 · Fordította: Molnár Gabriella

Kevin Tucker · Phoebe Somerville Calebow · Annabelle Granger Champion · Dean Robillard · Heath D. Champion · Molly Somerville Tucker · Victoria Phoebe Tucker

Nikolett0907 P>!
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

„– Tehát azt akarja, hogy találjam meg a menyasszonyát, udvaroljak neki és vezessem az oltár elé. Nászútra is elvigyem?
– Isten őrizz. – Heath kajánul elmosolyodott. – Azt magam intézem.”

Én egyszerűen imádtam ezt a történetet.
Majdnem végig sírtam a nevetéstől…..mégis, hogy lehet így elém tárni egy romantikus kötetet?!
Azt hittem egy a sok közül, de nem…nagyon nem.

Komolyan mondom, ha rossz kedvem lesz ezt fogom elővenni, szinte rögtön jobb lesz a hangulatom.
A karakterek nagyon szerethetőek voltak, sőt mi több…szivesen olvastam volna tovább a könyvet.

Imádom, nagy kedvenc! ♥♥

Krisztina_Németh_2>!
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Bármit olvasok az ironötöl az tökéletes. Mint a Várom a párom is az, egy jo háttersztorival és szerethetö karakterekkel. Imádtam, hogy a régi szereplök is feltüntek, és az ujjak is aranyosak, föleg Pippi. Nagyon tetszett a mellékszál is, a végére már Portia is szerethetö volt. Rengeteg humor, romantika nem is kell más.

Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Ez a történet is nagyon romantikus és vicces. Rengeteget tudtam rajta nevetni. A Királykisasszonyos parti, annyira cuki volt. Az lett a kedvenc részem. Pippi az egyik legédesebb kisgyerek akiről eddig olvastam, annyira feldobta a történetet a bohóckodása. A karakterek, ebben is nagyon szerethetőek voltak. A Kígyó hatalmas fazon, imádtam. :) Belle is szerethető, de így, hogy már nem tudom hanyadjára olvastam egy kicsit kiborított.
Amikor elsőnek olvastam a sorozatot ez volt a kedvenc részem, de most egy picit idegesített Annabelle. Nem tudom, hogy történhetett ez, de ez van. Azt nem mondom, hogy csalódás volt, mert nagyot hazudnék. Csak most más részek fogtak meg a könyvben mint eddig. Bodie ( „Bruce Willis gonosz, ijesztő és szexis ikertestvére” ) és Portia ( „Hófehérke több hónapos fogyókúra után” ) kiegyenlítette a számlát és teljesen levettek a lábamról. Furcsa, hogy eddig rájuk nem nagyon figyeltem. De most, legalább valami újat kaptam a történettől.
Hihetetlen, hogy egy könyv többszöri olvasásakor, mindig tud valami újat adni. De most ez történt. Már megérte, hogy újraolvastam.

Sippancs P>!
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Nem tudom, hogy hol járt az eszem, amikor első olvasásra ezt a részt csak 4 csillagra értékeltem, mert most nem csak hogy 5 csillag, de kedvenc is lett.
Rettenetesen jól szórakoztam rajta. Annabelle felküzdötte magát a legszimpatikusabb starsos női főszereplő posztra, de spoiler sem ejtették a feje lágyára. Imádtam a szócsatáikat, a közös programokat (az a hercegkisasszonyos parti! :D), ahogy elsimították egyik vitát a másik után, ugyanakkor Portia és Bodie mellékszála is izgalmas volt, annak ellenére, hogy előbbit igencsak meg kellett dolgoztatni.
Ha lenne a sorozatnak spin-off része, első körben biztos, hogy Pippi Tuckert tenném meg főszereplőnek. Jaj, micsoda balhés és zseniális regényt lehetne összehozni! :)

Illatos_Hópehely>!
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Az elején úgy tűnt, hogy Heath egy igazi tapló, ha megnézzük, hogy milyen igényei voltak a tökéletes feleséggel szemben. Gyakorlatilag egy házvezető nőt keresett, tökéletes külsővel, mindenhez is értsen, szeressen vele meccsre járni, értékelje a vicceit és azért a házastársi kötelességeit is teljesíti.
Pechjére szembe találta magát Annabellel, aki a maga módján helyre tette. Az hogy a hercegkisasszonyos bulira elvitte magára, fergeteges volt.
Szeretem, hogy itt-ott feltűnnek a régebbi szereplők, Pippi-t egyszerűen imádtam.

Nikyy18>!
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

A sorozatból ez lett a kedvencem. Annabelle nagyon bírtam, jó volt, hogy az előző részekből is voltak benne szereplők. Ezen a részen is sokat lehetett nevetni. Bár Heath néha megcsapkodtam volna. A végére még Portiát is megkedveltem.

DarknessAngel>!
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Jaaj, ez nagyon jó volt. ^-^ Az előző résznél sokkal izgalmasabb, nagyon tetszett ez az egész társkereső vállalat, és a sok bonyodalom körülötte.
Annabelle nagyon szimpatikus,és energikus nő. Könnyű volt megkedvelni. A Heath és közte levő szócsatákat imádtam, a kemping is megint befigyelt, ami nagyon öröm volt. Jó volt újra Phoebe-t és Dan-t is látni, ők szintén megunhatatlanok.
Heath nagy szerelem lett. Annak ellenére, hogy munkamániás, és elég nagyok az elvárásai nők terén én mégis fülig belehabarodtam. Persze volt, amikor jól megráztam volna, hogy térjen már észhez, viszont ez nem rontatta nálam az esélyeit. Az epilógus is nagyon édes volt, úgy néz ki, ez is újraolvasós lesz.
Szórakoztató és romantikus. Igazi SEP könyv :)

meteoritastar>!
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Második olvasásra is nagyon tetszett ez a történet. Szerintem jobban is, mint első alkalommal.
Mivel régen olvastam, így pár részlet már a homályba veszett a buksimban. Szoval megtudott lepni /újra/. :D :D De amire emlékeztem, az most is nagyon szorakoztató volt.
Nem tudom nem szeretni ezt a párost. Szeleburdi Annabelle és Heath, a kemény sportmenedzser imádnivaló páros. És azok a szócsaták :D:D Rengeteget nevettem és mosolyogtam rajtuk.
spoiler
Olvassátok.

kocybaba P>!
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Meg kell valljam kissé szkeptikus voltam ezzel a résszel a legelején, mert a páros nagyon mínuszról indult. Semmi vonzalom, szikra nem volt köztük, semmi sem mutatta, hogy egymáshoz tartoznának, de persze már okosabb lehettem volna és tudnom illett volna, hogy SEP-ben megbízhatok és megoldja. Noss, végleg megtanultam a leckét. Igaz, apránként és fokozatosan, de végül nagyszerűen épült ki a kapcsolat Annabelle és Heath a Kígyó között, és maradéktalanul meggyőztek arról, hogy milyen jók együtt. Egy percig sem unatkoztam mellettük, a házasságközvetítős körítés nagyon ment hozzá, sokat nevettem és borzasztóan örültem a korábbi szereplők felbukkanásának. Portia és Bodie szála se volt egy utolsó eresztés, Deant megjegyeztem magamnak, Pippin pedig majd behaltam. A telefoncsenő kis csaj volt a könyv fénypontja! :)

Bagneso>!
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Ez a SEP aztán tudja, mitől döglik a légy! :) Azt leglábbis biztosan, hogy én mitől döglök! :) Imádom ezt a nőt, amiért ilyen egyszerűen tud ilyen nagyszerű szórakozást nyújtani! A sorozat ezen részét csak most olvastam újra először, és már el is felejtettem, milyen klassz élmény volt ez a társkeresőzés közben kialakult szerelmi affér a kőszikla sportmenedzser, Heath Champion, és a kerítőnője, Annabelle között. Mint az előzmények párosai, ők is jobbára egymás ellentétei voltak, és persze egymás agyára is mentek, először, aztán szépen lassan kiderült, hogy ők ketten tökéletesek egymásnak, csak idő és alkalom, na meg némi segítség kellett ahhoz, hogy erre maguk is ráébredjenek. Az egymásra találás ideje alatt pedig SEP méltó módon gondoskodott a vidám pillanatokról, hiszen megszámolni sem tudom, hány olyan jelent volt, amin hangosan nevettem, többek között a rögtönzött focista házibulin Annabellnél, és persze minden telefont lenyúló hadművelet alkalmával is az édes kis Pippi által. És ha már szóba került, azt is meg kell említeni, hogy milyen jó érzés volt megint találkozni, pár év elteltével, a régi szereplőkkel. Ezt is imádom SEP-ben, hogy mindig visszahozza a korábbi szereplőket is, és így az egyes részek máris a nagy egész részévé válnak, ami különleges és családias hangulatot kelt az olvasóban. A mellékszálat tekintve, Portia nem lett egyből kedvenc, de a végső húzásával nagyot nőtt a szememben, Bodie-t viszont a kezdetektől csíptem, bár nem sok figyelmet vontak magukra, inkább csak asszisztáltak. Jöhet a következő szépfiú játékos a Starsból, Dean Robillard személyében! :)

Cheril>!

[Heath] – Vitatkozni a pénzről a legfőbb válóok.
Annabelle legyintett.
– Nem probléma. A te pénzed a mi pénzünk. Az én pénzem az én pénzem.

24. fejezet

gladyna>!

Annabelle nem kifejezetten utálta a sógornőjét, csak nem állt volna a sor elejére, ha kiderült volna, hogy Candace-nak új vesére van szüksége.

Kapcsolódó szócikkek: Annabelle Granger Champion · sógornő
gladyna>!

– Isten őrizz. – Heath kajánul elmosolyodott. – Azt magam intézem.

Nusii>!

– Alig hat napja térden állva könyörgött az irodámban, hogy bármire hajlandó, csak vegyem igénybe a szolgálatait.
– Fiatal voltam és bohó.

zuna19 >!

„Majd megtalálod önmagad, drágám, ha eljön az ideje.”

bbabri>!

Heath szendergett, a rádióban Willie Nelson szólt. Éjfél körül csengettek. Rá se hederített. Csengettek és csengettek. Amikor már nem bírta tovább, kiment a folyosóra, felkapta a futócipőjét és az ajtóhoz vágta. – Tűnj el! – Visszatrappolt az üres nappaliba, és magához vette a whiskys poharat, amit az előbb ott hagyott. Most az ablakon zörgettek, megpördült… s amit látott, egy arc volt egyenesen a pokolból.
– A rohadt életbe!
A pohár a földre esett, a whisky kilöttyent. – Mi a…
A rém elbújt a bokorban. – Nyisd ki az ajtót!
– Portia? – Heath átlépte a törött poharat, de csak suhogó ágakat látott az ablakból. Ilyen sötét, halotti arcot, mely egy tátongó szempáron kívül minden emberi vonást nélkülözött, nem tudott volna elképzelni.

Kapcsolódó szócikkek: Heath D. Champion · Willie Nelson
zuna19 >!

Annabelle az ásványvizes palack után nyúlt, s közben azt kívánta, bárcsak olyan előrelátó lett volna, hogy barackos vodkát töltsön bele.

Chicago Stars sorozat · Összehasonlítás