Várom ​a párom (Chicago Stars 6.) 254 csillagozás

Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Annabelle ​belefáradt abba, hogy ő legyen a család fekete báránya. Az eljegyzése felbomlott, a munkája fölösleges. Még a haja is leginkább egy szénakazalhoz hasonlít! De most minden meg fog változni, mivel átvette néhai nagyanyja társkereső vállalkozását. Csak annyi a dolga, hogy megnyerje ügyfelének Chicago legszexisebb agglegényét, s akkor ő lesz a város legkapósabb házasságközvetítője. Semmi és senki nem fog az útjába állni – sem a kocsija alatt részegen heverő hajléktalan, sem a saját családja, de legkevésbé egy vakvágányra futott szerelem utózöngéi…

Heath Champion az ő dollárzöld szemével és számítóan csepegtetett vonzerejével a város legjobb sportmenedzsere. Vagyonos, munkamániás és jóképű. De akkor minek neki egy házasságközvetítő, különösen egy olyan vörös hajú kétbalkezes, mint Annabelle Granger? Szó, mi szó, szórakoztató és van benne valami báj. De Heath azt keresi, aki sikereire felteszi a koronát – a tökéletes feleséget. S egy különleges házassághoz különleges… (tovább)

Eredeti mű: Susan Elizabeth Phillips: Match Me If You Can

Eredeti megjelenés éve: 2005

>!
Victoria, Debrecen, 2008
434 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789639803121 · Fordította: Molnár Gabriella
>!
Jokerex, Budapest, 2006
434 oldal · ISBN: 9639368539 · Fordította: Molnár Gabriella

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Kevin Tucker · Annabelle Granger Champion · Dean Robillard · Heath D. Champion · Phoebe Somerville Calebow · Molly Somerville Tucker


Kedvencelte 67

Most olvassa 5

Várólistára tette 32

Kívánságlistára tette 39


Kiemelt értékelések

>!
Nikolett0907 P
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

"– Tehát azt akarja, hogy találjam meg a menyasszonyát, udvaroljak neki és vezessem az oltár elé. Nászútra is elvigyem?
– Isten őrizz. – Heath kajánul elmosolyodott. – Azt magam intézem."

Én egyszerűen imádtam ezt a történetet.
Majdnem végig sírtam a nevetéstől…..mégis, hogy lehet így elém tárni egy romantikus kötetet?!
Azt hittem egy a sok közül, de nem…nagyon nem.

Komolyan mondom, ha rossz kedvem lesz ezt fogom elővenni, szinte rögtön jobb lesz a hangulatom.
A karakterek nagyon szerethetőek voltak, sőt mi több…szivesen olvastam volna tovább a könyvet.

Imádom, nagy kedvenc! ♥♥

>!
zuna19 P
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Ez a történet is nagyon romantikus és vicces. Rengeteget tudtam rajta nevetni. A Királykisasszonyos parti, annyira cuki volt. Az lett a kedvenc részem. Pippi az egyik legédesebb kisgyerek akiről eddig olvastam, annyira feldobta a történetet a bohóckodása. A karakterek, ebben is nagyon szerethetőek voltak. A Kígyó hatalmas fazon, imádtam. :) Belle is szerethető, de így, hogy már nem tudom hanyadjára olvastam egy kicsit kiborított.
Amikor elsőnek olvastam a sorozatot ez volt a kedvenc részem, de most egy picit idegesített Annabelle. Nem tudom, hogy történhetett ez, de ez van. Azt nem mondom, hogy csalódás volt, mert nagyot hazudnék. Csak most más részek fogtak meg a könyvben mint eddig. Bodie ( „Bruce Willis gonosz, ijesztő és szexis ikertestvére” ) és Portia ( „Hófehérke több hónapos fogyókúra után” ) kiegyenlítette a számlát és teljesen levettek a lábamról. Furcsa, hogy eddig rájuk nem nagyon figyeltem. De most, legalább valami újat kaptam a történettől.
Hihetetlen, hogy egy könyv többszöri olvasásakor, mindig tud valami újat adni. De most ez történt. Már megérte, hogy újraolvastam.

>!
Nikyy18
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

A sorozatból ez lett a kedvencem. Annabelle nagyon bírtam, jó volt, hogy az előző részekből is voltak benne szereplők. Ezen a részen is sokat lehetett nevetni. Bár Heath néha megcsapkodtam volna. A végére még Portiát is megkedveltem.

>!
DarknessAngel 
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Jaaj, ez nagyon jó volt. ^-^ Az előző résznél sokkal izgalmasabb, nagyon tetszett ez az egész társkereső vállalat, és a sok bonyodalom körülötte.
Annabelle nagyon szimpatikus,és energikus nő. Könnyű volt megkedvelni. A Heath és közte levő szócsatákat imádtam, a kemping is megint befigyelt, ami nagyon öröm volt. Jó volt újra Phoebe-t és Dan-t is látni, ők szintén megunhatatlanok.
Heath nagy szerelem lett. Annak ellenére, hogy munkamániás, és elég nagyok az elvárásai nők terén én mégis fülig belehabarodtam. Persze volt, amikor jól megráztam volna, hogy térjen már észhez, viszont ez nem rontatta nálam az esélyeit. Az epilógus is nagyon édes volt, úgy néz ki, ez is újraolvasós lesz.
Szórakoztató és romantikus. Igazi SEP könyv :)

>!
Galagonya33
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Nagyon szeretem, ahogy SEP ír.
@Zsuzsanna_Makai ajánlotta, amikor éppen padlón voltam. Kértem, mondjon valamit, hogy kit-mit olvassak, ami jobb kedvre derít, kiszakít egy kicsit a mindennapok gondjaiból, kicsi menekvés a problémák után, elől. Őt mondta.
Valóban így is van. Olyan, mint a kábítószer, minnél nagyobb dózisban kapod, annál több kell belőle. Nagyon jó fájdalomcsillapító, kiváló szórakozás.
Szóval, minden könyve minimum nagyon jó.
Ez a műve nekem a „kielekedően jó”, az 5★+. Nagyszerűek a karakterek, a párbeszédek, ülnek a poénok, nincs túlírva, pont annyira hatásvadász, ami még ízléses és jól esik. Volt izgalom, meghatottság, nevetés.
Tökéletes egyensúly. :)

3 hozzászólás
>!
Lazacc
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Két komolyabb könyv közben jól esett ez a kis kikapcsolódás.
Méltó darabja a sorozat többi részének.

>!
pöttyös
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Az eleje nem nagyon tetszett, de az utolsó 200 oldalon rengeteget nevettem, és ezért adok öt csillagot a könyvnek. :D Nagyon szeretem SEP-et, annyira gördülékeny a stílusa, olyan élvezetesen ír, hogy nem lehet lassan haladni a könyveivel.
Nagyon szerettem, ahogy Annabelle rendszeresen beszólogatott kb. mindenkinek, meg azt, hogy Heath és közte a dolog fokozatosan alakult ki.
Azt persze már korán sejtettem, hogy Portiának nagy szerepe lesz valamikor, és Bodie-val nagyon jó párost alkottak. spoiler.
És érdekes módon nem csupán a szerelem nyűgözött le, hanem Belle családja is. Heath teljesen más nézőpontból figyelte őket, és tök érdekes volt, hogy ez az egész szinte minden családra igaz, mert nem azért szekálunk valakit, mert utáljuk, hanem mert jót akarunk neki és fontos, hogy mi lesz vele a későbbiekben. De a legkedvencebb jelenetem a partika Belle házában. :DDD
És itt csatlakoztatom be a Dean-szálat. Szerintem ez lesz a következő, amit elolvasok; vagy lehet, hogy tényleg ez a következő rész. nem tudom :D
5 csillag, nagyon vickes volt! :D

>!
Nefi P
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

A rossz idő és a kiélezett munkahelyi helyzet ráébresztett, hogy jót fog tenni némi lazítás, úgyhogy 3-4 könyvet fogok most zsinórban „felfalni”. Mert kell…

Ez volt az első könyv. Jó karakterek, de kicsit sablonos szituáció. Kicsit kiszámítható történet. Ezzel együtt tetszett.

>!
Zsuzsanna_Makai
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Ez a rész is nagyon tetszett. A többiekkel szemben itt majdnem végig úgy gondoltam, nna, ez nem lesz majdnem kedvenc se, de a végére az lett, és amíg a többi részre egyáltalán nem emlékeztem, erre majdnem teljesen, a hercegnős party volt az egyetlen rész, amit elfelejtettem, pedig a maga módján felejthetetlen. Pippi nagy kedvenc volt, nagyon kis idegesítően cuki dolgaival együtt, értettem, miért mondta Heath, h hamar börtönbe kerül. Jó volt, nna.

>!
Marcsi P
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Őrület, de így a 6. részre csak megszeretem ezt a sorozatot, sőt a szereplőit is! :D
Lehet a 90-es évek feeling nem tetszett, ami belengte az első 4 részt (az 5. már nagyon jó volt), de itt még a régi szereplők is olyan jó fejek voltak és külön pirospont mikor ezek a hatalmas tesztoszteron bombák „behódolnak” az asszonyaiknak…! :D

Viszont visszaszívom, amit az előző értékelésemben írtam (Keresd az alkalmat) az ottani főhősről, mert Heath sokkal-sokkal „idegesítőbb” vérprofi ügynöknek, mint Slade vérprofi ügyvédnek!!! -.-
Szívem szerint nagyobb hangsúlyt fektettem volna az egész Társkeresős cégre, még é is amatőrnek éreztem… spoiler

A Portia Powers-es mekkora szörnyű név már?! mint a Pindúr Pandúrokból egy főgonosz…. vonal is elég kevés lett spoiler, de tény, hogy a végére még Őt is megkedveltem.

És úgy néz ki hivatalosan is kibékültem a női karakterekkel is, mert ismét a női főhős volt a kedvencem. Pár szem nyugibogyót bevehetett volna, de amúgy minimális volt a szemforgatás. :D Abszolút kedvenc jelenet, mikor a rengeteg izomagy bezsúfolódik Annabelle lakásába… Még több ilyen jelenet és 5 csillag is lehetett volna! ;)

Dean könyvét alig várom és nagyon ajánlom SEP-nek, hogy egy szörnyen csöpögős, nyálas epilógussal zárja le a könyv végén a sorozatot, mert az elmúlt min. 17 év azt érdemel!!!
(Amúgy itt jegyezném meg, hogy imádom, hogy már 17 év eltelt a sztoriban, nagyon vicces visszagondolni a régi időkre, mikor Molly még csak 15 volt és Phoebe-ről ne is beszéljünk… ;))


Népszerű idézetek

>!
Cheril

[Heath] – Vitatkozni a pénzről a legfőbb válóok.
Annabelle legyintett.
– Nem probléma. A te pénzed a mi pénzünk. Az én pénzem az én pénzem.

24. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Annabelle Granger Champion · Heath D. Champion
>!
zuna19 P

„Majd megtalálod önmagad, drágám, ha eljön az ideje.”

30. oldal

>!
gladyna

– Tehát azt akarja, hogy találjam meg a menyasszonyát, udvaroljak neki és vezessem az oltár elé. Nászútra is elvigyem?
– Isten őrizz. – Heath kajánul elmosolyodott. – Azt magam intézem.

Kapcsolódó szócikkek: Annabelle Granger Champion · Heath D. Champion
>!
gladyna

Annabelle nem kifejezetten utálta a sógornőjét, csak nem állt volna a sor elejére, ha kiderült volna, hogy Candace-nak új vesére van szüksége.

Kapcsolódó szócikkek: Annabelle Granger Champion
>!
Nusii

– Alig hat napja térden állva könyörgött az irodámban, hogy bármire hajlandó, csak vegyem igénybe a szolgálatait.
– Fiatal voltam és bohó.

Kapcsolódó szócikkek: Annabelle Granger Champion · Heath D. Champion
>!
zuna19 P

Annabelle az ásványvizes palack után nyúlt, s közben azt kívánta, bárcsak olyan előrelátó lett volna, hogy barackos vodkát töltsön bele.

27. oldal

>!
bbabri

Heath szendergett, a rádióban Willie Nelson szólt. Éjfél körül csengettek. Rá se hederített. Csengettek és csengettek. Amikor már nem bírta tovább, kiment a folyosóra, felkapta a futócipőjét és az ajtóhoz vágta. – Tűnj el! – Visszatrappolt az üres nappaliba, és magához vette a whiskys poharat, amit az előbb ott hagyott. Most az ablakon zörgettek, megpördült… s amit látott, egy arc volt egyenesen a pokolból.
– A rohadt életbe!
A pohár a földre esett, a whisky kilöttyent. – Mi a…
A rém elbújt a bokorban. – Nyisd ki az ajtót!
– Portia? – Heath átlépte a törött poharat, de csak suhogó ágakat látott az ablakból. Ilyen sötét, halotti arcot, mely egy tátongó szempáron kívül minden emberi vonást nélkülözött, nem tudott volna elképzelni.

Kapcsolódó szócikkek: Heath D. Champion

A sorozat következő kötete

Chicago Stars sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
Julie Garwood: A menyasszony
Jeaniene Frost: Karó és sírhant
Sherrilyn Kenyon: Pokoli tűz
Jean Webster: Nyakigláb Apó
Kerstin Gier: Rubinvörös
Karen Chance: A hajnal átka
Kresley Cole: Vámpírharc
Lilian H. AgiVega: Az elveszett tündérfalu
Julia Quinn: A vikomt, aki engem szeretett