Várom ​a párom (Chicago Stars 6.) 261 csillagozás

Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Annabelle ​belefáradt abba, hogy ő legyen a család fekete báránya. Az eljegyzése felbomlott, a munkája fölösleges. Még a haja is leginkább egy szénakazalhoz hasonlít! De most minden meg fog változni, mivel átvette néhai nagyanyja társkereső vállalkozását. Csak annyi a dolga, hogy megnyerje ügyfelének Chicago legszexisebb agglegényét, s akkor ő lesz a város legkapósabb házasságközvetítője. Semmi és senki nem fog az útjába állni – sem a kocsija alatt részegen heverő hajléktalan, sem a saját családja, de legkevésbé egy vakvágányra futott szerelem utózöngéi…

Heath Champion az ő dollárzöld szemével és számítóan csepegtetett vonzerejével a város legjobb sportmenedzsere. Vagyonos, munkamániás és jóképű. De akkor minek neki egy házasságközvetítő, különösen egy olyan vörös hajú kétbalkezes, mint Annabelle Granger? Szó, mi szó, szórakoztató és van benne valami báj. De Heath azt keresi, aki sikereire felteszi a koronát – a tökéletes feleséget. S egy különleges házassághoz különleges… (tovább)

Eredeti mű: Susan Elizabeth Phillips: Match Me If You Can

Eredeti megjelenés éve: 2005

>!
Victoria, Debrecen, 2008
434 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789639803121 · Fordította: Molnár Gabriella
>!
Jokerex, Budapest, 2006
434 oldal · ISBN: 9639368539 · Fordította: Molnár Gabriella

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Kevin Tucker · Annabelle Granger Champion · Phoebe Somerville Calebow · Dean Robillard · Heath D. Champion · Molly Somerville Tucker


Kedvencelte 68

Most olvassa 6

Várólistára tette 35

Kívánságlistára tette 46


Kiemelt értékelések

>!
Nikolett0907 P
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

"– Tehát azt akarja, hogy találjam meg a menyasszonyát, udvaroljak neki és vezessem az oltár elé. Nászútra is elvigyem?
– Isten őrizz. – Heath kajánul elmosolyodott. – Azt magam intézem."

Én egyszerűen imádtam ezt a történetet.
Majdnem végig sírtam a nevetéstől…..mégis, hogy lehet így elém tárni egy romantikus kötetet?!
Azt hittem egy a sok közül, de nem…nagyon nem.

Komolyan mondom, ha rossz kedvem lesz ezt fogom elővenni, szinte rögtön jobb lesz a hangulatom.
A karakterek nagyon szerethetőek voltak, sőt mi több…szivesen olvastam volna tovább a könyvet.

Imádom, nagy kedvenc! ♥♥

>!
Krisztina_Németh_2
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Bármit olvasok az ironötöl az tökéletes. Mint a Várom a párom is az, egy jo háttersztorival és szerethetö karakterekkel. Imádtam, hogy a régi szereplök is feltüntek, és az ujjak is aranyosak, föleg Pippi. Nagyon tetszett a mellékszál is, a végére már Portia is szerethetö volt. Rengeteg humor, romantika nem is kell más.

>!
zuna19 P
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Ez a történet is nagyon romantikus és vicces. Rengeteget tudtam rajta nevetni. A Királykisasszonyos parti, annyira cuki volt. Az lett a kedvenc részem. Pippi az egyik legédesebb kisgyerek akiről eddig olvastam, annyira feldobta a történetet a bohóckodása. A karakterek, ebben is nagyon szerethetőek voltak. A Kígyó hatalmas fazon, imádtam. :) Belle is szerethető, de így, hogy már nem tudom hanyadjára olvastam egy kicsit kiborított.
Amikor elsőnek olvastam a sorozatot ez volt a kedvenc részem, de most egy picit idegesített Annabelle. Nem tudom, hogy történhetett ez, de ez van. Azt nem mondom, hogy csalódás volt, mert nagyot hazudnék. Csak most más részek fogtak meg a könyvben mint eddig. Bodie ( „Bruce Willis gonosz, ijesztő és szexis ikertestvére” ) és Portia ( „Hófehérke több hónapos fogyókúra után” ) kiegyenlítette a számlát és teljesen levettek a lábamról. Furcsa, hogy eddig rájuk nem nagyon figyeltem. De most, legalább valami újat kaptam a történettől.
Hihetetlen, hogy egy könyv többszöri olvasásakor, mindig tud valami újat adni. De most ez történt. Már megérte, hogy újraolvastam.

>!
Nikyy18
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

A sorozatból ez lett a kedvencem. Annabelle nagyon bírtam, jó volt, hogy az előző részekből is voltak benne szereplők. Ezen a részen is sokat lehetett nevetni. Bár Heath néha megcsapkodtam volna. A végére még Portiát is megkedveltem.

>!
DarknessAngel P
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Jaaj, ez nagyon jó volt. ^-^ Az előző résznél sokkal izgalmasabb, nagyon tetszett ez az egész társkereső vállalat, és a sok bonyodalom körülötte.
Annabelle nagyon szimpatikus,és energikus nő. Könnyű volt megkedvelni. A Heath és közte levő szócsatákat imádtam, a kemping is megint befigyelt, ami nagyon öröm volt. Jó volt újra Phoebe-t és Dan-t is látni, ők szintén megunhatatlanok.
Heath nagy szerelem lett. Annak ellenére, hogy munkamániás, és elég nagyok az elvárásai nők terén én mégis fülig belehabarodtam. Persze volt, amikor jól megráztam volna, hogy térjen már észhez, viszont ez nem rontatta nálam az esélyeit. Az epilógus is nagyon édes volt, úgy néz ki, ez is újraolvasós lesz.
Szórakoztató és romantikus. Igazi SEP könyv :)

>!
meteoritastar P
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Második olvasásra is nagyon tetszett ez a történet. Szerintem jobban is, mint első alkalommal.
Mivel régen olvastam, így pár részlet már a homályba veszett a buksimban. Szoval megtudott lepni /újra/. :D :D De amire emlékeztem, az most is nagyon szorakoztató volt.
Nem tudom nem szeretni ezt a párost. Szeleburdi Annabelle és Heath, a kemény sportmenedzser imádnivaló páros. És azok a szócsaták :D:D Rengeteget nevettem és mosolyogtam rajtuk.
spoiler
Olvassátok.

>!
Galagonya33
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Nagyon szeretem, ahogy SEP ír.
@Zsuzsanna_Makai ajánlotta, amikor éppen padlón voltam. Kértem, mondjon valamit, hogy kit-mit olvassak, ami jobb kedvre derít, kiszakít egy kicsit a mindennapok gondjaiból, kicsi menekvés a problémák után, elől. Őt mondta.
Valóban így is van. Olyan, mint a kábítószer, minnél nagyobb dózisban kapod, annál több kell belőle. Nagyon jó fájdalomcsillapító, kiváló szórakozás.
Szóval, minden könyve minimum nagyon jó.
Ez a műve nekem a „kielekedően jó”, az 5★+. Nagyszerűek a karakterek, a párbeszédek, ülnek a poénok, nincs túlírva, pont annyira hatásvadász, ami még ízléses és jól esik. Volt izgalom, meghatottság, nevetés.
Tökéletes egyensúly. :)

3 hozzászólás
>!
Lazacc
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Két komolyabb könyv közben jól esett ez a kis kikapcsolódás.
Méltó darabja a sorozat többi részének.

>!
pöttyös
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

Az eleje nem nagyon tetszett, de az utolsó 200 oldalon rengeteget nevettem, és ezért adok öt csillagot a könyvnek. :D Nagyon szeretem SEP-et, annyira gördülékeny a stílusa, olyan élvezetesen ír, hogy nem lehet lassan haladni a könyveivel.
Nagyon szerettem, ahogy Annabelle rendszeresen beszólogatott kb. mindenkinek, meg azt, hogy Heath és közte a dolog fokozatosan alakult ki.
Azt persze már korán sejtettem, hogy Portiának nagy szerepe lesz valamikor, és Bodie-val nagyon jó párost alkottak. spoiler.
És érdekes módon nem csupán a szerelem nyűgözött le, hanem Belle családja is. Heath teljesen más nézőpontból figyelte őket, és tök érdekes volt, hogy ez az egész szinte minden családra igaz, mert nem azért szekálunk valakit, mert utáljuk, hanem mert jót akarunk neki és fontos, hogy mi lesz vele a későbbiekben. De a legkedvencebb jelenetem a partika Belle házában. :DDD
És itt csatlakoztatom be a Dean-szálat. Szerintem ez lesz a következő, amit elolvasok; vagy lehet, hogy tényleg ez a következő rész. nem tudom :D
5 csillag, nagyon vickes volt! :D

>!
Nefi P
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom

A rossz idő és a kiélezett munkahelyi helyzet ráébresztett, hogy jót fog tenni némi lazítás, úgyhogy 3-4 könyvet fogok most zsinórban „felfalni”. Mert kell…

Ez volt az első könyv. Jó karakterek, de kicsit sablonos szituáció. Kicsit kiszámítható történet. Ezzel együtt tetszett.


Népszerű idézetek

>!
Cheril

[Heath] – Vitatkozni a pénzről a legfőbb válóok.
Annabelle legyintett.
– Nem probléma. A te pénzed a mi pénzünk. Az én pénzem az én pénzem.

24. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Annabelle Granger Champion · Heath D. Champion
>!
gladyna

Annabelle nem kifejezetten utálta a sógornőjét, csak nem állt volna a sor elejére, ha kiderült volna, hogy Candace-nak új vesére van szüksége.

Kapcsolódó szócikkek: Annabelle Granger Champion
>!
zuna19 P

„Majd megtalálod önmagad, drágám, ha eljön az ideje.”

30. oldal

>!
gladyna

– Tehát azt akarja, hogy találjam meg a menyasszonyát, udvaroljak neki és vezessem az oltár elé. Nászútra is elvigyem?
– Isten őrizz. – Heath kajánul elmosolyodott. – Azt magam intézem.

Kapcsolódó szócikkek: Annabelle Granger Champion · Heath D. Champion
>!
Nusii

– Alig hat napja térden állva könyörgött az irodámban, hogy bármire hajlandó, csak vegyem igénybe a szolgálatait.
– Fiatal voltam és bohó.

Kapcsolódó szócikkek: Annabelle Granger Champion · Heath D. Champion
>!
zuna19 P

Annabelle az ásványvizes palack után nyúlt, s közben azt kívánta, bárcsak olyan előrelátó lett volna, hogy barackos vodkát töltsön bele.

27. oldal

>!
bbabri

Heath szendergett, a rádióban Willie Nelson szólt. Éjfél körül csengettek. Rá se hederített. Csengettek és csengettek. Amikor már nem bírta tovább, kiment a folyosóra, felkapta a futócipőjét és az ajtóhoz vágta. – Tűnj el! – Visszatrappolt az üres nappaliba, és magához vette a whiskys poharat, amit az előbb ott hagyott. Most az ablakon zörgettek, megpördült… s amit látott, egy arc volt egyenesen a pokolból.
– A rohadt életbe!
A pohár a földre esett, a whisky kilöttyent. – Mi a…
A rém elbújt a bokorban. – Nyisd ki az ajtót!
– Portia? – Heath átlépte a törött poharat, de csak suhogó ágakat látott az ablakból. Ilyen sötét, halotti arcot, mely egy tátongó szempáron kívül minden emberi vonást nélkülözött, nem tudott volna elképzelni.

Kapcsolódó szócikkek: Heath D. Champion

A sorozat következő kötete

Chicago Stars sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Rachel Gibson: Csak a baj
Julianne Donaldson: Edenbrooke
Janet Evanovich: A négy fejvadász
Jennifer Crusie: Fogadj rám
Vi Keeland: A beosztott
Tara Sivec: Életek és édességek
Jennifer Crusie: Isten hozott Kísértésben!
Meggin Cabot: A fiú a házból
Jennifer Weiner: Jó az ágyban