Született ​csábító (Chicago Stars 7.) 226 csillagozás

Susan Elizabeth Phillips: Született csábító

A ​Chicago Stars hátvédje, Dean Robillard a legszerencsésebb fickó a világon: szupersztár sportoló, a liga büszkesége és szép, mint egy görög isten. De ő is kerülhet rossz hangulatba. Dean kocsiba vágja magát, hogy megnézze végre vidéki házát. Amikor letér a sztrádáról egy gyér forgalmú főútra, megpillant valakit…

Blue Bailey festőművész, aki nem tud sokáig megülni egy helyben. Fuvarra van szüksége, Amerika leghíresebb futballsztárjának pedig nagyon lenyűgöző a sportkocsija. Most már csak annyit kell tennie, hogy folyamatosan szórakoztassa a férfit, és eltitkolja előle kétségbeejtő helyzetét: nincs egy vasa sem, sehol nem várja senki.

Dean és Blue hihetetlenül vonzódnak egymáshoz. Életükbe és egymás iránti leküzdhetetlen vonzalmukba belekeveredik egy ötvenes rocksztár, egy házvezetőnő és egy tizenegy éves kislány; a gyerek kétségbeesetten vágyik családra. A vadóc művésznő és a vonzó futballsztár a nyár folyamán kockázatos játékot játszik, harcolnak önmagukkal és… (tovább)

Eredeti mű: Susan Elizabeth Phillips: Natural Born Charmer

Eredeti megjelenés éve: 2007

>!
Victoria, Debrecen, 2007
440 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789639803008 · Fordította: Molnár Gabriella

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Annabelle Granger Champion · Dean Robillard · Heath D. Champion · Blue Bailey


Kedvencelte 44

Most olvassa 11

Várólistára tette 34

Kívánságlistára tette 45


Kiemelt értékelések

>!
zuna19 P
Susan Elizabeth Phillips: Született csábító

Ezt is nagyon imádtam, ahogyan a többi részt is. Tökéletes, könnyed kis olvasmány. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a romantikus és vicces történeteket. A karakterek nagyon szimpatikusak voltak. Dean, Blue, Riley és April is nagyon szerethető karakterek. A szócsaták pazarok voltak. Felemelő volt olvasni őket.
Csak az az egy baj van ezzel a könyvvel, hogy ezzel a résszel most befejeződött a sorozat. Minden jónak egyszer vége szakad. De sebaj, vannak még SEP könyvek, amik még olvasatlanok számomra és hamarosan sorra kerülnek.
SEP, ezzel a sorozattal került a kedvenc iróim közé. Mesés mind a 7 történet. Az kifejezetten tetszett, hogy mindegyikben feltűntek az egyes részek főszereplői, mellékszereplőkként. Jó volt róluk is olvasni, habár csak pici jeleneteket kaptunk belőlük, de így is megérte. 2 kedvencem lett a sorozatban a Törékeny szív és az Álom édes álom. A többi rész is jó, de az a kettő borzalmasan tetszett.
100% – ban újraolvasós!

>!
Nikyy18
Susan Elizabeth Phillips: Született csábító

SEP könyveiben nem lehet csalódni mert ez a rész is nagyon jó lett :) Dean és Blue összeillő párost alkottak és imádtam a szócsatáikat rengeteget lehetett nevetni.

>!
Lazacc
Susan Elizabeth Phillips: Született csábító

Hosszú kalandok a hepiendig!
Jó volt most ez a könyv egy kicsit kikapcsolódni

>!
DarknessAngel
Susan Elizabeth Phillips: Született csábító

Jó volt, jó volt, de mégis ez volt a leggyengébb láncszem a sorozatban. Az előző rész után kíváncsi voltam Dean történetére, és hogy ki lesz az, aki majd megszerzi a szívét.Nem volt rossz a történet, csak kicsit túl gyorsan ment minden, főleg a végén.
Dean szimpatikus, de nem egy egetrengető teljesítmény, ami nyújtott. Tetszett, hogy Annabelle és Heath is felbukkant egy szösszenetnyire. Tetszettek Blue festményei, Riley, Jack Patriot és még April is :)
Egyszeri olvasásnak elmegy, sajnos ennél többet nem tudott nyújtani. Viszont, nagyon örülök, hogy olvashattam a sorozatot, mert nagy kedvenc lett. Mostantól nem hanyagolom majd a SEP könyveket.

>!
catilde
Susan Elizabeth Phillips: Született csábító

Imádtam ezt a sorozatot. Egy nagyon jó befejezést kaptam a végére. Nagyon szerethető karakter Dean és Blue is. Mind a kettőt nagyon megszerettem. Itt a mellék száll Jack és April kapcsolata is nagyon érdekelt. Nem csalódtam ebben a kötetben. De a kedvencem Gabe marad, de a második hely mindenképpen Dean-é. Szívesen olvasnám tovább Chicago Stars történetét. Én mindenkinek csak ajánlom.

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Susan Elizabeth Phillips: Született csábító

Egy újabb kedvencet avattam. :-)
Rengeteget nevettem, sokszor meghatódtam, néha pedig én is táncra perdültem volna velük. ♥

>!
l_moni
Susan Elizabeth Phillips: Született csábító

Szuper befejező kötete a sorozatnak.
Blue igazi művészlélek, Dean pedig egy pasi aki nincs hozzászokva, hogy bárki, bármikor is visszautasítja.
Jó volt olvasni a kapcsolatuk alakulását. Mondjuk a végét nem tudom minek kellett így elhúzni.

>!
Zsuzsanna_Makai
Susan Elizabeth Phillips: Született csábító

Csak azért kértem kölcsön ezt a könyvet, mert még nem olvastam. Aztán a 80. oldalon rájöttem, h de mégiscsak olvadtam már, de nem emlékeztem rá, tovább olvastam hát. Amit végül egyáltalán nem bántam meg, mert még nagy vonalakban sem rémlett semmi. Messze Nita volt a legviccesebb karakter a könyvben, de mindenki vicces volt, és szerethető. Még a farmházukat is megszerettem

>!
Droci P
Susan Elizabeth Phillips: Született csábító

Na kérem alásan, azt senki ne tegye fel nekem kérdésként, hogy milyen isteni sugallat késztetett rá, hogy a kezembe vegyek egy ilyen gyöngyszemet? :)
Aki kicsit már ismer, az jól tudja, hogy eme műfaj nem épp tartozik a kedvenceim közé, mégis van ebben a sorozatban valami, amitől megfogott magának és nem eresztett el. Igaz, hogy olvastam már korábban egyszer, és bár voltak részek, amikre emlékeztem, mégis jó volt újra felidézni a jelenetek elképzelt verzióját magam előtt xD Iszonyúan rég szórakoztam ennyire jól, majdnem 5-10 oldalanként volt valami poén, amitől vagy mosolyognom vagy kacagnom kellett :D
Persze fogalmam se volt akkoriban, hogy ez egy sorozat és most is csak kölcsönkaptam, így gondoltam 1 év után már illik visszaadni jogos tulajdonosának.
De hogy a könyvről is írjak egy kicsit :)
Blue elvarázsolt a talpraesettségével, határozottságával, a maga egyszerűségével, aki semmin se problémázik, csak lazán kezel mindent :)
Dean hmm…kicsit megkedveltem a végére, bár néha azért leütöttem volna :) Persze tudjuk nem könnyű szegény sztárpalánták élete :P
A szülők és egyéb szereplők is csak hozzáadtak a történethez, legjobban a vénasszonyt kedveltem, a poénjai emeltek a színvonalon.
És aki azt gondolná, hogy ez alapvetően egy romantikus habos-babos történet, azt megvétózom cseppet, mert van ebben egy kicsivel több is. Minden szereplőnek megvan a saját problémai, amire igyekszik így-úgy választ találni, de aki igazán kíváncsi rá az vegye elő a könyvet…. ha teheti, mert nem nagyon kapható már :(
Kicsit sajnálom, hogy nincs sajátom belőle, mert biztos ha újabb olvasási válságban lennék, ez átsegítene a holtponton, ahogy tette :)
És bármennyire jól szórakoztam is, a sok nyomdai hiba miatt nem tudtam neki 5 csillagot adni, mert azért kicsit igényesebben is kiadhatták volna (szinte minden 5. oldalon volt valami elütés stb…)

>!
katalinko
Susan Elizabeth Phillips: Született csábító

Első SEP könyv amit olvastam és nagyon tetszett. Megszerettem Dean és Blue karakterét is, tetszettek a szócsatáik, jókat nevettem rajta. Jó volt olvasni Jack és April kapcsolatáról is örültem, hogy ők is összejöttek végül annyi év után. Bár az utolsó résszel kezdtem a sorozatot biztosan el fogom olvasni a többi részt is :)


Népszerű idézetek

>!
gladyna

– Nem fekszem le veled!
A férfi tunyán elmosolyodott. – Csak a szexre tudsz gondolni? Nem akarlak megsérteni, de őszintén szólva kissé kétségbeesettnek tűnsz.
Gyenge csali volt, Blue nem kapta be. Inkább feltett egy olcsó napszemüveget. – Te csak vezess és azzal törődj, hogy jól nézz ki. Ne terheld az agyad beszéddel.

Kapcsolódó szócikkek: Dean Robillard
1 hozzászólás
>!
zuna19 P

– A szív tudja, mikor talál rá a lelki társára.

Kapcsolódó szócikkek: lelki társ
>!
Natsu

– Valahányszor egy magadfajta férfi kocsányon lógatja a szemét egy E-kosaras műmellre, egy tökéletes mellű ártatlan lányt bátorít arra, hogy kés alá feküdjön. A nőknek a látókörüket kellene tágítaniuk, nem a keblüket.

>!
gladyna

– Ha nem ismerném jobban, azt hinném, fél egyedül maradni velem.
– Rendben. Még kitörne magából az állat, ha véletlenül maga és a tükör közé állnék.

Kapcsolódó szócikkek: Dean Robillard
>!
zuna19 P

– Csütök palasintát. Sütök! Sütök palacsintát!
– Rendben.

200. oldal

>!
zuna19 P

– Mióta csuknak le valakit azért, mert jogosítvány nélkül vezet? Különösen, ha érvényes a jogosítványa.
– Nem volt nálad.
– De be tudtam volna mutatni, ha adnak rá egy icipici lehetőséget.

167. oldal

>!
Quiconque

– Beszélhetnénk valami másról? – Dean kinyitotta az oldalajtót Blue előtt. – Arról például, hogy miért félsz a szextől?
– Csak veled. Allergiás vagyok a kozmetikai krémedre.

196. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dean Robillard

Hasonló könyvek címkék alapján

Rachel Gibson: Csak a baj
Tara Sivec: Életek és édességek
Jennifer Crusie: Isten hozott Kísértésben!
Lauren Graham: Egy nap talán
Janet Evanovich: A négy fejvadász
Jennifer Crusie: Fogadj rám
J. L. Armentrout: Origin
Kresley Cole: Vámpírharc
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra