Született ​csábító (Chicago Stars 7.) 234 csillagozás

Susan Elizabeth Phillips: Született csábító

A ​Chicago Stars hátvédje, Dean Robillard a legszerencsésebb fickó a világon: szupersztár sportoló, a liga büszkesége és szép, mint egy görög isten. De ő is kerülhet rossz hangulatba. Dean kocsiba vágja magát, hogy megnézze végre vidéki házát. Amikor letér a sztrádáról egy gyér forgalmú főútra, megpillant valakit…

Blue Bailey festőművész, aki nem tud sokáig megülni egy helyben. Fuvarra van szüksége, Amerika leghíresebb futballsztárjának pedig nagyon lenyűgöző a sportkocsija. Most már csak annyit kell tennie, hogy folyamatosan szórakoztassa a férfit, és eltitkolja előle kétségbeejtő helyzetét: nincs egy vasa sem, sehol nem várja senki.

Dean és Blue hihetetlenül vonzódnak egymáshoz. Életükbe és egymás iránti leküzdhetetlen vonzalmukba belekeveredik egy ötvenes rocksztár, egy házvezetőnő és egy tizenegy éves kislány; a gyerek kétségbeesetten vágyik családra. A vadóc művésznő és a vonzó futballsztár a nyár folyamán kockázatos játékot játszik, harcolnak önmagukkal és… (tovább)

Eredeti mű: Susan Elizabeth Phillips: Natural Born Charmer

Eredeti megjelenés éve: 2007

>!
Victoria, Debrecen, 2007
440 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789639803008 · Fordította: Molnár Gabriella

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Annabelle Granger Champion · Dean Robillard · Heath D. Champion · Blue Bailey


Kedvencelte 44

Most olvassa 10

Várólistára tette 32

Kívánságlistára tette 47


Kiemelt értékelések

>!
zuna19 P
Susan Elizabeth Phillips: Született csábító

Ezt is nagyon imádtam, ahogyan a többi részt is. Tökéletes, könnyed kis olvasmány. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a romantikus és vicces történeteket. A karakterek nagyon szimpatikusak voltak. Dean, Blue, Riley és April is nagyon szerethető karakterek. A szócsaták pazarok voltak. Felemelő volt olvasni őket.
Csak az az egy baj van ezzel a könyvvel, hogy ezzel a résszel most befejeződött a sorozat. Minden jónak egyszer vége szakad. De sebaj, vannak még SEP könyvek, amik még olvasatlanok számomra és hamarosan sorra kerülnek.
SEP, ezzel a sorozattal került a kedvenc iróim közé. Mesés mind a 7 történet. Az kifejezetten tetszett, hogy mindegyikben feltűntek az egyes részek főszereplői, mellékszereplőkként. Jó volt róluk is olvasni, habár csak pici jeleneteket kaptunk belőlük, de így is megérte. 2 kedvencem lett a sorozatban a Törékeny szív és az Álom édes álom. A többi rész is jó, de az a kettő borzalmasan tetszett.
100% – ban újraolvasós!

>!
Krisztina_Németh_2
Susan Elizabeth Phillips: Született csábító

Azt hiszem a sorozatnak ez a leggyengébb része. Négy és fél csillag jár azért, mert szerettem, csak a többi kicsit jobb volt. Az eleje kicsit unalmas volt. Nem igazán tetszett ez a „tudom hogy tudja, hogy hazudok" dolog nem tetszett. A szereplökkel nem volt bajom, a maguk modján mind szimpi volt. Akik olvasták a könyvet azok talán hülyének néznek, de nekem Nita volt a legszimpibb. Imádtam az utálatos öregasszonyt :)

>!
Nikyy18
Susan Elizabeth Phillips: Született csábító

SEP könyveiben nem lehet csalódni mert ez a rész is nagyon jó lett :) Dean és Blue összeillő párost alkottak és imádtam a szócsatáikat rengeteget lehetett nevetni.

>!
Lazacc
Susan Elizabeth Phillips: Született csábító

Hosszú kalandok a hepiendig!
Jó volt most ez a könyv egy kicsit kikapcsolódni

>!
DarknessAngel
Susan Elizabeth Phillips: Született csábító

Jó volt, jó volt, de mégis ez volt a leggyengébb láncszem a sorozatban. Az előző rész után kíváncsi voltam Dean történetére, és hogy ki lesz az, aki majd megszerzi a szívét.Nem volt rossz a történet, csak kicsit túl gyorsan ment minden, főleg a végén.
Dean szimpatikus, de nem egy egetrengető teljesítmény, ami nyújtott. Tetszett, hogy Annabelle és Heath is felbukkant egy szösszenetnyire. Tetszettek Blue festményei, Riley, Jack Patriot és még April is :)
Egyszeri olvasásnak elmegy, sajnos ennél többet nem tudott nyújtani. Viszont, nagyon örülök, hogy olvashattam a sorozatot, mert nagy kedvenc lett. Mostantól nem hanyagolom majd a SEP könyveket.

>!
catilde
Susan Elizabeth Phillips: Született csábító

Imádtam ezt a sorozatot. Egy nagyon jó befejezést kaptam a végére. Nagyon szerethető karakter Dean és Blue is. Mind a kettőt nagyon megszerettem. Itt a mellék száll Jack és April kapcsolata is nagyon érdekelt. Nem csalódtam ebben a kötetben. De a kedvencem Gabe marad, de a második hely mindenképpen Dean-é. Szívesen olvasnám tovább Chicago Stars történetét. Én mindenkinek csak ajánlom.

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Susan Elizabeth Phillips: Született csábító

Egy újabb kedvencet avattam. :-)
Rengeteget nevettem, sokszor meghatódtam, néha pedig én is táncra perdültem volna velük. ♥

>!
l_moni
Susan Elizabeth Phillips: Született csábító

Szuper befejező kötete a sorozatnak.
Blue igazi művészlélek, Dean pedig egy pasi aki nincs hozzászokva, hogy bárki, bármikor is visszautasítja.
Jó volt olvasni a kapcsolatuk alakulását. Mondjuk a végét nem tudom minek kellett így elhúzni.

>!
Zsuzsanna_Makai
Susan Elizabeth Phillips: Született csábító

Csak azért kértem kölcsön ezt a könyvet, mert még nem olvastam. Aztán a 80. oldalon rájöttem, h de mégiscsak olvadtam már, de nem emlékeztem rá, tovább olvastam hát. Amit végül egyáltalán nem bántam meg, mert még nagy vonalakban sem rémlett semmi. Messze Nita volt a legviccesebb karakter a könyvben, de mindenki vicces volt, és szerethető. Még a farmházukat is megszerettem

>!
katalinko
Susan Elizabeth Phillips: Született csábító

Első SEP könyv amit olvastam és nagyon tetszett. Megszerettem Dean és Blue karakterét is, tetszettek a szócsatáik, jókat nevettem rajta. Jó volt olvasni Jack és April kapcsolatáról is örültem, hogy ők is összejöttek végül annyi év után. Bár az utolsó résszel kezdtem a sorozatot biztosan el fogom olvasni a többi részt is :)


Népszerű idézetek

>!
gladyna

– Nem fekszem le veled!
A férfi tunyán elmosolyodott. – Csak a szexre tudsz gondolni? Nem akarlak megsérteni, de őszintén szólva kissé kétségbeesettnek tűnsz.
Gyenge csali volt, Blue nem kapta be. Inkább feltett egy olcsó napszemüveget. – Te csak vezess és azzal törődj, hogy jól nézz ki. Ne terheld az agyad beszéddel.

Kapcsolódó szócikkek: Dean Robillard
1 hozzászólás
>!
Natsu

– Valahányszor egy magadfajta férfi kocsányon lógatja a szemét egy E-kosaras műmellre, egy tökéletes mellű ártatlan lányt bátorít arra, hogy kés alá feküdjön. A nőknek a látókörüket kellene tágítaniuk, nem a keblüket.

1 hozzászólás
>!
zuna19 P

– A szív tudja, mikor talál rá a lelki társára.

Kapcsolódó szócikkek: lelki társ
>!
gladyna

– Ha nem ismerném jobban, azt hinném, fél egyedül maradni velem.
– Rendben. Még kitörne magából az állat, ha véletlenül maga és a tükör közé állnék.

Kapcsolódó szócikkek: Dean Robillard
>!
zuna19 P

– Csütök palasintát. Sütök! Sütök palacsintát!
– Rendben.

200. oldal

>!
zuna19 P

– Mióta csuknak le valakit azért, mert jogosítvány nélkül vezet? Különösen, ha érvényes a jogosítványa.
– Nem volt nálad.
– De be tudtam volna mutatni, ha adnak rá egy icipici lehetőséget.

167. oldal

>!
Quiconque

– Beszélhetnénk valami másról? – Dean kinyitotta az oldalajtót Blue előtt. – Arról például, hogy miért félsz a szextől?
– Csak veled. Allergiás vagyok a kozmetikai krémedre.

196. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dean Robillard

Hasonló könyvek címkék alapján

Rachel Gibson: Csak a baj
Julianne Donaldson: Edenbrooke
Janet Evanovich: A négy fejvadász
Jennifer Crusie: Fogadj rám
Vi Keeland: A beosztott
Tara Sivec: Életek és édességek
Jennifer Crusie: Isten hozott Kísértésben!
Meggin Cabot: A fiú a házból
Jennifer Weiner: Jó az ágyban