Se ​veled, se nélküled (Chicago Stars 2.) 277 csillagozás

Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Gracie harmincéves és még szűz. A szülei annak idején egy aggok otthonát vezettek, s a lányt éjjel-nappal idős emberek vették körül. Édesanyja pedig gyakorta mondogatta neki, hogy női ágon hozzájuk hasonlóan valamennyi felmenőjük jelentéktelen külsejű volt. Apja halála után az édesanyja túlad az öregotthonon, és lányával Floridába költözik, ahol Gracie-nek életében először a saját lábára kell állnia. Úgy véli, egy filmstúdiónál szerzett produkciós asszisztensi állásával unalmas hétköznapjaiból jegyet váltott a kalandok csillogó világába. Ám azonnal minden a feje tetejére áll, amikor első megbízatásaként a stúdió legújabb filmjének leendő sztárját, a futballikon Bobby Tomot kell rávennie arra, hogy időben jelenjen meg a forgatáson és teljesítse a szerződését.

Eredeti mű: Susan Elizabeth Phillips: Heaven, Texas

Eredeti megjelenés éve: 1995

>!
Victoria, Budapest, 2009
398 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789639803336 · Fordította: Molnár Gabriella

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Bobby Tom Dentont


Kedvencelte 47

Most olvassa 6

Várólistára tette 35

Kívánságlistára tette 43

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
ZitussKa P
Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

Na, ez már valami! :)
Modern Betty, a csúnya lány törtènet. Bár nem tudom ez a pèlda mond-e nektek valamit. Fogalmam sincs mièrt ez a sorozat jutott az eszembe, de règen sokat nèztem ès itt-ott hajazott rá :)
Bobby Tom ès Gracie a egèsz egyszerűen hibbantak. De őrülten aranyosak ès èdesek is. Humorban sem volt hiány, rengetegszer hahotáztam hangosan, tartva attól, hogy felverem a házat. Tegnap este pedig lefeküdtem aludni de forgolódtam, ès agyaltam hogyan folytatódik a törtènet így vissza kikeltem az ágyból olvasni. :)
Hatalmas szívű, kedves karakterek ès vicces, nèha abszurd helyzetek.
Nagyon jó volt!

4 hozzászólás
>!
zuna19 P
Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

Imádom SEP-et, nagyszerű könyveket ír. Másodjára is ugyanolyan szórakoztató volt olvasni, mint elsőre. Nagyon vicces és romantikus történet. Annyit nevettem, hogy az nem igaz, sokan azt hitték tiszta dilis vagyok, hogy egy könyvön nevetek, de ha egyszer annyira vicces az egész. A karakterek ebben a részben is nagyon szerethetőek voltak. Bobby Tom nagymenő, igazi rossz fiú, míg Gracie ártatlan, naiv, humoros lány. Az egész könyv nagyon jó, a futballkvíz egyszerűen tökéletesen illett ehhez a történethez. Az 5 kérdés a végén, Jesszusom, annyira nevetségesek voltak, nagyon jó befejezést adott a könyvnek. :-)
A mellékszereplők is ugyanannyira szerethetőek voltak, mint a két főszereplő. Way és Suzy története is nagyon szuper volt. Örültem az ő kapcsolatuknak is.

5 hozzászólás
>!
Szilvi00 P
Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

Micsoda páros, micsoda szórakozás! A futballpálya nagyságú egóval megáldott Bobby Tom és a szürke kisegér Gracie Snow története olyan jó kikapcsolódásnak bizonyult, amilyet csak remélni mertem az első rész után. Akár egy doboz finom bonbon, aminek képtelenség ellenállni. Csábító, édes és annyira ízlik, hogy képtelenség csupán egyetlen szemmel beérni. Addig faltam, amíg el nem fogyott. Mennyei volt!

3 hozzászólás
>!
Csoszi P
Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

Nagyon jó, humoros történet. Igazán gyorsan lehetett vele haladni. Már régebben olvastam, de kifejezetten élvezetes volt az újrázás. Néhány részre nem is emlékeztem.
Bobby Tom az előző részben is szimpatikus volt, úgyhogy nagyon örültem, hogy egy külön könyvet kapott. Azt már tudtuk róla, hogy híres, jóképű, gazdag és kiváló sportoló. Ebben a részben, sajnos már visszavonult egy szerencsétlen baleset miatt és picit jobban megismerhettük a negatív tulajdonságait is. (Kicsit úgy voltam vele, hogy "szerettem is, meg nem is"). Szerettem a segítőkészségét, viszont utáltam, hogy hagyta, hogy sokan baleknak nézzék. Szerettem, hogy tisztelettudó volt a nőkkel (még az exeivel is), de utáltam a kvízkérdéseit spoiler. Jó volt végigkövetni a szupersztár BT és a szürke kisegér Gracie románcát.

>!
kiruu P
Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

Én kedvelni szoktam a magabiztos férfi szereplőket, de Bobby Tom olyan magas szintre fejlesztette az egocentrikus tulajdonságát, hogy az már nekem is sok volt. Ne értsetek félre, a könyv végén lévő kis akciója miatt igazán megkedveltem, vicces, és ultra helyes, de mégis túlságosan könnyen kezelt mindent.
Ééés pont ezért imádtam annyira Graciet. Az visszaszólásai miatt. Haláli nőszemély. Annyira aranyos, nagylelkű, segítőkész, őszinte, bátor, határozott és cuki. Kettejük szócsatái a legjobbak. Haláli dumákat nyomtak mindketten.
Összességében az egész borzalmasan szórakoztató volt. Amit nagyon szerettem még, az a mellék szerelmi szál.

3 hozzászólás
>!
Nikyy18
Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

Nagyon jó volt ez a rész is. Bobby Tomot imádtam és a végén azok a kvízkérdések nagyon jó volt. Gracie-t is megkedveltem, összeillő párost alkottak.

>!
meteoritastar P
Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

Nem hiába szeretem ezt a könyvet. Második olvasásra is belopta magát a szívembe Gracie és Bobby Tom. Szuper egy páros :)):))
Most is ugyanaz a véleményem:
Ez egy szorakoztató, könnyed kis romantikus könyv, amit nem szabad kihagyni.

>!
DarknessAngel P
Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

Isteni volt. Csak úgy, mint az első rész ez is tele volt vicces részekkel, komolyabb és nem annyira komoly veszekedésekkel, és az elmaradhatatlan happy enddel :)
Bobby Tom kvízkérdése az utolsó oldalon mindent vitt :D Nagyon tetszett Sawyer és Suzy egymásratalálása a könyvben, róluk olvastam volna még többet is.
Látom Susan Elizabeth Phillips könyveire érdemes odafigyelni, mert habár ez még csak a második könyvem tőle, de egyszerűen imádom ahogy ír.

1 hozzászólás
>!
Tóth_Orsolya_3 P
Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

„- A New York Yankeesben!”
Hát ez a mondat… Óóó Istenem, régen nevettem ilyen jót!
Annyira de annyira tetszett! :-) Bobby Tom már az előző részben is kis kedvenc volt, ebben a részben pedig nagy kedvenc lett! Imádnivaló egy pasi, okos, zseniális, humoros, érzékeny, segítőkész, néha kicsitt lökött, de igazi álompasi. ;-)
A külön kis sztori az anyukájáról pedig olyan édes és megható volt. Nagyon örülök, hogy belekerült a könyvbe! ♥
Jaa, míg el nem felejtem, mondtam már, hogy SEP fan lettem? :D

7 hozzászólás
>!
katalinko
Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

Nagyon tetszett, nálam kedvenc lett ez a rész. Graciet nagyon megkedveltem, végre nem egy tökéletes alakú lány, hihetetlen türelmes és kedves volt végig mindenkivel. Bobby Tom nagyon nagyképű volt, főleg a végén, ez nem annyira tetszett, de ennek ellenére tökéletesen összeillő párost alkottak. Sokat nevettem rajtuk, főleg a végén a futballal kapcsolatos kérdéseken amire válaszolnia kellett Gracienek, tökéletes befejezés volt.


Népszerű idézetek

>!
zuna19 P

– Még fiatal vagy. Ideje, hogy továbblépjél és ne hátrafelé nézz.

291. oldal

2 hozzászólás
>!
kiruu P

Épp abban a pillanatban, amikor eszébe jutott, hogy Gracie mindig kiszámíthatatlanul reagál, jövendőbelije odakapott és megragadta farmerja V-alakú sliccét. Mielőtt felocsúdhatott volna, Gracie belezúdította a fagylaltot a nadrágjába. Bobby Tom levegő után kapkodott.
Gracie ledobta a dobozt, ami szétloccsant a földön, majd karba tette a kezét a mellkasán.
– Ezt – mondta – azért, mert az anyád szeme láttára kellett megvennem az óvszert!
Nehéz volt egyszerre üvölteni, fel-le ugrálni, káromkodni és nevetni, de Bobby Tomnak valahogy sikerült.

>!
Francica

– Csak kíváncsiságból, tudod mi az a színészet?
– Frászt.
– Gondoltam.
– Nem értem, mi a jelentősége. Az ilyen filmekben csak seggeket kell szétrúgni és nőket levetkőztetni. A fenébe is, nyolc éves korom óta ezt csinálom.

>!
zuna19 P

Bobby Tom úgy szórta a bókokat és a hízelgéseket, mint a Pez cukorkát, …

146. oldal

>!
zuna19 P

Miféle város az, amelyik megengedi egy civilnek, hogy rendőrautóval üldözzön egy ártatlan embert?

388. oldal

>!
gladyna

– Sajnálom, Bobby Tom. Tudom, hogy szereti ezt a kocsit és nem hibáztatom, amiért mérges. Csodálatos autó. Tényleg. Ezért őszintén mondom, még egy piszkos trükk, és megvan hozzá a képességem, hogy komoly kárt tegyek benne.
Bobby Tom felvonta a szemöldökét és hitetlenkedve nézett rá.
– Fenyegeti a kocsimat?

>!
zuna19 P

– Régi hittantanárok nem járnak bugyi nélkül.
– Mutasd meg, hol van ez megírva a Bibliában.
Gracie ezúttal felnevetett.
– Kezdem elveszíteni a türelmemet, drágám. – Az éjkék szempár szikráitól Gracie levegő után kapkodott. – Vedd le, szívi, vagy én veszem le.

221. oldal

>!
Reika

– Kidobott, igaz? Gracie kirúgott! Szent Mózes! A női nem egy képviselője végre megfizetett Bobby Tom Dentonnak mindazért, amit addig ő tett velünk. – Terry Jo fülig érő mosollyal az égre emelte az arcát. – Köszönöm, Jézus!

360. oldal

>!
sziromkiállítás

– Csak kíváncsiságból, szivi, még soha nem kért nyugtatót az orvosától?

>!
Quiconque

– Szörnyű félreértés történt. Nem látja, hogy nem úgy nézek ki, mint egy sztriptíztáncosnő?
Bobby Tom a fogai közé szorította a meg nem gyújtott szivart, komótosan végigjáratta tekinteté Gracie-n, és normális hangon megszólalt. – Ami azt illeti, néha nehéz megmondani. A legutóbbi apácának öltözve jelent meg, az előtte lévő pedig szakasztott mása volt Mick Jaggernek.

26-27. oldal


A sorozat következő kötete

Chicago Stars sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Julianne Donaldson: Edenbrooke
Janet Evanovich: A négy fejvadász
Jennifer Crusie: Fogadj rám
Rachel Gibson: Jane vékony jégen táncol
Vi Keeland: A beosztott
Tara Sivec: Életek és édességek
Jennifer Crusie: Isten hozott Kísértésben!
Meggin Cabot: A fiú a házból
Jennifer Weiner: Jó az ágyban