Mindent ​a szerelemért (Wynette, Texas 5.) 167 csillagozás

Susan Elizabeth Phillips: Mindent a szerelemért

Georgie ​Yorknak rossz napja van. Mi több, sorozatosan rossz napja van. Amerika egykori imádott gyereksztárjának látszólag minden összejött: sikeres karrier, vonzó férj, jó barátok. Szívdöglesztő férje, Lance azonban az ország-világ színe előtt elhagyja Hollywood legújabb irgalmas szamaritánusáért, a káprázatos színésznőért, Jade Gentryért. Egyik nap a sajtó rátámad Georgie-ra, hogy szembesítsék a hírrel, Jade terhes. Georgie nem tudja leplezni az elkeseredettségét. Könyörögni kezd egy távoli barátjának, Trevornak, hogy vegye feleségül egyetlen évre. Ám Trevor nem igazán szeretne élni a felkínált lehetőséggel. Georgie egykori filmbéli partnere, a kicsapongó Bramwell Shepard kihallgatja a beszélgetést, s ezt követően egyetlen lehetőséget sem hagy ki, hogy ugrassa Georgie-t. Bram, a hollywoodi fenegyerek sztárallűrjeivel tönkretette a saját karrierjét, gyakran néz a pohár fenekére, öntelt és nehéz kijönni vele. Georgie egészen Las Vegasig menekül előle. Ám – micsoda véletlen! – ott… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2009

>!
Victoria, Kaposvár, 2010
422 oldal · ISBN: 9789639803404 · Fordította: Molnár Gabriella

Enciklopédia 1


Kedvencelte 11

Most olvassa 1

Várólistára tette 28

Kívánságlistára tette 14

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

nicosia P>!
Susan Elizabeth Phillips: Mindent a szerelemért

Szeretem Susan Elizabeth Phillips könyveit, de valahogy ezzel nem boldogultam korábban. Gondoltam újraolvasom, hátha, de megint nem győzött meg. Talán csak az a baj, hog a Chicago Starts sorozatot veszem alapul, és szerintem a Wynette, Texas sorozat nyomában sem ér, vagy az, hogy Bram egy furcsa pokróc, nem tudom, de igazán nem győzőtt meg. Nem is olyan vicces mint amennyire igyekszik az lenni, és a történet maga is hajaz a Csillagvirágra, szóval megint tele vagyok fanyalgással. Kár érte, mert az írót nagyon szeretem.

turanett P>!
Susan Elizabeth Phillips: Mindent a szerelemért

Na ez jó rész volt. Kicsit már tartok a sorozattól, mert vagy jó lesz a rész, vagy nem, de szerencsére ez nagyon is jó volt. :) A két főszereplő szinte ős ellenségek. Régen együtt szerepeltek egy sorozatban, csak sajnos Bram egyre züllöttebb élete mindent tönkre tett.
Sajnos most Georgie is mély ponton van, a karrierje zuhanásnak indult, és még a féje is elhagyta egy másik színésznő miatt. Vissza akar vágni, és végre le akarja magáról vakarni a a fotósokat, akik megkeserítik az életét. Megkéri Trevort, hogy vegye már feleségül, de ő nemet mond. Bram az egész beszélgetést kihallgatja, és folyamatosan Georgie vérét szívja. Azonban egy vegasi átmúlatott éjszaka után, arra ébrednek, hogy házasok. Először nagyon gyorsan megakarnak szabadulni egymástól, de aztán rájönnek ,hogy ez mindkettőjüknek jó lehet. Na aztán kezdődtek csak el a csatározások. A mellékszereplők is nagyon jók voltak. Bram házvezető nője, Chaz, Georgie asszisztense Aaron, és még persze a lány apja. Nagyon jó kis csapatot alkottak. Azonban, ami el tud romolni az el is romlik. Georgie beleszeret Brambe, de ő csak a karrierjére gondol. A lány teljes elkeseredésében mindent ott hagy a munkájával együtt. Már a színészkedés sem érdekli. Bram egy ökör, de csak rájön, hogy mégis hibázott. Bár számomra, az a „szerelmes levél” kissé morbid volt, de mégis hatásos. :)

Szédültnapraforgó>!
Susan Elizabeth Phillips: Mindent a szerelemért

Imádtam a regényt, a két főszereplő utálkozását már alig vártam, mikor jönnek rá, hogy valójában imádják egymást! (Georgie és Bram)
Nagyon jók voltak a karakterek: Chaz a házvezetőlány :D Aaron G. menedzsere, Paul – G. apja akik a „főmellékszereplők” voltak :D
Kedvenc idézetem:
„Az élet túl gyorsan pergett ahhoz hogy olyan sebeket nyalogasson, amik behegednek, ha nem piszkálja őket.”

7 hozzászólás
Nikkincs>!
Susan Elizabeth Phillips: Mindent a szerelemért

Ezer éve nem olvastam romantikus könyvet, de most valahogy ehhez volt kedvem. Régen SEP könyveit nagyon szerettem, ezért választottam most is tőle, tutira akartam menni és sikerült. Szerettem a főszereplőit, a közöttük zajló állandó „adok-kapok” fajta sziporkázó párbeszédeket, a kémiát Georgie és Bram között, a mellékszereplőket (SEP ebben mindig is erős volt) és a humort. Merthogy a mosolyt nem tudtam letörölni közben az arcomról, sőt, sokszor hangosan nevettem fel. Persze a romantikus regényektől megszokott elemek itt is megtalálhatóak, de olyan jó tálalásban, hogy ez most cseppet sem érdekelt. (A fél csillag mínusz a néhol döcögő fordítás és a sok nyomdahiba miatt volt, ami olvasás közben elég zavaró tud lenni.)

Bagneso>!
Susan Elizabeth Phillips: Mindent a szerelemért

Az elején még eléggé sekélyesnek tartottam, de ahogy a történet beindult, és a szereplők is egyre jobban kitárulkoztak, úgy változott a véleményem is, és a végére már nagyon megszerettem ezt a könyvet! A legnagyobb pozitívum a humor volt, a sok kacagtató szituáció és a főszereplők párbeszédei mind nagyon élvezetessé tették az olvasást. Igaz, hogy volt néhány nagyon szirupos jelent, de hát ez Hollywood! :) Én így is nagyon szerettem, hisz romantikus volt és szórakoztató, igazi SEP! :)

Kiera>!
Susan Elizabeth Phillips: Mindent a szerelemért

rájöttem, hogy nekem ez a könyv megvan és el is olvastam, csak valahogy itt felejtettem el bejelölni.:P bepótoltam:P
azt hittem nem fog tetszeni a könyv, de még az ellenkezője történt. számomra nem volt olyan jó mint a Chicago Stars szériás könyvek, de a szellemes párbeszédek itt sem maradtak el.

rebeka_kovács>!
Susan Elizabeth Phillips: Mindent a szerelemért

Sajnos nem kaptam meg a várt SEP-hatást..valahogy a Hollywood-i történetek nem tudnak közel férkőzni hozzám, hiszen az egész világ a színészkedésről szól, így nem tudom elhinni, hogy a szereplők komolyan gondolják, azt amit mondanak az érzéseikről.
Georgie jelleme sem volt számomra annyira megnyerő, Bram pedig nem nyílt meg eléggé..valahogy nem volt az igazi.
Bár a humor a helyén volt. Azért mindenképpen megérte :)

Niki_>!
Susan Elizabeth Phillips: Mindent a szerelemért

Ezelőtt "A szeretőm a First Lady"t olvastam és pont az volt a bajom, hogy valahogy nem találtam benne a régi SEP-et. No, ebben a kötetben az írónő visszatért, kellemes történetet hozott össze, tetszett. Pont olyan volt, amit SEP-től elvártam és amit szeretek a könyveiben. :o)

Reika>!
Susan Elizabeth Phillips: Mindent a szerelemért

Emlékszem, még valamikor nagyon régen ez volt az első SEP könyvem, és azóta se olvastam újra, így majdnem olyan volt, mintha egy ismeretlen könyvet olvastam volna, mert csak pár dologra emlékeztem belőle. Ebből kifolyólag egy kicsit különleges, és bár közel sem ez a legjobb könyve szerintem, annyit biztosan elért, hogy még olvasni akarjak az írónőtől.
Kellemes kikapcsolódásnak jó volt, a szereplők is egész jók, bár egyikük sem igazán az a fajta, akiket én kedvelni szoktam, de el lehet velük lenni. Szeretem, ha a főszereplők közt van egy kis ellenségesség, és jól odamondogatnak a másiknak, de itt hiába nem kedvelték egymást az elején, nekem hiányoztak a jó kis szópárbajok, amik jobbá tehették volna ezt a könyvet.


Népszerű idézetek

zuna19>!

– Nem áll.
– Szomorúan hallom. Orvos látta már?

109. oldal

zuna19>!

SCOOTER
Soha nem nézek fel a csillagokra.
SKIP
Miért?
SCOOTER
Mert akkor olyan kicsinek érzem magam. Egy porszemnél is kisebbnek. Inkább dugom be a fejem az oroszlánketrecbe, mint hogy felnézzek a csillagokra.
SKIP
Ez butaság. A csillagok gyönyörűek.
SCOOTER
A csillagok lehangolóak. Nagy dolgokat akarok véghezvinni az életben, de hogyan, ha a csillagok arra emlékeztetnek, milyen kicsi vagyok?

82. oldal

zuna19>!

– Nincs annál rosszabb, mint amikor egy híresség a hírnév árnyoldalára panaszkodik.

121. oldal

zuna19>!

– Szűz voltál. Egy percig sem hittem el azt a szamárságot, hogy egy idősebb férfi volt a szeretőd.
– Hugh Grant.
– Álmodik a nyomor.
Georgie elkapott egy lobogó hajtincset és a füle mögé illesztette. – Hugh azt mondta, fenséges voltam. Nem, várj. Az Colin Firth volt. Mindig összekeverem a korosodó briteket, akikkel lefeküdtem.
– Közös probléma. – Bram újabb követ dobott a tengerbe.
Georgie felnézett az egyetlen csillagra, ami ragyogni kezdett az égen. Tavaly egy beachpartin valaki azt mondta, hogy nem is csillag, hanem Nemzetközi Űrállomás. – Ki az a nő?
– Milyen nő?
– Akivel ma reggel pusmogtál a mobilodon.
– Milyen jó füled van.
– Hogy jobban rajtakaphassalak, ha megcsalsz.
– Nincs egy kicsit túl korán ahhoz, hogy megcsaljalak? Bár el kell ismerned, hogy eddig a nászút egy nagy nulla.

123. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Colin Firth
zuna19>!

– Trev, mit szólnál hozzá, ha te meg én romantikáznánk egy kicsit … nagyon?
– Romantikáznánk?
– Mi ketten.

14. oldal

zuna19>!

– Nincs a hamis ékszernél nagyobb szerelmi vallomás.

68. oldal

zuna19>!

– Légy üdvözölve a házaséletben, Mrs. Shepard – mondta lágy, gyengéd hangon, mégha bele is csípett a fenekébe a szoknyája rejtekében.
Georgie megkönnyebbülten mosolygott. Bram végre önmagát adta. – Légy üdvözölve a szívemben… – felelte éppoly gyengéden – … Mr. Georgie York. – Tiszta erőből bordán vágta a zakó alatt.

80. oldal

gladyna>!

– Tényleg? Évek óta figyelem a működésedet. Ha Georgie nem azt tette, amit apuci akart, apuci megbüntette azzal, hogy elzárkózott tőle.
– Soha nem csináltam ilyet. Szeretsz gazembernek lefesteni.
– Nem kell hozzá sok festék.

nykyriana>!

– Ebéd Chateau-nál szerdán, csütörtökön vacsora az II Sóléban. Pár hét múlva nagy Alzheimeres gyűlés. Rögtön utána jótékonysági est. Evés, mosolygás, áll a bál.
– Nem áll.
– Szomorúan hallom. Orvos látott már?

109. oldal


A sorozat következő kötete

Wynette, Texas sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ella Maise: Akarlak, Adam Connor
Janet Evanovich: A négy fejvadász
Lisa Kleypas: Ördöngös tavasz
Sarah Adams: Gyakorlat teszi a mestert
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde
Emma Chase: Játssz a szívemen!
Lucy Score: Amit sosem fedünk fel
Vi Keeland: Egomániás
Liliana Hart: Go-go girl és a halott örökös