Mindent ​a szerelemért (Wynette, Texas 5.) 149 csillagozás

Susan Elizabeth Phillips: Mindent a szerelemért

Georgie ​Yorknak rossz napja van. Mi több, sorozatosan rossz napja van. Amerika egykori imádott gyereksztárjának látszólag minden összejött: sikeres karrier, vonzó férj, jó barátok. Szívdöglesztő férje, Lance azonban az ország-világ színe előtt elhagyja Hollywood legújabb irgalmas szamaritánusáért, a káprázatos színésznőért, Jade Gentryért. Egyik nap a sajtó rátámad Georgie-ra, hogy szembesítsék a hírrel, Jade terhes. Georgie nem tudja leplezni az elkeseredettségét. Könyörögni kezd egy távoli barátjának, Trevornak, hogy vegye feleségül egyetlen évre. Ám Trevor nem igazán szeretne élni a felkínált lehetőséggel. Georgie egykori filmbéli partnere, a kicsapongó Bramwell Shepard kihallgatja a beszélgetést, s ezt követően egyetlen lehetőséget sem hagy ki, hogy ugrassa Georgie-t. Bram, a hollywoodi fenegyerek sztárallűrjeivel tönkretette a saját karrierjét, gyakran néz a pohár fenekére, öntelt és nehéz kijönni vele. Georgie egészen Las Vegasig menekül előle. Ám – micsoda véletlen! – ott… (tovább)

Eredeti mű: Susan Elizabeth Phillips: What I Did for Love

Eredeti megjelenés éve: 2009

>!
Victoria, Kaposvár, 2010
422 oldal · ISBN: 9789639803404 · Fordította: Molnár Gabriella

Enciklopédia 1


Kedvencelte 12

Most olvassa 2

Várólistára tette 22

Kívánságlistára tette 14

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Szédültnapraforgó 
Susan Elizabeth Phillips: Mindent a szerelemért

Imádtam a regényt, a két főszereplő utálkozását már alig vártam, mikor jönnek rá, hogy valójában imádják egymást! (Georgie és Bram)
Nagyon jók voltak a karakterek: Chaz a házvezetőlány :D Aaron G. menedzsere, Paul – G. apja akik a „főmellékszereplők” voltak :D
Kedvenc idézetem:
„Az élet túl gyorsan pergett ahhoz hogy olyan sebeket nyalogasson, amik behegednek, ha nem piszkálja őket.”

7 hozzászólás
>!
Nikkincs
Susan Elizabeth Phillips: Mindent a szerelemért

Ezer éve nem olvastam romantikus könyvet, de most valahogy ehhez volt kedvem. Régen SEP könyveit nagyon szerettem, ezért választottam most is tőle, tutira akartam menni és sikerült. Szerettem a főszereplőit, a közöttük zajló állandó „adok-kapok” fajta sziporkázó párbeszédeket, a kémiát Georgie és Bram között, a mellékszereplőket (SEP ebben mindig is erős volt) és a humort. Merthogy a mosolyt nem tudtam letörölni közben az arcomról, sőt, sokszor hangosan nevettem fel. Persze a romantikus regényektől megszokott elemek itt is megtalálhatóak, de olyan jó tálalásban, hogy ez most cseppet sem érdekelt. (A fél csillag mínusz a néhol döcögő fordítás és a sok nyomdahiba miatt volt, ami olvasás közben elég zavaró tud lenni.)

>!
Bagneso
Susan Elizabeth Phillips: Mindent a szerelemért

Az elején még eléggé sekélyesnek tartottam, de ahogy a történet beindult, és a szereplők is egyre jobban kitárulkoztak, úgy változott a véleményem is, és a végére már nagyon megszerettem ezt a könyvet! A legnagyobb pozitívum a humor volt, a sok kacagtató szituáció és a főszereplők párbeszédei mind nagyon élvezetessé tették az olvasást. Igaz, hogy volt néhány nagyon szirupos jelent, de hát ez Hollywood! :) Én így is nagyon szerettem, hisz romantikus volt és szórakoztató, igazi SEP! :)

>!
Kiera
Susan Elizabeth Phillips: Mindent a szerelemért

rájöttem, hogy nekem ez a könyv megvan és el is olvastam, csak valahogy itt felejtettem el bejelölni.:P bepótoltam:P
azt hittem nem fog tetszeni a könyv, de még az ellenkezője történt. számomra nem volt olyan jó mint a Chicago Stars szériás könyvek, de a szellemes párbeszédek itt sem maradtak el.

>!
rebeka_kovács
Susan Elizabeth Phillips: Mindent a szerelemért

Sajnos nem kaptam meg a várt SEP-hatást..valahogy a Hollywood-i történetek nem tudnak közel férkőzni hozzám, hiszen az egész világ a színészkedésről szól, így nem tudom elhinni, hogy a szereplők komolyan gondolják, azt amit mondanak az érzéseikről.
Georgie jelleme sem volt számomra annyira megnyerő, Bram pedig nem nyílt meg eléggé..valahogy nem volt az igazi.
Bár a humor a helyén volt. Azért mindenképpen megérte :)

>!
Niki_
Susan Elizabeth Phillips: Mindent a szerelemért

Ezelőtt "A szeretőm a First Lady"t olvastam és pont az volt a bajom, hogy valahogy nem találtam benne a régi SEP-et. No, ebben a kötetben az írónő visszatért, kellemes történetet hozott össze, tetszett. Pont olyan volt, amit SEP-től elvártam és amit szeretek a könyveiben. :o)

>!
Reika
Susan Elizabeth Phillips: Mindent a szerelemért

Emlékszem, még valamikor nagyon régen ez volt az első SEP könyvem, és azóta se olvastam újra, így majdnem olyan volt, mintha egy ismeretlen könyvet olvastam volna, mert csak pár dologra emlékeztem belőle. Ebből kifolyólag egy kicsit különleges, és bár közel sem ez a legjobb könyve szerintem, annyit biztosan elért, hogy még olvasni akarjak az írónőtől.
Kellemes kikapcsolódásnak jó volt, a szereplők is egész jók, bár egyikük sem igazán az a fajta, akiket én kedvelni szoktam, de el lehet velük lenni. Szeretem, ha a főszereplők közt van egy kis ellenségesség, és jól odamondogatnak a másiknak, de itt hiába nem kedvelték egymást az elején, nekem hiányoztak a jó kis szópárbajok, amik jobbá tehették volna ezt a könyvet.

>!
byBB
Susan Elizabeth Phillips: Mindent a szerelemért

Nagyon-nagyon tetszett, igazából a fél csillag levonás csak azért, hogy érzékeltessek egy kis különbséget a SEP-regények között!!
Scip és Scooter nagyon közel álltak hozzá, hogy letöröljék Daphne nyuszit a színről (de még mindig a Törékeny szív a kedvencem!!!).

>!
SunShineCicc
Susan Elizabeth Phillips: Mindent a szerelemért

Ez volt az első könyv, amit az írónőtől olvastam. Annyira megtetszett, hogy már alig vártam, hogy kezembe vehessem a többi művit is. Nagyon szeretem az írásait, mint ezt a művét is. Trevor és Georgie története magával ragadó. Annyira bele élheti magát az ember, hogy mindenről elfelejtkezik közben.


Népszerű idézetek

>!
zuna19 P

– Nem áll.
– Szomorúan hallom. Orvos látta már?

109. oldal

>!
zuna19 P

SCOOTER
Soha nem nézek fel a csillagokra.
SKIP
Miért?
SCOOTER
Mert akkor olyan kicsinek érzem magam. Egy porszemnél is kisebbnek. Inkább dugom be a fejem az oroszlánketrecbe, mint hogy felnézzek a csillagokra.
SKIP
Ez butaság. A csillagok gyönyörűek.
SCOOTER
A csillagok lehangolóak. Nagy dolgokat akarok véghezvinni az életben, de hogyan, ha a csillagok arra emlékeztetnek, milyen kicsi vagyok?

82. oldal

>!
zuna19 P

– Nincs annál rosszabb, mint amikor egy híresség a hírnév árnyoldalára panaszkodik.

121. oldal

>!
zuna19 P

– Szűz voltál. Egy percig sem hittem el azt a szamárságot, hogy egy idősebb férfi volt a szeretőd.
– Hugh Grant.
– Álmodik a nyomor.
Georgie elkapott egy lobogó hajtincset és a füle mögé illesztette. – Hugh azt mondta, fenséges voltam. Nem, várj. Az Colin Firth volt. Mindig összekeverem a korosodó briteket, akikkel lefeküdtem.
– Közös probléma. – Bram újabb követ dobott a tengerbe.
Georgie felnézett az egyetlen csillagra, ami ragyogni kezdett az égen. Tavaly egy beachpartin valaki azt mondta, hogy nem is csillag, hanem Nemzetközi Űrállomás. – Ki az a nő?
– Milyen nő?
– Akivel ma reggel pusmogtál a mobilodon.
– Milyen jó füled van.
– Hogy jobban rajtakaphassalak, ha megcsalsz.
– Nincs egy kicsit túl korán ahhoz, hogy megcsaljalak? Bár el kell ismerned, hogy eddig a nászút egy nagy nulla.

123. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Colin Firth
>!
zuna19 P

– Trev, mit szólnál hozzá, ha te meg én romantikáznánk egy kicsit … nagyon?
– Romantikáznánk?
– Mi ketten.

14. oldal

>!
zuna19 P

– Légy üdvözölve a házaséletben, Mrs. Shepard – mondta lágy, gyengéd hangon, mégha bele is csípett a fenekébe a szoknyája rejtekében.
Georgie megkönnyebbülten mosolygott. Bram végre önmagát adta. – Légy üdvözölve a szívemben… – felelte éppoly gyengéden – … Mr. Georgie York. – Tiszta erőből bordán vágta a zakó alatt.

80. oldal

>!
zuna19 P

– Nincs a hamis ékszernél nagyobb szerelmi vallomás.

68. oldal

>!
gladyna

– Tényleg? Évek óta figyelem a működésedet. Ha Georgie nem azt tette, amit apuci akart, apuci megbüntette azzal, hogy elzárkózott tőle.
– Soha nem csináltam ilyet. Szeretsz gazembernek lefesteni.
– Nem kell hozzá sok festék.

>!
nykyriana

– Ebéd Chateau-nál szerdán, csütörtökön vacsora az II Sóléban. Pár hét múlva nagy Alzheimeres gyűlés. Rögtön utána jótékonysági est. Evés, mosolygás, áll a bál.
– Nem áll.
– Szomorúan hallom. Orvos látott már?

109. oldal


A sorozat következő kötete

Wynette, Texas sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kelly Oram: Cinder és Ella
Danielle Steel: Eljön az a nap
Tara Sivec: Életek és édességek
Jennifer Crusie: Isten hozott Kísértésben!
Lauren Graham: Egy nap talán
Janet Evanovich: A négy fejvadász
Jennifer Crusie: Fogadj rám
Rachel Gibson: Csak a baj
J. L. Armentrout: Origin
Kresley Cole: Vámpírharc