Csak ​Te kellesz! (Chicago Stars 1.) 459 csillagozás

Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Egy ​buta liba, akinek saját futballcsapata van? Na, ne… De igen! Susan Elizabeth Phillips pontosan ebből az alaphelyzetből indítja boszorkányosan megírt romantikus regényét.

Phoebe Somerville éppen az a fajta nő, akiről minden férfi sóvárogva álmodik. A szexis idomokhoz borotvaéles ész is tartozik. Édesapjával sohasem volt felhőtlen a viszonya, ezért a furcsa végrendelet sem éri váratlanul. A Chicago Starst, az NFL egyik futballcsapatát örökli – legalábbis hat hónapra…
Ha a bajnokság során sikerül eljutniuk a döntőig, megtarthatja a csapatot, ha nem, a tulajdonjog átszáll Reed Chandlerre, gyűlölt unokatestvérére.

A Szeles Város azonban nem készült fel Phoebere, a lépten-nyomon botrányokat kavaró, a feltűnőbbnél is feltűnőbb New York-i jelenségre. Igaz, Phoebe sem számított egy alabamai születésű hajdani futball-legendára. A Chicago Stars edzője, az NFL egykori legendás irányítója, Dan Calebow viszont arra nincs felkészülve, hogy ezentúl olyan valaki ül majd a… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 1994

>!
Victoria, Budapest, 2009
420 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789639803305 · Fordította: Molnár Gabriella

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Phoebe Somerville Calebow · Daniel 'Dan' Calebow · Bobby Tom Dentont


Kedvencelte 83

Most olvassa 5

Várólistára tette 122

Kívánságlistára tette 111

Kölcsönkérné 5


Kiemelt értékelések

ZitussKa>!
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Huhú, van esetleg olyan molyocska, aki még ezt nem olvasta? Kezeket fel és tessék minél hamarabb sorra keríteni :) Borító miatt én személy szerint sokáig húztam, egész pontosan 2 évig *fejét lehajtva bűnbánóan fest* de most pedig sopánkodhatok, hogy ezt én hogyan is kerülgethettem eddig?
Nagyon jó könyv. Vicces, romantikus, nagyon kedvelhető karakterekkel. Ezek a sportoló srácok az életben is ilyenek? Mert akkor ideje lenne érdeklődést mutatnom a testmozgás iránt, hátha meglelek egy Dant, vagy egy Bobby Tomot ha már itt tartunk :) Imádtam.

14 hozzászólás
zuna19>!
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Minden SEP könyvért odavagyok, ezt a sorozatot nagyon szeretem.
Általában mindegyikben szeretem a karaktereket, mert az írónő mindig erős egyéniségeket alkot, akiket egyszerűen nem lehet nem szeretni.
Phoebe karaktere kedvelhető, mert kedves, vicces és bátor is. Dan, Molly, Ron és Mici is nagyon aranyosak.
Dant és Mollyt nem kedveltem az elején, de a végére kibékültem velük, mert megváltoztak. Reed egy rohadt, gusztustalan patkány, nincs jobb megfogalmazás, legszívesebben kikapartam volna szemét.
A vége nagyon hatásosra sikerült, imádtam.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, igazi romantika függőknek mindenképp el kell olvasniuk, az írónő könyveit. Nem lehet csalódni benne. Többszöri olvasáskor is ugyanolyan kellemes élményt nyújtanak a történetei.

Sippancs P>!
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

100%-ig biztos vagyok abban, hogy senki nem tud úgy megnevettetni és heves szívdobogást előidézni egy romantikus könyvben, mint SEP.
Másodjára olvasva is fantasztikus volt. Hiába ismertem a fő irányvonalat, ugyanúgy izgultam Danért és Phoebe-ért, és ugyanúgy lerágtam a körmömet a csapatért, mint első olvasáskor. Dan dühkitörései minden pénzt megértek, főleg mikor Ron is képbe került, Bobby Tom és a fiúk pedig mindig mosolyt csaltak az arcomra. Arra már nem is emlékeztem, hogy ebben a részben Molly-nak is van egy apró mellékszála, jó volt vele találkozni, kicsit feleleveníteni az egyébként durva és magányos gyerekkorát.
Jöhet a második rész, jöhetsz, Bobby Tom! ;)

7 hozzászólás
sarahangel>!
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Életem első SEP könyve volt, és nem is értem, eddig miért nem olvastam az írónőtől, nem kellett csalódnom. *-*

Először is, a téma nem sablonos. A szereplők szintén nem. Az első pár oldal alatt még nem gondoltam volna, de megszerettem Phoebe-t, annak ellenére, hogy a harsány stílusa egyáltalán nem az én világom.

Dan egy kicsit nehezebb eset volt, de a végére őt is megkedveltem, és a csapattársai is nagyon kedvelhetőek voltak.

Az írónő nagyszerűen kombinálta a különböző stílusjegyeket, a humor mellett a drámai részeket.

Egyedül talán a Molly és Phoebe közti kapcsolat lett túl hirtelen spoiler, azok után, hogy Molly spoiler. De összességében jó volt ez a szál is.

A befejezés is jó volt spoiler.

… és ki gondolta volna, hogy életemben először érdekelni fog, hogy ki nyer meg egy focimeccset? :D

Sürgősen muszáj beszereznem egy saját SEP példányt spoiler. ;)

29 hozzászólás
Csoszi>!
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Egyszerűen imádom Susan Elizabeth Phillips regényeit. Tudom, hogy már jó néhányszor említettem, de ezt nem lehet elégszer ismételni.
Mint tudjuk a futball a férfiak világa és játszótere. Mi történik, ha egy látszólag üresfejű, férfifaló csinibaba megörökli apuci csapatát? Naná, hogy történelmet ír az NFL-ben! Nagyon szerettem a szereplőket. Phoebe, a csapattulajdonos és Dan, a vezetőedző nagyon jó párost alkot. A történet jobb már nem is lehetne, rengeteg humorral, forró jelenetekkel, kigyúrt, tökéletes testű játékosokkal.
Jó volt újraolvasni. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a hétvégén nekiesek a folytatásnak:-)

6 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Még jó, hogy a tartalom a lényeg, mert borzalmas ez a borító! Nagyon élvezetes és szórakoztató történet volt. Valahányszor Phoebe felvette férfifaló álarcát és arcpirító szövegével ujjai köré csavarta a másik nem képviselőit, fülig ért a szám. A kissé idegbeteg Dan Calebow edzőre ráfért volna ugyan pár szem nyugtató, de én őt is nagyon szerettem. Csak úgy izzott a levegő, közös jeleneteik alatt. A mellékszereplők is sokat dobtak a történeten, Molly, Ron, a játékosok és persze Mici!
A végén jól jött, hogy konyítok keveset az amerikai focihoz, és tisztában vagyok a játékszabályokkal. Egész biztosan folytatom a sorozatot.

Illatos_Hópehely>!
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Rég volt már, hogy olvastam ezt a sorozatot és megmondom őszintén, hogy nem is nagyon emlékeztem rá. :)
Ez az első rész, most valahogy nem rántott magával az első pillanatban.
Phoebe-t és Dant sem sikerült elsőre a szívembe zárni.
Phoebe-t a megjelenése, viselkedése miatt, ami mint később kiderült egyszerűen csak egy álca, Dant pedig a Valerie-vel folytatott viszonya miatt.
Aztán, ahogy fogytak a lapok, ahogy zajlottak az események, egyre inkább megszerettem mindkettőjüket és az egész lökött babonás társaságot.

2 hozzászólás
Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P>!
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Chicago Stars 1

Jó történet volt, nagyon tetszett. Fél csillag levonás a borítóért, számomra gusztustalan, nem szeretem az ilyen intim borytókat, akkor sem ha erotikus könyvről van szó. Na mindegy.
A történet jó volt, vicces, néhol megható, kedvelhető szereplőkkel. Sok vicces helyzet volt a könyvben, jókat derültem olvasás közben. A dögös focistákról már nem is beszélve, sok nő ilyen párról álmodik. Phoebe is szimpatikus volt, nem könnyű a férfiak uralta spotok területén megállni egy nőnek a helyét.
Az amerikai foci érdekes sport, de hatalmas üzlet is, a szerző nem véletlenül választotta egy sorozat témájának.
Már több részt is olvastam és mind nagyon tetszett.

Bagneso>!
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

2010 – első olvasás:
Nagyon tetszett!
Nem is gondoltam volna a borító láttán, és a rövid tartalom alapján, hogy ez lesz belőle. Azért kezdtem el mégis, mert az amerikai foci szerelmese vagyok.
Tetszett, hogy volt a történetben minden: szerelem és bánat, humor, izgalom, és persze foci, mindez a legjobb arányban. Biztos, hogy folytatni fogom a sorozatot!
És hajrá Chicago Stars! :)

2012 – második olvasás:
Tehetetlen vagyok! Most olvastam el másodjára, és talán még jobban tetszett, mint először… de egyszerűen már nem tudom feljebb értékelni, mert elsőre is egyből öt csillagos, és kedvenc lett… na most mit csináljak? :) Inkább írásban magasztalom: imádom, elmondhatatlanul! :) A kedvencem a sorozatból, és biztos, hogy még nagyon sokszor újra fogom olvasni! :)

2020 – harmadik olvasás:
Ha lehetne, ennek a könyvnek hat csillagot adnék! :)
Ha lehetne, ezt a könyvet többszörösen is kedvencnek jelölném! :)
Nyolc év telt el a legutóbbi olvasás óta, és egy szemernyit sem kopott meg a történet varázsa, egyszerűen imádom! Számomra minden klappol ebben a történetben, a téma, a cselekmény, a fordulatok, az érzelmek, a szereplők, és persze főleg az, ahogyan mindezt SEP a maga imádnivalóan hétköznapi, mégis magával ragadó stílusával történetté gyúrja. Olvasás közben hol a torkomban dobogott a szívem, hol legszívesebben a lapokat téptem volna, vagy a nyálam csöppent el majdnem, esetleg a nagy vigyorgásban fájdult meg az arcom. Minden megvan ebben a könyvben, minden olyan érzést kihoz belőlem, ami miatt igazán szeretek olvasni, felemelő, szórakoztató, érzelmes, mozgalmas, a maga egyszerűségében is egy igazi élmény, ami bár a világot nem váltja meg, de az én romantikus lelkemet nagyon is, és köszönöm szépen, nekem így tökéletes is! :) Leborulok az írónő előtt és hálát adok, amiért megálmodta és megírta ezt a szorit, ezt a sorozatot! :) ❤

Nikyy18>!
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Nagyon jó volt . Phoebe nagyon bírtam mert nem hátrált meg a kihívások elől. Dan-t az elején nem kedveltem de a végre már imádtam :) A vége nagyon jó volt tele izgalommal.


Népszerű idézetek

bbabri>!

– Tudom, hogy le kellene fogynom öt kilót, de nem tudok koplalni, te pedig hozzá vagy szokva a vékony lányokhoz. Valerie…
– Mi köze van ehhez Valerie-nek?
– Ő karcsú, én meg egy kicsit… én kövér vagyok!
– Ez óriási. Én feladom a nőkkel. Esküszöm, feladom. – (..) – Tudom, hogy sok nő kritikus a testét illetően, és tudom, hogy nekem kedvesnek és megértőnek kellene lennem. De Phoebe drágám, az, hogy te a súlyod miatt aggódsz, olyan, mintha egy milliárdos amiatt aggódna, hogy túl zöld a pénze.

Quiconque>!

– Arra gondolok, hogy kezdjük itt a kanapén, aztán járjunk szobáról szobára.
– Úgy hangzik, mint egy tavaszi nagytakarítás.

318. oldal

1 hozzászólás
Quiconque>!

Viktor személy szerint úgy vélte, Phoebe egy kicsit túlfeszíti a húrt, de magyar volt és arra kódolt, hogy pesszimista legyen, ezért hát egy csókot dobott Phoebe felé […].

8. oldal

3 hozzászólás
Nusii>!

– Miss Somerville, még nem találkoztunk, de… meg kell paskolnia a fenekemet.

78. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bobby Tom Dentont · Phoebe Somerville Calebow
_Enii_>!

Megtanulta, hogy ha az ember játszani akar, tudnia kell állni az ütéseket.

3 hozzászólás
Quiconque>!

Mici, aki a visszautasítást személyes kihívásnak tekintette, lötyögő nyelvvel rohangált körülötte, bojtos farka mintha azt az ütemet verte volna: szeressszeressszeress. Dan felnézett a kutyáról Phoebere:
– Ha lepisil, megnyúzom.

67-68. oldal

1 hozzászólás
Quiconque>!

Viktor, aki csupán pár lépésnyire állt Phoebetől, felvette a Rambo-pózt, mely hőstettet egyáltalán nem volt könnyű végrehajtani, tekintve, hogy Uzi helyett egy kis fehér uszkár feküdt a karjában.

10. oldal

Amren>!

Phoebe nem bírta tovább és Ron karjára tette a kezét, hogy megállítsa.
– Erre én válaszolok. – A mikrofonhoz hajolt. – Arra kér, hogy osztályozzam Calebow edző teljesítményét, mint szeretőét? Ez a kérdés lényege?
A riporter egy pillanatra megdöbbent Phoebe nyílt támadásán, de aztán behízelgő mosoly jelent meg az ajkán.
– Igen, Phoebe. Fogalmazzunk így. – Rendben. A történelmi hitelesség kedvéért, fantasztikus szerető. – Phoebe szünetet tartott, miközben a megrökönyödött újságírók csak bámultak rá.
– Akárcsak Tully Archer edző, Bobby Tom Denton, Jim Biederot, Webster Greer, az összes futójátékos, valamint a védekező és a támadósor többsége. Mindenkit említettem a szervezetben, akivel meggyanúsítottak, hogy lefeküdtem? Nem szeretnék senkit sem kihagyni.
A sajtóhad nevetett, de Phoebe még nem végzett. Bár reszketett, egyenesen a visszataszító riporter szemébe nézett és elmosolyodott. – Apropó. Ha jól emlékszem, maga, uram, egy kis csalódás volt.

_Enii_>!

– Tudod, van néhány dolog, amit meg kellene beszélnünk, mielőtt összeházasodunk.
– Nem szabadulok meg Micitől.
– Látod, már megint ez az ellenségeskedés. A házasságban meg kell tanulni kompromisszumokat kötni.
– Nem mondtam, hogy nem vagyok hajlandó kompromisszumot kötni. Megígérem, hogy kiveszem a masnit a copfjából, mielőtt elviszed sétálni.

Tóth_Orsolya_3 P>!

– Ígérje meg, edző, hogy nem fog fájdalmat okozni neki.
– Megígérem.
– Nincs ínyemre, hogy ilyen gyorsan rávágta. Nem hiszek magának.
– Tartom a szavam és megígérem, hogy nem fog fájni neki. – Dan a kezét ropogtatta. – Olyan gyors leszek, hogy semmit sem fog érezni, ha majd kitekerem a nyakát.
Viktor sóhajtott. – Pontosan ettől féltem.


A sorozat következő kötete

Chicago Stars sorozat · Összehasonlítás

Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah Adams: Csalóka szerelem
Pippa Grant: Jock Blocked – Elkapás
J. Lynn: Wait for You – Várok rád
Julie James: Gyakorlat teszi a mesterkedőt
Vi Keeland: A kemény főnök
Vi Keeland: Órákon át kívánlak
Rainbow Rowell: Szív küldi
Christina Lauren: Kalandtúra Wilder-módra
Janet Evanovich: A négy fejvadász
Vi Keeland: Hívatlan vendég