Csak ​Te kellesz! (Chicago Stars 1.) 360 csillagozás

Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Egy ​buta liba, akinek saját futballcsapata van? Na, ne… De igen! Susan Elizabeth Phillips pontosan ebből az alaphelyzetből indítja boszorkányosan megírt romantikus regényét.

Phoebe Somerville éppen az a fajta nő, akiről minden férfi sóvárogva álmodik. A szexis idomokhoz borotvaéles ész is tartozik. Édesapjával sohasem volt felhőtlen a viszonya, ezért a furcsa végrendelet sem éri váratlanul. A Chicago Starst, az NFL egyik futballcsapatát örökli – legalábbis hat hónapra…
Ha a bajnokság során sikerül eljutniuk a döntőig, megtarthatja a csapatot, ha nem, a tulajdonjog átszáll Reed Chandlerre, gyűlölt unokatestvérére.

A Szeles Város azonban nem készült fel Phoebere, a lépten-nyomon botrányokat kavaró, a feltűnőbbnél is feltűnőbb New York-i jelenségre. Igaz, Phoebe sem számított egy alabamai születésű hajdani futball-legendára. A Chicago Stars edzője, az NFL egykori legendás irányítója, Dan Calebow viszont arra nincs felkészülve, hogy ezentúl olyan valaki ül majd a… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 1994

>!
Victoria, Budapest, 2009
420 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789639803305 · Fordította: Molnár Gabriella

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Phoebe Somerville Calebow · Daniel 'Dan' Calebow · Bobby Tom Dentont


Kedvencelte 71

Most olvassa 8

Várólistára tette 107

Kívánságlistára tette 95

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

>!
ZitussKa
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Huhú, van esetleg olyan molyocska, aki még ezt nem olvasta? Kezeket fel és tessék minél hamarabb sorra keríteni :) Borító miatt én személy szerint sokáig húztam, egész pontosan 2 évig *fejét lehajtva bűnbánóan fest* de most pedig sopánkodhatok, hogy ezt én hogyan is kerülgethettem eddig?
Nagyon jó könyv. Vicces, romantikus, nagyon kedvelhető karakterekkel. Ezek a sportoló srácok az életben is ilyenek? Mert akkor ideje lenne érdeklődést mutatnom a testmozgás iránt, hátha meglelek egy Dant, vagy egy Bobby Tomot ha már itt tartunk :) Imádtam.

14 hozzászólás
>!
zuna19 P
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Minden SEP könyvért odavagyok, ezt a sorozatot nagyon szeretem.
Általában mindegyikben szeretem a karaktereket, mert az írónő mindig erős egyéniségeket alkot, akiket egyszerűen nem lehet nem szeretni.
Phoebe karaktere kedvelhető, mert kedves, vicces és bátor is. Dan, Molly, Ron és Mici is nagyon aranyosak.
Dant és Mollyt nem kedveltem az elején, de a végére kibékültem velük, mert megváltoztak. Reed egy rohadt, gusztustalan patkány, nincs jobb megfogalmazás, legszívesebben kikapartam volna szemét.
A vége nagyon hatásosra sikerült, imádtam.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, igazi romantika függőknek mindenképp el kell olvasniuk, az írónő könyveit. Nem lehet csalódni benne. Többszöri olvasáskor is ugyanolyan kellemes élményt nyújtanak a történetei.

>!
sarahangel P
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Életem első SEP könyve volt, és nem is értem, eddig miért nem olvastam az írónőtől, nem kellett csalódnom. *-*

Először is, a téma nem sablonos. A szereplők szintén nem. Az első pár oldal alatt még nem gondoltam volna, de megszerettem Phoebe-t, annak ellenére, hogy a harsány stílusa egyáltalán nem az én világom.

Dan egy kicsit nehezebb eset volt, de a végére őt is megkedveltem, és a csapattársai is nagyon kedvelhetőek voltak.

Az írónő nagyszerűen kombinálta a különböző stílusjegyeket, a humor mellett a drámai részeket.

Egyedül talán a Molly és Phoebe közti kapcsolat lett túl hirtelen spoiler, azok után, hogy Molly spoiler. De összességében jó volt ez a szál is.

A befejezés is jó volt spoiler.

… és ki gondolta volna, hogy életemben először érdekelni fog, hogy ki nyer meg egy focimeccset? :D

Sürgősen muszáj beszereznem egy saját SEP példányt spoiler. ;)

29 hozzászólás
>!
Csoszi
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Egyszerűen imádom Susan Elizabeth Phillips regényeit. Tudom, hogy már jó néhányszor említettem, de ezt nem lehet elégszer ismételni.
Mint tudjuk a futball a férfiak világa és játszótere. Mi történik, ha egy látszólag üresfejű, férfifaló csinibaba megörökli apuci csapatát? Naná, hogy történelmet ír az NFL-ben! Nagyon szerettem a szereplőket. Phoebe, a csapattulajdonos és Dan, a vezetőedző nagyon jó párost alkot. A történet jobb már nem is lehetne, rengeteg humorral, forró jelenetekkel, kigyúrt, tökéletes testű játékosokkal.
Jó volt újraolvasni. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a hétvégén nekiesek a folytatásnak:-)

6 hozzászólás
>!
Szilvi00 P
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Még jó, hogy a tartalom a lényeg, mert borzalmas ez a borító!
Nagyon élvezetes és szórakoztató történet volt. Valahányszor Phoebe felvette férfifaló álarcát és arcpirító szövegével ujjai köré csavarta a másik nem képviselőit, fülig ért a szám. A kissé idegbeteg Dan Calebow edzőre ráfért volna ugyan pár szem nyugtató, de én őt is nagyon szerettem. Csak úgy izzott a levegő, közös jeleneteik alatt. A mellékszereplők is sokat dobtak a történeten, Molly, Ron, a játékosok és persze Mici!
A végén jól jött, hogy konyítok keveset az amerikai focihoz, és tisztában vagyok a játékszabályokkal. Egész biztosan folytatom a sorozatot.

>!
Nikyy18
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Nagyon jó volt . Phoebe nagyon bírtam mert nem hátrált meg a kihívások elől. Dan-t az elején nem kedveltem de a végre már imádtam :) A vége nagyon jó volt tele izgalommal.

>!
DarknessAngel
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Az egyik legjobb romantikus könyv, amit olvastam. Imádom az ilyen kényszerhelyzetből lett szerelmeket, ami itt 100%- ban megvolt.
Phoebe, aki egy futballcsapat örököse sok meglepetést tartogat.
Az egész könyv, vidám tele élettel, vicces részekkel és sporttal, ami olyan jól volt megírva, hogy egyáltalán nem untatott.
Dan, az edző is nagyban megéri a pénzét. Habár, az elején nem igazán szívleltem, később kiderült, hogy én sem tudtam neki ellenállni. Egyedül ami zavart az a „bébi”- zés volt, annyira közönséges.
Viszont a játékosok, és Ron szintén levett a lábamról, ahogy a drága kis Mici is :D
Mindenképp megérdemli az öt csillagot.

10 hozzászólás
>!
Nefi P
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Izgalmas, romantikus, pörgős történet. Limonádé, de finom, ízesített :)

>!
meteoritastar
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Második olvasásra is nagyon tetszett.
A szereplőket is , a történetet is nagyon szerettem.
Jókat mosolyogtam és izgultam is. Pedig tudtam, hogy mi lesz. De most is teljesen magával ragadt a történet.
Csak ajánlani tudom.

>!
Trice29 P
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Jól induló sorozat, szerethető karakterekkel. Tetszett, ahogy a közhelyekkel játszott az írónő. Sütött a humor, melegített a romantika, langyosított a kémia :o)
Dan nem lett a kedvencem, mert kicsit darabos a pasi, de határozottan folytatós a sorozat.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Nusii

– Miss Somerville, még nem találkoztunk, de… meg kell paskolnia a fenekemet.

78. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bobby Tom Dentont · Phoebe Somerville Calebow
>!
bbabri

– Tudom, hogy le kellene fogynom öt kilót, de nem tudok koplalni, te pedig hozzá vagy szokva a vékony lányokhoz. Valerie…
– Mi köze van ehhez Valerie-nek?
– Ő karcsú, én meg egy kicsit… én kövér vagyok!
– Ez óriási. Én feladom a nőkkel. Esküszöm, feladom. – (..) – Tudom, hogy sok nő kritikus a testét illetően, és tudom, hogy nekem kedvesnek és megértőnek kellene lennem. De Phoebe drágám, az, hogy te a súlyod miatt aggódsz, olyan, mintha egy milliárdos amiatt aggódna, hogy túl zöld a pénze.

>!
Quiconque

– Arra gondolok, hogy kezdjük itt a kanapén, aztán járjunk szobáról szobára.
– Úgy hangzik, mint egy tavaszi nagytakarítás.

318. oldal

1 hozzászólás
>!
Quiconque

Viktor személy szerint úgy vélte, Phoebe egy kicsit túlfeszíti a húrt, de magyar volt és arra kódolt, hogy pesszimista legyen, ezért hát egy csókot dobott Phoebe felé […].

8. oldal

3 hozzászólás
>!
_Enii_

Megtanulta, hogy ha az ember játszani akar, tudnia kell állni az ütéseket.

3 hozzászólás
>!
Quiconque

Viktor, aki csupán pár lépésnyire állt Phoebetől, felvette a Rambo-pózt, mely hőstettet egyáltalán nem volt könnyű végrehajtani, tekintve, hogy Uzi helyett egy kis fehér uszkár feküdt a karjában.

10. oldal

>!
Quiconque

Mici, aki a visszautasítást személyes kihívásnak tekintette, lötyögő nyelvvel rohangált körülötte, bojtos farka mintha azt az ütemet verte volna: szeressszeressszeress. Dan felnézett a kutyáról Phoebere:
– Ha lepisil, megnyúzom.

67-68. oldal

1 hozzászólás
>!
Amren

Phoebe nem bírta tovább és Ron karjára tette a kezét, hogy megállítsa.
– Erre én válaszolok. – A mikrofonhoz hajolt. – Arra kér, hogy osztályozzam Calebow edző teljesítményét, mint szeretőét? Ez a kérdés lényege?
A riporter egy pillanatra megdöbbent Phoebe nyílt támadásán, de aztán behízelgő mosoly jelent meg az ajkán.
– Igen, Phoebe. Fogalmazzunk így. – Rendben. A történelmi hitelesség kedvéért, fantasztikus szerető. – Phoebe szünetet tartott, miközben a megrökönyödött újságírók csak bámultak rá.
– Akárcsak Tully Archer edző, Bobby Tom Denton, Jim Biederot, Webster Greer, az összes futójátékos, valamint a védekező és a támadósor többsége. Mindenkit említettem a szervezetben, akivel meggyanúsítottak, hogy lefeküdtem? Nem szeretnék senkit sem kihagyni.
A sajtóhad nevetett, de Phoebe még nem végzett. Bár reszketett, egyenesen a visszataszító riporter szemébe nézett és elmosolyodott. – Apropó. Ha jól emlékszem, maga, uram, egy kis csalódás volt.

>!
Quiconque

– Dobja el, amikor a rúgó elrúgja a labdát! Jobb kézzel. A háta mögé. Világos? Ne szúrja el! Jobb kézzel. A háta mögé. Amikor a rúgó elrúgja a labdát.
Phoebe rámeredt – Melyik a rúgó?
Dan kezdett enyhén szólva tébolyultan nézni. – Az alacsony fickó a pálya közepén! Semmit nem tud? El fogja szúrni, ugye?

12-126. oldal

>!
_Enii_

– Tudod, van néhány dolog, amit meg kellene beszélnünk, mielőtt összeházasodunk.
– Nem szabadulok meg Micitől.
– Látod, már megint ez az ellenségeskedés. A házasságban meg kell tanulni kompromisszumokat kötni.
– Nem mondtam, hogy nem vagyok hajlandó kompromisszumot kötni. Megígérem, hogy kiveszem a masnit a copfjából, mielőtt elviszed sétálni.


A sorozat következő kötete

Chicago Stars sorozat · Összehasonlítás

Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: A beosztott
Emma Chase: Behálózva
Kendall Ryan: Szeress és hazudj
Karen Erickson: Játék a házassággal
Nicholas Sparks: Szerelmünk lapjai
Karen Marie Moning: A Felföld ködén túl
Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka megtagadva