!

Csak ​Te kellesz! (Chicago Stars 1.) 307 csillagozás

Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!
Könyvtár

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Egy ​buta liba, akinek saját futballcsapata van? Na, ne… De igen! Susan Elizabeth Phillips pontosan ebből az alaphelyzetből indítja boszorkányosan megírt romantikus regényét.

Phoebe Somerville éppen az a fajta nő, akiről minden férfi sóvárogva álmodik. A szexis idomokhoz borotvaéles ész is tartozik. Édesapjával sohasem volt felhőtlen a viszonya, ezért a furcsa végrendelet sem éri váratlanul. A Chicago Starst, az NFL egyik futballcsapatát örökli – legalábbis hat hónapra…
Ha a bajnokság során sikerül eljutniuk a döntőig, megtarthatja a csapatot, ha nem, a tulajdonjog átszáll Reed Chandlerre, gyűlölt unokatestvérére.

A Szeles Város azonban nem készült fel Phoebere, a lépten-nyomon botrányokat kavaró, a feltűnőbbnél is feltűnőbb New York-i jelenségre. Igaz, Phoebe sem számított egy alabamai születésű hajdani futball-legendára. A Chicago Stars edzője, az NFL egykori legendás irányítója, Dan Calebow viszont arra nincs felkészülve, hogy ezentúl olyan valaki ül majd a… (tovább)

Eredeti mű: Susan Elizabeth Phillips: It Had to be You

Eredeti megjelenés éve: 1994

>!
Victoria, Budapest, 2009
420 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789639803305 · Fordította: Molnár Gabriella

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Bobby Tom Dentont · Daniel 'Dan' Calebow · Phoebe Somerville Calebow


Hirdetés

Kedvencelte 65

Most olvassa 9

Várólistára tette 95

Kívánságlistára tette 72

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

>!
zuna19 P
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Minden SEP könyvért odavagyok, ezt a sorozatot nagyon szeretem.
Általában mindegyikben szeretem a karaktereket, mert az írónő mindig erős egyéniségeket alkot, akiket egyszerűen nem lehet nem szeretni.
Phoebe karaktere kedvelhető, mert kedves, vicces és bátor is. Dan, Molly, Ron és Mici is nagyon aranyosak.
Dant és Mollyt nem kedveltem az elején, de a végére kibékültem velük, mert megváltoztak. Reed egy rohadt, gusztustalan patkány, nincs jobb megfogalmazás, legszívesebben kikapartam volna szemét.
A vége nagyon hatásosra sikerült, imádtam.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, igazi romantika függőknek mindenképp el kell olvasniuk, az írónő könyveit. Nem lehet csalódni benne. Többszöri olvasáskor is ugyanolyan kellemes élményt nyújtanak a történetei.

>!
Csoszi P
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Egyszerűen imádom Susan Elizabeth Phillips regényeit. Tudom, hogy már jó néhányszor említettem, de ezt nem lehet elégszer ismételni.
Mint tudjuk a futball a férfiak világa és játszótere. Mi történik, ha egy látszólag üresfejű, férfifaló csinibaba megörökli apuci csapatát? Naná, hogy történelmet ír az NFL-ben! Nagyon szerettem a szereplőket. Phoebe, a csapattulajdonos és Dan, a vezetőedző nagyon jó párost alkot. A történet jobb már nem is lehetne, rengeteg humorral, forró jelenetekkel, kigyúrt, tökéletes testű játékosokkal.
Jó volt újraolvasni. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a hétvégén nekiesek a folytatásnak:-)

6 hozzászólás
>!
Nikyy18
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Nagyon jó volt . Phoebe nagyon bírtam mert nem hátrált meg a kihívások elől. Dan-t az elején nem kedveltem de a végre már imádtam :) A vége nagyon jó volt tele izgalommal.

>!
DarknessAngel P
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Az egyik legjobb romantikus könyv, amit olvastam. Imádom az ilyen kényszerhelyzetből lett szerelmeket, ami itt 100%- ban megvolt.
Phoebe, aki egy futballcsapat örököse sok meglepetést tartogat.
Az egész könyv, vidám tele élettel, vicces részekkel és sporttal, ami olyan jól volt megírva, hogy egyáltalán nem untatott.
Dan, az edző is nagyban megéri a pénzét. Habár, az elején nem igazán szívleltem, később kiderült, hogy én sem tudtam neki ellenállni. Egyedül ami zavart az a „bébi”- zés volt, annyira közönséges.
Viszont a játékosok, és Ron szintén levett a lábamról, ahogy a drága kis Mici is :D
Mindenképp megérdemli az öt csillagot.

10 hozzászólás
>!
catilde P
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Nem is tudom eddig mért nem olvastam az írónőtől eddig egy könyvet sem. Nagyon tetszik, ahogyan ír. A történet is nagyon jó volt. Igaz nem szeretem az amerikai focit, de a könyv nagyon megfogott magának. Nem sokszor tettem le. Vége izgalommal teljes volt. Epilógus meg különösen jóra sikeredett.

29 hozzászólás
>!
Trice29 P
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Jól induló sorozat, szerethető karakterekkel. Tetszett, ahogy a közhelyekkel játszott az írónő. Sütött a humor, melegített a romantika, langyosított a kémia :o)
Dan nem lett a kedvencem, mert kicsit darabos a pasi, de határozottan folytatós a sorozat.

2 hozzászólás
>!
Katie_Sue
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Szeretem a Susan Elizabeth Phillips könyveket, mert
– kikapcsolnak
– szórakoztatóak
– jókat lehet nevetni olvasás közben és nem utolsó sorban
– a szereplők nagyon szeretehetőek.

Nem ez a legerősebb és legjobb része a Chicago Stars sorozatnak, de tökéletes volt kezdésnek és az alapok lefektetéséhez. Az pedig, hogy kicsit kaptunk a későbbi szereplőkből is, nagyon jó volt. :)
A legjobban a vége tetszett, pedig nem vagyok a „romantikus, rózsaszín és nagyon cuki” szerelmek rajongója.
Nah, hát összefoglalva az a helyzet, hogy ezt így szeretjük, ahogy van!! :)

♡♡♡ Team Dan ♡♡♡ Team Bobby Tom ♡♡♡

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Így a 2. SEP könyvem után bátran állíthatom, hogy SEP fan lettem! ;-)
Nagyon jóóó volt. Romantikus, humoros, izgalmas, megható.
És annyira tudtam, hogy Dan egyszer még Mici sétáltató lesz. :D

4 hozzászólás
>!
mezei P
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Susan Elizabeth Phillips még mindig nagyon jól ír, szereplői, az összes mellékszereplővel együtt még mindig nagyon szerethetőek (kivéve persze a gonoszokat), párbeszédei még mindig hihetetlenül humorosak. Csak én öregedtem meg az évek folyamán, és egyre jobban megviselnek a félreértések, emberi játszmák, intrikák, ezek okoztak azért időnként néhány idegesebb pillanatot, annak ellenére, hogy tudtam, hogy mi lesz a vége. Bár már több mint húsz éve íródott, és pár dolog időnként „történelminek” tűnik, – gondolok itt a dohányzásra, divatra, a HIV vírustól való félelemre, és amikor kiderül, hogy Donald Trump milyen jó fej (!) –, a könyv humora, romantikája tökéletesen időtálló. Egyedüli negatívumként a borzasztó könyvborítót tudnám megemlíteni.

1 hozzászólás
>!
_Enii_ P
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Ohh Istenem…♥♥♥.I.M.Á.D.T.A.M!!!!!♥♥♥
Ilyen történetet alkotni ilyen szereplőkkel->megemelem a kalapom kedves SEP,Te igazán nagyszerű szerző vagy. ;) Mivel még most fejeztem be emiatt még rajtam van „az az érzés” így ez egy igazán szubjektív értékelés lesz. :)
Kezdjük az elején. Ismerkedésem a könyvvel nem mostanában történt,már hónapok óta ott van a „jaj ezt el kellene olvasnom,de mégis valami visszatart tőle” kategóriában,jelentem teljesen feleslegesen vártam vele ennyit. Maga a sorozat is nagyon szimpatikus,viszont mikor először találkoztam vele,úgy gondoltam,hogy áhh majd pár könyvet elolvasok belőle(akkor,ebbe a párba ezt a kötetet nem számoltam bele). Aztán mégiscsak ott motoszkált az a bizonyos „kisördög” így szántam rá magam az olvasására. Ami nagyon-nagyon jó ötlet volt. :) Igazság szerint a könyv pont a megfelelő lelkiállapotomban kapott el. Nem tudom ti,hogy vagytok vele de nálam vannak olyan időszakok amikor rá se tudok nézni bizonyos könyvekre,de száz szónak is egy a vége ez pontkor jókor „fogott ki” magának. :D
Ezek után néhány szó a történetről:
Azt hiszem a fülszöveg alapján mindenki el tudja képzelni főhőseinket. Akkor ehhez tessék adni még egy leheletnyi iróniát,fájdalmas gyermekkort,emberpróbáló tetteket,izzasztó történéseket->ezt természetesen mindenkinek a fantáziájára bízom ;) Ha ezzel megvagyunk kellően felkészültünk a történet befogadására,ami SEP rajongóknak és „ismerkedőknek” is egyaránt igazi nyalánkságként szolgál. :D

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Nusii

– Miss Somerville, még nem találkoztunk, de… meg kell paskolnia a fenekemet.

78. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bobby Tom Dentont · Phoebe Somerville Calebow
>!
Quiconque

– Arra gondolok, hogy kezdjük itt a kanapén, aztán járjunk szobáról szobára.
– Úgy hangzik, mint egy tavaszi nagytakarítás.

318. oldal

1 hozzászólás
>!
bbabri

– Tudom, hogy le kellene fogynom öt kilót, de nem tudok koplalni, te pedig hozzá vagy szokva a vékony lányokhoz. Valerie…
– Mi köze van ehhez Valerie-nek?
– Ő karcsú, én meg egy kicsit… én kövér vagyok!
– Ez óriási. Én feladom a nőkkel. Esküszöm, feladom. – (..) – Tudom, hogy sok nő kritikus a testét illetően, és tudom, hogy nekem kedvesnek és megértőnek kellene lennem. De Phoebe drágám, az, hogy te a súlyod miatt aggódsz, olyan, mintha egy milliárdos amiatt aggódna, hogy túl zöld a pénze.

>!
_Enii_ P

Megtanulta, hogy ha az ember játszani akar, tudnia kell állni az ütéseket.

3 hozzászólás
>!
Quiconque

Viktor személy szerint úgy vélte, Phoebe egy kicsit túlfeszíti a húrt, de magyar volt és arra kódolt, hogy pesszimista legyen, ezért hát egy csókot dobott Phoebe felé […].

8. oldal

3 hozzászólás
>!
Quiconque

Viktor, aki csupán pár lépésnyire állt Phoebetől, felvette a Rambo-pózt, mely hőstettet egyáltalán nem volt könnyű végrehajtani, tekintve, hogy Uzi helyett egy kis fehér uszkár feküdt a karjában.

10. oldal

>!
Quiconque

Mici, aki a visszautasítást személyes kihívásnak tekintette, lötyögő nyelvvel rohangált körülötte, bojtos farka mintha azt az ütemet verte volna: szeressszeressszeress. Dan felnézett a kutyáról Phoebere:
– Ha lepisil, megnyúzom.

67-68. oldal

1 hozzászólás
>!
Quiconque

– Dobja el, amikor a rúgó elrúgja a labdát! Jobb kézzel. A háta mögé. Világos? Ne szúrja el! Jobb kézzel. A háta mögé. Amikor a rúgó elrúgja a labdát.
Phoebe rámeredt – Melyik a rúgó?
Dan kezdett enyhén szólva tébolyultan nézni. – Az alacsony fickó a pálya közepén! Semmit nem tud? El fogja szúrni, ugye?

12-126. oldal

>!
gladyna

– Ron nem olyan alkalmatlan, mint amilyennek nyilvánvalóan gondolja.
– Egy lekvár.
– Maga meg piskóta, úgyhogy akár jól ki is jöhetnének egymással.

>!
Hyacinth

Phoebe nem bírta tovább és Ron karjára tette a kezét, hogy megállítsa.
– Erre én válaszolok. – A mikrofonhoz hajolt. – Arra kér, hogy osztályozzam Calebow edző teljesítményét, mint szeretőét? Ez a kérdés lényege?
A riporter egy pillanatra megdöbbent Phoebe nyílt támadásán, de aztán behízelgő mosoly jelent meg az ajkán.
– Igen, Phoebe. Fogalmazzunk így. – Rendben. A történelmi hitelesség kedvéért, fantasztikus szerető. – Phoebe szünetet tartott, miközben a megrökönyödött újságírók csak bámultak rá.
– Akárcsak Tully Archer edző, Bobby Tom Denton, Jim Biederot, Webster Greer, az összes futójátékos, valamint a védekező és a támadósor többsége. Mindenkit említettem a szervezetben, akivel meggyanúsítottak, hogy lefeküdtem? Nem szeretnék senkit sem kihagyni.
A sajtóhad nevetett, de Phoebe még nem végzett. Bár reszketett, egyenesen a visszataszító riporter szemébe nézett és elmosolyodott. – Apropó. Ha jól emlékszem, maga, uram, egy kis csalódás volt.


A sorozat következő kötete

Chicago Stars sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

R. S. Grey: Scoring Wilder – Testcsel
Graeme Simsion: A Rosie projekt
Diana Gabaldon: Outlander – Az idegen
William Goldman: A herceg menyasszonya
Nora Roberts: A sors beteljesülése
Fredrik Backman: Az ember, akit Ovénak hívnak
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
Yazawa Ai: Nana 7.
Leiner Laura: Illúzió
Kresley Cole: Vámpírharc