18. legjobb romantikus könyv a molyok értékelése alapján

Angyali ​csók 371 csillagozás

Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Alex ​Markov és Daisy olyanok, mint a tűz és a víz. Alex mogorva, (természetesen) jóképű és igazán modortalan azokkal a nőkkel, akiket nem tart többre haszontalan, pénzleső piócáknál. Daisy egyszerű üzleti megállapodásnak reméli a házasságukat, Alex azonban lerántja a felső tízezer világából és ragaszkodik hozzá, hogy Daisy vele tartson oda, ahol dolgozik. Upsz, elfelejtettem megemlíteni, hogy vándorcirkusz igazgató. Daisy ellenben a végtelenségig undorodik az állatoktól. Az undoránál már csak a félelme nagyobb. Amikor márkás ruhában és magassarkúban megérkezik a cirkuszba, úgy érzi magát, mint egy partra vetett hal.

Daisy Devreaux az a fajta nő, akit túl gyakran ítélnek meg a megjelenése és a híre alapján, Alex pedig elköveti azt a megbocsáthatatlan hibát, hogy mindkettőt megteszi. Ez a lelketlen férfi azonban méltó társra talál Daisyben, akinek semmi mása sincs, csak a hatalmas szíve. Harca azért, hogy elfogadják és tiszteljék, fájdalmas és őszinte; együtt sírunk vele.… (tovább)

Eredeti mű: Susan Elizabeth Phillips: Kiss an Angel

Eredeti megjelenés éve: 1996

>!
Victoria, Budapest, 2011
416 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789639803459 · Fordította: Molnár Gabriella
>!
Aquila, Debrecen, 1999
454 oldal · ISBN: 9636790175 · Fordította: Molnár Gabriella

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Alex Markov


Kedvencelte 162

Most olvassa 9

Várólistára tette 114

Kívánságlistára tette 89

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
zuna19 P
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Mindig meg tudok hatódni ezen a történeten. Most is csak sírtam és sírtam. Az egyik legszebb romantikus története ez SEP-nek. Minden romantika imádónak el kéne olvasnia legalább egyszer ezt a könyvet életében.
Akárhányszor olvasom újra, mindig új élmény és élvezettel teszem. Daisy szerintem imádni való teremtés, annyira szeretnék hasonlítani rá lelkiekben. Már a könyv elején is nagyon szerethető volt, de a végére egyenesen rajongtam a karakterért. Alex viselkedése még a mai napig meg tud lepni. Hihetetlen. Annyira szüksége volt Daisy-re, hogy ismét ember lehessen. Kiegészítik egymást.
Nem vagyok oda a cirkuszokért, de ahányszor elém kerül ez a könyv rögtön elmennék egybe.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, letehetetlen olvasmány, ha egyszer kézbe kerül, nem lehet utána abbahagyni az olvasást.
Kevés könyvre szoktam ezt a szót használni, de ez is egy apró csoda.

1 hozzászólás
>!
Bitten
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Markáns , mozgalmas, szeretetre méltó, figyelmed nem lankad egy pillanatra sem…..
Milyen kevés könyv van amiben az adott témákört írják le ?!
Nagyon szeretem Alex Markov személyiségét, és igen érzem azt a bizonyos orosz temperamentumot, nagyon jól sikerült megfognia azt a jellemző merevséget, finom mogorvaságot! Újraolvasós ;-) :P

UPDATE:
És még mindig rabul ejt! :D

>!
Nikyy18
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Ha lehetne akkor 10 csillagot adnék. Egyszerűen imádtam az elejétől fogva. A főszereplőket hamar megkedveltem. Daisyt a kitartásáért és a bátorságáért és meg , hogy nem adta fel hanem megmutatta hogy mire is képes. Alex-et is meg kedveltem, bár mondjuk egy néhányszor adtam volna neki egy két pofont. De igy is a szívembe zártam :) Mindenkinek csak ajánlani tudom.

2 hozzászólás
>!
Wandamaci
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Kevés könyv témája a cirkusz. Eddig egyedül Darren Shan Rémségek cirkuszában olvastam, igaz az teljesen más jellegű volt.
Engem valahogy magával ragad a cirkusz hangulata. Kiskoromban sokat jártam cirkuszba, mindig tátott szájjal, teljes beleéléssel figyeltem mindent.
Viszont itt leginkább az kapott főszerepet, hogy hogyan élnek egy előadás után, a mindennapokban. Ez tette igazán érdekessé, hiszen erről már csak kevesen tudhatnak. Hihető volt, teljesen valósághűnek éreztem a leírtakat, ezért is szippantott be teljesen.
A történetre jellemző, hogy tényleges átalakulások mennek végbe. Nincsenek elsietve a dolgok, minden alakul az idő múlásával. A mostani könyvekben általában el vannak sietve a történések.
Sok szép jelenetet köszönhetek a könyvnek. Újra visszacsöppentem a cirkusz világába. Sokat tanultam az emberi kapcsolatokról. A legnagyobb tanulsága mégis a megbélygézéssel kapcsolatos. Daisyt megbélyegezték, őt ez nem érdekelte, csinálta a dolgait, ahogy jónak látta és önmagát adta. Mindenki önmagáért fogadta el és szerette meg, ez a legszebb az egészben.
Nagyon szép történet, megvannak a maga hibái, de semmi sem tökéletes, ettől életszerű. Bátran ajánlom mindenkinek, jót tett a lelkemnek :)
Bővebben:
http://wandamaci.blogspot.hu/2017/01/susan-elizabeth-ph…

>!
oldmoviegirl01 P
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Nehezen indult Daisy és Alex kapcsolata, amelyhez nagymértékben hozzájárult, hogy mindketten elrejtették valódi énjük a világ elől, így mindketten csak kifelé mutatott sztereotípiát látták. Azt gondolom Daisy volt, aki először nyitott azzal, ahogy félelmei ellenére megpróbált beilleszkedni, helyt állni a cirkusz világában. Becsületessége, kitartása, tartása elismerendő. Alexnek sokkal nehezebben ment megmutatni igazi önmagát Daisy előtt, de végül persze vonzalomból kialakult a kölcsönös bizalom, majd a mindent elsöprő szerelem.

>!
Victoria, Budapest, 2011
416 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789639803459 · Fordította: Molnár Gabriella
1 hozzászólás
>!
Tyna
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Este elkezdtem és egyszerűen nem tudtam abbahagyni, inkább nem is aludtam, de annyira nagyon nagyon jó volt, olyan, ami most igazán kellett az én lelkemnek.
Most pedig el akarok szegődni egy cirkuszhoz :D:D:D
IMÁDTAM :):):):)

>!
ggizi
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Egy újabb letehetetlen! :)
Ez az egyik kedvenc SEP történetem. Már eleve a helyszín is különleges a vándorcirkuszi élettel és a hozzá tartozó állatokkal. Imádtam, ahogy Daisy bánt velük, és irigyeltem a kialakult kapcsolatait. (Mindent azért nem tudtam elhinni, de cseppet sem izgatott a dolog.)
Egy újabb kényszerházasság, messze nem sablonos formában. A karakterei nagyon érdekesek és színesek – még az állatok is :). Daisy jellembeli átalakulása a kiszolgáltatottság, a megaláztatások és árulások hatására nagyon látványos. És Alex érzelmi fejlődése is igazán erőteljes. Nagyon jó párossá váltak.
Szerettem az egész könyvet.

15 hozzászólás
>!
Nefi P
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Na ez már valami. Teljesen újszerű szituáció, jól megformált karakterek. Nem kiszámítható jelenetek. A vége is tud újat mutatni. Határozottan tetszett. Megértem miért rajonganak az írónőért.

1 hozzászólás
>!
catilde
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Nagyon, nagyon tetszett. Fantasztikus szerintem, a cirkuszos történet amúgy is nagyon megfognak. Alex eszméletlen, minden nő álma egy ilyen pasi. Tater a kiselefánt annyira édes. Annyira jól ír az írónő a titkok, amik folyamatosan derülnek, végig fent tartja az olvasó érdeklődését. Kedvenc részem amikor Sinfun kiszabadul. Aki szereti a Vizet az elefántnak, annak csak ajánlani tudom, mert szerintem ez a regény jobb annál! :) Köszönöm, hogy ajánlottátok @csibene,@snoemi86,@Szilvika01

2 hozzászólás
>!
Tóth_Orsolya_3 P
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Első SEP könyvem és imádtam minden egyes sorát! :-)
A szereplők szerethetőek, még Sheba is! ;-) Alex-Daisy páros felülmúlhatatlan. Tater és Sinjun…. nem tudtam betelni velük, imádtam őket. Én is akarok egy ilyen bébielefántot és egye fene, még a tigris is jöhetne! :D

5 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Sunshine

– Mi történt azzal a nővel, akit feleségül vettem? Azzal, aki úgy vélekedett, civilizált emberek nem kelnek fel tizenegy előtt?
– Hozzáment egy cirkuszi csavargóhoz.

Kapcsolódó szócikkek: Alex Markov
>!
Sunshine

– Van valami problémád? – üvöltötte Alex.
Ez az egész vita nevetséges volt, és Daisy csintalanul elmosolyodott. – Ha valaki azt mondaná, szép vagy, amikor mérgelődsz, hazudik.
A férfi elvörösödött, Daisy pedig egy pillanatra azt hitte, dührohamot kap. Alex azonban felemelte a könyökénél fogva, és a vattacukrot árusító bódéhoz nyomta. Aztán kifulladásig csókolta.
Mikor végül letette a földre, még ingerültebbnek látszott, mint a csók előtt. – Sajnálom! – kiabálta.
Bocsánatkérésnek nem volt túl meggyőző, és ahogy elviharzott, sokkal inkább hasonlított felbőszült tigrisre, mint egy bűnbánó férjre.

Kapcsolódó szócikkek: Alex Markov
>!
Reika

Nagyon köszönöm, hogy szóval tartotta a férjemet a távollétemben.
A pincérnő, akinek névtábláján a KIMBERLY felirat volt olvasható, szemmel
láthatóan megdöbbent Daisy barátságos viselkedésén.
– Kérem… nincs mit.
Daisy suttogóra fogta a hangját.
– Senki nem volt hozzá ilyen kedves, mióta kijött a börtönből.
Alexnek cigányútra szaladt a korty kávé, amit éppen le akart nyelni.
Daisy lehajolt, hogy hátba veregesse, miközben sugárzó arccal nézett a
meghökkent Kimberlyre.
– Engem nem érdekel, mennyi bizonyítékot mutatott be az állam. Egyetlen
pillanatig sem hittem el, hogy ő ölte meg azt a pincérnőt.

1 hozzászólás
>!
Sunshine

– Én, Theodosia… – nagy levegőt vett… – téged, Alexander… – ismét erőt gyűjtött… – kiállhatatlan hites férjemül fogadlak…

>!
vmonika_

– El kell végeznie a házimunkát is. Kezdheti azzal, hogy kitakarít az utánfutóban. S nem utasítanék vissza egy meleg vacsorát.[Alex]
– Én sem. Keresnünk kell egy jó éttermet.

>!
Sunshine

– Szerintem időpocsékolás arra pazarolni az embernek az energiáját, hogy meggyőzze a világot, különb mindenkinél. Én ezt nem értem.
– Hát persze hogy nem. Te mindennél jobban élvezed, ha fűnek-fának kimutathatod a jellemhibáidat.
Daisy bizonyára mulatságosnak találta a férfi keserű hangját, mert elmosolyodott.
– Maguk is megtalálnák azokat a szálkákat, ha elég időt töltenének velem. Én csak megspórolom nekik az erőfeszítést.

>!
Sunshine

– Külsőre maga sem megvetendő – mondta fukarkodva –, de még több jellemhibája van, mint nekem.
– Nem igaz.
– De igen.
– Például?
– Először is… biztos, hogy hallani akarja?
– A világ minden kincséért sem szalasztanám el.
– Önfejű, makacs és zsarnok.
– Azt hittem, valami rosszat fog mondani.
– Nem bóknak szántam.

>!
Sunshine

– Úgy festesz, mint egy kísértet.
– Nos, te sem nézel ki valami rózsásan.
– Nők – horkant fel Brady. – Nem élhetsz nélkülük. Nem ölheted meg őket éjjel álmukban.

>!
nykyriana

– Azt mondta, a fenébe, Heather, vidd a vacakjaidat a kanapéról. Csak azért, mert szeretlek, még nem akarom, hogy az összes arcfestéked a fenekemre tapadjon.


Hasonló könyvek címkék alapján

Sara Gruen: Vizet az elefántnak
Erin Morgenstern: Éjszakai cirkusz
Julianne Donaldson: Edenbrooke
Janet Evanovich: A négy fejvadász
Jennifer Crusie: Fogadj rám
Rachel Gibson: Jane vékony jégen táncol
Vi Keeland: A beosztott
Tara Sivec: Életek és édességek
Jennifer Crusie: Isten hozott Kísértésben!