Csábíts ​el! 133 csillagozás

Susan Donovan: Csábíts el!

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Keverjünk ​össze egy rész munkát –
Autumn Adamsnek esze ágában sincs anyja nyomdokaiba lépni és házi praktikákat osztogató tévésztárrá változni – főzni nem tud, takarítani nem szokott, és inkább focizna, mintsem megvitassa, micsoda öröm újra fehérré varázsolni a fürdőkád fugáját. Amikor aztán valami elmebajostól fenyegető leveleket kezd kapni, Audie a perzselően szexi Stacey Quinn nyomozó védőőrizete alá kerül, s a férfi elszántan igyekszik felkutatni a nő minden zugát, szögletét és ex-barátját, abbeli igyekezetében, hogy elkapja a zaklatót.
Quinn a macsó zsaru és az elbűvölő sármőr lefegyverző keveréke, nehéz neki ellenállni. Ám Audie olyan peches a Nagy Ő megtalálásában és megtartásában, hogy úgy gondolja, jobb, ha tartja a távolságot…
– egy rész élvezettel –
Quinn hamarosan felfedezi, hogy Audie egy igazi bombázó és egy jólelkű nő csábító keveréke, aki
reményei szerint párducmintás fehérneműben feszít. A nő nem egészen az, akiről mindig is… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2002

>!
Kelly, Budapest, 2011
332 oldal · ISBN: 9789639943995 · Fordította: Kecskés Eszter

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Stacey Quinn · Autumn Adams · Stacey Quinn


Kedvencelte 18

Most olvassa 2

Várólistára tette 55

Kívánságlistára tette 27


Kiemelt értékelések

>!
Szilvi00 P
Susan Donovan: Csábíts el!

Kis krimi szállal megfűszerezett, nagyon élvezetes, vicces és végtelenül romantikus történet volt. Könnyen csúszott, ráadásul már megint ellopta a szívemet egy csodálatos könyvbeli férfi karakter. Stacey Quinn-t talán furcsa lánynévvel „büntették" a szülei, de amúgy ő a tökéletes pasi. Vonzó, remek zsaru, főz, takarít, zenél, imádja a családját és még a skót szoknyát is büszkén viseli.
Autumn szintén imádnivaló karakter. Teli van energiával és lendülettel, igaz focitehetsége ellenére néha elég kétballábas és ügyetlen. Az első perctől kezdve kedveltem.
A borítónak szerintem chick lit hangulata van és nem igazán illik a könyvhöz…Mindegy is, mert a tartalom a lényeg és az nagyon tetszett!

>!
DarknessAngel
Susan Donovan: Csábíts el!

Egy könnyed aranyos és romantikus könyvecske, ami tökéletes a kikapcsolódásra.
Autumn és Quinn nagyszerű páros, jókat lehet mulatni a kettősükön. Érdekes volt a nyomozási szál, habár elég sokáig nem jutottak semmire a zaklatási ügyben.
Quinn és a családja nagyon belopták magukat a szívembe. Mindig jó ilyen összetartó nagy családról olvasni. Autumn is egy kedvelhető karakter, habár szegény nőnek annyi szerencsétlenség halmozódott fel az életében, hogy az sajnos kihat a kapcsolataira is, ami nem mindig tesz jót neki és Quinnek.
A vége viszont tartogat meglepetéseket, és ugye a boldog befejezés sem maradhat el.
Örülök, hogy olvashattam :)

14 hozzászólás
>!
fuszi P
Susan Donovan: Csábíts el!

Izgalmas, vicce és könnyed regény, kikapcsolódásnak tökéletes. Nekem ugyan az eleje kicsit gyors volt és sokáig csak kapkodtam a fejem, de erre a könyvre tökéletesen igaz az, hogy semmi sem az aminek látszik. Kezdjük mindjárt a főszereplő hölggyel, aki egy színes, humoros egéniség és bár volt pár idegesítő tulajdonsága, de a végére összeszedte magát és nagy jellemfejlődésen ment keresztül. Quinn először elég érthetetlen és elérhetetlen személyiség volt számomra, viszont a későbbiekben megismerhettük őt és a családját is és akkor már kérdés sem fért hozzá, hogy sikerült megszeretnem.
A krimi része pedig egyszerűen briliáns volt! Rá nem jöttem volna ki a ludas és még emellett is kaptunk pár csavart amire nem is számítottam volna.

>!
l_moni
Susan Donovan: Csábíts el!

Már egy ideje tologattam ezt a könyvet. Valahogy nem akartam elkezdeni, nem is tudom miért. Hiszen azért vettem meg mert érdekesnek tűnt.
Nos, pár napja kézbe vettem és nagyon nem bántam meg.
Könnyed, jó humorú könyv. Jó volt olvasni :)
Autumn kellően kelekótya nőszemély, megkedveltem :) Állandóan csetlik-botlik. Mindig másnak akar megfelelni és nagyon fél az őszinte érzelmektől. Mondjuk olyan szülőkkel amilyeneket Ő fogott ki nem is csodálom.
Stacey (bakker ilyen név egy macsó pasinak) Quinn nagyon is illik hozzá. Tudja mit akar és kit akar. Tetszett, hogy igyekezett úgy viselkedni, ahogy Autumn szerette volna. Nem rohanta le, hanem hagyta, hogy szép lassan bontakozzon ki a kapcsolatuk.
Sokat nevettem, a végén kicsit izgultam.
Valószínű újra fogom olvasni valamikor :)

1 hozzászólás
>!
catilde
Susan Donovan: Csábíts el!

Egy nagyon vicces, érdekel teljes kikapcsolódást nyújtó könyvet kaptam.
Autumn nem sikerül csak a végén megkedvelnem.
Quinn nyomózónak nagyon hamar sikerült megkedveltetnie magát. A vége kicsit gyors volt, de legalább én nem találtam ki, hogy ki a fenyegető.

>!
meteoritastar
Susan Donovan: Csábíts el!

Sokat gondolkoztam, hogy első olvasáskor miért vontam le 1 csillagot. De nem jöttem rá.
Nekem tetszett ez a könyv.
A szereplők szórakoztatóak voltak. Jó volt a váltott szemszög. Jó volt megismerni a szereplők gondolatait. Sokat mosolyogtam. Különösen, ahogy Quinn szembesült vele, hogy teljesen férreismerte Autumnot. Jókat nevettem Autumn csetlés botlásain meg ahogy évődtek egymással.
A krimi vonal a háttérben volt. Nem volt izgalmas, de azért egyértelmű sem, hogy ki a tettes, így fenntartotta az érdeklődésemet.
De itt a hangsúly a romantikán volt.
Tetszett.
spoiler

>!
zuna19 P
Susan Donovan: Csábíts el!

Imádtam. Ez volt a második könyvem az írónőtől. Kellemes csalódás volt ez is. Quinn igazi álompasi, ír katolikus aki skót dudán játszik, ami nagyon vicces. Audie egy picit döntésképtelen szerintem, mindig minden elől megfutamodik. De azért ő is szerethető karakter, annyira vicces, hogy mindig elesik, biztos elhasalt vagy tízszer, és mindig sír ez is szerethetővé teszi. Romantikus könyv pici izgalommal fűszerezve, elnyerte a tetszésemet. A borító annyira nem illik a könyvhöz, de nem vonok le csillagot érte, mert tényleg nagyon imádom a történetet. Biztos kihozom még a könyvtárból ezt a könyvet.

4 hozzászólás
>!
_Enii_
Susan Donovan: Csábíts el!

Szórakoztató,kikapcsoló és vicces párbeszédekkel tűzdelt könyvecske. Persze romantikus,de akad benne egy vaskosabb krimi szál is,amit az írónő nagyon jól felépített(egészen a végéig nem is sejtettem semmit). Tetszett,hogy minden időben történt,nevezetesen a szereplők nem estek egymásnak az első oldalon és a karakterek fejlődése is folyamatos volt. Az ír vonal nagyszerű ötletnek bizonyult(imádtam hogy Autumn azokat a kérdéseket tette fel amikre én is kíváncsi voltam főleg az öltözékkel kapcsolatban). :D A borító alapján senki ne ítélje meg,mert abszolút semmi köze a sztorihoz. Romantika kedvelőknek kötelezően ajánlott. ;)

>!
Arym
Susan Donovan: Csábíts el!

Hű…Ez most egy kellemes csalódás volt, méghozzá elég nagy.
Az elején húztam a számat, zavart az insta-loveos kezdés, és azon töprengtem mi a fenéről fog szólni a maradék 250 oldal.
Egy idő után viszont képtelen voltam letenni a könyvet. A szereplők nagyon szimpatikusak, Quinn családjába pedig egyből beleszerettem. Egyedül a pasi nevét utáltam. A Stacey számomra női név…így olyan kiábrándító volt. :D
A titokzatos zaklató kiléte nem lepett meg, valahogy számítottam erre a fordulatra. Ettől független élvezetes, izgalmas és aranyos könyv, ami sokszor megmosolyogtatott. A borító becsapós, mert semmi köze a történethez. Nekem egyébként tetszik Úgy érzem, fogom még olvasni ezt a könyvet. Bátran ajánlom annak, aki egy kis romantikára vágyik, egy enyhe krimi vonallal fűszerezve.

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Susan Donovan: Csábíts el!

Nem hittem volna, hogy ilyen szuper lesz! :-)))
Egy élmény volt olvasni. Quinn… Ohhh, igazi álompasi! Ráadásul skót szoknyában… :D bár azt végképp nem értettem, hogy egy ír mit keres skót szoknyában??? :D de mindez az élvezeti értékből semmit nem vont le
Határozottan kedvenc lett a könyv! ;-)


Népszerű idézetek

>!
SzAngelika

– Miért vagyunk mi ilyenek, te meg én?
– Mert te jót teszel a lelkemnek és én jót teszek a tiédnek. És a szerelmünk jót tesz a világnak.

332. oldal

>!
Maia

Szeretni foglak, amíg mindketten el nem száradunk és el nem fúj minket a szél.

>!
nykyriana

Audie hirtelen felpattant, hüvelyk- és középső ujját a nyelvéhez emelte és fülsüketítő füttyöt eresztett el a stadionban.
– Hé! Lesz ide két hot dog!
(…)
Ez túl sok volt. Quinn a tenyerébe ejtette a fejét, és most már tényleg felnevetett. Konyhatündér, Carmen Electra és mi még? Sportoló. Sörivó. Füttyentgető. Humorérzék és éles, noha bűnözésre hajlamos ész. Az lenne talán a legjobb, ha most íziben letérdepelne elé, a második inning közepén, és megkérné, hogy legyen gyermekei anyja.

Kapcsolódó szócikkek: Autumn Adams · Stacey Quinn
>!
zuna19 P

„Amikor ír szemek mosolyognak, tudod, hogy valami készül.”

228. oldal

>!
zuna19 P

– Te aztán tényleg romlott nőszemély lettél.
– Akkor tartóztass le.

235. oldal

>!
PSawyer

– Jó kis csók volt, Quinn.
– Több is van ott, ahonnan ez jött.

>!
Pancsiii

Tudni fogod milyen az amikor szeretnek. Tudni fogod milyen az, amikor az emberek megölelnek csak mert megtehetik.

>!
PSawyer

– Jól van akkor. Hagyj el. Tégy a szeretőid listájára. – Keményebben hatolt belé. – Mert én nem csak a bugyidba akarok beférkőzni, Háziaskám. A szívedet akarom. Akarom az egészet. Mindent akarok.

>!
l_moni

Stacey Quinn nyomozó a tévéstúdió egy félhomályos sarkából nézte a nőt.

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Stacey Quinn

Hasonló könyvek címkék alapján

Kristen Ashley: A titokzatos Ő
Sherry Gammon: Elviselhetetlen
Julie Garwood: Árnyéktánc
Julie James: A hamis partner
Karen Rose: Vigyázz rám
Babiczky Tibor: Magas tenger
Karen Rose: Halj meg értem
Susan Mallery: Fahéj és karamella
Lori Foster: Veszélyes játszma