A ​kitartott nő 110 csillagozás

Susan Donovan: A kitartott nő

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A ​kitartott nő

Ezzé készül válni Samantha Monroe, az anyagi problémákkal küzdő csinos, harmincas fodrásznő, akit a férje magára hagyott.

Samantha barátnője, Karen, aki Jack szenátorválasztási kampányát menedzseli, úgy gondolja: itt az alkalom, hogy két legyet üssön egy csapásra. Egyrészt segítsen megoldani barátnője anyagi problémáját, másrészt az előző választási kudarc után szenátori címhez segítse a hírhedten nőfaló, de nőgyűlölő beszédeiről elhíresült Jacket, aki az említett tulajdonságai miatt veszített az előző választáson.

Karen most biztosra akar menni, ezért új imázst gondol ki főnökének. Egy háromgyermekes családanya felvállalása minden bizonnyal meglágyítaná a választók szívét, ls talán azt is elhinnék, hogy Jack megállapodik végre.

Szerződést kötnek, hogy Samantha és családja néhány hónapra beköltözik a fékezhetetlen playboy birtokára, s elhitetik a médiával, hogy ő Jack menyasszonya. Arra azonban, hogy a kényszerű együttélés hogyan… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2006

>!
Kelly, Budapest, 2008
286 oldal · ISBN: 9789639667587 · Fordította: Béresi Csilla

Enciklopédia 1


Kedvencelte 7

Most olvassa 3

Várólistára tette 35

Kívánságlistára tette 15

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Sippancs P
Susan Donovan: A kitartott nő

Egy napsütéses, tavaszi délutánra tökéletes kikapcsolódás. Érdekes módon nekem a humora nem jött át, ettől függetlenül jó volt olvasni, főleg Sam gyerekei és barátnői miatt. Jack és Sam olyan „elvagyok velük” szereplő maradt végig, ezzel szemben Christy és Mitch nagyon idegesített, az ő gondolataikat, gonoszságaikat nagyon nem szerettem.
Egyszeri olvasásnak elment, az írónő másik könyve nekem sokkal jobban tetszett.

>!
Timcsibaba77
Susan Donovan: A kitartott nő

Mese a legjavából, amiből már kinőttem. Mégis jó volt elmerülni ebbe a rózsaszín felhőbe. Kicsit absztraktnak találom, hogy egy „leharcolt veterán korú” harmincas nő három gyerekkel elnyeri a szívét egy dúsgazdag politikusnak. NA, de van ilyen, a nőknek szóló hölgy ponyvákban. A könyv elején majdnem lendülettel le is tettem a regényt, de aztán érdekes lett, mikor a spoiler volt férj felbukkan, és bezsarolja Samet. Nem fáztam a forró oldalakkal ezeken a hideg téli estéken:)

>!
Biry P
Susan Donovan: A kitartott nő

Egy zseniális, vicces regény egy politikusnak készülő agglegényről, egy egyedülálló, elhagyott, 2 gyerekes anyukáról és egy határozott idejű szerződésről. De mi van, ha a tökéletes tervben beüt a krach, csak épp senkit nem zavar? :D
Kinek nem fordult volna meg a fejében akár egy rövid ideig is, hogy mennyire jó lenne kitartott nőnek lenni, megkapni mindent, amit eddig nem lehetett, és még ezért le sem kell senkivel feküdni, hacsak nem akarjuk? Samnek is megfordul a fejében egy jól sikerült, alkoholban bővelkedő csajos este alatt, hogy aztán rövidesen meg is kapja a tökéletes ajánlatot. Korán sem tökéletes életéből, kiragadják és két gyerekével beköltöztetik egy fiatal, gazdag férfi házába, aki csak annyit kér, hogy a választásokig játssza el a barátnője szerepét. Vicces helyzetekbe kerülnek ők ketten, alakulnak a dolgok, aztán ahogy a Bérgyilkos a szomszédom című filmben is megmondták: „Van, hogy beüt a szar!”, hát beüt. Érdemes végigolvasni, ritka jó 18+os romantikus regény.

>!
Bookofdream P
Susan Donovan: A kitartott nő

Nagyon könnyed olvasmány volt, amit azért olvastam el, hogy a tragédia után elterelje valami a figyelmem és tudjak aludni egy pár órát.
Szórakoztató törtenet volt, megspékelve humorral és vidámsággal, kínos helyzetekkel, ami moslygásra késztetett. A történet nem ad többet, mit amit sejtet. Tökéletes limonádé könyv, akár nyárra egy vízparti olvasásra is.

>!
Hencsulátor
Susan Donovan: A kitartott nő

Abszolút azt nyújtotta a könyv, amire számítani lehetett.
Kellemes, szórakoztató történet. Jack számomra abszolút nem egy álom pasi, de kedvelhatő karakter volt, de ezt a sztorit nekem Samantha vitte. :)
Ajánlom mindenkinek, aki egy kis limonádéra vágyik.

>!
Niki_
Susan Donovan: A kitartott nő

Ó, anyám borogass! Így elcseszni egy viszonylag jól induló történetet, hihetetlen! Tucattörténet, tucat benne minden, kiszámítható, de mégis kellemesen, olvasmányosan indult. Aztán nem tudom mi történt az írónővel, de kivetkőzött magából rendesen. Jött a vulgaritás, a nevetséges fordulatok, a szappanoperás csöpögések, jaj … elcseszte röviden.

A történet 1/3 egész jó volt, de utána nagyon leszálló ágba ereszkedett az egész.
Nincs azzal baj, hogy tucattörténet, attól még lehetne jó és izgalmas, csak pusztán jobban kellett volna megírni. Így felejtős, 1X olvashatós és teljes áron nagyon NEM megvevős kötet.

>!
Odilia P
Susan Donovan: A kitartott nő

sokadik olvasás :-))) Sam és Jack kapcsolata mesébe illő. Hisz Sam 3 gyerekes, egyedülálló, dolgozó anyuka nem is remélhet egy Jack kaliberű pasit magának.
A történet jól kidolgozott, mellékszereplők imádnivalóak, s a hatalmas probléma sem egy csettintésre oldódik meg.
Minden romantika kedvelőnek csak ajánlani tudom :-)))

>!
Regényimádó
Susan Donovan: A kitartott nő

Ez számomra egy nagyon humoros történet volt. Samatha-val folyton történik valami, miközben mindenkit az ujja köré csavar, velünk együtt. Persze kell hozzá egy barátnő és egy szívtipró is. A sztori tulajdonképpen nem egy nagy újdonság, de lám, mégis ki lehet hozni belőle valamit. A legfiatalabb szereplőtől elkezdve a legidősebbig, mindegyiket lehet szeretni. Ha szeretnél egy könnyed, humoros, odamondós, szerelmes, bénázós könyvet olvasni, akkor ezt mindenképpen ajánlom.

>!
zuna19 P
Susan Donovan: A kitartott nő

Ez volt az első könyvem az írónőtől és nagyon tetszett. Nagyon jó könyv. Érdekes karakterekkel, jó történettel. Már megvan a könyv pár hónapja,de csak most vettem rá magam, hogy elolvassam. Nem bántam meg, hogy megvettem, tényleg jó kis könyv.

>!
loveQhuay
Susan Donovan: A kitartott nő

Nagyon tetszett! Már nagyon régóta el akartam olvasni, de úgy látszik megérte várni rá.
Lehet ha egy könyv sokáig várakozik az olvasásra akkor nagyon jó lesz?! :D
Az elején néha párhuzamot vontam az Jennifer Probst: Érdekházasság és az Cora Carmack: Színjáték könyvekkel, de ugye ezek később lettek írva, szóval nem a koppintás lényege merült fel bennem, csak a hasonlóság, de hát mind a három könyvet nagyon szeretem.
Tetszett Jack folyamatos változása, és hogy mennyire tudja szeretni Sam-et, és ez meglepő volt. Az egész történet nagyon jó volt, és a megvalósítás is tetszett. Fétem a végén, hogy rossz dolgok fognak történni, és párszor rá is kiabáltam volna Sam-re, hogy mit csináljon vagy ne csináljon!
Szerettem azokat a részeket amikor Jack a gyerekekkel volt, főleg a Dakota bilire szoktatása rész tetszett! Meg az együttléteik Sam-mel :)
Az epilógus is fantasztikus volt! Aww. Ahogy elképzelem Jack-et a gyerekekkel, aww. Főleg a két kis iker hercegnőivel, omg! :) Annyira édes csávó! Imádom!


Népszerű idézetek

>!
AnnaSz

– A világon mindent megtennék érted, Samantha.
– Akkor szeress. Csak szeress, és engedd, hogy viszonozzam a szerelmedet. Akkor minden más a helyére kerül.

3 hozzászólás
>!
Sippancs P

– Soha nem érdekelt igazán a politika.
Jack elmosolyodott.
– Akkor valószínűleg tovább él majd, és boldogabban.

38. oldal

Kapcsolódó szócikkek: politika
>!
zuna19 P

     – Gyere, Hamupipőke! Ideje beszállni a hintóba, mielőtt jó kövér tökké változik.

12. oldal

>!
Sippancs P

Természetesen csak az üzenetrögzítőjét érte el. Jack kerüli őt. Húsz éve megy ez így.
– Jack, itt az anyád beszél, Marguerite. Talán még emlékszel rá, ki vagyok. Tőlem kaptad az életedet – (…).

73. oldal

>!
Sippancs P

Már ha a külső szépség bármit is elárul a férfiszívről. A maga kárán tanulta meg az ellenkezőjét, ahogyan azt is, hogy végső soron egyedül ez, csak a szív számít.

121. oldal

>!
Sippancs P

Márpedig egy jó emberben egyensúlyban van egymással a szenvedély és a józanság.

121. oldal

>!
zuna19 P

     – Olyan ez, mint a jégeső éjszakája – kottyantotta közbe Monté. – Sötétben az ember mindenütt szarba lép.

274. oldal

>!
Sippancs P

– Minden nőnek egyszer az életben meg kell tapasztalnia, milyen lehet egy hercegnő bőrébe bújni.

158. oldal

>!
kiruu P

– Rendben, Marguerite. Az igazság az, felbéreltük Sam Monroe-t, hogy játssza el a menyasszonyom szerepét a jelölés idején. Szándékosan mutatkozunk együtt a város-ban, hogy amikor a jövő hónapban bejelentem a jelöltetésem, senkit ne lepjen meg, hogy Sam és a gyerekei ott vannak az oldalamon. – Jack rá se hederített Monté, Sam és Kara elképedésére, és tovább támadott. – A lényeg az, anyám, úgy véltük, a jelenlé-tük enyhíti majd a rossz híremet, miszerint felfújt hólyag vagyok, egy nőgyűlölő barom. Ugyanis nem épp ezek a jellemvonások azok, amelyek kívánatosak az Egye-sült Államok szenátorainál, vagy ami azt illeti, bármely választott köztisztviselőnél.
Az áldott csönd visszatért. Sajnos azonban csak rövid időre.
– Most viccelsz, ugye? – kérdezte Marguerite.
– Nem.
– Négy napon belül ott leszek – mondta az anyja, és letette a telefont.

87. oldal

>!
kiruu P

Jack bemutatkozott a megszeppent Brigidnek, a tátott szájú Oliviának, az ideges Wandának, a vigyorgó Candynek meg az olvadozó Marciának.

124. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

L. M. Montgomery: Anne otthonra talál
A. O. Esther: Kristályfény
J. L. Armentrout: Origin
Bleeding Bride: A téboly kertje
Colleen Hoover: Losing Hope – Reményvesztett
Kimberley Freeman: Vadvirágok lányai
Lakatos Levente: Megrepedt álarc
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
Karen Chance: Holdvadász
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók