Sukitore: ​Szabadon 6 csillagozás

Sukitore: Szabadon

Történetek a Sukitore első pár évének legjavából: 13 izgató, párosan írt erotikus és szextörténet, melyek biztosan beindítják az olvasó fantáziáját. Változatos helyszínek és kalandok követik egymást, hol romantikus játékokkal, máskor nyers szexualitással színesítve a történeteket.

FIGYELEM! Az utolsó sztori egy kemény BDSM történet, ezért csak azoknak ajánlott, akik kedvelik a szélsőséges leírásokat!

A könyv ingyenesen letölthető a Sukitore weboldaláról.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Sukitore könyvek

>!
346 oldal · ISBN: 9789631232929

Enciklopédia 1


Kedvencelte 4

Most olvassa 2

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
Viktória_Erdei 
Sukitore: Szabadon

Mindegyik történet nagyon jó volt, de az utolsó túl durva lett számomra, ezért levontam egy fél csillagot.
Aki szeretne olvasni erotikus történeteket, ahol váltott szemszögből átélhetjük ugyanazt az érzést, annak ajánlom.

7 hozzászólás
>!
l_moni
Sukitore: Szabadon

Gondolkoztam, hogy 3,5 vagy 4 csillag. Végül az utóbbi mellett döntöttem. Vannak benne nagyon jó történetek, de van benne olyan is ami nem tetszett.
Bővebben:

http://akonyvekvarazslatosvilaga.blogspot.hu/2018/01/su…

1 hozzászólás
>!
Szelén
Sukitore: Szabadon

Sok történet, két néha három szemszögből. Ez nekem egészen új volt, bár meg kell, hogy mondjam néha kicsit sok így az ismétlés, ezért vontam le egy csillagot.
Érdekesek voltak, bár az utolsó nekem kissé túl sok volt, legjobban a Váratlan nyeremény és az Apró félreértés tetszett.

Azon gondolkodtam olvasás közben, hogy vajon egy vagy két ember írta őket, vagy ember bújik bele a másik nem bőrébe írás közben? Számomra nem derült ki, pedig figyeltem jelekre is közben.
Ha egy ember írja a férfi-női szemszögét is, akkor nagyon jól sikerültek, ha nem, akkor kíváncsi lennék hogy születnek ezek az írások. Felváltva ír két ember?
A címet és a borítót nem biztos, hogy értem viszont.

6 hozzászólás
>!
Veronika713
Sukitore: Szabadon

Izgalmas volt maga a feldolgozott téma is, de leginkább az írásmód. Ez volt az első olyan könyvem, amit így olvastam két szempontból is. Általában a történet folytatását szokták a másik szereplő szemszögéből megírni, egy-két jelenetre visszaugorva.
Az utolsó történet számomra teljesen kirívó volt a többihez képest, szerintem ezt a műfajt lehetett volna külön könyvben feltüntetni.
A hangulat végig átérezhető és élvezhető volt, szerencsére nem egy puritán pornókönyvről van szó. Habár egyértelműen fogalmazza meg a dolgokat, és nem bízza a fantáziára a cselekedetek mikéntjét.
Hogy miért jó ilyen jellegű könyvet olvasni? Mert kíváncsi az ember, és ezáltal betekinthetünk mások világába/ magánéletébe.
A nyelvezeten lenne még mit csiszolni, előfordulnak helyesírási hibák, elég gyakran, ami picit zavaró. Összességében azonban egy egyszer olvasható könyv, de annak jó.

3 hozzászólás
>!
Molymacska P
Sukitore: Szabadon

Még az elején tartok de már nem értem. Két (vagy több) nézőpont van amit mások írtak? Vagy hogy van ez? Hiszen a szemszögnév, és a történetben szereplő név nem ugyanaz.
A másik gyors észrevétel, hogy a két szemszögnek sokszor nincs értelme. A történetet meglátjuk a másik szempontból is, más szavakat használva de.. az amúgy is uncsi történet csak még unalmasabb lesz amiatt, hogy kétszer (vagy többször) halljuk…. A történetet, amiatt, mert kétszer látjuk, nem szabad túlzottan elvinni, emiatt viszont még egy oldal sincs egy nézőpont, ami darabossá teszi a történetet.
És csak engem idegesít, hogy eddig (két) történtek alatt csak dugás van? mármint olyan sokfelé el lehetne vinni, hogy egy picit is több legyen,de mégsem… (igen, 13 történet, amiben CSAK szex van, tuti untatni fog…)
folyt. köv.

8 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Viktória_Erdei 

A szeretet nem múlik el egy hétvégével, az évszakokkal, az évekkel, olyan, mint a testetlen valóság: mindenki annyit kap belőle, amennyit megérdemel.

285. oldal, Töltsd velem a hétvégét

>!
Viktória_Erdei 

Megadom magam, ennek a csodának. Mondanom sem kell, leengedi a haját. Hát, legyen, eldöntöm: csinálok egy fotósorozatot.
– Tudod, kedves Szandra, a fotón az a leglényegesebb, ami nincs a képen: a kép, a zene, szóval: az asszociáció. Mert a képben is az a legizgalmasabb, ami a női testben: az igéző formák elindítanak bennünk valamit, amit megélünk, felizgat a látvány kapcsán.

280. oldal, Töltsd velem a hétvégét

>!
l_moni

A szeretet nem múlik el egy hétvégével, az évszakokkal, az évekkel, olyan, mint a testetlen valóság: mindenki annyit kap belőle, amennyit megérdemel.

Kapcsolódó szócikkek: szeretet
>!
Szelén

Boldogan és kipihenten ébredek. Amint kinyitom a szemem, máris örülök, hogy ma végre szombat van, nem kell munkába menni és vége a nagy hajtásnak. Már előre elterveztem, hogy mit fogok csinálni és örömmel állapítom meg, hogy az idő is velem tart. Kint már ragyog a nap. Egy kis napozásra van szükségem, arra, hogy testem feltöltsem meleggel és energiával.

>!
Szelén

Akkor ez tényleg egy meglepetés este lesz! „ mindkettőnknek” gondoltam még hozzá, aztán miért is ne csapnám le a magas labdát, ezért így folytattam: Ha jól érzed magad velem, akkor meglepetés éjszaka…

>!
Szelén

Messziről stagnáló kocsisort látunk, és a sor előtt villódzó rendőrautót és mentőt.

>!
Szelén

Mikor beindítom a motort, nem tudom, mennyi időt töltöttem el az autóban sírva. Elindulok hazafelé. Fogalmam sincs mit mondok majd a vőlegényemnek, mikor úgy tudja, hogy a régi egyetemi szobatársaimmal leánybúcsúzunk.

>!
Szelén

Bosszankodok most, mert csak vadító fehérneműk vannak nálam, és az a friss, citrusos virágillatú parfüm, ami szintén csigázóan hathat a férfiakra.

>!
Szelén

Kiterítem, elkészítem magamnak a kényelmes fekhelyet, aztán kihozom még az iPodomat és egy könyvet.

A D vitamin hatása

>!
l_moni

Időtlen a lebegés és mintha még mindig benne lennék, úgy vesz körül a lénye. Befogadón, vendégfogadón olyan természetességgel, amit csak a civilizációtól nem mérgezett emberek képesek csak adni. Adni, minden mellékgondolat nélkül, pusztán, mert adni jó, és örömet szerezni jól esik.

Hajótörés - két nő karmai közt


Hasonló könyvek címkék alapján

Sukitore: Az első könyv
Sukitore: Bosszú az éjszakában
Sukitore: Hogy történhetett
Anthony Capella: A kávék költője
Alexandre Dumas: A három testőr
Joseph Olshan: Éjszakai fürdés
Garth Nix: A Confusion of Princes
Peter Cheyney: Csali Pali
Alexandre Dumas: A fekete tulipán
Stendhal: A pármai kolostor