Értékelések 9

takacsera>!
Sukitore: Hogy történhetett

Imádtam, ahogy Laura és Bence szerelme kialakult. Heves, erotikus, kalandokban bővelkedő történet. Szerettem, hogy váltott szemszögben íródott. Egy rövid kis történet, ami tele volt meglepetésekkel és váratlan fordulatokkal. Aztán, ahogy haladtam a vége felé, teljes volt a döbbenet. Micsoda csattanó így a végére. Fantasztikus volt. Köszönöm az élményt.

2 hozzászólás
Nora42>!
Sukitore: Hogy történhetett

Nem is tudom mit írjak! Imádtam! Annyira jó volt olvasni, le se bírtam tenni, pedig reggel korán kelek, dolgozom. Ez a szerelem ami Bence és Laura között kialakul, annyira hihetetlen, mégis van ilyen és rendkívüli, ami csak keveseknek adatik meg, de ez maga a csoda. Nem szeretem a kevés párbeszédű könyveket, de itt észre sem vettem, ez így volt kerek egész! Na, de kérem szépen , azok a csavarok benne! Tövig rágtam mind a 10 körmömet! :) A vége csavar fenomenális! Van fantáziám, na, de ez!! Bence és Laura hamar a szívembe lopta magát! Robit is csíptem, de gyanús volt nekem, nagyon sunnyogott. Ez a rövidke könyv kedvencemmé avanzsált!! Lehetett volna hosszabb, mert imádtam olvasni! Köszönöm hogy olvashattam! Remélem még sok hasonló csodát írsz nekünk!!

5 hozzászólás
inci81 P>!
Sukitore: Hogy történhetett

Egy rövid pikáns történet kalandokkal és váratlan fordulatokkal.

Kezdetben a főszereplők közötti mohó vágy dominál, majd számos megpróbáltatás után egy olyan megdöbbentő fordulat következik, ami teljesen váratlanul éri a gyanútlan olvasót.

Váltott szemszögben íródott, ami nekem nagyon tetszik, mert így mindkét fél gondolataiba, érzéseibe bepillantást nyerhetünk.

Finom érzékiség, tűz és hevesség jellemzi az erotikus részeket, melyek abban a gyönyörűen megjelenített, egyedi stílusban íródtak, ami a Sukitore történetek sajátja.

Igazán szórakoztató erotikus könyv, örülök, hogy olvashattam.

1 hozzászólás
Detty77 P>!
Sukitore: Hogy történhetett

Nagyon tetszett, szerettem mindkét szereplőt és nagyon élveztem a helyszínt! Cselekménye az „ugrás” után fordulatos és izgalmas volt. Köszönöm az élményt! Fél csillag levonás mindössze csak azért, mert szerettem volna még olvasni Bencéről és Lauráról.

l_moni>!
Sukitore: Hogy történhetett

Nagyon tetszett.
Laura és Bence kalandjai izgalmasak.
A látszat csal, sose feledd :)
Bővebben:
http://akonyvekvarazslatosvilaga.blogspot.hu/2018/03/su…

Abigél_MV>!
Sukitore: Hogy történhetett

Ez a könyv, igen közel áll a szívemhez <3 , mert első dedikált könyvem, amely nagy kincs egy könyvmoly polcán. Egy erotikus kalandregény. A történet, már az elején belecsap a levesbe, úgymond forró jelenetekkel indít, majd az érdekes, kiszámíthatatlan fordulatokkal annyira lekötötte a figyelmem, hogy egy nap alatt kivégeztem. Úgy voltam vele, na még egy oldal és megyek házi munkát végezni, ó ezt még elolvasom, … és aztán vége lett. Pár nap múlva ismét kézbe vettem és újraolvastam, ezúttal lassabban, ami igazán élvezetes volt. Tudni kell, hogy ez két szemszögből íródott, így olvasáskor mindkét főszereplő gondolatait megismerhetjük, amely szerintem ebben a történetben különösen jó dolog, mert egy adott pillanatban a két szereplő külön utakon kényszerül járni, és ily módon semmi sem marad rejtve az olvasó előtt. A könyv vége pedig, ahogy már megszoktuk Halasi Miklóstól, igazán meglepő, és furfangos. Köszönöm az élményt.

Krisztina_Szántó>!
Sukitore: Hogy történhetett

Nem tudom mivel kezdjem az ertekelesem. Talan az elejen :) A mufajjal csak most ismerkedem,mert eddig sajnos nem hallottam rola. Ez a masodik tortenet,amit ebben a stilusban olvasok, es biztos vagyok benne,hogy nem az utolso. :) A stilusrol annyit kell tudni,hogy ketto vagy tobb iro irja. Ez azert is erdekes,mert itt a noi szemszoget valoban no irja,mig a ferfit, ferfi iro. Mondhatnam ugy is,hogy mindket nem fejeben,erzeseiben olvasunk,es ez nagyon jo. Akkor most jojjon maga a konyv. :) Egy romantikus tortenetnek indulo kalandregeny. A sztori, a szereplok nagyon jol ki lettek talalva. Szinte sodort magaval az esemeny. Az irok egy percre sem hagytak izgalmak nelkul. Porgos es egy percre sem hagyja unatkozni az olvasot. Diohejban. Egy szerelmes par ,repulo balesetet szenved ,es egy altaluk lakatlannak hitt szigeten kotnek ki,ahol nem csak az elelemhez jutas lesz a legnagyobb problemajuk. Ugyanis elokerulnek a benszulottek es megkezdodik a kaland a szigeten. De a legnagyobb csattano a vegen varja az olvasot. :) Es milyen csattano…..!!! Imadtam minden sorat. Az iroknak csak gratulalni tudok!! Csak egy dolgot sajnalok,hogy rovid volt a konyv. Meg olvastam volna tovabb a kalandokat. :)

Badariné_Pál_Tímea>!
Sukitore: Hogy történhetett

Elöljáróban a könyvről: ámulattal olvastam, mert ketten írták felváltva. Egyszerre két szemszögből bontakozik ki a történet. Nincs szükség második részre, amelyben megismerhetjük a másik főszereplő gondolatait, érzéseit, hanem egyszerre jönnek lapról – lapra egy olyan pluszt adva az olvasónak, mintha filmet nézne. Együtt írta férfi és nő, így új műfajt ismerhettem meg. Ez pedig a páros írás.
Egyszerű a bevezetés: egy üzenet összehozta Laurát és Bencét. Találkoztak, engedtek a vágyaknak amit már régebben is éreztek egymás iránt. Sok szex van a könyv elején, kevesebb cselekménnyel, de miért is ne lehetne, hiszen ez egy erotikus könyv. Ahogy halad a történet belecsöppentem egy olyan kalandregénybe, amiből az égvilágos semmi nem hiányzott. Mindent megkaptam amit szeretek: erotikát, krimit, izgalmakat, dzsungelt. És imádtam! A könyv második felében a főszereplők elszakadnak egymástól. Külön – külön szálon folytatódik a történet, hogy olyan szédületes események sorozata ültessen fotelbe, eszembe se jusson onnan felállni míg el nem olvastam az utolsó betűig! A csattanótól pedig elállt a szavam is! Fantasztikusan jól megírt kalandregény! Mindenképpen jár az öt csillag!

Sippancs P>!
Sukitore: Hogy történhetett

Vegyesek az érzéseim a könyvvel kapcsolatban, ezért muszáj két részre osztanom a történetet: az első rész a cirka 120 oldal első harmada, ami nem igazán nyerte el a tetszésem, a második pedig a maradék 2/3, ami kifejezetten olvasmányos volt. Hogy miért nem tetszett az előbbi? Mert nem szólt másról, mint töménytelen szexről. Nem volt sem bevezetés, sem cselekmény, csak lepedőakrobatika – minden második oldalon egymásnak estek a szereplők, vagy gondolatban eljátszottak azzal, hogy mi lenne, ha egymásnak esnének, legyen szó reggeli ébredésről, ebédről, esti telefonbeszélgetésről vagy munkahelyi pihenőidőről. Ráadásul olyan semmitmondóak és rövidre fogottak voltak ezek az együttlétek, hogy még a kisujjam sem bizsergett meg tőlük.
Ezzel szemben a könyv második része nagyon tetszett. Az erotikából átléptünk a kalandregények és krimik világába, ahol nem volt hiány izgalomból, elhagyatott szigetből, esőerdei környezetből, bennszülöttekből és némi drámából sem. Mindezt egy olyan csattanóval lezárva, amitől a szám is tátva maradt…
Ami a szereplőket illeti, információhiány miatt (családi háttér, munkahely, érzelmi oldal, stb.) egyikük sem került közel a szívemhez, de ha választanom kellene, akkor Bence lenne a befutó.
Mindezek mellett azt hiszem, hogy 4 csillagban kiegyezhetünk.