Sukitore: ​Hogy történhetett 7 csillagozás

Sukitore: Hogy történhetett

Szex, kaland, baleset – mi más kellene egy igazán romantikus, szenvedélyes és pörgős regényhez? Laura és Bence egymásra találnak pár évvel diplomaosztás után, de azokra a szédületes eseményekre egyikük sem volt felkészülve, ami rájuk vár a dzsungel mélyén. Képesek lesznek felvenni a harcot a rejtőző veszéllyel? Amikor csak egymásra számíthatnak, rájönnek, hogy senki és semmi nem az, aminek látszik! Ismerd meg a Sukitore párosan írt, erotikus történetének dupla élményét!

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Sukitore könyvek

>!
Publio, 2015
124 oldal · ISBN: 9789634240082
>!
Publio, 2015
124 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634240075

Kedvencelte 6

Most olvassa 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
l_moni
Sukitore: Hogy történhetett

Nagyon tetszett.
Laura és Bence kalandjai izgalmasak.
A látszat csal, sose feledd :)
Bővebben:
http://akonyvekvarazslatosvilaga.blogspot.hu/2018/03/su…

>!
Sippancs P
Sukitore: Hogy történhetett

Vegyesek az érzéseim a könyvvel kapcsolatban, ezért muszáj két részre osztanom a történetet: az első rész a cirka 120 oldal első harmada, ami nem igazán nyerte el a tetszésem, a második pedig a maradék 2/3, ami kifejezetten olvasmányos volt. Hogy miért nem tetszett az előbbi? Mert nem szólt másról, mint töménytelen szexről. Nem volt sem bevezetés, sem cselekmény, csak lepedőakrobatika – minden második oldalon egymásnak estek a szereplők, vagy gondolatban eljátszottak azzal, hogy mi lenne, ha egymásnak esnének, legyen szó reggeli ébredésről, ebédről, esti telefonbeszélgetésről vagy munkahelyi pihenőidőről. Ráadásul olyan semmitmondóak és rövidre fogottak voltak ezek az együttlétek, hogy még a kisujjam sem bizsergett meg tőlük.
Ezzel szemben a könyv második része nagyon tetszett. Az erotikából átléptünk a kalandregények és krimik világába, ahol nem volt hiány izgalomból, elhagyatott szigetből, esőerdei környezetből, bennszülöttekből és némi drámából sem. Mindezt egy olyan csattanóval lezárva, amitől a szám is tátva maradt…
Ami a szereplőket illeti, információhiány miatt (családi háttér, munkahely, érzelmi oldal, stb.) egyikük sem került közel a szívemhez, de ha választanom kellene, akkor Bence lenne a befutó.
Mindezek mellett azt hiszem, hogy 4 csillagban kiegyezhetünk.

>!
Detty77
Sukitore: Hogy történhetett

Nagyon tetszett, szerettem mindkét szereplőt és nagyon élveztem a helyszínt! Cselekménye az „ugrás” után fordulatos és izgalmas volt. Köszönöm az élményt! Fél csillag levonás mindössze csak azért, mert szerettem volna még olvasni Bencéről és Lauráról.

>!
Krisztina_Szántó
Sukitore: Hogy történhetett

Nem tudom mivel kezdjem az ertekelesem. Talan az elejen :) A mufajjal csak most ismerkedem,mert eddig sajnos nem hallottam rola. Ez a masodik tortenet,amit ebben a stilusban olvasok, es biztos vagyok benne,hogy nem az utolso. :) A stilusrol annyit kell tudni,hogy ketto vagy tobb iro irja. Ez azert is erdekes,mert itt a noi szemszoget valoban no irja,mig a ferfit, ferfi iro. Mondhatnam ugy is,hogy mindket nem fejeben,erzeseiben olvasunk,es ez nagyon jo. Akkor most jojjon maga a konyv. :) Egy romantikus tortenetnek indulo kalandregeny. A sztori, a szereplok nagyon jol ki lettek talalva. Szinte sodort magaval az esemeny. Az irok egy percre sem hagytak izgalmak nelkul. Porgos es egy percre sem hagyja unatkozni az olvasot. Diohejban. Egy szerelmes par ,repulo balesetet szenved ,es egy altaluk lakatlannak hitt szigeten kotnek ki,ahol nem csak az elelemhez jutas lesz a legnagyobb problemajuk. Ugyanis elokerulnek a benszulottek es megkezdodik a kaland a szigeten. De a legnagyobb csattano a vegen varja az olvasot. :) Es milyen csattano…..!!! Imadtam minden sorat. Az iroknak csak gratulalni tudok!! Csak egy dolgot sajnalok,hogy rovid volt a konyv. Meg olvastam volna tovabb a kalandokat. :)

>!
T_Aby12
Sukitore: Hogy történhetett

Ez a könyv, igen közel áll a szívemhez <3 , mert első dedikált könyvem, amely nagy kincs egy könyvmoly polcán. Egy erotikus kalandregény. A történet, már az elején belecsap a levesbe, úgymond forró jelenetekkel indít, majd az érdekes, kiszámíthatatlan fordulatokkal annyira lekötötte a figyelmem, hogy egy nap alatt kivégeztem. Úgy voltam vele, na még egy oldal és megyek házi munkát végezni, ó ezt még elolvasom, … és aztán vége lett. Pár nap múlva ismét kézbe vettem és újraolvastam, ezúttal lassabban, ami igazán élvezetes volt. Tudni kell, hogy ez két szemszögből íródott, így olvasáskor mindkét főszereplő gondolatait megismerhetjük, amely szerintem ebben a történetben különösen jó dolog, mert egy adott pillanatban a két szereplő külön utakon kényszerül járni, és ily módon semmi sem marad rejtve az olvasó előtt. A könyv vége pedig, ahogy már megszoktuk Halasi Miklóstól, igazán meglepő, és furfangos. Köszönöm az élményt.

>!
Badariné_Pál_Tímea
Sukitore: Hogy történhetett

Elöljáróban a könyvről: ámulattal olvastam, mert ketten írták felváltva. Egyszerre két szemszögből bontakozik ki a történet. Nincs szükség második részre, amelyben megismerhetjük a másik főszereplő gondolatait, érzéseit, hanem egyszerre jönnek lapról – lapra egy olyan pluszt adva az olvasónak, mintha filmet nézne. Együtt írta férfi és nő, így új műfajt ismerhettem meg. Ez pedig a páros írás.
Egyszerű a bevezetés: egy üzenet összehozta Laurát és Bencét. Találkoztak, engedtek a vágyaknak amit már régebben is éreztek egymás iránt. Sok szex van a könyv elején, kevesebb cselekménnyel, de miért is ne lehetne, hiszen ez egy erotikus könyv. Ahogy halad a történet belecsöppentem egy olyan kalandregénybe, amiből az égvilágos semmi nem hiányzott. Mindent megkaptam amit szeretek: erotikát, krimit, izgalmakat, dzsungelt. És imádtam! A könyv második felében a főszereplők elszakadnak egymástól. Külön – külön szálon folytatódik a történet, hogy olyan szédületes események sorozata ültessen fotelbe, eszembe se jusson onnan felállni míg el nem olvastam az utolsó betűig! A csattanótól pedig elállt a szavam is! Fantasztikusan jól megírt kalandregény! Mindenképpen jár az öt csillag!


Népszerű idézetek

>!
l_moni

Későre járt az idő, gondoltam lefekvés előtt még végignézem a leveleimet, mi az, ami sürgős és mi az, amit holnapra halaszthatok.

(első mondat)


Hasonló könyvek címkék alapján

Sukitore: Az első könyv
Sukitore: Bosszú az éjszakában
Sukitore: Szabadon
Anthony Capella: A kávék költője
Borsa Brown: A maffia gyermekei
R. Kelényi Angelika: Szulejmán és a magyar udvarhölgy
J. Goldenlane: Napnak fénye
Budai Lotti: Shirzan bosszúja
N. Fülöp Beáta: Santorini szerelmesei
Jókai Mór: Szegény gazdagok