Sukitore: ​Bosszú az éjszakában 4 csillagozás

Sukitore: Bosszú az éjszakában

Az 1930-as években játszódó erotikus történetben egy titokzatos nő tartja különös félelemben a Méltóságos urat. A legváratlanabb időben és helyeken bukkan fel, hogy megalázza azt a férfit, aki oly sok fájdalmat okozott a családjának. Célja, hogy tönkretegye a fiatal úr becsületét, méltóságát. Vajon meddig hagyhatja ezt az ifjú birtokos és megkapja a végső büntetését?
Az ebook elérhető a Google Play Könyvek között.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Sukitore könyvek

>!
170 oldal · ISBN: 9789631232943
>!
70 oldal · ISBN: 9789631232936

Kedvencelte 4

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
Krisztina_Szántó
Sukitore: Bosszú az éjszakában

Ha egy szoval kellene leirnom ezt a konyvet,akkor az a szo ,a szorakoztato lenne. Elejetol a vegei egy nagyon olvshato tortenetet kaptam,fantasztikusan megfogalmazva. Nem tudom hogy csinalja az iro paros,de annyira erezni rajtuk az osszhangot,es ez nagyon jot tesz a tortenetnek,ami alapbol nagyon jo. Adott egy holgy,Anasztazia,aki bosszut eskuszik novere halalaert felelos meltosagos uron. Persze a bosszut nem is olyan konnyu veghezvinni,ha egyre kozelebb kerul a szemelyhez ,akin busszut kellene allni. :) Termeszetesen ez a tortenet sem maradhat csavar nelkul. Es a bosszu? Na ,az mar bizony szerelem :) Nagyon szerettem Anasztazia es Elek parosat. Izgalmas,humoros es a vegen csupa csupa erzelem. Ajanlom mindenkinek,aki par orara szeretne kikapcsolodni es szorakozni.


Népszerű idézetek

>!
Viktória_Erdei 

Eszembe jutott a nővérem. Talán ő is így került a csapdájába. Megfogtaaz illata, az a mély szem, mely nem akar feltárulni. Vajon mi az a titok amit ennyire elrejt? Titok egyáltalán? Vagy csak az élet mélységei játszanak a szemében? Ki ez a férfi egyáltalán? Délután kiderül.

>!
l_moni

Hideg kés pengéjét éreztem a torkomon.

(első mondat)

>!
Viktória_Erdei 

– Azt hiszem, most le fogom vágni.
Csak még azt nem tudtam, hogy keményen vagy puhán lenne jó? De, talán keményen mégis jobb lenne. Simogattam, számba vettem és máris olyan kemény volt, mint a kő. Ezek szerint nem fél attól, hogy levágom. Önfeledten szopogattam, a nyögései meg egyre hangosabbak lettek.
– Csitt! – szóltam oda neki. Nem kell, hogy a szálloda kijöjjön, amíg nem végzünk. Elhallgatott, látszott rajta, hogy megadta magát. Átfutott rajta a remegés, és már érezni lehetett, hogy nem bírja sokáig. Elengedtem, hogy kicsit megnyugodjon, aztán újra kezdtem. Megálltam és újrakezdtem. Jó érzéssel mindig azon a bizonyos ponton álltam le. Így ment ez már vagy
ötödjére, amikor megint megszólalt:
– Kérem, ne kínozzon, essünk túl rajta!
– Rendben – feleltem.
Ismét a számmal kényeztettem, majd lenyeltem az egészet. Annyira finom volt, olyan jó, hogy legszívesebben bele is ültem volna. De nem lehetett. Megkönyörüljek rajta? Elvegyem azt, ami nekem jár? Ó dehogyis! Inkább meghagyom neki.


Hasonló könyvek címkék alapján

Sukitore: Az első könyv
Sukitore: Szabadon
Sukitore: Hogy történhetett
Anthony Capella: A kávék költője
Borsa Brown: A maffia gyermekei
R. Kelényi Angelika: Szulejmán és a magyar udvarhölgy
J. Goldenlane: Napnak fénye
Budai Lotti: Shirzan bosszúja
N. Fülöp Beáta: Santorini szerelmesei
Jókai Mór: Szegény gazdagok