Sukitore: ​Bosszú az éjszakában 7 csillagozás

Sukitore: Bosszú az éjszakában

Az 1930-as években játszódó erotikus történetben egy titokzatos nő tartja különös félelemben a Méltóságos urat. A legváratlanabb időben és helyeken bukkan fel, hogy megalázza azt a férfit, aki oly sok fájdalmat okozott a családjának. Célja, hogy tönkretegye a fiatal úr becsületét, méltóságát. Vajon meddig hagyhatja ezt az ifjú birtokos és megkapja a végső büntetését?
Az ebook elérhető a Google Play Könyvek között.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Sukitore könyvek

>!
170 oldal · ISBN: 9789631232943
>!
70 oldal · ISBN: 9789631232936

Kedvencelte 6

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Zsófia_Unger>!
Sukitore: Bosszú az éjszakában

Vérpezsdítő pillanatokkal és izgalmas fordulatokkal bővelkedő történet. Nagyon tetszett! Még olvastam volna tovább is! Köszönöm az élményt!

2 hozzászólás
Krisztina_Szántó>!
Sukitore: Bosszú az éjszakában

Ha egy szoval kellene leirnom ezt a konyvet,akkor az a szo ,a szorakoztato lenne. Elejetol a vegei egy nagyon olvshato tortenetet kaptam,fantasztikusan megfogalmazva. Nem tudom hogy csinalja az iro paros,de annyira erezni rajtuk az osszhangot,es ez nagyon jot tesz a tortenetnek,ami alapbol nagyon jo. Adott egy holgy,Anasztazia,aki bosszut eskuszik novere halalaert felelos meltosagos uron. Persze a bosszut nem is olyan konnyu veghezvinni,ha egyre kozelebb kerul a szemelyhez ,akin busszut kellene allni. :) Termeszetesen ez a tortenet sem maradhat csavar nelkul. Es a bosszu? Na ,az mar bizony szerelem :) Nagyon szerettem Anasztazia es Elek parosat. Izgalmas,humoros es a vegen csupa csupa erzelem. Ajanlom mindenkinek,aki par orara szeretne kikapcsolodni es szorakozni.

Detty77 >!
Sukitore: Bosszú az éjszakában

Izgalmas, szenvedélyes történet. Függetlenül, attól, hogy a 30-as években játszódik a történet, nagyon tetszett!

2 hozzászólás
inci81 P>!
Sukitore: Bosszú az éjszakában

Igazán szórakoztató történet. Kaland, humor, erotika, váratlan fordulatok, ezek mind megvannak ebben a könyvben.
Nagyon tetszett a váltott szemszög és most kifejezetten jó volt olvasni a visszatekintéseket is.

Örülök, hogy olvashattam, igazán feldobta a napomat.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Viktória_Erdei >!

Eszembe jutott a nővérem. Talán ő is így került a csapdájába. Megfogtaaz illata, az a mély szem, mely nem akar feltárulni. Vajon mi az a titok amit ennyire elrejt? Titok egyáltalán? Vagy csak az élet mélységei játszanak a szemében? Ki ez a férfi egyáltalán? Délután kiderül.

l_moni>!

Hideg kés pengéjét éreztem a torkomon.

(első mondat)

Viktória_Erdei >!

– Azt hiszem, most le fogom vágni.
Csak még azt nem tudtam, hogy keményen vagy puhán lenne jó? De, talán keményen mégis jobb lenne. Simogattam, számba vettem és máris olyan kemény volt, mint a kő. Ezek szerint nem fél attól, hogy levágom. Önfeledten szopogattam, a nyögései meg egyre hangosabbak lettek.
– Csitt! – szóltam oda neki. Nem kell, hogy a szálloda kijöjjön, amíg nem végzünk. Elhallgatott, látszott rajta, hogy megadta magát. Átfutott rajta a remegés, és már érezni lehetett, hogy nem bírja sokáig. Elengedtem, hogy kicsit megnyugodjon, aztán újra kezdtem. Megálltam és újrakezdtem. Jó érzéssel mindig azon a bizonyos ponton álltam le. Így ment ez már vagy
ötödjére, amikor megint megszólalt:
– Kérem, ne kínozzon, essünk túl rajta!
– Rendben – feleltem.
Ismét a számmal kényeztettem, majd lenyeltem az egészet. Annyira finom volt, olyan jó, hogy legszívesebben bele is ültem volna. De nem lehetett. Megkönyörüljek rajta? Elvegyem azt, ami nekem jár? Ó dehogyis! Inkább meghagyom neki.


Hasonló könyvek címkék alapján

Cornelie C. G.: Talán mindörökké
Cornelie C. G.: Érzelmi vírusveszély
Tamas Garam: Angéla
Pőcze Zoltán: Déjà vu
Lena Sliver: Törékeny bársony
Janet G. Fox – Adam R. King: Swinger Kalandok
Anthony Capella: A kávék költője
Gaura Ágnes: Attila koporsója
Alexandre Dumas: Monte Cristo grófja
Budai Lotti: A hercegnő haragja