Értékelések 30

Pabanna>!
Sue Townsend: Adrian Mole minden kínszenvedései

Nehezen olvastam el. A könyv nagy részét nem is értettem, hogy miről szól.
De ahogyan minden könyvnek ennek is megvan a pozitív oldala, például hogy betekinthetést nyerhetünk egy 13 és fél éves szegény fiú életébe, és most hálát adok az istennek, hogy ilyen jó életem van és a szükeim nem dohányoznak :) . Azt hiszem eddig ez az egyetlen kötelező olvasmány, amit igazából soha nem olvastam volna el, ha nem lenne muszáj. Lehet, hogy most azért nem találom jónak a könyvet, mert más típusúhoz szoktam, de hát ez is könyv, ezt is el kell olvasni és hát ez van.

2 hozzászólás
Kerol>!
Sue Townsend: Adrian Mole minden kínszenvedései

Vicces volt, kedves volt, ugyanakkor sokszor azt éreztem, hogy egy atyai pofon sokat segítene Adrian Mole-on. Lehet, hogy ha nem felnőtt fejjel, hanem tiniként olvasom, akkor sokkal jobban tudtam volna vele azonosulni, de így inkább csak idegesített a legtöbb esetben. Ettől függetlenül tény, hogy nagyon jó stílusban foglalkozik a fiatalok problémáival, és sokak szerethetik meg az olvasást az Adrian Mole-kötetek által.

Hirdetés
Gabe_Smith>!
Sue Townsend: Adrian Mole minden kínszenvedései

Imádtam a tv-sorozatot és a könyv is nagyon jó.Olvastatja magát,ezért pár napon belül végeztem is vele.Remek kikapcsolódás volt.Ráadásul szeretem a nyolcvanas évek hangulatát és ez a könyv némi bepillantást enged az akkori eseményekbe is.Ajánlom mindenkinek aki szórakoztató,könnyű kikapcsolódásra vágyik.

Gyevocska>!
Sue Townsend: Adrian Mole minden kínszenvedései

Valamikor, megboldogult tinikoromban olvastam, kb. 2 nap alatt. Arra már nem emlékszem, milyen indíttatásból kértem, de pont a szemklinikán feküdtem, műtét után voltam, amikor Anyu odaadta. Már délután volt, én fél szemmel, (a műtött leragasztva) némi kómában még, de elkezdtem olvasni. Erre mindig emlékezni fogok.
De hiába a kórház, a magasságomhoz képest jóval kisebb ágy, én nagyon jól szórakoztam Adrian lelki nyűglődésén. És utána még vagy 50x. Sokszínű, olvasható, pedig nem kevés az a leírás, ami az akkori Anglia történelmét hivatott bemutatni. Tehát nem pusztán egy puncsos tiniregény, hanem egy élethű korrajz is egyben.