Kahlo 61 csillagozás

A rosszfiú
Sue Dylen: Kahlo

Kiszállhat ​valaki élve egy drogkartellből?
Lazaro Kahlo a kolumbiai drogpiac legnagyobb klánját vezeti – de nem választotta, hanem véreskezű apjától örökölte ezt az életet. Miután feleségét közvetlenül a kisbabájuk születése után meggyilkolják, Kahlo számára egyetlen életcél marad: meg kell óvnia lányát attól a világtól, amelyben ő is felnőtt és él.
Hat éven át sikerül eltitkolnia a világ elől, hogy a csecsemő túlélte a támadást, Nana Kahlo a legszigorúbb biztonsági intézkedések között él Alaszkában, édesapjától távol. Egy napon azonban felfedik kilétét, s Kahlónak ki kell menekítenie gyermekét Amerikából.
Hol lesznek biztonságban?
És ki lesz, aki a megbízható dadát helyettesíteni tudja?
Amikor Kahlo ezeket a problémákat megoldja, még mindig ott marad számára a kérdés: ki árulta el kislánya, Nana létezését és lakhelyét? A férfi további támadástól tart, ugyanakkor a kartellből való kiszállást is le akarja zárni.
Kahlo haditervet készít. Csak… (tovább)

>!
NewLine, Bakháza, 2020
392 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155956874
>!
NewLine, 2019
396 oldal · ISBN: 9786155956034
>!
NewLine, 2019
354 oldal · ISBN: 9786155956027

Enciklopédia 3

Helyszínek népszerűség szerint

Kolumbia


Kedvencelte 13

Most olvassa 3

Várólistára tette 34

Kívánságlistára tette 44


Kiemelt értékelések

Nikolett0907 P>!
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

„Ha valamit megtanultam az életben, az az, hogy semmi sem állandó. Az élet egy nagy kártyaparti, amelyben néha rendkívül kegyetlen szabályok és akadályok vannak.”

Hogy őszinte legyek kicsit mérges vagyok, mert megint azt hittem a könyv első 150 oldaláig, hogy új kedvencet avatok, de ott megtörtem.
Kezdeném a külsővel jó szokásomhoz híven, mert nagyon megtetszett. Végre nem félmeztelen alakok vannak a borítón, hanem egy üde, színes, élettel teli képsorozat, melytől rögtön olyan érzésem támadt, hogy ha idén elutazhattam volna, ezt a könyvet vittem volna magammal.

Nagy lendülettel álltam neki az olvasásnak, és mint fent írtam az első élményem nagyon pozitívra sikeredett. Kimondottan élveztem, hogy nem az erotika kapott főszerepet, hanem kaptam egy viszonylag érdekes felvezetést és leírásokat. Szinte éreztem, ahogy az írónő megfogja a kezem és folyamatosan vezet, hogy el ne tévedjek.

A karakterek színesek, élettel teliek, a táj leírásokat imádtam, szinte éreztem, ahogy a szél belekap a derékig érő hajamba, vagy ahogy a sok finomságokat majszolták a szereplők.
Aztán megtörtént az első összecsattanás, amitől libabőrös lettem. Majd az első aktus, ami megint csak jó érzéssel töltött el.
Azt még le kell, hogy írjam az alap történet nagyon jó, elképesztő volt beleélni magamat abba a veszélyes szituációba és nagyon örültem mennyire érdekesen vannak tálalva az események.

Nagy kedvencem lett Lazaro Kahlo, sőt olyan szinten, hogy megnyerte nálam a „bugyiszaggató” címet! Bár más zsánert kedvelek külsőleg, mégis olyan hímnek láttam, akire még én is azt mondom, hogy kell!!! Pontosan értettem mit miért tett és csodálatos volt látni azt a jellemfejlődést, amit produkált. Apaként is csillagos ötöst ért el nálam.

Viszont Amelia, mint női főhősnő egy vicc volt a számomra. És itt kezdődtek a problémáim, hogy lehet valaki foglalkozását tekintve ennyire sötét???? Veszélybe sodorni, felelőtlenül viselkedni, majd még neki áll feljebb…inkább nem írok semmit!!
A másik fele, hogy ha valaki olyan dolgokon megy keresztül, mint ő, nem fogja ledobni az alsóneműjét ilyen könnyen, még akkor sem, ha egy félisten áll előtte. Életképtelennek tituláltam és kiborított. Egyáltalán nem ilyen nőt képzeltem Lazaro mellé.

A másik, hogy a kötet második fele inkább a szexről szólt és ezt unalomig értve.
A változatos együttlét nekem is tetszik, de több kreativitást igényel, hogy az érdeklődésem folyamatos maradjon.
Persze nyilván én egy elég egyedi nézetű ember vagyok, mégis úgy gondolom, hogy kevesebb több alapon elviseltem volna az események alakulását.
Nana pedig az én szívemet is meghódította, imádtam róla olvasni és remélem valahol a nagyvilágban létezik hozzá hasonló tünemény.

Ami az írónő írástechnikáját illeti, egy szavam sem lehet, engem meggyőzött, hogy olvassak még tőle.
Remélem a következő kötetét már felhőtlenül szerethetem én is.
Egy olvasásnak tökéletesen megfelelt.

Papírra_vetett_gondolataim>!
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Elsőnek talán a borító lehet leginkább megkapó az olvasó számára,hiszen igazán jól kidolgozott és látványos is. Szerencsére a szép borító mellé egy izgalmakkal teli, fordulatos történet is párosul.

A kötetben megjelenő személyek igazi egyéniségek, kemény karakterek, akik között sokszor e miatt is alakul ki konfliktus. Én személy szerint imádtam Lazaro személyiségét, aki bármilyen fafejű is, azért bevallhatjuk teljesen őszintén,hogy minden könyvmoly szívét képes megdobogtatni. Amelia személyisége is igazán közel került hozzám, nagyon könnyen tudtam vele azonosulni a történet során. Ez a két ember olyan egymásnak, mint a mágnesek, taszítják egymást, de vonzzák is egyszerre, az egyik nem lehet meg a másik nélkül.

Úgy gondolom, hogy a kötet után jogosan merül fel bennem a kérdés, hogy én mégis miért nem olvastam még eddig semmit az írónőtől? Hihetetlen jól ötvözi a romantikát az akcióval, ami egy szuper párosítás. Várom már, hogy olvassak még tőle, mert ezek után biztos, hogy fogok.

https://papirravetettgondolataim.blogspot.com/2020/03/s…

2 hozzászólás
Judit_Megyeri IP>!
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Régóta a polcomon pihent a könyv, és most, hogy elolvastam, elvileg nem kéne véleményt írnom hozzá off De annyira tetszett, hogy muszáj kivételt tennem. Rég olvastam ennyire jó romantikus-erotikus regényt! A szereplőket azonnal megkedveltem. spoiler Hiteles, hús-vér karakterek, és végig érdekelt, hogyan alakul a sorsuk. A közöttük lévő kémia sütött a lapokról, az erotikus jelenetek pedig pont olyanok, amiket én szeretek: szókimondóak, szenvedélyesek, és mindig adnak pluszt a történethez. A helyszín, Korfu annyira jól átjön a történetből, hogy szinte én is éreztem a napsütést meg a tenger sós illatát. Ráadásul még izgalmak és kalandok is akadtak bőven. Ez egy olyan könyv, amit egy percig sem untam, ami a romantikus-erotikus zsánernél nálam elég ritka. Örülök, hogy elolvastam! :-)

3 hozzászólás
Mimi_Taylor I>!
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Nem akarom bő lére ereszteni…
Hogy mit érzek most, hogy a könyv vegére értem? Ürességet… mert nem akartam még abbahagyni és elengedni őket…
Mintha én is ott lettem volna a szereplőkkel, vagy egy 3D- filmet néztem volna.
Egy szó: IMÁDTAM! ❤
És persze új kedvencet avattam!
Köszönöm az élményt az írónőnek. Az első könyvem volt tőle, de már tudom, hogy mindent olvasni akarok, ami tőle származik!

2 hozzászólás
Yvonne4 P>!
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

„Félelmetes és izgató, arrogáns és végtelenül kedves egyszerre. Az élet morbid humorérzékkel van megáldva és imádja a paradoxonokat is - más magyarázatot nem találok erre a furcsa helyzetre.”

Imádtam!
Egyszerűen nem tudtam letenni, míg a végére nem jártam, hogy miként alakul Lazaro és Nana sorsa.
Ez a férfi, aki nem más, mint a kolumbiai drogpiac legnagyobb vezére, az első pillanattól fogva elvarázsolt. Kit érdekelt mi a bűne, hány embert ölt, hogy droggal kereskedik? Igazi rosszfiú karakter, akit a valóságban messziről kerülnék, a lapokon viszont menthetetlenül beleszerettem. :'D
A kislánya, Nana teljesen elvarázsolt, Odetta pedig a nagymamáskodó karakterével vett le a lábamról.
(Sajnos Amelia közömbös maradt számomra, sokszor fel is idegesített.)
A történet nagyon izgalmas volt, a romantikus/erotikus szál igen csak izzott (nekem egy kicsit sok is volt az erotikából off ).
Az írónő annyira fantasztikusan írja le a helyszíneket, a mozzanatokat, hogy végig pörögtek a mozgóképek a fejemben, mintha egy filmet néztem volna. Éreztem az illatokat. Ettem a finom ételeket. Megmártóztam a hűs tengerben.
Izgalmas utazás volt.

1 hozzászólás
Harriet P>!
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Hihetetlen megtiszteltetésben volt részem nemrég. Sue Dylen írónő megkért, hogy az újonnan megjelenő regényét előolvassam. Nagyon boldog és hálás vagyok, hogy lehetőséget adott, bizalmat szavazott nekem és kíváncsi a véleményemre. Természetesen örömmel vállaltam a feladatot, mert a két korábbi könyve – A római szerető és az Enzo és Tilda – a kedvenceim közé tartozik és alig vártam, hogy nekiállhassak az új kötetének.
A Kahlo, a rosszfiú egy izgalmas kalandokkal teli vérpezsdítő szerelmi történet, amely garantáltan rabul ejti a szívedet. Sue Dylen zseniális módon ötvözi az erotika és az akció műfaját, minden sorát élvezet olvasni.
A könyv egy kolumbiai drogvezérről szól, aki új életet szeretne kezdeni a lányával, s menekülés közben szó szerint elrabolja Nana tanárnőjét, hogy legyen aki tanítja és gondozza a kislányt. Korfu szigetéig meg sem állnak, s a nő végül beleegyezik, hogy neki dolgozzon. Bár sejti, hogy az apuka nem teljesen tisztességes, azt álmában sem gondolja, hogy köze van az alvilághoz.
Amelia egy gyerekkori trauma miatt magányos és zárkózott, szinte fel sem tűnik a férfinek, hogy milyen gyönyörű. A kapott feladatot kiválóan ellátja, Lazaro keresve sem találhatott volna nála alkalmasabb személyt Nana nevelésére. Bár először fél a férfitól, hamarosan rájön, hogy ha sokszor nem is látszik, de Kahlo valójában nagyon jó ember. Lazaro nem önszántából lett egy drogkartell vezetője, beleszületett ebbe a világba és nem volt lehetősége tisztességes életet élni. Most azonban minden vágya maga mögött hagyni a múltat, de ehhez le kell győznie az ellenségét, aki most rájuk talált és az életükre tör, s azzal is tisztában van, ha Amelia rájön, hogy ő kábítószerrel kereskedik, elveszti őt.
Lazaro Kahlo és Amelia Watson olyanok, mint a tűz és a víz, de nem tudják sokáig leküzdeni a másik iránt érzett vonzalmukat, így szép lassan egymásba szeretnek és a végén kiderül, hogy Kahlo talán nem is olyan rosszfiú.
A Kahlo olvasása után bizton állíthatom, hogy az írónő ismét nagyszerű könyvet írt. Amelia bőrébe jó belebújni, Kahlo pedig olyan szenvedélyesen tud szeretni, hogy nincs nő, aki ne lenne szerelmes bele pár oldal után. Az akciójelenetek izgalmasak, a szerelmi részek pedig szemérmetlenül tökéletesek.
Sue Dylen nagyon tehetséges, minden története kiemelt helyet foglal el a könyvespolcomon és a szívemben egyaránt.

abbywinter I>!
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Nagyon vártam már az írónő következő könyvét, mert Enzoval levett a lábamról, szó mi szó, megvett kilóra :) Na, de ez!!!! Egyszerűen szuper volt. Volt izgalom, csalódás, bánat, de ezek mellett szerelem, erotika. Nem mellesleg újabb szép helyeken járhattam. Szuper volt. Köszönöm az élményt!!! Nagyot alkottál! Várom a következőt, nyugodtan fel is írhatsz a listádra :)
Ajánlom azoknak, akik nem rettennek el egy kis vértől, és szeretik a fordulatos, romantikus történeteket.

Detty77 >!
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Ez a történet az én görög mennyországom♥ Egyszerűen imádtam!!! Szenvedélyes történet, melyben volt minden! Isteniek voltak a leírások, ahogy Görögországba kalauzolt az Írónő! Nana egy tüneményes, okos kislány. A kedvencem Odetta volt♥ Az a nő egy angyal!! Santiagot nem szerettem! Lazaro és Lia nehéz múlttal, sok szenvedéssel bírnak. Mennyire erősek ahhoz, hogy megtartsák egymást és a szerelmüket?? Érdemes elolvasni!!! Fantasztikus volt! Az Írónő előző két könyvét is nagyon szerettem, ezt egyenesen imàdtam!! Tőle bármit-bármikor! Köszönöm ezt az érzelmes utazást!!!!

3 hozzászólás
Hársi_Era>!
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Ez a könyv lebilincselő volt. Ahogy a szereplők bántak egymással, szeretettel, szerelemmel, igazán megható volt. Nana igazi cserfes, szerethető kislány volt, mindenki szívébe belopta magát. Lazaro végtelen szeretettel bánt lányával. Lazaro Kahlo lehet, hogy egy rosszfiú, aki a drogkartell irányítója volt, de itt igazából a jó oldalát mutatta meg. Nagyon megszerette Ameliat – lánya tanítónőjét –, kedvesen viselkedett vele, leste minden kívánságát, mindent meg akart neki adni. Szóval ez a történtet egy igazi szép „családról” szólt ahol néha megjelent a rossz oldal is. Nagyon tetszettek a tájleírások, a napfelkelte és napnyugta, a homokos tengerpart szinte a szemeim előtt volt.

inci81 P>!
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Nem mindennapi történet egy nem mindennapi környezetben.

Romantika, erotika, dráma, ezek mind megtalálhatók ebben a lendületes, váratlan fordulatokban bővelkedő, érzelmekkel teli regényben.

Gyönyörű tájleírások lágyították az események durvaságát, mintha ott lettem volna azokon, a csodás helyeken.

Igazán izgalmas, titkokkal teli történet bontakozott ki előttem a lapokra írt sorokból, örülök, hogy volt szerencsém olvasni.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Nikolett0907 P>!

Halálra vagyok rémülve.

(első mondat)

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Mimi_Taylor I>!

Az élet morbid humorérzékkel van megáldva

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Mimi_Taylor I>!

A férfiakat éppen azok a nők tudják a legjobban felidegesíteni, akiket szeretnek.

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Mimi_Taylor I>!

Mindenkinek jár egy második esély!

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Harriet P>!

A bizalom érzékeny tünemény, óvatosan kell vele bánni, mint egy hímestojással.

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Harriet P>!

Ha valamit megtanultam az életben, az az, hogy semmi sem állandó. Az élet egy nagy kártyaparti, amelyben néha rendkívül kegyetlen szabályok és akadályok vannak.

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Sue_Dylen I>!

Folyik a könnyem. Siratom magamat, de siratom azt a nőt is, akit nem is ismertem, de élnie és halnia kellett ebben a mocskos világban. És siratom Lazarót, akiről sosem gondoltam volna, hogy ennyire meg tudják törni.

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Giron>!

Az égbolt színe is megváltozik: a szomorú szürke ragyogó kékre vált. És abban a másodpercben, amikor a teljes napkorong feltűnik a látóhatár alján, olyan égető, vibráló narancs fényt ont ki magából, amit még sosem láttam. Öntudatlanul is visszatartom a lélegzetemet, nehogy megzavarjam a nap megszületésének pillanatát.

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Mimi_Taylor I>!

Be kellene tiltani, hogy valaki ilyen jól nézzen ki.

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Harriet P>!

Minden nő az igaz szerelemre vágyik, te is csak azt keresed!

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú


Említett könyvek


Ezt a könyvet itt említik


Hasonló könyvek címkék alapján

Borsa Brown: A kezdet
Leylah Attar: The Paper Swan – Papírhattyú
Anne L. Green: Törött szárnyakkal
Marilyn Miller: A vezér
Marilyn Miller – Ella Steel: Üldözöttek
B. E. Belle: Szépségek
Ella Steel: Érzéki rabság
K. M. Holmes: Dario
Anne L. Green: Végzetes csábító
L. J. Shen: A szégyentelen