Kahlo 39 csillagozás

A rosszfiú
Sue Dylen: Kahlo

Kiszállhat ​valaki élve egy drogkartellből?
Lazaro Kahlo a kolumbiai drogpiac legnagyobb klánját vezeti – de nem választotta, hanem véreskezű apjától örökölte ezt az életet. Miután feleségét közvetlenül a kisbabájuk születése után meggyilkolják, Kahlo számára egyetlen életcél marad: meg kell óvnia lányát attól a világtól, amelyben ő is felnőtt és él.
Hat éven át sikerül eltitkolnia a világ elől, hogy a csecsemő túlélte a támadást, Nana Kahlo a legszigorúbb biztonsági intézkedések között él Alaszkában, édesapjától távol. Egy napon azonban felfedik kilétét, s Kahlónak ki kell menekítenie gyermekét Amerikából.
Hol lesznek biztonságban?
És ki lesz, aki a megbízható dadát helyettesíteni tudja?
Amikor Kahlo ezeket a problémákat megoldja, még mindig ott marad számára a kérdés: ki árulta el kislánya, Nana létezését és lakhelyét? A férfi további támadástól tart, ugyanakkor a kartellből való kiszállást is le akarja zárni.
Kahlo haditervet készít. Csak… (tovább)

>!
NewLine, Bakháza, 2020
392 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155956874
>!
NewLine, 2019
396 oldal · ISBN: 9786155956034
>!
NewLine, 2019
354 oldal · ISBN: 9786155956027

Enciklopédia 3

Helyszínek népszerűség szerint

Kolumbia


Kedvencelte 9

Most olvassa 4

Várólistára tette 25

Kívánságlistára tette 38


Kiemelt értékelések

Papírra_vetett_gondolataim>!
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Elsőnek talán a borító lehet leginkább megkapó az olvasó számára,hiszen igazán jól kidolgozott és látványos is. Szerencsére a szép borító mellé egy izgalmakkal teli, fordulatos történet is párosul.

A kötetben megjelenő személyek igazi egyéniségek, kemény karakterek, akik között sokszor e miatt is alakul ki konfliktus. Én személy szerint imádtam Lazaro személyiségét, aki bármilyen fafejű is, azért bevallhatjuk teljesen őszintén,hogy minden könyvmoly szívét képes megdobogtatni. Amelia személyisége is igazán közel került hozzám, nagyon könnyen tudtam vele azonosulni a történet során. Ez a két ember olyan egymásnak, mint a mágnesek, taszítják egymást, de vonzzák is egyszerre, az egyik nem lehet meg a másik nélkül.

Úgy gondolom, hogy a kötet után jogosan merül fel bennem a kérdés, hogy én mégis miért nem olvastam még eddig semmit az írónőtől? Hihetetlen jól ötvözi a romantikát az akcióval, ami egy szuper párosítás. Várom már, hogy olvassak még tőle, mert ezek után biztos, hogy fogok.

https://papirravetettgondolataim.blogspot.com/2020/03/s…

2 hozzászólás
Mimi_Taylor I>!
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Nem akarom bő lére ereszteni…
Hogy mit érzek most, hogy a könyv vegére értem? Ürességet… mert nem akartam még abbahagyni és elengedni őket…
Mintha én is ott lettem volna a szereplőkkel, vagy egy 3D- filmet néztem volna.
Egy szó: IMÁDTAM! ❤
És persze új kedvencet avattam!
Köszönöm az élményt az írónőnek. Az első könyvem volt tőle, de már tudom, hogy mindent olvasni akarok, ami tőle származik!

2 hozzászólás
Harriet P>!
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Hihetetlen megtiszteltetésben volt részem nemrég. Sue Dylen írónő megkért, hogy az újonnan megjelenő regényét előolvassam. Nagyon boldog és hálás vagyok, hogy lehetőséget adott, bizalmat szavazott nekem és kíváncsi a véleményemre. Természetesen örömmel vállaltam a feladatot, mert a két korábbi könyve – A római szerető és az Enzo és Tilda – a kedvenceim közé tartozik és alig vártam, hogy nekiállhassak az új kötetének.
A Kahlo, a rosszfiú egy izgalmas kalandokkal teli vérpezsdítő szerelmi történet, amely garantáltan rabul ejti a szívedet. Sue Dylen zseniális módon ötvözi az erotika és az akció műfaját, minden sorát élvezet olvasni.
A könyv egy kolumbiai drogvezérről szól, aki új életet szeretne kezdeni a lányával, s menekülés közben szó szerint elrabolja Nana tanárnőjét, hogy legyen aki tanítja és gondozza a kislányt. Korfu szigetéig meg sem állnak, s a nő végül beleegyezik, hogy neki dolgozzon. Bár sejti, hogy az apuka nem teljesen tisztességes, azt álmában sem gondolja, hogy köze van az alvilághoz.
Amelia egy gyerekkori trauma miatt magányos és zárkózott, szinte fel sem tűnik a férfinek, hogy milyen gyönyörű. A kapott feladatot kiválóan ellátja, Lazaro keresve sem találhatott volna nála alkalmasabb személyt Nana nevelésére. Bár először fél a férfitól, hamarosan rájön, hogy ha sokszor nem is látszik, de Kahlo valójában nagyon jó ember. Lazaro nem önszántából lett egy drogkartell vezetője, beleszületett ebbe a világba és nem volt lehetősége tisztességes életet élni. Most azonban minden vágya maga mögött hagyni a múltat, de ehhez le kell győznie az ellenségét, aki most rájuk talált és az életükre tör, s azzal is tisztában van, ha Amelia rájön, hogy ő kábítószerrel kereskedik, elveszti őt.
Lazaro Kahlo és Amelia Watson olyanok, mint a tűz és a víz, de nem tudják sokáig leküzdeni a másik iránt érzett vonzalmukat, így szép lassan egymásba szeretnek és a végén kiderül, hogy Kahlo talán nem is olyan rosszfiú.
A Kahlo olvasása után bizton állíthatom, hogy az írónő ismét nagyszerű könyvet írt. Amelia bőrébe jó belebújni, Kahlo pedig olyan szenvedélyesen tud szeretni, hogy nincs nő, aki ne lenne szerelmes bele pár oldal után. Az akciójelenetek izgalmasak, a szerelmi részek pedig szemérmetlenül tökéletesek.
Sue Dylen nagyon tehetséges, minden története kiemelt helyet foglal el a könyvespolcomon és a szívemben egyaránt.

abbywinter I>!
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Nagyon vártam már az írónő következő könyvét, mert Enzoval levett a lábamról, szó mi szó, megvett kilóra :) Na, de ez!!!! Egyszerűen szuper volt. Volt izgalom, csalódás, bánat, de ezek mellett szerelem, erotika. Nem mellesleg újabb szép helyeken járhattam. Szuper volt. Köszönöm az élményt!!! Nagyot alkottál! Várom a következőt, nyugodtan fel is írhatsz a listádra :)
Ajánlom azoknak, akik nem rettennek el egy kis vértől, és szeretik a fordulatos, romantikus történeteket.

Detty77 >!
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Ez a történet az én görög mennyországom♥ Egyszerűen imádtam!!! Szenvedélyes történet, melyben volt minden! Isteniek voltak a leírások, ahogy Görögországba kalauzolt az Írónő! Nana egy tüneményes, okos kislány. A kedvencem Odetta volt♥ Az a nő egy angyal!! Santiagot nem szerettem! Lazaro és Lia nehéz múlttal, sok szenvedéssel bírnak. Mennyire erősek ahhoz, hogy megtartsák egymást és a szerelmüket?? Érdemes elolvasni!!! Fantasztikus volt! Az Írónő előző két könyvét is nagyon szerettem, ezt egyenesen imàdtam!! Tőle bármit-bármikor! Köszönöm ezt az érzelmes utazást!!!!

3 hozzászólás
inci81 P>!
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Nem mindennapi történet egy nem mindennapi környezetben.

Romantika, erotika, dráma, ezek mind megtalálhatók ebben a lendületes, váratlan fordulatokban bővelkedő, érzelmekkel teli regényben.

Gyönyörű tájleírások lágyították az események durvaságát, mintha ott lettem volna azokon, a csodás helyeken.

Igazán izgalmas, titkokkal teli történet bontakozott ki előttem a lapokra írt sorokból, örülök, hogy volt szerencsém olvasni.

2 hozzászólás
Nora42>!
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Fájdalmasan gyönyörű volt! Nem akartam abbahagyni az olvasást!? Nana egy tündéri kislány, cserfes, életrevaló, akit az édesapja meg akar kímélni minden rossztól, de sajnos nem sikerül. Lazaro élete nem olyan, mint amilyet szeretne. Ezen dolgozik, akar változtatni, hogy kislányát békében, nyugalomba tudja felnevelni. Nem könnyű feladat, mert apjától örökölte a drogüzletet. Apja mindig elvárta tőle hogy kemény legyen, de ő nem olyan. Édesanyja szeretetre nevelte. És a zűrzavar közepén bepottyan életükbe Amélia, akit mindketten rajongásig megszeretnek. Rögös úton járnak, Amélia el is bizonytalanodik. Nagyon jó volt a lelkemnek, szinte egy szuszra olvastam el. Köszönöm hogy olvashattam!! Csak ajánlani tudom!

baba03 P>!
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Hogy nem tűnt fel eddig ez a könyv? Első olvasásom volt az írónőtől, de biztosan nem utolsó. Hihetetlenül jól megírt történet, gyorsan, gördülékenyen olvasható, a fantasztikus tájleírásokról nem is beszélve. Úgy éreztem, hogy én is azt látom, amit ők, ott vagyok a velük én is.
A szereplők az elejétől kezdve szimpatikusak voltak, még Lazaro is. Oké, furán intézte el Amelia „felvételét”, de utólag megértem. Meg egyébként is imádom a Lazaro-hoz hasonló, hatalmas termetű rosszfiúkat. :-)
A nem éppen zökkenőmentes kezdet után, tetszett, ahogy Korfun szép lassan kezdett köztük kialakulni a kapcsolat, a bizalom. Bár mindketten komoly megpróbáltatásokon mentek keresztül gyerekkorukban, mindketten megmaradtak érző embernek. Amelia a gyerekek mellett találta meg a megnyugvást, Lazaro pedig bármit megtenne a szeretteiért, a családjáért. Nana édes, vidám színfoltja volt a történetnek, Tommal egyetemben. Imádtam mindkettőjüket.
Biztos voltam benne, hogy akkor történik valami, amikor Lazaro nincs ott, gyanúsítottam én is spoiler, de mivel a kirándulás alatt nem történt semmi, megnyugodtam. Aztán jött a fordulat, hogy mégis igazam lett. spoiler meglepődtem, nem is értem, hogy gondolta, hogy simán le tud majd lépni spoiler.
A végén reméltem, hogy valamelyikőjüknek megjön az esze és a bátorsága, és rádöbbennek, hogy egymás nélkül mit sem ér az életük. Szerencsére minden jól alakult a végén. Annyira beszippantott a történet, hogy nem is akartam abbahagyni, picit sajnálom, hogy nem olvashattam a későbbi közös életükről. Biztosan újra fogom még olvasni, mert nagy kedvenc lett.

Hársi_Era>!
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Ez a könyv lebilincselő volt. Ahogy a szereplők bántak egymással, szeretettel, szerelemmel, igazán megható volt. Nana igazi cserfes, szerethető kislány volt, mindenki szívébe belopta magát. Lazaro végtelen szeretettel bánt lányával. Lazaro Kahlo lehet, hogy egy rosszfiú, aki a drogkartell irányítója volt, de itt igazából a jó oldalát mutatta meg. Nagyon megszerette Ameliat – lánya tanítónőjét –, kedvesen viselkedett vele, leste minden kívánságát, mindent meg akart neki adni. Szóval ez a történtet egy igazi szép „családról” szólt ahol néha megjelent a rossz oldal is. Nagyon tetszettek a tájleírások, a napfelkelte és napnyugta, a homokos tengerpart szinte a szemeim előtt volt.

zsofi_f>!
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Nem találom a szavakat! Egy igazi, hamisítatlan adok-kapok, szeret-nem szeret, szenvedélyes történet. Először összehúztam a szemem Lazaro tetteire, de idővel sikerült megértenem. Nana. Tündéri. Keveset tudott a világról, mégis éretten állt a dolgokhoz. Amelia. Egy összetört, de erős nő. Szüksége volt Kahlora, S fordítva. Köszönöm az élményt. :)


Népszerű idézetek

Mimi_Taylor I>!

Az élet morbid humorérzékkel van megáldva

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Mimi_Taylor I>!

A férfiakat éppen azok a nők tudják a legjobban felidegesíteni, akiket szeretnek.

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Mimi_Taylor I>!

Mindenkinek jár egy második esély!

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Harriet P>!

A bizalom érzékeny tünemény, óvatosan kell vele bánni, mint egy hímestojással.

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Harriet P>!

Ha valamit megtanultam az életben, az az, hogy semmi sem állandó. Az élet egy nagy kártyaparti, amelyben néha rendkívül kegyetlen szabályok és akadályok vannak.

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Sue_Dylen I>!

Folyik a könnyem. Siratom magamat, de siratom azt a nőt is, akit nem is ismertem, de élnie és halnia kellett ebben a mocskos világban. És siratom Lazarót, akiről sosem gondoltam volna, hogy ennyire meg tudják törni.

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Giron>!

Az égbolt színe is megváltozik: a szomorú szürke ragyogó kékre vált. És abban a másodpercben, amikor a teljes napkorong feltűnik a látóhatár alján, olyan égető, vibráló narancs fényt ont ki magából, amit még sosem láttam. Öntudatlanul is visszatartom a lélegzetemet, nehogy megzavarjam a nap megszületésének pillanatát.

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Mimi_Taylor I>!

Be kellene tiltani, hogy valaki ilyen jól nézzen ki.

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Harriet P>!

Minden nő az igaz szerelemre vágyik, te is csak azt keresed!

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Harriet P>!

Kolumbia egy nagyon szerencsés ország, Isten kegyes volt hozzá. Két óceán is mossa partjait, az Andok és az Amazonas is átszeli. A Karib-térségben néhány gyönyörű sziget is tartozik hozzá, délen esőerdőket találsz, északon meg sivatagokat. Csodálatos helyek vannak mindenfelé az országban.

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Kapcsolódó szócikkek: Amazonas · Andok · Kolumbia

Említett könyvek


Ezt a könyvet itt említik


Hasonló könyvek címkék alapján

Anne L. Green: Eltitkolt múlt
Anita Boza: Elsikkasztott szerelem
Karina Halle: Bűnbe született
Anne L. Green: A sötétség fogságában
Baráth Viktória: A főnök 2.
Anita Boza: Édes borzongás
Renáta W. Müller: A védelmező
L. J. Shen: A csóktolvaj