Kahlo 17 csillagozás

A rosszfiú
Sue Dylen: Kahlo

Kiszállhat ​valaki élve egy drogkartellből?
Lazaro Kahlo a kolumbiai drogpiac legnagyobb klánját vezeti – de nem választotta, hanem véreskezű apjától örökölte ezt az életet. Miután feleségét közvetlenül a kisbabájuk születése után meggyilkolják, Kahlo számára egyetlen életcél marad: meg kell óvnia lányát attól a világtól, amelyben ő is felnőtt és él.
Hat éven át sikerül eltitkolnia a világ elől, hogy a csecsemő túlélte a támadást, Nana Kahlo a legszigorúbb biztonsági intézkedések között él Alaszkában, édesapjától távol. Egy napon azonban felfedik kilétét, s Kahlónak ki kell menekítenie gyermekét Amerikából.
Hol lesznek biztonságban?
És ki lesz, aki a megbízható dadát helyettesíteni tudja?
Amikor Kahlo ezeket a problémákat megoldja, még mindig ott marad számára a kérdés: ki árulta el kislánya, Nana létezését és lakhelyét? A férfi további támadástól tart, ugyanakkor a kartellből való kiszállást is le akarja zárni.
Kahlo haditervet készít. Csak… (tovább)

>!
NewLine, 2019
396 oldal · ISBN: 9786155956034
>!
NewLine, 2019
354 oldal · ISBN: 9786155956027

Kedvencelte 6

Most olvassa 2

Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 23

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Mimi_Taylor I
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Nem akarom bő lére ereszteni…
Hogy mit érzek most, hogy a könyv vegére értem? Ürességet… mert nem akartam még abbahagyni és elengedni őket…
Mintha én is ott lettem volna a szereplőkkel, vagy egy 3D- filmet néztem volna.
Egy szó: IMÁDTAM! ❤
És persze új kedvencet avattam!
Köszönöm az élményt az írónőnek. Az első könyvem volt tőle, de már tudom, hogy mindent olvasni akarok, ami tőle származik!

2 hozzászólás
>!
abbywinter I
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Nagyon vártam már az írónő következő könyvét, mert Enzoval levett a lábamról, szó mi szó, megvett kilóra :) Na, de ez!!!! Egyszerűen szuper volt. Volt izgalom, csalódás, bánat, de ezek mellett szerelem, erotika. Nem mellesleg újabb szép helyeken járhattam. Szuper volt. Köszönöm az élményt!!! Nagyot alkottál! Várom a következőt, nyugodtan fel is írhatsz a listádra :)
Ajánlom azoknak, akik nem rettennek el egy kis vértől, és szeretik a fordulatos, romantikus történeteket.

>!
Harriet P
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Hihetetlen megtiszteltetésben volt részem nemrég. Sue Dylen írónő megkért, hogy az újonnan megjelenő regényét előolvassam. Nagyon boldog és hálás vagyok, hogy lehetőséget adott, bizalmat szavazott nekem és kíváncsi a véleményemre. Természetesen örömmel vállaltam a feladatot, mert a két korábbi könyve – A római szerető és az Enzo és Tilda – a kedvenceim közé tartozik és alig vártam, hogy nekiállhassak az új kötetének.
A Kahlo, a rosszfiú egy izgalmas kalandokkal teli vérpezsdítő szerelmi történet, amely garantáltan rabul ejti a szívedet. Sue Dylen zseniális módon ötvözi az erotika és az akció műfaját, minden sorát élvezet olvasni.
A könyv egy kolumbiai drogvezérről szól, aki új életet szeretne kezdeni a lányával, s menekülés közben szó szerint elrabolja Nana tanárnőjét, hogy legyen aki tanítja és gondozza a kislányt. Korfu szigetéig meg sem állnak, s a nő végül beleegyezik, hogy neki dolgozzon. Bár sejti, hogy az apuka nem teljesen tisztességes, azt álmában sem gondolja, hogy köze van az alvilághoz.
Amelia egy gyerekkori trauma miatt magányos és zárkózott, szinte fel sem tűnik a férfinek, hogy milyen gyönyörű. A kapott feladatot kiválóan ellátja, Lazaro keresve sem találhatott volna nála alkalmasabb személyt Nana nevelésére. Bár először fél a férfitól, hamarosan rájön, hogy ha sokszor nem is látszik, de Kahlo valójában nagyon jó ember. Lazaro nem önszántából lett egy drogkartell vezetője, beleszületett ebbe a világba és nem volt lehetősége tisztességes életet élni. Most azonban minden vágya maga mögött hagyni a múltat, de ehhez le kell győznie az ellenségét, aki most rájuk talált és az életükre tör, s azzal is tisztában van, ha Amelia rájön, hogy ő kábítószerrel kereskedik, elveszti őt.
Lazaro Kahlo és Amelia Watson olyanok, mint a tűz és a víz, de nem tudják sokáig leküzdeni a másik iránt érzett vonzalmukat, így szép lassan egymásba szeretnek és a végén kiderül, hogy Kahlo talán nem is olyan rosszfiú.
A Kahlo olvasása után bizton állíthatom, hogy az írónő ismét nagyszerű könyvet írt. Amelia bőrébe jó belebújni, Kahlo pedig olyan szenvedélyesen tud szeretni, hogy nincs nő, aki ne lenne szerelmes bele pár oldal után. Az akciójelenetek izgalmasak, a szerelmi részek pedig szemérmetlenül tökéletesek.
Sue Dylen nagyon tehetséges, minden története kiemelt helyet foglal el a könyvespolcomon és a szívemben egyaránt.

>!
Detty77
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Ez a történet az én görög mennyországom♥ Egyszerűen imádtam!!! Szenvedélyes történet, melyben volt minden! Isteniek voltak a leírások, ahogy Görögországba kalauzolt az Írónő! Nana egy tüneményes, okos kislány. A kedvencem Odetta volt♥ Az a nő egy angyal!! Santiagot nem szerettem! Lazaro és Lia nehéz múlttal, sok szenvedéssel bírnak. Mennyire erősek ahhoz, hogy megtartsák egymást és a szerelmüket?? Érdemes elolvasni!!! Fantasztikus volt! Az Írónő előző két könyvét is nagyon szerettem, ezt egyenesen imàdtam!! Tőle bármit-bármikor! Köszönöm ezt az érzelmes utazást!!!!

3 hozzászólás
>!
erzsi5062
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Egy igazán vérpezsdítő és izgalmas történet! Le sem lehetett tenni, folyamatosan fenntartotta az érdeklődésem, izgalmas és érzelmes könyv! A főszereplők szerethető karakterek voltak, Nana édes volt! Akartam, hogy megtalálják a boldogságot, hiszen Kahlo és Amelia múltja is elképesztő volt. Nagyon tetszett! Köszönöm az élményt!!

>!
janee P
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Nagyon vártam Sue új könyvét, ám úgy alakultak sajnos a dolgaim, hogy az elmúlt hetekben esélyem sem volt könyvet olvasni, így most újrakezdtem és három nap alatt ki is olvastam. Nagyon szerettem Kahlo történetét, igazi nyári olvasmány: azaz kaland, romantika, jó kis fordulatok, mindez leöntve erotikával és megfűszerezve gyönyörű helyszínekkel! El tudnám képzelni ezt újra a tengerparton, egy nagy napágyon, koktéllal a kezemben. :)) Szuper lenne. Bevallom, a maffia/kartell szállal kapcsolatban azt gondoltam a veszély és az izgalom nagyobb hangsúlyt kap majd úgy folyamatában, de természetesen így is ütős volt, a Stockholm-szindróma pedig ezúttal is működött. :)) Szerettem a szereplőket, Nana pedig egy kis tündér, igazi gyermeki ártatlansággal és bájjal. Szóval köszönöm az új kalandot és új élményt, várom a következőket is kedves @Sue, Olaszország és Görögország már abszolút bejött! :))

>!
inci81
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Nem mindennapi történet egy nem mindennapi környezetben.

Romantika, erotika, dráma, ezek mind megtalálhatók ebben a lendületes, váratlan fordulatokban bővelkedő, érzelmekkel teli regényben.

Gyönyörű tájleírások lágyították az események durvaságát, mintha ott lettem volna azokon, a csodás helyeken.

Igazán izgalmas, titkokkal teli történet bontakozott ki előttem a lapokra írt sorokból, örülök, hogy volt szerencsém olvasni.

>!
Zsófia_Unger
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Két éjszaka alatt kiolvastam, annyira tetszett ez a szívszorongató, szenvedélyes és izgalmakkal teli történt! Imádtam minden percét! Még olvastam volna tovább is! :)
Köszönöm az élményt!

>!
Giron
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Nagyon vártam az írónő új könyvét, mert imádom, hogy az eddig megjelent írásaiban minden megvan, ami szerintem egy jó könyvhöz kell: romantika, izgalom, szerethető szereplők, követhető gondolatmenet. A másik amiért imádom a könyveit, hogy olyan hitelesen és részletesen írja le a helyszíneket, hogy ha voltál már ott, akkor visszarepülsz az emlékeidhez, ha meg nem, akkor azonnal indulnál is meghódítani a könyvben fellelhető helyeket.
Ez a könyv sem okozott csalódást, az elejétől a végéig fenntartotta a figyelmem. Ha nem éppen a két szerelmesért izgultam, akkor Kahlo helyzete miatt aggódhattam, hogy hogyan tudja majd megoldani a kiszállását, vagy mikor teszi már el az útból az apósát, mielőtt még nagyobb bajt okoz. A kedvenc szereplőm Nana volt, imádtam. De azért Kahlo elrabolhatna engem is Korfura!
Sue, ha olvasod: Nagyon várom az újabb könyved, remélem lesz még több! :D

1 hozzászólás
>!
Dodi30
Sue Dylen: Kahlo

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

Megtaláltam az új kedvenc könyvem az Írónőtől. A helyszínleírások lélegzetelállítóak, teljesen oda tudom magam képzelni Korfura. Nana és Tom a szívem csücskévé vált Pabloval együtt. Lazaro a nagy betűs férfi szerintem. Borzasztóan izgalmas történet szerelemről, drogkartellről és az apja-lánya szeretetről. Minden megjelenik ebben a könyvben amire az olvasónak szüksége van.Egyeltalán nem mindennapi történetről van szó, Lazaro és Amelia szerelme valóban kitart tűzön-vizen át. Szerintem Sue Dylen tehetsége legjobban abban mutatkozik meg,hogy a szerelemről és a gyilkosságról is egyaránt olyan tökéletesen tud írni, hogy az ember eltelítődik érzelmekkel. Egyetlen egy baj van ezzel a könyvvel,hogy ha ezer oldalas lenne a se lenne elég.


Népszerű idézetek

>!
Mimi_Taylor I

Az élet morbid humorérzékkel van megáldva

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

>!
Harriet P

Ha valamit megtanultam az életben, az az, hogy semmi sem állandó. Az élet egy nagy kártyaparti, amelyben néha rendkívül kegyetlen szabályok és akadályok vannak.

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

>!
Giron

Az égbolt színe is megváltozik: a szomorú szürke ragyogó kékre vált. És abban a másodpercben, amikor a teljes napkorong feltűnik a látóhatár alján, olyan égető, vibráló narancs fényt ont ki magából, amit még sosem láttam. Öntudatlanul is visszatartom a lélegzetemet, nehogy megzavarjam a nap megszületésének pillanatát.

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

>!
Mimi_Taylor I

A férfiakat éppen azok a nők tudják a legjobban felidegesíteni, akiket szeretnek.

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

>!
Mimi_Taylor I

Mindenkinek jár egy második esély!

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

>!
Mimi_Taylor I

Be kellene tiltani, hogy valaki ilyen jól nézzen ki.

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

>!
Harriet P

A tenger felé fordulok – Kahlo ugyanis vonzza a tekintetemet, most csupán egy sokzsebes rövidnadrágot visel, bőre a naptól egyre barnább, a tetoválásai ettől csak még jobban mutatnak izmos testén. Be kellene tiltani, hogy valaki ilyen jól nézzen ki.”

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

>!
Harriet P

Minden nő az igaz szerelemre vágyik, te is csak azt keresed!

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

>!
Harriet P

A bizalom érzékeny tünemény, óvatosan kell vele bánni, mint egy hímestojással.

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú

>!
Harriet P

Kolumbia egy nagyon szerencsés ország, Isten kegyes volt hozzá. Két óceán is mossa partjait, az Andok és az Amazonas is átszeli. A Karib-térségben néhány gyönyörű sziget is tartozik hozzá, délen esőerdőket találsz, északon meg sivatagokat. Csodálatos helyek vannak mindenfelé az országban.

Sue Dylen: Kahlo A rosszfiú


Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Wesley: Brooke
Jud Meyrin: A múlt bűnei
Ella Steel: Sors-Fordulat
Anne L. Green: A sötétség fogságában
Baráth Viktória: A főnök
Ella Steel: Sors-Fordító
Kimberley Freeman: Parázs-sziget
Tracey Garvis Graves: Péntek a Szigeten
Marian Keyes: Rachel vakációja