Enzo ​és Tilda (A római szerető 2.) 15 csillagozás

Sue Dylen: Enzo és Tilda

A boldogságot nem csak elérni nehéz. Megtartani valódi küzdelem!
Tilda, a Svájcból érkezett fiatal családanya és római szeretője, Enzo szerelme beteljesülni látszik. A tévedések és fájdalmak ideje immár a múlté, a családi idillt mégis sötét felhők zavarják meg: egy régmúltból felbukkanó francia rokon és Enzo titkos, kettős élete állítja kihívás elé a szerelmeseket.
Vajon nehéz időkben is képesek kitartani egymás mellett? Válhat még belőlük igazi család?
Minden kérdésre választ kapunk A római szerető folytatásából. A második kötet is érzelmekkel teli, erotikával fűszerezett, olasz életérzéssel édesített, valódi csemege – ezúttal francia eleganciával tálalva!

>!
MyBook, Budapest, 2018
252 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150034492

Kedvencelte 6

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 13

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Anarchia_Könyvblog P
Sue Dylen: Enzo és Tilda

Az egyik pillanatban minden a legnagyobb rendben a szereplőink között, ámbár a problémák lassan tetőződnek és végül a csúcsra érve egy óriásit robbannak, ahonnan nem biztos, hogy ismét elérhető a boldogság. Hiszen bármelyik percben történhet valami, ami beárnyékolja az életünket és változást okoz a mindennapjainkban.
Ez ugyanígy igaz a mi mindennapjainkra is, mivel sokszor pillanatnyi ideig élvezhetünk ki egy-egy boldog pillanatot, majd a sötét felhő újra beborít mindent és aggódhatunk valami más miatt. Örök körforgás az egész, ám erősnek kell maradnunk!
(..)
Eme kötet rengeteg érzelmet hordoz magában. Néhol mosolyt csal az arcunkra, máshol könnyeket okozott nekem. Lenyűgöz, a bőrünk alá ivódik, s el nem ereszt az utolsó oldalakig.

A teljes értékelésem itt olvashatod el: https://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2018/12/18/sue-dy…

>!
Kovács_Ági_3 P
Sue Dylen: Enzo és Tilda

Ahogy az első részét imádtam olvasni úgy a második részét is. Sőt, izgalmasabb és szenvedélyesebb, hiszen már nem szeretőként vannak, hanem egy párként. Tetszett, ahogy Enzo gyerekekkel bánik, nem apjukként próbál közeledni. Különösen, hogy ebben a második részben többet kapunk a családi életükből. Szórakoztató volt olvasni, hogy a kissrácot rögtön az első együtt töltött perceiben majdnem elvesztette. Ahogy reagált rá és, ahogy rögtön barátját Nicket hívta és szívta vérét. Nos igen. Nick az egyik kedvenc karakterem. Egyáltalán nem unatkoztam, és azt kell, hogy mondjam, hogy jobb, mint az első rész. Nem gondoltam, hogy volna, tudd még meglepetést okozni, de mégis.

Bővebben itt olvashatod:
https://www.hungarybooks.hu/2018/12/sue-dylen-enzo-es-t…

>!
Dodi30
Sue Dylen: Enzo és Tilda

Régóta nem olvastam ki könyvet 24 óra alatt, hát most sikerült. Szerintem még az 1. résznél is jobb lett. Egyszerűen lehetetlen letenni, váratlan fordulatok követik egymást és fél oldal sem telik el izgalmak nélkül. Tökéletesen ötvözi az erotikát és a kedvenc szerelmespárunk életének akadályait is. Az Írónő tehetségének hála minden szereplő bőrébe könnyedén bújhatunk. Ritka az ennyire eseménydús és izgalmas könyv.

>!
Harriet
Sue Dylen: Enzo és Tilda

Enzo és Tilda gyönyörű szerelmi történetének méltó lezárása ez a regény, mely a továbbra is igényesen megfogalmazott erotikus jelenetek mellett izgalmas kalandokban, akciójelenetekben is bővelkedik. Az írónő egy pillanatra sem hagyja az olvasót nyugodtan pihenni, egyik váratlan eseményt rögtön követi a másik, szinte lehetetlen abbahagyni az olvasást. Felváltva kapjuk Tilda és Enzo szemszögéből a történéseket, s ennek köszönhetően Enzo most még inkább megismerhető, még jobban szerethető. A római szerető is a kedvencem, de a folytatás még inkább elnyerte a tetszésem, biztos, hogy még sokszor újra fogom olvasni Sue Dylen könyveit.

>!
abbywinter I
Sue Dylen: Enzo és Tilda

Azta!! Nem sokat vártam, hogy folytassam a történetet. Nem is tudtam volna tovább várni. Nagyon kíváncsi voltam, hogyan alakul Tilda és Enzo kapcsolata. Örültem, hogy Tilda így döntött. Nagyon fordulatos történet volt, alig bírtam letenni. Imádtam a nagyit is :) Örültem, hogy a fordulatok után minden rendbe jött.
Egy szenvedélyes, romantikus történet. Én pont az ilyet szeretem. Új kedvencem lett a magyar írók között.
Szuper volt, köszönöm az élményt. Várom a további remekműveket. :)

>!
janee P
Sue Dylen: Enzo és Tilda

Tökéletes folytatás és lezárás. Izgalmas, pörgős, vicces, szenvedélyes, és olvasmányos, alig bírtam letenni. Enzo és Tilda persze kedvenc – a váltott szemszög hozzá wow –, de a többi szereplő se semmi, a gyerekek, Nick, Sofia, a csajok, na meg a kék Nagyi… Hibátlan gárda. A rosszfiús fordulatok és események szintén bejöttek, őszintén szólva szívesen olvastam volna még ezt a bűnözős szálat, ütős volt. Kiváltképpen, hogy a főhősünk mégis csak egy tengerészgyalogos, nem is lehetett vége a történetnek legalább egy apró kis bevetés nélkül. :) Az olaszos temperamentum és hangulat, folyamatosan adta a hamisítatlan olasz dolce vita érzést olvasás közben, a vége pedig… olyan szép volt, meg is hatott. És végül, úgy gondolom nem mehetünk el a pikáns részek mellett sem, be kell vallanom még nem olvastam eddig ennyire arcpirítóan szókimondó könyvet. Ehhez képest Mr. Grey, az összes árnyalatával együtt is csak ipari tanuló. Ám így volt ez kerek egész és egy élmény. Köszönöm kedves Sue, várom a következő könyveid! ;)

2 hozzászólás
>!
Mariannna0723
Sue Dylen: Enzo és Tilda

Nagyon vártam a folytatást! Imádom Tilda és Enzo párosát! Sok mindenre fény derült,titkok amikre nem is gondoltunk! Jò volt olvasni,h igen is lehet boldog 2 ember akkor is ha,emiatt lezárunk egy életet és újat akarunk nyitni nehézségek árán! Nem is tudom,mi az ami nagyon megfogott,talán az,h Enzo rájött arra,h Tilda mi mindent tett meg miattuk? Ráébresztette,h igen neki is meg kell nyilni,befejezni a titkolòzást? Vagy inkább az amikor rájött,h változtasson bizonyos véleményén? Sok minden volt amin ismét elgondolkoztam és Tilda megint kicsit magamra emlékeztetett,főleg a reakciòi! Gyönyörű lett a vége,meglepődtem nagyon és meg is hatott!! Köszönöm az élményt ismét az írònőnek!! Várom a következő könyvedet!

>!
bab123
Sue Dylen: Enzo és Tilda

Imádtam,egyszerűen Imádtam! Most is egy fantasztikus könyvet kaptunk! Pörgős,bonyodalmakkal,akciójelenetekkel fűszerezve. A gyerekek haláliak benne,nagyon jó,vicces jeleneteket olvashatunk.Jókat nevettem ! Az erotikus jeleneteid mint az előzőnél is,itt is szépen kidolgozott,érzéki„az embert kirázza a hideg ahogy olvassa annyira jól megírtak. Nincs hiány a cselekvésben,pörgős,visz magával! Nagyon szívesen olvasnám még őket a végtelenségig,annyira egy jól kidolgozott,megálmodott történet, szereplők. Mindenkinek ajánlom! Olaszország,olasz temperamentum…minden ami csak egy jó könyvhöz kell ,ebbe a könyvbe megtalálható! Nagyon örültem,hogy Enzo szemszögéből is olvashattuk,így elég sok mindenbe tudtunk betekinteni!Nagyon szépen köszönöm! Remélem még sok könyvvel kápráztat el minket az Írónő !


Népszerű idézetek

>!
Anarchia_Könyvblog P

Imádom ezt benne, egy csomó mindenben pontosan az ellenpólusom, ezért is illünk ennyire össze.

>!
Sue_Dylen I

Finom illatok keringenek a levegőben, az én jóképű szeretőm pedig szexi mosollyal vár rám az asztalnál ülve.
– Te jóságos ég, mivel érdemeltem ezt ki?
– A héten rengeteget dolgoztál, fantasztikus szülinapi bulit szerveztél. Ma megérdemled, hogy pihenj egy kicsit. Egyébként… – feláll és lassan közelít felém. – Azzal érdemelted ki, hogy vagy, és az enyém vagy.

94. oldal, 5.fejezet - Enzo és Tilda (MyBook, 2018)

>!
Harriet

Igaz lehet, amit anyám mondott: mindnyájunknak rendelve vagyon egy társ, aki testileg-lelkileg kiegészít minket – mindig is giccses szarságnak tartottam, de a végén csak kiderült, hogy igaza volt.

29. oldal

>!
Anarchia_Könyvblog P

Tudja, Tilda, a felső tízezer sem különb a munkásosztálynál, sőt talán még több mocsok van a csillogó felszín alatt, mint a hétköznapi embereknél.

>!
Anarchia_Könyvblog P

Ennél furcsább családot el sem tudok képzelni: három római – némi francia kékvérrel az ereikben, egy francia arisztokrata, és egy német svájci nő, két tagadhatatlanul svájci gyerekkel.

>!
Anarchia_Könyvblog P

– Azt hiszem, mindig is tudtam, hogy a római szeretőm boldogságot hoz majd az életembe!

>!
Anarchia_Könyvblog P

A távolból izgultam értük, sírtam, ha fájdalom érte őket, büszke voltam rájuk, amikor sikereket értek el.

>!
Anarchia_Könyvblog P

Téged most tényleg az izgat, mit mondanak mások, amikor végre boldog lehetnél egy férfi mellett? Vagy inkább az zavar, hogy te vagy az, aki mindenkiről ítélkezel, most meg rólad fognak?

>!
Anarchia_Könyvblog P

Imádom a megmentőm csipkelődös, játékos oldalát, a meglepetéseit. Ilyenkor mindig huncut a mosolya, az arcán pedig megjelennek azok az édes kis gödröcskék.


Hasonló könyvek címkék alapján

R. Kelényi Angelika: Mennyei bűnök
Christina Dodd: A sötétség lángjai
Borsa Brown: A maffia ölelésében
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös
Szerb Antal: Utas és holdvilág
Anne L. Green: Elvarratlan szálak
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Borsa Brown: Az Arab lánya
J. A. Redmerski: A soha határa
Christina Lauren: Gyönyörű játékos