A ​római szerető 11 csillagozás

Sue Dylen: A római szerető

Léteznek sorsszerű találkozások. Van végzet. Matilda élete fenekestől felfordul, amikor a lányát elrabolják tőle. Ez a nap az Olaszországban élő nő életének legborzalmasabb napja – egyszersmind az a nap, amikor megismeri Enzo Bianchi alezredest. A hűvös, racionális svájci habitus találkozik Rómában a tüzes és lehengerlő itáliai életérzéssel. Lelkiismeret-furdalás és erkölcsi aggályok vívnak csatát Tilda lelkében az észvesztően szenvedélyes pillanatokkal, amelyek segítenek kibontakoztatni és megélni saját mélyre temetett nőiségét. Hogyan éli meg egy nő a szeretői viszonyt? Lehet jól dönteni, amikor egy határtalan szerelem és a házasság áll egymással szemben? Elégnek, vagy újraélednek ebben a kapcsolatban?
Olasz életérzés, perzselő erotika és könnyek adják a regény esszenciáját. Az izgalmas, érzelmekkel és fordulatokkal teli történet Itália lebilincselő szépségű vidékeire repíti olvasóit.

>!
MyBook, 2018
312 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150019093

Kedvencelte 2

Most olvassa 1

Várólistára tette 18

Kívánságlistára tette 26

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Anarchia_Könyvblog P
Sue Dylen: A római szerető

Imádtam az egész könyvet. Rabul ejtett és odaszögezte a figyelmem az utolsó oldalig!
Ez egy olyan regény, amit meg kell ismernie minden romantikus és erotikus zsánert kedvelő olvasónak, mert kihagyhatatlan élmény. Teljes szívből merem ajánlani, én is bele fogok mélyedni ismét a műbe ebben biztos vagyok!

A teljes ajánló itt érhető el:
http://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2018/09/08/sue-dyl…

>!
Ez_elment_vadászni
Sue Dylen: A római szerető

Utazókönyvként jutottam hozzá ehhez a könyvhöz a szerző jóvoltából, amit ezúton is köszönök.
Az eleje egyáltalán nem tetszett, abba is hagytam majdnem. Nagyon kapkodó volt, felesleges mondatokkal és az állandó jelen idő is zavart. Ezt később megszoktam és az stílus is javult. Az erotikus jeleneteknél volt kettő, ahol a hányinger kerülgetett.
Helyesírási, gépelési hibák is voltak benne.
Az tetszett, hogy nem az erotika volt a fő szál, volt egy normális cselekmény.

>!
bab123
Sue Dylen: A római szerető

Gratulálok az írónőnek,ez egy Fantasztikus könyv!
Nagyon örülök,hogy megszületett ,leírta és utána ki is adta.
Olaszország egy varázslatos hely és aki nem járt még ott az is úgy fogja érezni,hogy ismeri.
Ez a történet magával ragad,letehetetlen.
Tilda ,a 2gyermekes családanya ,aki ha kell egy igazi anyatigris ,kedves ,naiv ,önfeláldozó természetével rögtön megkedveltette magát.Olyan szituációba keveredik ami utána az egész nyugodt életét felborítja,tele váratlan fordulatokkal,izgalommal.
Veszély,fájdalom család,vágy és szerelem.
Hát igen ha meghalljuk,hogy olasz férfi ,temperamentum ,bűvölet,szerelem és ragaszkodás jut az eszünkbe,amit itt is megtapasztalhatunk.
Enzo az elbűvölő olasz Alezredes ,aki garantáltan nem fog csalódást okozni.
Nagyon nagyon várom a folytatást .
Köszönöm ezt a csodálatos utazást,élményt!

1 hozzászólás
>!
KNW I
Sue Dylen: A római szerető

Kellemes kikapcsolódás egy meleg, nyári napra, izgalmas, szexi a pasas, és tényleg Rómában/Itáliában érezzük magunkat!

>!
Kovács_Ági_3 
Sue Dylen: A római szerető

Tyűha..Nahát… Aztaaa.. mondjuk, nagyjából ez lefedi a valóságot, amikor befejeztem a könyvet. Arra számítottam, hogy végre együtt lesznek és élnek boldogan. Eléggé függővéges történet. De semmi gond! Nem kell félni, hamarosan megjelenik a második rész.

Már az eleje is nagyon hatásos kezdés volt. Igazán érdekes olvasmány volt, hiszen egy olyan nőről, vagyis anyukáról szól a történet, aki 20 éve él boldog házasságban. De a vele történtek hatására emiatt elkezdted másként látni az életét. Később megismerkedett egy férfivel, aki igencsak mély érzéseket táplált iránta, a férfi Enzo olyan érzelmeket csikart ki Tildából, aki maga sem gondolta, hogy ilyet érezhet.

Bővebben itt olvashatod:
http://magyarszerzokonyve.blogspot.com/2018/07/sue-dyle…

>!
Mariannna0723
Sue Dylen: A római szerető

Ismeretlenül kezdtem el olvasni a könyvet,úgy h nem tudtam az írònőről sokat! Abszolút nem bántam meg,sőt izgalommal fogtam neki az új könyvemnek!Olyan témát írt le,ami a mindennapjainkban is jelen van. Házasság,gyerekek,munka,karrier nagyon szép és jò!Vajon meddig tart az igazi boldogság az életünkben? Nem lehet megjòsolni! Egy boldogtalan házasságban élni a legrosszabb dolog,erre Tilda is rájön és találkozik Enzoval! Aki teljesen új érzéseket,élményeket mozgat meg benne!Vágyik a szeretetre,intimitásra és arra,h Nő legyen! Végig követhetjük az érzelmeit az egész könyvben,ami sokszor fájdalmas is!Nagyon együtt tudtam érezni Tildával és meghatott a vívòdása! Szerintem egy bátor,erős nő! Ami nagyon tetszett,h nem volt túlbonyolítva egy egy jelenet emiatt nagyon magamnak éreztem a történetet is!Teljesen letisztult,tele érzelmekkel,erotikával fűszerezve,pont amennyi kell egy ilyen sztorihoz! A végén csak kiderült egy fordulat amire nem számítottam,de voltak gyanús pillanatok. Ajánlani tudom mindenkinek! Nagyon köszönöm az élményt az írónőnek! Várom a folytatást!

>!
Giron
Sue Dylen: A római szerető

Minden megvan ebben a könyvben, amire csak várhat egy olvasó: érzelmes, izgalmas, szexi, szenvedélyes, elgondolkodtató. Nagy utazás ez a könyv a szó minden értelmében. Utazol Olaszország csodálatos helyszínein, és utazol egy életben ami vívódásokkal teli. Teljesen leizzadtam egyes jelenetek olvasásakor. ;) Nagyon várom a folytatást, hogy mi lesz a szerelmesekkel?


Népszerű idézetek

>!
Anarchia_Könyvblog P

Még az álmok világában sem menekülhetünk el önmagunk elől.

>!
Sue_Dylen I

Vele kellett volna töltenem még ezt a két napot! Nem törődve azzal, hogy mennyire fog fájni a végén. Nem nézni, hogy mennyi értelme van. Miért vagyok ennyire hülye? Miért nem tudok legalább egyszer az életemben spontán lenni?

234. oldal 9. fejezet - A római szerető (MyBook. 2018)

>!
Sue_Dylen I

– Szeress, Enzo! Kérlek! Most, itt…
És ott, az Amalfi-partoknál, aznap éjjel úgy szeretett engem, ahogy csak szerethet egy férfi egy nőt.

262. oldal 10. fejezet - A római szerető (MyBook 2018.)

>!
Anarchia_Könyvblog P

De hidd el, holnap újra felkel majd a nap, és azután is, minden reggel. És aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy már nem fáj – okoskodom a lányomnak, holott én is majd belehalok Enzo hiányába, miközben a tönkrement házasságomat táplálom nap mint nap.

>!
Anarchia_Könyvblog P

Sírnom kell. Szétszakít belülről ez a kettősség. Szeretnék odabújni hozzá, és örökre eggyé válni vele. Ugyanakkor szeretnék elfutni, és soha többé nem érezni ezt a lelkifurdalást.

>!
Anarchia_Könyvblog P

– Szeretlek Tilda! – alig hallhatóan mormolja el ezt a két csodálatos szót.


Hasonló könyvek címkék alapján

Elena Ferrante: Briliáns barátnőm
Anthony Capella: Vendéglő a Vezúvnál
Elena Ferrante: Tékozló szeretet
Bodnár Gyula (szerk.): Róma, Nápoly
Nápoly, Capri és az Amalfi-part
Jeney Zoltán: Róma és Nápoly
Dombi József: Nápoly
Márai Sándor: Itália életérzés
Franz Werfel: A nápolyi testvérek
Monica Capuani (szerk.): Róma, Velence, Firenze, Nápoly, Pompei