Kochen, ​Backen und Servieren 0 csillagozás

Stroh Péter – Tóth Gábor: Kochen, Backen und Servieren

A kiadvány a vendéglátóipari, vagyis cukrász-, pincér- és szakácstanulóknak készült. Változatos feladatokat tartalmaz, amelyek megoldása során a tanulók megismerik a szakmában használt nyersanyagok, termékek, eszközök, berendezési tárgyak, gépek, technológiák nevét német nyelven, továbbá elsajátítják a munka világában használatos párbeszédeket, begyakorolják a munkavállaláshoz kapcsolódó formanyomtatványok kitöltését, önéletrajz és motivációs levél írását.
A tankönyv szövege az élő nyelvhasználatra épül, de a szakma jellegéből adódóan az udvarias kommunikációs formákat helyezi előtérbe. Az utasítások német és magyar nyelvűek, a végén kétnyelvű szószedet található. A tankönyv feladataira épülő, anyanyelvi szereplők által felmondott hanganyag segíti a beszédértés fejlesztését.

>!
Műszaki, Piliscsév, 2021
136 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789631667233

Hasonló könyvek címkék alapján

Lőrincz Zsolt: Német nyelv az idegenforgalomban, szállodaiparban, vendéglátásban – B2, Középfok
Péntek Bernadett – Papp Ildikó: Deutsch für Köche und Kellner
Ruth Albert – Susanne Krauss – Judith Reisewitz – Frauke Teepker – Franziska van Elten: Einstieg Beruf – Berufsfeld Küche
Becze Ákosné: Vendéglátás, idegenforgalom gyakorlókönyv – német B2, középfok
Csapóné Horváth Andrea – Kis Zita Margit: Zu Ihren Diensten
Becze Ákosné – Fischerné Jilek Zsuzsanna: Deutsch in der Gastronomie / Német nyelv a vendéglátásban
Harald Dettmer – Thomas Hausmann (szerk.): Hotel
Maros Judit: Unterwegs neu – Német II. – Tankönyv
Deák Heidrun – Emericzy Tibor: Német nyelv alapfokon
Szanyi Gyula: Német nyelvkönyv II.