Scales ​and a Tail (Midnight Matings 2.) 3 csillagozás

Stormy Glenn: Scales and a Tail

The ​paranormal world is in chaos. The elders are tired of their younger people playing the field, causing trouble, and fighting with each other. Everyone who attends the UPAC Conference now has twenty-four hours to claim a mate of a different species. If they don't, they will never have a mate. The spell is cast. There is no escaping the Midnight Matings.

Beauregard Stratford is a bunny shifter. Simple enough, right? Unfortunately, he is the only white bunny shifter in existence. He also is cursed with violet eyes, hyperactivity, a strong weakness for anything shiny, and a penchant for leaving bubble gum everywhere. When he finds himself mated to Sebastian Drakus, a dragon shifter and prince of his kind, Beauregard can't seem to make himself behave no matter how hard he tries. He wants to be good, to make Sebastian proud of him, really he does, but things just keep happening to him? Bubble gum mishaps, getting drunk, not to mention that fact that he is a true bunny and… (tovább)

>!
Siren Publishing, Austin, 2011
152 oldal · ISBN: 9781610348089

Kiemelt értékelések

Mes>!
Stormy Glenn: Scales and a Tail

Cukiság faktor a köbön, ha valakit érdekel egy nyuszi és sárkány románca feltétlen ajánlom. @Fairymysz blogján olvastam a sorozatról, és erről a könyvről bővebben, rögtön megtetszett az alapszituáció, és a páros. Maga a történet nem túl bonyolult, és egy olyan dologra épül, amit sok romantikus regényben olvashattunk, a gazdag és a nem olyan tehetős románca. Itt még bonyolítja a szituációt, hogy az egyikük sárkány a másik meg nyuszi, és nem túl sokat tudnak a másik fajról, amiből mindenféle félreértések kerekednek. Remekül szórakoztam olvasás közben, a karakterek igazán éltek és mivel váltott nézőpontos a történet, mindkét fél gondolatai olvashattuk. Beauregard nagyon közel került a szívemhez, édes kis harcos nyuszi volt, aki nem nagyon hagyta magát. Hiába volt egy csomó trauma az életében, nem adja fel. Sebastian-t néha nagyon nem kedveltem, mert nagyon el volt szállva magától, de a végére ha nem is lett hiper kedves egész jó pontot ért el nálam. Aki szereti az alakváltós történeteket, és jól akar szórakozni, annak nagyon ajánlom.

Fairymysz>!
Stormy Glenn: Scales and a Tail

Teljes értékelés: https://varazsskatulya.wordpress.com/2019/01/12/olvason…

Már, amikor elkezdtem olvasni tudtam, hogy szeretni fogom ezt a történetet. Sárkány és nyuszi együtt? Ez nagyon jó lehet. Aztán megismertem Beauregard-t és egyszerűen imádtam a fickót.
Seb igazi herceg: önző, arrogáns és néha elég lekezelő tud lenni a párjával. Pedig igazán kedveli a nyuszit és senkinek sem hagyná, hogy bántsa. Azonban van valaki, akinek nem tetszik, hogy Seb Beauregard-t választotta.
A két férfi kapcsolata nem felhőtlen. Sebastian hirtelen haragú és túl hamar von le – rossz – következtetéseket, amiknek Beauregard issza meg a levét.
Stormy Glenn javára kell írnom, hogy nagyon jól sikerült megragadnia a két különböző férfi természetét és azt, ahogy Sebastian lassan ráébred arra, hogy egy kapcsolatban ketten vannak és mindenkinek meg kell hoznia a maga áldozatait és néha le kell szállni a magas lóról, hogy észrevegye a kincset, amit sikerült megszereznie. Azonban azt meg is kell tudni tartani.


A sorozat következő kötete

Midnight Matings sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

T. J. Klune: Wolfsong
Kelley Armstrong: The Calling
Joel Abernathy: Bleed
Anne Cain: Pawprints
Lynn Hagen: Nutter Nero
Joyee Flynn: Officer and a Gardener
Joyee Flynn: Cheetah in Charge
Amber Kell: Kevin's Alpha