Twilight ​/ Life and Death (Twilight Saga 1 & 1,75) 11 csillagozás

Twilight Reimagined
Stephenie Meyer: Twilight / Life and Death Stephenie Meyer: Twilight / Life and Death

Celebrate ​the tenth anniversary of Twilight! This special double-feature book includes the classic novel, Twilight, and a bold and surprising reimagining, Life and Death, by Stephenie Meyer.
Packaged as an oversize, jacketed hardcover „flip book,” this edition features nearly 400 pages of new content as well as exquisite new back cover art. Readers will relish experiencing the deeply romantic and extraordinarily suspenseful love story of Bella and Edward through fresh eyes.

Twilight has enraptured millions of readers since its first publication in 2005 and has become a modern classic, redefining genres within young adult literature and inspiring a phenomenon that has had readers yearning for more. The novel was a No. 1 New York Times bestseller, a No. 1 USA Today bestseller, a Time magazine Best Young Adult Book of All Time, an NPR Best-Ever Teen Novel, and a New York Times Editor's Choice. The Twilight Saga, which also includes New Moon, Eclipse, Breaking Dawn, The… (tovább)

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Little, Brown Books, Boston, Massachusetts, 2015
752 oldal · keménytáblás · ISBN: 9780316268394

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Edythe Cullen · Archie Cullen · Beaufort Swan


Most olvassa 1

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Gretii>!
Stephenie Meyer: Twilight / Life and Death

Feladom. Nem megy. Nem bírooom.
Én szeretem a Twilight-ot. Nagyon. Rengetegszer olvastam már, filmet is kismilliószor láttam, de még nem tudtam megunni.
Ezt viszont nem tudom elolvasni. Lehetetlen végigszenvedni.
A már alapból idegesítő, önző, világfájdalmas Bellát, akit nőként is utáltam, most kicserélték nekünk egy ugyanilyen idegesítő, hisztis FIÚRA. Nem, nem, nem.
Kérlek, Stephenie, hogy adhattad ezt ki a kezedből?
Addig el sem jutottam, hogy Jacobbal mit művelt, de nem is vagyok hajlandó még jobban összetörni a bennem levő Alkonyat világát.
Sajnálom. Esetleg ha új könyvvel, könyvsorozattal próbálkozna az írónő, lehet jobban járna mindenki. Az Alkonyatról már mindent csontig rágtak, lehetetlen többet kihozni belőle.
Inkább megnézem a filmet, hogy elfelejtsem ezt a borzalmat.

2 hozzászólás
k_mesi>!
Stephenie Meyer: Twilight / Life and Death

Szerethető karakterek.Tetszett maga a könyv, de annyira nem tudtam elvonatkoztatni a Twilighttól. A szereplőket nem tudtam elképzelni, annyira furcsa volt az egész… Az kötötte le a figyelmemet, hogy azon gondolkozzak, hogy amit olvasok, az az Alkonyatban is benne volt, vagy most fűzte hozzá az írónő.
Nagyon jó könyv lehetett volna, furcsa, és kissé kínos jelenetekkel. De nem, mert mindig, MINDIG az elődéhez hasonlítja az ember, és ez a gondolat sosem megy el, egészen a végéig marad.
Pedig, ha ezt adta volna ki Steph eredetileg, lehet, hogy teljesen más vélemények születnek róla.

Mellesleg… A befejezés… Ha nem érdekel maga a könyv, de szereted a Twilightot, csak a befejezést olvasd el…Szerintem megéri.

1 hozzászólás
rafaelo0824>!
Stephenie Meyer: Twilight / Life and Death

Ötletnek jó volt, de kivételezésben pocsék. Beau egyáltalán nem volt fiús, sok dolog, ami Bellánál működött, nála egyáltalán nem. Az egész valahogy nevetségesen abszurd lett, nagyon nem tetszett. Egyedül a befejezés miatt adtam két csillagot, mert az kicsit érdekes volt, amúgy ne kerüljön többet a szemem elé…

rita_66>!
Stephenie Meyer: Twilight / Life and Death

Mindig hard-core Twilight fan voltam, ezt sose tagadtam, bár voltak, akik furán néztek rám emiatt. Elismerem, talán nem ez a legjobb, legtökéletesebb YA regény, vámpír témában meg még labdába se rúg, de egyik kedvenc könyves youtube-osom fogalmazta meg úgy, hogy ez a könyv indította el az igényt a hasonló könyvekre. Ha nem lett volnta Twilight, most talán nem lenne Obszidián, Végzet ereklyéi, de még Szürke 50 árnyalata sem, ami talán nem is olyan nagy probléma :D A YA könyvipar paranormális téren szerintem fellendült tíz évvel ezelőtt, és bár én is jobban örültem volna a Midnight Sun befejezésének, ez a könyv is tetszett, nagyon.
Az egész egy „mi lett volna, ha”, az elejétől a végéig. Az első pár oldalnál nagyon furcsa volt az egész, és sajnos végig azon pörgött az agyam, hogy igazából ki-kicsoda, de egészen belejöttem. Azt is be kell vallanom, hogy kicsit meg is hatódtam rajta :)
A szívem egyik kicsi sarkát még mindig az Alkonyat könyvek töltik ki, meg a sok élmény, ami hozzájuk kapcsolódik, és ez a felem nagyon nagyon örült neki, hogy kaptunk „még egy” Alkonyat sztorit :) Szóval ha az eredeti is tetszett nektek, olvassátok ezt is, hiszen lényegében ugyanaz. Ha meg nem, akkor ne vegyétek a kezetekbe, mert… lényegében ugyanaz :D Én imádtam, és remélem, magyarul is hamarosan megjelenik.

5 hozzászólás
tashley>!
Stephenie Meyer: Twilight / Life and Death

Egynek elment. 10 éve olvastam a Twilightot, már nem sokra emlékeztem, így nem zavart, hogy ugyanazok a párbeszédek. Az eleje nekem működött, amíg egymásba szerettek. Az első randitól viszont nem működött a fiú.lány csere, szerintem egy nőben zavaró, ha fizikailag akar védelmezni. Értem, hogy ez egy gender kísérlet, annak viszont elbukott. A szereplők háttértörténeteit talán újra lehetett volna gondolni, nem mind működött, pl. Royal, Jessamine, Earnest.
*Oh, Beau.*

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

lone_digger P>!

When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, it's not reasonable to grieve when it comes to an end.

PREFACE

Kapcsolódó szócikkek: Archie Cullen · Beaufort Swan · Edythe Cullen
Gretii>!

The hunter smiled in a friendly way as she sauntered forward to kill me.

Gretii>!

I wondered how many years I would have to live in Forks before I was bored enough to find frozen water exciting. Probably much longer than I planned to be here.

Gretii>!

Why couldn’t my blood just stay in my veins where it belonged?

Gretii>!

He still lived in the small, two-bedroom house that he’d bought with my mother in the early days of their marriage. Those were the only kind of days their marriage had—the early ones.

Gretii>!

He wished me good luck at school. I thanked him, knowing his hope was a waste of time. Good luck tended to avoid me.

Gretii>!

“I’m Beau Swan,” I informed him, and saw the quick recognition in his eyes. I was expected, already the subject of gossip. The Chief’s son, the one with the unstable mom, come home at last.
“Of course,” he said. He dug through a leaning stack of papers on his desk till he found the ones he was looking for. “I have your schedule right here, Beaufort, and a map of the school.” He brought several sheets to the counter to show me.
“Um, it’s Beau, please.”
“Oh, sure, Beau.”

Gretii>!

Seriously, though, this wasn’t a life and death situation—it was just high school.

Gretii>!

Edythe didn’t look like she was planning to murder me anymore, so it was no big thing to go to Biology.

Kapcsolódó szócikkek: Beaufort Swan · Edythe Cullen
Gretii>!

“My name is Edythe Cullen,” she continued. “I didn’t have a chance to introduce myself last week. You must be Beau Swan.”

4 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Twilight Saga sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ilona Andrews: Magic Slays
Julie Kagawa: The Eternity Cure
Cassandra Clare: City of Glass
Richelle Mead: Spirit Bound
Richelle Mead: Silver Shadows
Jeaniene Frost: One Grave at a Time
P. C. Cast – Kristin Cast: Betrayed
Claudia Gray: Hourglass
C. C. Hunter: Awake at Dawn
Lisa Jane Smith: Night World – Secret Vampire