Egyes ​számú célpont / Veszélyes kanyar / Jégmezők gyermeke / Az utca, ahol élünk 12 csillagozás

Stephen Leather – Nicholas Sparks – Elizabeth McGregor – Mary Higgins Clark: Egyes számú célpont / Veszélyes kanyar / Jégmezők gyermeke / Az utca, ahol élünk Stephen Leather – Nicholas Sparks – Elizabeth McGregor – Mary Higgins Clark: Egyes számú célpont / Veszélyes kanyar / Jégmezők gyermeke / Az utca, ahol élünk

Stephen ​Leather: Egyes számú célpont
Den Donovan, a londoni rendőrség Egyes Számú Célpontja egy lépésre van attól, hogy nyélbe üssön egy páratlanul jövedelmező kábítószerüzletet, magánélete azonban hirtelen darabokra hullik. Hűtlen felesége eltűnik, kisfiának elege lesz belőle, kolumbiai drogkereskedők veszik üldözőbe, mivel azt feltételezik, hogy átverte őket. Den sorsa látszólag megpecsételődött, és a kérdés az, hogy létezik-e mégis kiút London leghírhedtebb bűnözője számára.

Nicholas Sparks: Veszélyes kanyar
Miles Ryan és kisfia, Jonah két éve gyászolja a fiatalon elhunyt feleséget és anyát, Missyt, aki cserbenhagyásos gázolás áldozata lett. Amikor a nagyvárosból érkezett tanítónő, Sarah Andrews felbukkan az életükben, Miles szépen lassan magára talál, és a hétéves Jonah-t ismét jókedvűnek látja. Ám a sors újabb fájdalmas fordulatot tartogat, amely addigi boldogságuk útját állja. Miles Ryan seriffhelyettesnek élete legnagyobb kihívásával kell… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Reader's Digest válogatott könyvek

>!
Reader's Digest, Budapest, 2003
544 oldal · keménytáblás · ISBN: 9638475870 · Fordította: Kovács Attila, Bornai Tibor, Uram Tamás, Téli Márta

Most olvassa 2

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
Nickykee
Stephen Leather – Nicholas Sparks – Elizabeth McGregor – Mary Higgins Clark: Egyes számú célpont / Veszélyes kanyar / Jégmezők gyermeke / Az utca, ahol élünk

Nekem mindegyik történet nagyon tetszett. Talán az utolsó picit kevésbé, túl zavaros volt a történet, szerintem itt jó lett volna az egészet olvasni, nem a rövídített változatot, mert több fontos dolog nem derült ki. Némely történet számomra lezáratlan volt. Ezek miatt vontam le 1 csillagot. Egyébként én nagyon szeretem ezeket a válogatott könyveket, nagyon változatosak, és jó könyvek.


Népszerű idézetek

>!
finding_dori

Hol kezdődik valójában ez a történet? Az életben ritkán fordul elő, hogy valaminek tisztán látszik az eleje – az a pillanat, amelyre visszatekintve azt mondhatjuk, akkor kezdődött minden. Mégis vannak pillanatok, amikor a sors keresztezi mindennapi életünket, és olyan eseményeket indít el, amelyeket nem láthattunk előre.

Nicholas Sparks: Veszélyes kanyar (első mondat)


Hasonló könyvek címkék alapján

Sylvia River: Reményhajsza II.
Vavyan Fable: Ki feküdt az ágyamban?
Vavyan Fable: Jégtánc
Baráth Viktória: A főnök
Vavyan Fable: Sárkánykönny
Nalini Singh: Angyaltánc
Tiszlavicz Mária: Duplacsavar
Vavyan Fable: My fair lord
Darynda Jones: Második sírhant
Ilona Andrews: Magic Bites – Pusztító mágia