The ​Regulators 1 csillagozás

Stephen King (Richard Bachman): The Regulators Stephen King (Richard Bachman): The Regulators Stephen King (Richard Bachman): The Regulators Stephen King (Richard Bachman): The Regulators

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A ​publishing event of the first magnitude, the release of The Regulators is destined to create a firestorm of interest not only within the late Richard Bachman's cult audience but among fans of horror and supernatural suspense everywhere.

Wenteorth, Ohio: just a small friendly town where the Carver children bicker over sweets and writer Johnny Marinville is about the only resident who minds his own business. And on Poplar Street it's just a normal summer's day with lawnmover's humming, Little League bats 'tinking', frisbiees flying and barbecues being readied. But for young Cary Ripton on his paper round it won't be a normal day at all…

He notices something weird about the way Audrey Wyler is standing inside the glass door – and he's always thought there was something creepy about that nephew of hers, Poplar Street's best kept secret.

But Cary doesn'tnotice the chrome red van idling up the hill. Soon it will begin to roll, the killing will begin, and the… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 1996

>!
Hodder, London, 2012
430 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781444723526
>!
Signet, USA, 1997
490 oldal · ISBN: 0451191013
>!
Signet, New York, 1997
512 oldal · puhatáblás · ISBN: 0451191013

1 további kiadás


Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

lilijan>!
Stephen King (Richard Bachman): The Regulators

na, ez horror. nem thriller, nem misztikus történet, fröcsög a vér, kifolynak a szemek, darabokban röpköd az agyvelő.mindemellett annyira bizarr, groteszk és beteg, hogy már csak ezért is érdekes. persze, azt írni, hogy stephen king beteg dolgokat ír, nem sokat válthat ki az emberből alapvetően, de az a helyzet, hogy king itt magához képest is pszihotikus mértékben beteg. sok leszólás érte a könyvet, de gyengének semmiképp nem nevezném. esetleg nem a legeslegjobb, ennyi.


Hasonló könyvek címkék alapján

Stephen King: Night Shift
Stephen King: Desperation
Stephen King: The Stand
Dean Koontz: Phantoms
Stephen King: Four Past Midnight
Stephen King: Firestarter
Stephen King: Pet Sematary
Libba Bray: The Diviners
Anne Rice: The Mummy
Dmitry Glukhovsky: Metro 2034 (angol)