Értékelések 175

Dinuka>!
Stephen King: Az Intézet

Nem volt ez rossz könyv! De King bácsitól sokkal többet vártam volna! Igaz, hogy van benne gyerekek kínzása, megalázása, de nekem nagyon hiányzik az a King – es beütés! Sokkal több paranormális dolog, sokkal több vér, horror. Lehet, hogy már túl magasan van az ingerküszöböm ezen a téren, de ez számomra túl light – os volt! Csak és kizárólag ezért a négy csillag! A végén az ártatlan kis gyerekek megmenekülnek, és amúgy hozza a most divatos paranormális, élvezhető, olvasmányos sztorit, leszámítva, hogy nekem túl populárisra sikeredett.

mio>!
Stephen King: Az Intézet

Még csak a 147. oldalon járok, de nem tudom szó nélkül hagyni, hogy ezt a könyvet át kellene nézni, mert tele van nyelvtani hibákkal (pl az igéket nem ártana időnként ragozni is ). Meg néha olyan, mintha a szavak oda lennének dobálva, aztán rakd össze… :/

2 hozzászólás
Ágnes_Vida P>!
Stephen King: Az Intézet

Féltem kicsit tőle, mert korábban nem annyira tudtam haladni a King regényekkel, ez viszont olvastatta magát. Az első fejezet mondjuk kicsit untatott, vártam, hogy haladjunk már, foglalkozzunk a gyerekekkel meg az intézettel. Utána viszont nagyon jól beindult a sztori, szerettem Luke karakterét és a többi gyerek is a szívemhez nőtt.

Eowyn I>!
Stephen King: Az Intézet

Az elmúlt évek egykik legjobb King könyve. Nagy nehezen bírtam esténként letenni. Beszippantott és magávalsodort. Sajnáltam, hogy vége lett, mert szívesen megtudtam volna még pár dolgot egy-két szereplőről. A kedvencek közé kerül.

Kergebige P>!
Stephen King: Az Intézet

Levontam fél csillagot, mert bár nagyon tetszett a könyv, valahogy más befejezésre és kicsit nagyobb csattanóra számítottam és az sem tetszett, hogy az egyik kedvenc karakteremet is kinyírta. Lehet, hogy nem is a nagyobb csattanó a helyes kifejezés, valahogy máshogy képzeltem el az egész végét a történetnek. De ettől függetlenül nehezen tettem le és King most sem okozott csalódást. Na jó, csak egy iciri-picirit. :)

9 hozzászólás