Vakmerő ​szerelmesek (Kalandorok 4.) 5 csillagozás

Stephanie Laurens: Vakmerő szerelmesek

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Anglia, 1824: Royd Frobisher kapitány tengerészként már hírnevet szerzett magának, és most testvérei nyomdokába lépve egy fontos küldetést készül sikerrel befejezni. Kiderül azonban, hogy nehéz vállalkozás lesz, mert kísérője az úton nem más, mint fiatalkori szerelme, Isobel Carmichael. A vonzó nő a saját feje után megy: nemcsak eltűnt unokahúgát szeretné megtalálni, de vissza akarja szerezni Roydot is. Amikor a nyílt tengeren veszély fenyegeti őket, Isobel és Royd közelebb kerülnek egymáshoz, mint tervezték, és el kell dönteniük, mi mindent hajlandók kockára tenni a szerelmükért…

Eredeti cím: Lord of the Privateers

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Vinton, Budapest, 2020
480 oldal · ISBN: 9789635400959
>!
Vinton, Budapest, 2020
480 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635400942

Most olvassa 1

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 13


Kiemelt értékelések

Veress_Éva>!
Stephanie Laurens: Vakmerő szerelmesek

Harmat gyenge. Megint egy olyan szerelmi szálat kapunk aminek nincs mélysége, hiányolom az egymásra találást, az érzelmek és a ragaszkodás kialakulását. Kellet volna egy teljesebb visszaemlékezés a „régi időkről”.
Nagyon zavaró volt Royd reakciója a hírre miszerint már van egy nem túl csecsemő fia. Igazából a reakciója szinte nem is nevezhető reakciónak. Én biztos sokkal dühösebb lettem volna, olyan zavaró volt az az érdektelenség. Egy szó mint száz ennek a végén kaptunk picivel több izgalmat, a könyv mégis megmarad a „lapos” és gyenge kategóriába.

A sorozat egésze alatt esélyeket adtam a könyveknek, minden kötet végén: „na majd a következő..” Nem jött be. A legerősebb mind a szereplőket mind pedig a történeteket tekintve a második és 3. kötet ezekből is a második volt a legjobb. Idegesített a kötetről kötetre tolt konfliktus megoldása. Persze a korhoz viszonyítva amikor egy levélnek is 12-13 napba kerül elérnie az illetékesekhez ez némileg érthető is, de egy képzelet gazdagabb író talán frappánsabban is meg tudta volna oldani ezt a dolgot, még akár úgy is hogy nem pontosan ugyan azon a problémán forog mint a négy testvér négy köteten keresztül.
Kicsit csalódás a sorozat.


Hasonló könyvek címkék alapján

Mary Jo Putney: Menekülés a háremből
Patricia Potter: Hullámok hátán
Lucinda Riley: Viharnővér
Heather Graham: A kalóz kedvese
Johanna Lindsey: Viharos meggyőzés
Danelle Harmon: A Veszedelmes
Arthur Ransome: Fecske-völgy
Berg Judit: Rumini
Susan Ee: World After – Túlélők világa
Michael J. Sullivan: A Smaragdvihar