Marcus ​titka (Cynster-történetek 3.) (Cynster 23.) 23 csillagozás

Stephanie Laurens: Marcus titka

A ​nyughatatlan természetű, türelmetlen Marcus Cynster a sors hívására vár. Tudja, hogy végzete a családi otthont körülvevő vidékhez köti, de milyen jövő vár rá, és kivel fogja azt megosztani? A titokzatos szomszédnő, Niniver Carrick ellenállhatatlanul vonzza Marcust, aki kötelességének érzi, hogy megóvja – még saját magától is. Mindkettőjük érdekében az a leghelyesebb, ha messzire elkerüli a lányt. Niniver megesküdött, hogy újra felvirágoztatja a klánt. Beletörődik, hogy nem vállalhatja a házasság kockázatát, mert azzal átengedné a klán gyeplőjét egy megkerülhetetlen, vezető hajlamú férjnek. A lány kisvártatva kénytelen segítségért folyamodni, hogy megszabaduljon a kéretlen udvarlóktól. Az erős, határozott Marcus Cynster tökéletesen alkalmas a feladatra. A kezdeti ellenállás után Marcus rájön, hogy várakozásával ellentétben a sors azt a szerepet szánja neki, hogy Niniver mellett álljon, és végül megkéri a kezét. Mielőtt Niniver igent mond Marcusnak, fejest ugranak egy kockázatos… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Arany Széphistória

>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2017
432 oldal · ISBN: 9789634482123 · Fordította: Tóth Enikő
>!
HarperCollins Magyarország, Budapest, 2017
432 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634482116 · Fordította: Tóth Enikő

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Marcus Cynster · Niniver Carrick


Most olvassa 1

Várólistára tette 14

Kívánságlistára tette 15


Kiemelt értékelések

Zeraphic>!
Stephanie Laurens: Marcus titka

Nekem ez a rész izgalmasabbra sikeredett, mint Lucilla és Thomas története.
Már eléggé az elején lendületet vett a könyv és tartotta magát ehhez.
Niniver egy erős vezéregyéniség volt szerintem mindig is, ott volt benne a kitartás és elkötelezettség, csak nem tudta még kibontakoztatni.
A klán döntése meglepett és egyben kellemes csalódást is okozott.

Marcus már az előző részben is szimpatikus volt.
Nagyon tetszett a jelleme és egyénisége.
Itt kicsit jobban megismerhettem, közelebbi érzéseit is átélhettem.
Már az elején jó párost alkottak, összeillettek.
Azért a Lady-vel való kapcsolat picit háttérbe szorult Marcus esetében, azt hittem nagyobb szerepet kap, de az is igaz, hogy Lucilla volt az „örököse”, a fiú egy kisebb részét kapta meg ennek a tehetségnek.

A „kéretlen kérők” elég sok vicces jelenetet okoztak, természetesen egy kivételével.
Volt benne humor, szenvedély, romantika és persze sok izgalmas fejezet.
Szórakoztató történet volt, és persze már alig várom az unokatestvérek könyveit, mert már most látom, hogy nem fogok unatkozni az ő esetükben sem :-)

miaow P>!
Stephanie Laurens: Marcus titka

Nemigen kötött le a történet, hiányoltam belőle a lendületet, a nagy izgalmakat. Úgy látszik, e Cynster-köteteket ez jellemzi, hiszen akárcsak ez előző, ez is lassan hömpölygő történet a szereplők gondolatainak részletgazdag ismertetésével, finoman erotikus leírásokkal, s eléggé kiszámítható eseményekkel. Kellett volna valami új s ütős ötlet, hogy elvarázsoljon, így csak az elmegy egy olvasásnak kategória nálam. Ellenben ügyesen kíváncsivá tett az írónő három további Cynster sorsára, hm, még meglátom, bekapom-e a csalit.

Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P>!
Stephanie Laurens: Marcus titka

Cynster-történetek 3.

Újra a varázslatos és vadregényes skót felföldre kalauzol ez az írónő bennünket, ahol egy újabb Cynster fiú találja meg a párját és természetesen a szerelmet.
Imádtam minden sorát.

Bonnie_>!
Stephanie Laurens: Marcus titka

Az írónőtől még nem olvastam könyvet.
Mit is mondjak… nem nyerte el a tetszésemet. Lassan indult el a történet, és amikor végre történik valami izgalmas, akkor utána megint lelassul. Ami jobban zavart azaz, hogy a vége is lassú, és unalmas. Kicsit többet vártam egy majdnem 80 %-osra értékelt könyvtől. Itt nem találtam kiemelkedő szereplőt, aki tetszett volna, mint személyiségileg, mint karakterileg. Talán a kutyák voltak a legjobbak és a két ló (Oswald és Ned). Szóval nem hiszem, hogy lesz folytatása… úgy érzem, hogy az Írónő és köztem nem fog „kapcsolat” kialakulni…:/

juhaszadri>!
Stephanie Laurens: Marcus titka

Ha nem lett volna ennyi belső monológ, sokkal jobb könyv lehetne. Így is lassan folydogált a cselekmény, hát még ezzel a sok gondolkodással. Pedig mind Marcus, mind Niniver nagyon szerethető karakterek, ahogy a klántagok is.

Kasztana>!
Stephanie Laurens: Marcus titka

Nekem tetszett ez a történet, volt benne romantika, humor, izgalom, szenvedély. Az ikertestvéréről szóló előző könyv talán egy kicsit jobb volt, de Llehet, hogy az idő szépíti meg,mert egy- egy kötet megjelenése között eltelik jó pár hónap. A sorozat nyitó kötetei szerintem jobbak voltak.


Népszerű idézetek

miaow P>!

– Úgy. És minden unokatestvére olyan, mint maga? – A férfihoz fordult, hogy a szemébe nézhessen, és tágra nyitotta a szemét. – Tudom, hogy külsőleg nagyon hasonlítanak egymáshoz, de ők is ilyen fenyegetőek?
Marcus olyan tekintettel nézett rá, amiből kiderült: egyértelmű a válasz.
– Cynsterek. Nagyon jó, fenyegető vérvonalunk van. – Kis szünet után hozzáfűzte: – Még a nőknek is.

170. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Marcus Cynster · Niniver Carrick

Hasonló könyvek címkék alapján

Jessica Bird: Egy ellenállhatatlan agglegény
M. Leighton: Down to You – Rajtad áll
Mary Balogh: Ördögi csapda
Winter Renshaw: Ui.: Rohadj meg
Szűcs Vanda: Egy ikerpár titkos naplója – Szívzűrök
Belinda Alexandra: Zafír égbolt
Kimberley Freeman: Parázs-sziget
Graeme Simsion: A Rosie projekt
Lian Hearn: Rikolt a kócsag