25 ​szokás, ami üzletkötőket sikeressé tesz / 25 hiba, amit üzletkötők rendszeresen elkövetnek – és hogyan kerülheted el őket? 0 csillagozás

Stephan Schiffman: 25 szokás, ami üzletkötőket sikeressé tesz / 25 hiba, amit üzletkötők rendszeresen elkövetnek – és hogyan kerülheted el őket?

25 ​szokás, ami üzletkötőket kiemelkedően sikeressé tesz.
Minden területen találkozhatunk üzletkötőkkel, akik kiemelkednek társaik közül. Ugyanazt a terméket, ugyanazt a szolgáltatást értékesítik, ugyanazokkal a vevőjelöltekkel beszélnek, mint társaik, mégis sokkal eredményesebbek náluk. Hogyan csinálják?
25 hiba, amit üzletkötők rendszeresen elkövetnek.
Nem egy üzletkötő teszi fel magának időnként a kérdést: „Lehet, hogy saját hibámbjól vesztettem el ezt az üzletet?” Igen, sokszor pontosan ez történik nem egy keményen dolgozó, szakmáját szerető üzletkötővel. Melyek ezek a hibák és hogyan kerülhetők el?
Stephan Schiffman több mint 250 000 üzletkötőt képzett ki olyan cégeknél, mint Airborne Express, AT&T Information Systems, Chemical Bank, Manufacturers Hanover Trust, Motorola, Prudential-Bache, Smith Barney és az U. S. Healthcare. Elnöke a DEI Management Groupnak és szerzője a magyarul is megjelent Bizonyítottan működő hideghívási technikáknak, amely… (tovább)


Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Brian Tracy – Szabó Péter: Hogyan vezetnek a legjobb vezetők?
John Milton Fogg: A világ legnagyobb hálózatszervezője
Jeffrey Gitomer: Az IGEN! Attitűd kis aranykönyve
Roger Dawson – Mike Summey: Dönteni tudni kell!
Bill Quain: Kattints és gazdagodj!
Rolf Kipp: A világ legszebb üzlete
Szabó Endre: Hogyan lehet több pénzünk?
Brian Tracy: Teremtsd újra az életed!
Tomas H. Davenport – Laurence Prusak: Az ötlettől a sikerig
Brian Tracy: Menedzsment