Szégyentelen 30 csillagozás

Stella Linden: Szégyentelen

Arany, a gimnazista lány tizenhat évesen kezdi el mesélni (szerelmi) élete történetét – könyvét azonban csak tizenhat éven felülieknek ajánljuk. Nem mintha pornográfia lenne a bővérű hölgy naplója. Sokkal inkább egy eminens tanuló karriertörténete, aki rekordgyorsasággal ugorja át az alap- és középhaladó fokokat egy véget nem érő szerelmi tanfolyamon. És ezt az iskolát olyan lelkesedéssel, ügybuzgalommal járja ki, hogy példát mutathat bármely „élelmedett” korú felnőttnek. Huszonegy évesen aztán ismét rálel igaz szerelmére, s rögtön búcsút is mond az iskolaéveknek, amelyek során tanítómesterei voltak Clive, az angyalarcú fotós, Randy, az öregedő filmsztár, Myles, a gátlásos márki, Butcher, a sátáni rocksztár, Abdul, az olajsejk. És még sokan mások, akik annyi gyönyörűséget szereztek neki, amennyinél többet már csak ők köszönhettek Aranynak.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Vénusz könyvek

>!
Mars, Budapest, 1999
262 oldal · ISBN: 9637914013 · Fordította: Somogyi Adél
>!
Vénusz könyvek, Budapest, 1990
262 oldal · puhatáblás · ISBN: 9637914013 · Fordította: Somogyi Adél

Kedvencelte 3

Most olvassa 2

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 4

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
neofelis
Stella Linden: Szégyentelen

Én is hajdanán, tizenévesen a koleszban olvastam el- ill mi csajok vihogva olvastuk fel egymásnak :) A nosztalgia jegyében szereztem be pár 100 forintért nemrég. A kicsit butuska hősnő, Arany lavíroz az Élet és a nemiség meg a férfiak útvesztőjében, többé kevésbé sikeresen, és élvezhető stílusban. Nyoma sincs benne a jelen kor hasonló témájú könyvek agresszív szexualitásának, sőt, van némi ártatlan bája. Én kedveltem ezt a könyvecskét

>!
Swoosh
Stella Linden: Szégyentelen

Erotikus. Nagyon.
Es erdekes modon ebben a kategoriaban ez valahogy mas lett. Nagyon tetszett, mozgalmas lett a cselekmény, szimpatikus lett Arany (a foszereplo csaj).

Amugy picit olyan mint egy oneletrajz :)

>!
Maszatostappancs
Stella Linden: Szégyentelen

Olvastatja magát, megértem, hogy pár évtizede miért volt a tinik kedvence, akkoriban még jóval kevesebb hasonló könyv volt. Viszonylag rövid, de szórakoztatóan összeszedett a férfiak karaktere, jellemzői és Arany kalandjai, aki egy könnyű lány, aki a nagy szerelmére vár….

>!
Hajnalcsillag
Stella Linden: Szégyentelen

Egyik barátnőm mesélte, hogy ezt a könyvet olvassa, aztán rá pár hétre szembejött velem a bolhapiacon, így alig száz forintért az enyém lett. Beiktattam tanulás közbeni olvasásra, amire meg is felel. Nem gondolkoztat, pihentet, szórakoztat. Néha kicsit, nagyon élettel össze nem egyeztethető, teljes egészében irreális, de azért bájos. A mai hasonló témájú könyveknél értékelhetőbb…

>!
MariannaMJ
Stella Linden: Szégyentelen

Tizenévesen ronggyá olvastam – szórakoztató, izgalmas olvasmány :)

>!
mokus33
Stella Linden: Szégyentelen

Tinikoromban már olvastam egyszer, de semmire nem emlékeztem belőle most. Csak a borítója volt ismerős :)
Ellentmondás van bennem, mert a főszereplő életmódja számomra nem szimpatikus, de mégis maga Arany egy szeretnivaló és kedves csaj. Néhány momentum a cselekményben nagyon nehezen hihető, pedig a könyv stílusa olyan, mintha igaz történeten alapulna és a főszereplő mesélné el élete sztoriját.

>!
Flyniki
Stella Linden: Szégyentelen

Nagyon jó könyv!Le se bírtam tenni kicsit mondjuk mese szerű a szökés Kamarból de minden más nagyon élethű!

>!
aghabogha
Stella Linden: Szégyentelen

Nagyon érdekes könyv, könnyen olvasható, leköti az embert, fülledt az erotika benne. Ajánlom!

>!
Gelso P
Stella Linden: Szégyentelen

érettségi előtt minden fiú ezt olvasta a pad alatt…nagyon könnyen olvasható és ifjúkorban különösen közel áll az emberhez

>!
Thymia
Stella Linden: Szégyentelen

Én már több mint 10 éve olvastam. Volt olyan ismerősöm aki még a feléig sem bírta, annyira megbotránkozott rajta. A könyv érdekessége, hogy ahhoz képest, hogy minden második oldalon „azt” csinálják mégis szól valamiről :)


Hasonló könyvek címkék alapján

Lisa Kleypas: Winterborne választottja
Lisa Kleypas: Ősszel történt
Julia Quinn: A vikomt, aki engem szeretett
Julia Quinn: Ami Londonban történt
Lorraine Heath: A vikomt asszonya
Sarah MacLean: A csábítás kilenc szabálya
Elizabeth Hoyt: Hollóherceg
Elizabeth Hoyt: Szenvedély
Elizabeth Hoyt: Az éjszaka ura
Julia Quinn: Egy csók… és minden más