Kristóf ​titkos receptjei 5 csillagozás

Fenséges fogások növényi alapon
Steiner Kristóf: Kristóf titkos receptjei

Amióta ​világ a világ, az ember kíváncsian keresi „a titkot” – legyen szó egy távoli ország kincseiről, egy ismeretlen fűszerről vagy egy mosolyról, amely egy sokat ígérő új kapcsolat kezdete lehet. A két legnagyobb „titok” pedig, amit olyan sokan keresnek – és ezt a Google is alátámasztja – a boldogság és a mennyei ételek receptjei. Én is ezeket kutatom, amióta élek, tapasztalok, utazom, írok, főzök – és időről időre megosztom, mi mindent találtam út közben. Most épp 108 növényi alapú, lélekmelengető, laktató receptet. Ebben a kötetben 54 vadonatúj fogást találsz magyarul, angolul pedig azt az 54 klasszikus receptet adom közre, amelyeket a legtöbben kértek tőlem világkörüli gasztrokalandozásaim során.

Kozmopolita, kreatív főzés, kulináris-kulturális élmények, gasztro-zarándoklat a sületlenek Nyers-országába, a nagyvilág nemzeteinek karácsonyi kaja-kincsestárába és természetes(en) Koktél-királyságba. A gasztrotrendek mentén visszanyúlunk a gyökerekig: a táskámban lapuló… (tovább)

>!
Kulcslyuk, Budapest, 2018
208 oldal · ISBN: 9786155281990

Kedvencelte 1

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 38


Kiemelt értékelések

>!
Dorothy_Gray P
Steiner Kristóf: Kristóf titkos receptjei

Steiner Kristóf: Kristóf titkos receptjei Fenséges fogások növényi alapon

Kristóf elég megosztó személyiség, én mondjuk sose követtem a pályafutását, nem érdekelnek a „celeb dolgok”, de az eddigi könyveiből is átjött nekem az ételek iránti szenvedélye, nekem szimpatikus, és jó tippeket, trükköket osztott meg velünk. Ez ebben a könyvében sincs másként, és nekem tetszett, hogy mindegyik receptjéhez elmesél egy kis sztorit, személyesebbé teszi a könyvet és nem mellesleg baromi jó receptúrái vannak :)

>!
szandi_nemeth P
Steiner Kristóf: Kristóf titkos receptjei

Steiner Kristóf: Kristóf titkos receptjei Fenséges fogások növényi alapon

Imádom Kristófot! Mind a három könyve megvan, a receptek klasszak, bár még nem sok mindent próbáltam ki, de a jövő évi célok között van, hogy minél több receptjét el készítsem. De nem is a receptek a legjobbak, hanem maga a személyisége. Nagyon jó kis történetek, kitűnő humor, nagyon bírom őt, igazi könyvvé teszi a szakácskönyvet. Kristóf, még sok könyvet adj ki kérlek, imádlak :)


Hasonló könyvek címkék alapján

P. Horváth Tamás – Berta Anikó (szerk.): 50 étel a nagyvilágból – 50 Delicacies on Earth
Venesz József: A magyar konyha / The hungarian cuisine / Die ungarische Küche
Katie Stewart: Micimackó mesterkukta és Barátai legjobb receptjei / Winnie-the-Pooh the mester chef's and Friends' best recipes
Varga Károly: Kreatív szakácsművészet / Creative Art of Cooking
Nagyi válogatott süteményei / Grandma's Selected Desserts / Omas ausgewählte Backrezepte
Kalla Kálmán – Hunyaddobrai Csaba: Sörös ételek / Beer & Food
Így főznek a magyar birkózók / How Hungarian Wrestlers Cook
Niszkács Miklós – Niszkács Anna: Gerbaud
Illyés Gyula: Három kívánság / The Three Wishes
Babits Mihály: Jónás könyve / The Book of Jonah