Gyors ​olaszos tészták 17 csillagozás

Stahl Judit: Gyors olaszos tészták

A sorozat ezen kötete ínycsiklandóan izgalmas olaszos tésztákat kínál, pontokba szedett, jól követhető receptekkel és rengeteg színes fotóval, mindenkinek, aki szeretne egy kicsit jobbat, finomabbat, változatosabbat főzni.

Eredeti megjelenés éve: 2007

>!
Kulinária, Budapest, 2007
94 oldal · ISBN: 9789638766304

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

sztimi53>!
Stahl Judit: Gyors olaszos tészták

Jó tudom ez nem olyan klasszikus olvasás….
Nacsak bementem a kétbetűs nevű áruházba, ahol is normális nő a kártyán lévő pontjaiból x % értékű árleszállítást kér, a moly könyvet. A fotók ízlésesek, főztem már belőle és finom lett, fogok is belőle még alkotni. A receptek eredetiségét a rossz nyelvek miatt megkérdőjelezem. Jó lenne amúgy ez a Stahl Judit, ha nem létezne Nigella Lawson.

28 hozzászólás
graphoman IP>!
Stahl Judit: Gyors olaszos tészták

Gondolom, egy szakácskönyvről akkor illik értékelést írni, ha az ember (legalább többé-kevésbé) végigfőzte, de én mégis megjegyzem most itt, hogy nem szeretem, hogy Stahl Judit ezerféle hozzávalót használ, és szinte minden receptjében van olyasmi, ami garantáltan nincs otthon. Szóval olyan rákészülősek a receptek (nekem, persze, aki minden vagyok, csak gyakorlott nem), miközben a nagy GYORS felirat pont azt sugallaná, hogy csak föllapozzuk, és sitty-sutty, meg is van az ebéd.

12 hozzászólás
meseanyu P>!
Stahl Judit: Gyors olaszos tészták

Tényleg egy kicsit túl van bonyolítva, de van egy-két recept, ami majd a hideg télen biztos terítékre kerül, mert nagyon jó tartalmasnak tűnik.


Hasonló könyvek címkék alapján

Lénárd Sándor: A római konyha
Vrábel Krisztina: Dolce Vita Magyarországon
Illés Andrea – Repka Noémi: Csizma az asztalon
Lajos Mari – Hemző Károly: 99 pizza és tészta 33 színes ételfotóval
Halász Zoltán: 350 világhírű recept
Lajos Mari: 199 mesés olasz étel – 66 színes ételfotóval
Fördős Zé: Olasz kaják
Illés Andrea – Repka Noémi: Olasz finomságok könyve
Ambrus Éva – Császár András: Tészták olasz módra
F. Horváth Ilona: Római tál