Gyors ​muffinok 14 csillagozás

Stahl Judit: Gyors muffinok

Évek óta várták már a sütni és enni szerető olvasók, hogy Stahl Judit kötetbe gyűjtse kedvenc muffinreceptjeit. A könyvben olyan gyorsan elkészíthető, népszerű finomságok szerepelnek, mint a marcipános, az oroszkrémes vagy a puncsos muffin. A csokis muffinok is szép számban képviseltetik magukat. És ezentúl nem probléma villámgyorsan máglyarakás muffint készíteni, jöhetnek vendégek az előre összeállítható gyümölcsös muffinlepényekre, és sosem kell félni, hogy a rétes megreped, ha valaki helyette túrós rétes muffint süt. Ez az ötletes, szellemes szakácskönyv ugyanis valóságos muffin-biblia, és minden benne van, amire egy megrögzött muffinrajongó csak vágyhat. Ahogy eddig, Stahl Judit receptjei most is pontokba szedett, jól követhető, praktikus leírások, és mindig garantálják a sikert.

>!
Kulinária, Budapest, 2008
92 oldal · ISBN: 9789639905009

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

zso506>!
Stahl Judit: Gyors muffinok

Több muffinos szakácskönyv receptjeit kipróbáltam már, de nekem azok a receptek sosem sikerültek olyan jól, mint amik ebben a könyvben találhatóak. A receptek többsége könnyen elkészíthető, és viszonylag gyors is, mint ahogy a könyv címe is ígéri, és még finomak is. A kedvencem a sütőtökös muffin, azt minden Halloweenkor meg szoktam sütni, igaz nem bébiételből, hanem sült tökből. Szeretem még a citromosat is. Tényleg változatosak a receptek, és kezdők számára is könnyen elkészíthető a többségük. Ajánlom mindenkinek ezt a szakácskönyvet.

graphoman IP>!
Stahl Judit: Gyors muffinok

-1,5 csillag, mert a muffinok egy része minden, csak nem gyors. És +0,5, mert egy részük nem is muffin, csak a forma az, és ez nekem tetszik. :-)

maneki_neko>!
Stahl Judit: Gyors muffinok

A nutellás muffin a család kedvence lett, a kávés és a sütőtökös pedig az enyém…
Lehet, hogy tévedek, de szerintem a receptek egy része (a krémes tetejű, feldíszített sütik, pont amilyen a címlapon is van) nem is a muffin kategóriába tartozik, hanem úgynevezett cupcake. De mindegy, hogy nevezzük!

1 hozzászólás
Czkitty P>!
Stahl Judit: Gyors muffinok

Tényleg gyors (majdnem mind) és ízletes receptek vannak benne. Amit elkészítettem, egy órán belül el is fogyott.


Hasonló könyvek címkék alapján

Péter Jánosné: Süteményeskönyv
Lajos Mari – Hemző Károly: 99 sütemény és torta 33 színes ételfotóval
Korpádi Péter: Különleges muffinok
Korpádi Péter: Muffinok és pogácsák
Elek Mária: Kuglóf variációk
Liptai Zoltán – Ruff István: Muffinsütős finomságok
Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség
Nagy Elvira – Pelle Józsefné: Nagy süteményeskönyv
Korpádi Péter – Patyi Árpád: Muffinok
Varga Gábor: Desszert szerelem