Enni ​jó! 28 csillagozás

Stahl Judit: Enni jó! Stahl Judit: Enni jó!

Kedvenc ​receptjeim zsúfolt hétköznapokra és megérdemelt hétvégékre

Öt éven keresztül nap mint nap volt otthonunk vendége Stahl Judit. Tudósított háborúkról, békekötésekről, parlamenti csatározásokról és választásokról. Ezúttal azonban ő invitál bennünket „lakásának legfontosabb részébe” – a konyhájába. Jelmondata: „Finomat, gyorsan és egyszerűen.” Friss és közvetlen stílusban mutatja be, hogyan lehet mai felgyorsult világunkban is megtalálni az étkezés örömét. Könnyen elkészíthető, pompás ízű ételekkel ad ötleteket ahhoz, hogy egy fárasztó nap végén is jólesően vacsorázhassunk együtt a párunkkal vagy épp ellenkezőleg, ráérősen ebédelhessünk családunkkal, barátainkkal a hétvégén. A könyv anyagát a Nők Lapjában megjelent nagysikerű írásaiból válogatta, és – praktikus szemléletéhez hűen – mindegyiket kiegészítette egy-egy Fele munka, dupla öröm recepttel is. A lapokról sugárzik az étkezés, a főzés szenvedélyes szeretete, mert Stahl Judit nem tudja és nem is akarja elrejteni… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2002

>!
Kulinária, 2012
192 oldal · ISBN: 9789639905160
>!
Park, Budapest, 2002
192 oldal · ISBN: 9635306601

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

Edit>!
Stahl Judit: Enni jó!

Nem tudom, az összekötő szövegeket élveztem jobban, vagy a recepteket…A „fele munka, dupla öröm” -elvet azóta is követem.
Nagyon tetszett az életérzés, amit közvetített.

Bnynkltt>!
Stahl Judit: Enni jó!

Egy szakácskönyvtől elvárom hogy főként az elkészített ételekről legyen fotó, és ne az alapanyagokról… bár vannak benne jó receptek szerintem ez nagy mínusz.

márti>!
Stahl Judit: Enni jó!

Nem nagyon bírom Stahl negédes modorát, a könyve sem tetszett annyira. Jobban kedvelem azokat a szakácskönyveket, ahol a receptek vannak leírva feketén-fehéren és nem kis történetek és fotók százai az íróról. Lehet, h nem úgy kéne rágondolnom, mint egy szakácskönyvre, hanem mint egy könyvre, amiben van pár recept.

Morgiana>!
Stahl Judit: Enni jó!

rendben volt a könyv, bár a desszertjeivel óvatos vagyok, nekem eszméletlenül édesek (szóval egyből úgy kezdem, hogy felezem a megadott cukormennyiséget;))
kinéztem egy-két receptet, amit szívesen megcsinálnék, és szerencsére, mivel magyar szerzőről van szó, hiányoznak a nagyon ritka és nagyon drága alapanyagok is.

BZsofi P>!
Stahl Judit: Enni jó!

Van benne jó néhány fantasztikus recept.


Hasonló könyvek címkék alapján

Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve
Janits-Szabó Virág: Örömfőzés
Gabula András – Halmos Monika – Korpádi Péter – Patyi Árpád: Nagy Süteménykönyv
Horváth Ilona: Szakácskönyv
Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség
Rupáner-Gallé Margó: Rupáner-konyha