Csokis ​csábítások 2 csillagozás

Válogatás a Stahl magazin legjobb receptjeiből
Stahl Judit: Csokis csábítások

Stahl ​magazin – az ikonikus gasztrolap, amit tízezrek vásároltak, százezrek olvastak, és milliónyian főzték a receptjeit. Mintául szolgált sok gasztroújságnak, de egyvalamiben egyedülálló maradt: a receptek sokszoros tesztelésen mentek át, ezért sosem okoztak csalódást.

Ez a kötet nem csupán egyszerű válogatás a magazin legkedveltebb csokoládés édességeiből, hanem mindegyikhez kínál egy-egy új, szellemes variációt is.
Szeretted a csokis-mogyorós kekszet? Itt a receptje! De próbáld ki azt is, amikor egy-két plusz hozzávalóval sütés nélküli, gyors banánlepény lesz belőle! Gyakran készítetted a fekete-erdei palacsintát? Akkor biztos érdekel, hogyan készül az alkotóelemeiből villámtempóban fekete-erdei császármorzsa. Vagy kipróbálnád, miként változik át a sokak által rajongva szeretett kávés krémmel töltött marcipános fatörzs fenséges párizsi rakott piskótává?

Ez nem csupán a Stahl magazin-olvasók legimádottabb receptjeinek tárháza, de egyúttal ötletadó… (tovább)

>!
Lettero, Budapest, 2018
116 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155733901

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

ptagi P>!
Stahl Judit: Csokis csábítások

Stahl Judit: Csokis csábítások Válogatás a Stahl magazin legjobb receptjeiből

Nem is értettem, hogy kerülhetett ez a könyv a polcomra, aztán látom a megjegyzést a beszerzésnél, hogy ajándék volt…
Szóval én nem vagyok édesszájú, totálisan hidegen hagy minden édesség. Viszont ebben a könyvben – Stahltól egész szokatlanul – előfordulnak olyan receptek, amiket nem kizárt, hogy egyszer kipróbálok. Ja, merthogy szintén szokatlan módon, de csupa beszerezhető alapanyaggal dolgozik.
Jó, azért elkapkodni nem fogom.

Aemitta>!
Stahl Judit: Csokis csábítások

Stahl Judit: Csokis csábítások Válogatás a Stahl magazin legjobb receptjeiből

Imádom a csokoládét, a csokis sütiket. Ebben a receptkönyvben teljesen hétköznapi hozzávalókból, elfogadható idő alatt lehet mennyei édességeket készíteni. Nekem főleg az tetszik a könyvben, hogy a hozzávalók java otthon mindig van, így akár egy hirtelen ötlettől vezérelve is lehet bármikor megsütni egy-egy kiválasztott receptet. Persze, ez alatt értem a szódabikarbónát, mert szinte mindegyikhez kell ;(


Hasonló könyvek címkék alapján

Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség
Péter Jánosné: Süteményeskönyv
Ötvös Zsuzsanna: Régi receptek, mai desszertek
Kárai Dávid: 50 édesség, amit el kell készítened
Gabula András – Halmos Monika – Korpádi Péter – Patyi Árpád: Nagy Süteménykönyv
Lénárt Gitta: Élő édességek könyve
Bereznay Tamás: Süteményeskönyv
Nagy Elvira – Pelle Józsefné: Nagy süteményeskönyv
Márk Szonja: Édesem süteményei
Horváth Ilona: Karácsonyi desszertek