Wasted ​Words (The Austens 1.) 3 csillagozás

Staci Hart: Wasted Words Staci Hart: Wasted Words

Some ​universal truths refuse to be ignored.

Peanut butter and jelly are a match made in heaven. Spaghetti and meatballs are best friends forever. And guys like Tyler Knight don’t go for girls like Cam Emerson.

She knew from the second she met him that he didn’t belong on her bookshelf, the six-foot-six ex-tight end with a face so all-American, it could have sold apple pie. So she shelved him next to the supermodels and rock stars and took her place on her own shelf — the one with the flannel-clad, pasty-faced comic book nerds. Most of her boyfriends have existed between the pages of books, but rather than worrying over her own lacking love life, she puts all her energy into playing Cupid, using her job at the book bar, Wasted Words, as her stomping ground.

Tyler Knight always looks on the bright side. His career-ending injury turned into a job as a sports agent. A horrible breakup led him to Cam, his quirky, smart roommate who is far more beautiful than she… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
326 oldal · ASIN: B01FOIRU3C
>!
350 oldal · ASIN: B01FOIRU3C

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Monday>!
Staci Hart: Wasted Words

Hát ez úgy 200 oldallal több volt mint ahogy elviseltem volna.
Örültem annak, hogy Patrick (yayy) és Rose is szerepelt egy icikepicikét és hogy a Wasted Words sikeres lett és igen totálisan tisztában vagyok vele, hogy a hely nem létezik, meg a szereplők sem :D A kis nerdy bookworm énem totál elégedett volt a hellyel és a sok utalással.
Camet nem tudtam megszeretni, teljesen egyetértettem Tylerrel, békén hagyhatná az embereket. Tylerrel nem sok bajom volt, de a „sorozat” többi bookboyfriendjéhez hasonlóan kicsit olyan semmilyen lett. Kivéve Patrick. Rose és Patrick miatt teljesen átgondolnám ezt a m/f/f életközösséget. Nem is nagyon halottam ilyenről? Van ilyen? Vagy megint szexista a társadalmunk?
Visszatérve, már értem, hogy miért nem a Bad Habits sorozat része, de attól még nem örülök neki. Ha három szóban írnám le akkor: cheesy, sweet, long.
A sorozat erőssége egyben a hátránya is. A szereplők ismerték egymást, ami azért jó, mert nem tűnik úgy mintha első látásra egymásnak ugranának és örök szerelemben élnének tovább, viszont hátrány is, mert olyan érzés mintha lemaradtunk volna valamiről.


A sorozat következő kötete

The Austens sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Elle Kennedy: The Chase
Ginger Scott: Going Long
Susan Elizabeth Phillips: It Had to be You
Sawyer Bennett: On the Rocks
Sawyer Bennett: Alex
Beth Ehemann: Room for Just a Little Bit More
Meagan Brandy: Fumbled Hearts
Erin Watt: Broken Prince