Kedves Olvasó!
Nem mindennapi szakácskönyvet tart a kezében. Ugyanis a Mi szakácskönyvünk létrejöttének körülményei elég rendkívüliek. Ki is az a mi? A Szentbékkállán hosszú évek óta böjtölők egyre népesebb tábora, akik nemcsak rendszeresen visszajárnak, de lassacskán egy laza közösséget alkotnak. E kis közösség erőfeszítéséből jött létre ez a kiadvány, mely tartalmazza lényegében mindazokat a finomságokat, melyekről a böjt vége felé szó esik: hogy mi mindent fogunk majd enni akkor…
A válogatás szempontjai voltak, hogy kipróbált, bevált receptek legyenek, természetesen egészséges alapanyagokból, és nem túl bonyolultan elkészíthetők.
Különlegessége a gyűjteménynek, melynek legalább száz szerzője van, hogy mielőtt főzni hívna, azt is számba veszi, mit miért együnk vagy ne együnk, mikor és milyen társításban. Mindazt a tudást igyekeztünk összegyűjteni, amivel a böjtöseinket útra szoktuk bocsátani egy-egy ilyen kúra után. Ahogyan életünket a böjt, táplálkozásunkat… (tovább)
A mi szakácskönyvünk 0 csillagozás
Ételeink böjttől böjtig
Hasonló könyvek címkék alapján
- Steiner Kristóf: Kristóf konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Janits-Szabó Virág: Örömfőzés 98% ·
Összehasonlítás - Polcz Alaine: Főzzünk örömmel! 92% ·
Összehasonlítás - Henry Firth – Ian Theasby: Bosh! ·
Összehasonlítás - Ella Mills: Deliciously Ella vegán szakácskönyve ·
Összehasonlítás - Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta – Kedvencek könnyebben 93% ·
Összehasonlítás - Andrási Nóra: Kóstolj bele a teljes értékű növényi étrendbe! ·
Összehasonlítás - Lénárt Gitta: Élő édességek könyve ·
Összehasonlítás - Farkas-Boross Zita – Rubin Eszter: Gyulladáscsökkentő étrend és életmód ·
Összehasonlítás - Gyógynövények kincsestára ·
Összehasonlítás