A ​mi szakácskönyvünk 0 csillagozás

Ételeink böjttől böjtig
Sövényházi Ilona: A mi szakácskönyvünk

Kedves ​Olvasó!
Nem mindennapi szakácskönyvet tart a kezében. Ugyanis a Mi szakácskönyvünk létrejöttének körülményei elég rendkívüliek. Ki is az a mi? A Szentbékkállán hosszú évek óta böjtölők egyre népesebb tábora, akik nemcsak rendszeresen visszajárnak, de lassacskán egy laza közösséget alkotnak. E kis közösség erőfeszítéséből jött létre ez a kiadvány, mely tartalmazza lényegében mindazokat a finomságokat, melyekről a böjt vége felé szó esik: hogy mi mindent fogunk majd enni akkor…
A válogatás szempontjai voltak, hogy kipróbált, bevált receptek legyenek, természetesen egészséges alapanyagokból, és nem túl bonyolultan elkészíthetők.
Különlegessége a gyűjteménynek, melynek legalább száz szerzője van, hogy mielőtt főzni hívna, azt is számba veszi, mit miért együnk vagy ne együnk, mikor és milyen társításban. Mindazt a tudást igyekeztünk összegyűjteni, amivel a böjtöseinket útra szoktuk bocsátani egy-egy ilyen kúra után. Ahogyan életünket a böjt, táplálkozásunkat… (tovább)

>!
Magánkiadás, Szentbékkálla, 2007
220 oldal · ISBN: 9789630635943

Hasonló könyvek címkék alapján

Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Janits-Szabó Virág: Örömfőzés
Polcz Alaine: Főzzünk örömmel!
Henry Firth – Ian Theasby: Bosh!
Ella Mills: Deliciously Ella vegán szakácskönyve
Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta – Kedvencek könnyebben
Andrási Nóra: Kóstolj bele a teljes értékű növényi étrendbe!
Lénárt Gitta: Élő édességek könyve
Farkas-Boross Zita – Rubin Eszter: Gyulladáscsökkentő étrend és életmód
Gyógynövények kincsestára