Stolen ​Heir (Brutal Birthright 2.) 9 csillagozás

Sophie Lark: Stolen Heir Sophie Lark: Stolen Heir

They Murdered My Father, So I Stole Their Daughter…

She’s my captive, my little ballerina who dances only for me.

Nessa is sweet and innocent. She doesn’t deserve any of this. But that’s how our world works – the wolves eat the lambs, no matter how gentle they may be.

I’ll use her to get my revenge. Unless I give in to my hunger first…

“Stolen Heir” is the dark and gothic second act of the “Brutal Birthright” series. It’s a stand-alone Enemies to Lovers Romance, complete with HEA and no cliffhangers. It contains blazing hot bedroom scenes for mature readers only!!!

Eredeti megjelenés éve: 2020

>!
372 oldal · ASIN: B08BR99D98
>!
288 oldal · puhatáblás · ISBN: 9798674257288

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

Viviana97>!
Sophie Lark: Stolen Heir

Ez sokkal jobban tetszett, mint az első rész. Nagyon élveztem annak ellenére, hogy jó pár ‘hibát’ fel tudnék sorolni, de nem az a célom, hogy lehúzzam.
Ez a könyv egy modern és brutális változata a Szépség és a Szörnyetegnek, ami miatt még jobban szerettem. Igen, a szereplők nem hibátlanok, sokszor nem logikusan viselkedtek, de ettől el tudtam tekinteni.
Direkt figyeltem arra, hogy ne hasonlítgassam más könyvekhez, de ahj, szerintem Sophie Cora könyveit vette alapul.. ennek ellenére megadom az 5 csillagot, mert olvastatta magát és nem tudtam letenni.

1 hozzászólás
bookta_mary>!
Sophie Lark: Stolen Heir

Huuuuuhhh. Annyi érzelem kavarog bennem, hogy alig tudom szavakba önteni.
Ezúttal nem lepődtem meg, hogy sírtam. :D Az írónő ezt váltja ki belőlem, nem tudok mit tenni…

Alapvetően én nem vagyok oda A szépség és a szörnyeteg retellingekért. Részben azért, mert maguk a retellingek kiszámíthatóak, részben pedig azért, mert a mesét bár szeretem, nem tartozik a kedvenceim közé.
Ez a történet azonban elképesztő volt! Továbbra is állítom, hogy az írónő nagyon tehetséges, szinte képtelen voltam akár egy pillanatra is letenni a könyvet, folyamatosan fenntartotta az érdeklődésemet.

Miko és Nessa tökéletes párt alkotnak. Nessa egy elegáns hattyú, míg Mikolaj egy kegyetlen, érzéketlen gengszter. Nagyon szerettem a karakterfejlődésüket.

Összességében én imádtam ezt a könyvet, lényegében 1 nap alatt olvastam ki, hatalmas kedvenc lett! Úgy érzem, ez a sorozat legalább annyira kedves lesz a szívemnek, mint az Off-Campus.
Remélem nem kiabáltam el. :)

Kalács85>!
Sophie Lark: Stolen Heir

Véletlenül bukkantam erre a sorozatra, de azt kell mondjam, hogy nagyon tetszik. Ami szimpatikus volt nagyon, hogy tudott újat vinni az írónő az elrabolt, fogoly sztoriba. Például eddig sehol nem olvastam még lengyel maffiáról, itt ezt ismerhetjük meg. Nem is insta love, mert sokáig húzzák, Milo nagyon hideg tud lenni. Persze a végén minden ok lesz, de nagyon sokáig nem lehetett tudni, hogyan lesz ebből happy end, jól volt megcsavarva a történet.


A sorozat következő kötete

Brutal Birthright sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Pretty Reckless
M. Robinson: El Diablo (angol)
Whitney G.: Lies of Love
Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series
Vivian Wood: The Patron
Kresley Cole: Dark Needs at Night's Edge
Tal Bauer: The Jock
Callie Rose: Defiant Princess
Lynn Turner: Pas De Deux