Wedding ​Night 9 csillagozás

Sophie Kinsella: Wedding Night Sophie Kinsella: Wedding Night Sophie Kinsella: Wedding Night

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Lottie ​just knows that her boyfriend is going to propose during lunch at one of London’s fanciest restaurants. But when his big question involves a trip abroad, not a trip down the aisle, she’s completely crushed. So when Ben, an old flame, calls her out of the blue and reminds Lottie of their pact to get married if they were both still single at thirty, she jumps at the chance. No formal dates—just a quick march to the altar and a honeymoon on Ikonos, the sun-drenched Greek island where they first met years ago.

Their family and friends are horrified. Fliss, Lottie’s older sister, knows that Lottie can be impulsive—but surely this is her worst decision yet. And Ben’s colleague Lorcan fears that this hasty marriage will ruin his friend’s career. To keep Lottie and Ben from making a terrible mistake, Fliss concocts an elaborate scheme to sabotage their wedding night. As she and Lorcan jet off to Ikonos in pursuit, Lottie and Ben are in for a honeymoon to remember, for… (tovább)

>!
Dial, New York, 2013
446 oldal · ISBN: 9780812993844
>!
Transworld, London, 2013
394 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780593070154
>!
Black Swan, London, 2013
460 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780552778527

Most olvassa 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

mokata I>!
Sophie Kinsella: Wedding Night

Oh dear me. Ennyi idióta pojácát egy rakáson. Mondjuk nem olvastam volna el, ha nem kihíváshoz kell, de így is nagyon szenvedtem. Miért kell ezeket a könyveket megírni, miért?

utórezgés: sokadjára gondolkodom el azon az érdekes tényen, ami ennek a könyvnek a kapcsán újra előjött: vajon miért ütköznek meg annyira a szülők azon, hogy a gyerekük hazudozni kezd, mikor csak őket utánozza? Morálisan annyira fölé tudják magukat helyezni és megszégyeníteni, és egyáltalán nem esik le nekik a tantusz, hogy honnan a példa… Nevetséges.

hablaty P>!
Sophie Kinsella: Wedding Night

Nem volt ez rossz, de annyira azért nem is jó… Kikapcsolt volna ha nem olyan idegesítőek a karakterek…

Ana>!
Sophie Kinsella: Wedding Night

Sophie Kinsellához képest csalódás ez a könyv. Kissé vontatott, a szereplők nem szerethetőek, vártam már, hogy vége legyen :) Nem hagyott maradandó emléket.

heythisischloe>!
Sophie Kinsella: Wedding Night

Nem ez volt a legjobb, amit Kinsellától olvastam, de azért egészen tűrhető volt. A szereplők viselkedését, gondolkodását sokszor eltúlzottan bugyutának találtam, és talán pont ezért a „főhősök” közül senki nem nőtt igazán a szívemhez. Noah karaktere viszont irtó aranyos volt. :)


Hasonló könyvek címkék alapján

Jane Fallon: Getting Rid of Matthew
Beth O'Leary: The Switch
Penelope Bloom: His Banana
Elle Kennedy: The Risk
Jojo Moyes: Still Me
Casey McQuiston: Red, White & Royal Blue
Helen Fielding: Bridget Jones's Diary (And Other Writing)
Rick Riordan: The Red Pyramid
Vi Keeland: The Naked Truth