Egy ​font hús (Egy font hús 1.) 499 csillagozás

Sophie Jackson: Egy font hús

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Wes ​Carter vérbeli nehézfiú. Az Arthur Kill Büntetés-Végrehajtási Intézet fegyenceként három éve ül kokainbirtoklásért. Tartozott valakinek, és a tartozása fejében vállalta a büntetést. Látszólag kemény, mint a beton, és hideg, mint a vas, ami elválasztja a külvilágtól. Gyönyörű, veszélyes, titokzatos és okos. Carter 16 éve (pontosabban 5844 napja) vár arra a lányra, akit a sors hozzá vezetett, és akinek a haja illatos, mint a barack. Csak ő mentheti meg a pokoltól…
Kat Lane még csak kilencéves volt, amikor egy banda agyonverte az apját egy esős éjszakán Bronxban. A védtelen kislányt egy nála nem sokkal idősebb srác mentette ki. Kat sosem tudta meg, ki volt az a kapucnis idegen, akinek a karjaiban átvészelte a szörnyű éjszakát.
Kat magánórákat ad Wesnek, de a múlt mély sebei nem tűnnek el nyomtalanul, és az állatias szenvedély sem gyógyíthatja be őket…hacsak a szerelem nem segít.
Sophie Jackson trilógiája – a tiltott szerelem édességéről és veszélyéről – az… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
Libri, Budapest, 2016
536 oldal · ISBN: 9789633109458 · Fordította: Lukács Andrea
>!
Libri, Budapest, 2016
528 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633108130 · Fordította: Lukács Andrea

Enciklopédia 16

Szereplők népszerűség szerint

Wesley James Carter · Katherine Lane · Austin Ford · Eva Lane · Nana Boo


Kedvencelte 89

Most olvassa 15

Várólistára tette 234

Kívánságlistára tette 191

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Sophie Jackson: Egy font hús

Ez a könyv se nem erotikus, se nem NA, hanem a végletekig romantikus. Megváltoztathat-e egy börtönviselt embert a szerelem? Megérdemli-e, hogy szeressék? Mennyire vannak kihatással a gyerekkori traumák felnőtt éltünkre?
Wes és Kat története megadja a választ a kérdésekre. Természetesen, mint a legtöbb felnőtt romantikus történetben, itt is vannak forró jelenetek, de a jó ízlés határain belül. Akik pedig odavannak a tetovált, motoros rosszfiúkért (a szó szoros értelmében), azok előre dörzsölhetik a tenyerüket. Katherine-nel, a hősnőnk igazán erős egyéniség, aki kiáll az elveiért.
spoiler
A történet kerek lezárást kapott, tökéletes befejezéssel. A következő rész, Max története, aki eddig nem lopta be magát a szívembe. Problémás fickó.
Külön csillag jár Lukács Andi nagyszerű fordításáért, tudtam, hogy nem fog csalódást okozni.

7 hozzászólás
ZitussKa>!
Sophie Jackson: Egy font hús

Olyan szerelem volt ez, amilyet sokan soha nem találnak meg, ès soha nem lehet kioltani. Ez a szerelem messzire elèr, rendkívül erős ès mindent elsöpör.

Imádtam❤ Először is, ez a borító egy csoda. A törtènet pedig, szenvedèlyes szerelemről szól.. kitartásról, újrakezdèsről, egymás támogatásáról ès elfogadásáról. Minden egyes fejezettel mèlyebben ismertük meg a karaktereket, ès mindig egyre többet tudtunk meg a múltjukról, jelenükről, èrzèseikről, gondolataikról ès fèlelmeikről. Nagyon megszerettem Cartert ès Katet is:) Ennèl közelebb nem is kerülhettek volna a szívemhez:) Tènyleg! Olvassátok:)

7 hozzászólás
_Eriii>!
Sophie Jackson: Egy font hús

Ez a könyv az angol megjelenése után rögtön felkerült a várólistámra, mert nagyon jókat hallottam róla. Kezdeném a borítóval, amint már egypárszor említettem, nem vagyok egy nagy borító mániás, de ez a borító nagyon tetszik. Tetszik az a titokzatosság ami körüllengi ezt a könyvet. A többi szexis szép-szemű pasis borítóval ellentétben, amelyek csak egy szemforgatást kapnak tőlem, ennél a borítónál én képzeltem oda a pasit, vagyis Cartert, és ez így jó, de ha már egy másik könyvnél oda van biggyesztve egy gyönyörű Adonisz, az a könyv számomra már vesztett egy keveset a varázsából. Jó volt a történet. Amikor olvastam beszippantott, annak ellenére, hogy rozsaszin szirupos nyáladzás. Tündérmese. Nagyon jó az írásstílus és még gyönyörűbb a fordítás. Úgy tudom Lukács Andrea a fordító és ő tényleg nagyon jó fordító. A szereplők is nagyon jók, főleg Carter. Nagyon a szívembe zártam ezt a keményfejű fegyencet. Kat-t is kedveltem. Összességében, nagyon várom a folytatást és ajánlom.

14 hozzászólás
Tóth_Orsolya_3 P>!
Sophie Jackson: Egy font hús

Lehet, hogy tündérmese, de én hiszek a csodákban! ;) Wes Carter személyében pedig bővült az álompasik tábora. ♥

4 hozzászólás
ncsn87>!
Sophie Jackson: Egy font hús

IMÁDTAM!!! ♥♥♥ Az egyik legjobb, ha nem a legjobb NA regény, amit mostanában olvastam. Csak úgy peregtek a lapok, beszippantott! A borítója meg csodaszép! *.* Kedvenc lett.
Kat és Wes a szívembe lopták magukat. ♥ Ez is egy olyan történet lesz, ami sokszor az eszembe fog jutni. Jó példa arra, hogy az emberek mennyi előítéletet hordoznak magukban. Persze mondhatnánk, hogy nagyon meseszerű az egész, de hiszen nem azért olvassuk őket, hogy kikapcsoljanak, szórakoztassanak, kiszakítsanak a jelenből és valami többet adjanak, hogy rávilágítsanak dolgokra és esetleg tanítsanak, mert ez a történet igenis megtanított több dologra is. Én hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek és hogy történhetnek velünk olyan dolgok, amikre csak legyintünk, hogy ilyen velem úgysem történhet meg. Szerintem akkor is hinni kell ezekben. Lehet, gyerekesen hangzik, de nem érdekel, ez legyen azok gondja, akiket ez zavar. :D
A főszereplők… Ahhh… Ezek ketten aztán mindent megmozgattak bennem. Izzottak a lapok, perzseltek a szavak, miközben a szívem a torkomban dobogott és sajgott értük. Annyira szép az egész! *.*
Nem mondok többet, mert az úgysem lenne elég, hogy kifejezze az érzéseimet és hogy milyen jó is ez a könyv. Olvassátok el, megéri! ;)
Köszönöm a @Libri kiadónak, hogy elhozták nekünk ezt a csodálatos sorozatot és Lukács Andreának a minőségi fordítást, nélküle nem lett volna ilyen jó élmény! :)
Nagyon, nagyon várom a további részeket! Remélem hamarosan Max kötete is a kezemben lesz!

13 hozzászólás
Bitten>!
Sophie Jackson: Egy font hús

A címe …. mely először szöget ütött!
Azt hiszem elégközhely lesz, de ennek a rá szánt időnek az én egy font húsomnak kellett lennie…..
Sophie … le a kalappal! Volt már egynehány perzselő oldalt tartalmazó alkotás a kezemben, de ahogy ő szavakba foglalta …. hát nem semmi! Az a tisztelet és megbecsülés ami sugárzik belőle….
Egy igazi kerek egészet kaptunk (bár hozzá kell tennem szívom a fogamat a ki nem adott 1,5 rész miatt – vki szánjon meg vele „nagy csillogó cica szemek” ) ;-)
Lukács Andreának millió hála ezért a kiemelkedő fordításért!!!!
A történet cselekménye számomra eredeti – nyert ügye van :D
Kat és Wes karaktere alaposan kidolgozott és ahogy a jellemüket feltárta előttünk tetszetős ;-)

Egyszer. Csak egyetlenegyszer…… hangzik el a sorokközött …. a csodát , még szép hogy többször – újraolvasós!
Még szeretnék tőle, még és még …. *.*

17 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Sophie Jackson: Egy font hús

Egy jó kis romantikus könyvre ritkán mondok nemet.
Egy perzselő szerelmi történetre bármikor kapható vagyok.
A tiltott kapcsolatokat egyenesen imádom!
Motoros, tetovált rosszfiúval a főszerepben? Ide. Vele.

Nem is cifrázom sokat. Carter és Kat története úgy ahogy van, elvarázsolt. Szenvedélyes és végtelenül romantikus volt, minden túlzásával együtt oda voltam érte. Lehet bármennyire elrugaszkodott a valóságtól, jót tett a lelkemnek/szívemnek!

4 hozzászólás
agi89>!
Sophie Jackson: Egy font hús

Ó. Te. Jó. Ég.

Annyira gyönyörű kívül.
És még gyönyörűbb belül.

Wes te csodás! Annyira tökéletes vagy az én szemembe és szívembe. Sorolhatnám a miérteket, de felesleges.
Fájt, szakadozott a lelkem, mikor a tiéd és örömében majdnem kiugrott a bordáim mögül a szívem, mikor boldog voltál.

Kat te erős és bátor nő! Bárcsak mindenki legalább fele ennyire lenne vagány és bevállalós, mint amennyire te vagy.
Imádtam, hogy ennyire tudsz szeretni… ^^

Sokan ekéztétek, hogy nem valós ez a történet, meg hasonlók. De basszus ez egy csodálatosan szép romantikus történet, egy tündérmese! Az ilyen könyvek és történetek 98%-a kb. soha a büdös életbe nem fog velünk, halandó emberekkel megtörténni. Ha mégis megtörténne az tényleg maga lenne a csoda. :D

>!
Libri, Budapest, 2016
528 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633108130 · Fordította: Lukács Andrea
kellyolvas P>!
Sophie Jackson: Egy font hús

Pontosan azt kaptam a könyvtől, amit vártam, remek kikapcsolódás volt. Imádom a tiltott szerelmeket, a tanár-diák viszonyból adódó nehézségeket. Cartert feltettem a kedvencek polcomra. Bővebb értékelést a blogon találsz:
http://www.kellylupiolvas.com/2016/05/sophie-jackson-eg…

Pepe0810>!
Sophie Jackson: Egy font hús

Imádtam ♥ Gyönyörűen megírt történet az újrakezdésről, a kitartásról, és az elfogadásról. Valóban mondhatnánk tündérmesének is! :) Kat és Wes nagyon jó párost alkotnak, a szívemhez nőttek mindketten. Wes egy igazi motoros, tetovált rosszfiú, aki egy idő után megmutatja, hogy mennyi érzelem, és romantika rejtőzik benne. Kat egy nagyon erős nő, aki nem a múltban él, és képes arra, hogy meglássa mások értékeit. A könyv nagyon jól megmutatja azt is, hogy az emberek mennyi előítéletet hordoznak magukban. Nagyon tetszett, hogy ennyi mindent megtudhattunk a szereplők múltjáról is. Nana Boó annyira aranyos volt ♥ Nekem tetszik a cím, és a borító is! :) Lukács Andrea fordítása pedig gyönyörű. :) Én csak ajánlani tudom, olvassátok! :) Nekem kedvenc lett, és újra fogom még olvasni, az biztos! :) Ma el is kezdem Max történetét! :)

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

_Enii_>!

A válaszokhoz vezető út mindig az alap dolgokkal kezdődik.

Kapcsolódó szócikkek: Katherine Lane
_Enii_>!

– Hogy akarok-e vagy szükségem van-e rá, az két különböző dolog […]

Kapcsolódó szócikkek: Wesley James Carter
ScarlettBlair>!

Új nap, régi szarság.

511. oldal, 34. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Wesley James Carter
Gretii>!

Be kell rúgnom, méghozzá gyorsan.

203. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Wesley James Carter
Szelén>!

Kat hallotta a férfi sóhajtását, miközben a teste megremegett. Ó, istenem! Carter sírt. Kat a hátát simogatta, fel egészen a nyakáig, próbálta megnyugtatni, miközben igyekezett saját magát is egyben tartani.
– Minden rendben van, drágám.
– Muszáj… muszáj, hogy… Kat megcsókolta a nyakát.
– Mondd el, mit szeretnél!
– Jézusom, itt… itt, itt. – Megragadta a nő kezét, és vadul dobogó szívére szorította. – Még sohasem éreztem ilyet. – Megnyalta az ajkát. – Fáj.
– Fáj a szíved? – Carter elfintorodott. Kat figyelte, ahogy a forró víz lecsorog az arcán.
– A tied. Teljesen. – Pislogott néhányat. – Most már tudom. – Kat, én… – Carter felemelte a fejét, az orra Kat arcát simogatta oldalról, a karját szorosan köré fonta, és miközben a meleg víz burokba zárta őket, kinyitotta a száját, és egyenesen a szemébe nézve azt lehelte: – Én… én… szeretlek.

Kapcsolódó szócikkek: Katherine Lane · Wesley James Carter
blaaaaack>!

Könnyebb megfelelni az elvárásoknak, mint megváltoztatni azokat. Ez mindenkit megkímél a csalódástól.

Kapcsolódó szócikkek: csalódás · elvárás · Wesley James Carter
Szelén>!

– Ma, amikor bemutattalak Petey-nek – folytatta egy görbe mosollyal –, halvány fogalmam sem volt, hogy mit mondjak neki. Egy tucat megnevezés futott át a fejemen, köztük az, hogy „a barátnőm”, de az… az nem tűnt elégnek. – Elfintorodott, annyira nem tetszett neki a szó. – Azt pedig nem mondhattam, hogy „Barack”, mert az csak az enyém. Igen. Kat teljesen az övé volt. – Kat – suttogta Carter, és közelebb húzta magához. A homlokuk egymáshoz ért, mire a férfi behunyta a szemét. – Nem tudom, mi történik, amikor visszamegyünk a városba. Fogalmam sincs. De azt tudom, hogy senki mást nem akarok, csak téged. Veled akarok lenni, ameddig megengeded. Több ilyen éjszakát akarok, mint ez. Szeretnék végigsétálni veled az utcán kéz a kézben, tudva, hogy életemben először, minden egyes kibaszott ember engem irigyel és azt, amim van. Kat megmarkolta a pulóverét. Carter a karjaiba vonta, és a nyakába suttogta: – Te vagy a minden számomra, Barack. Mindig is az voltál. Mindig! Te vagy a legjobb dolog az életemben. – Megcsókolta. – Te vagy mindenem.

Kapcsolódó szócikkek: Katherine Lane · Wesley James Carter
molybarby>!

– Klassz – vágta rá Carter, majd összehúzta a szemöldökét, amelyet Kat egyértelműen leereszkedőnek talált. – Csak nem egy szerencsesütiben olvasta ezt a szép mondatot?
Kat a férfi padjára támaszkodott, és teljesen hozzáhajolt. Cigarettaszagot érzett és a teste melegét.
– Nem. – sziszegte. – Csak tegye, amit kértem! Vagy különben ott az ajtó. De vigyázzon, hogy kiférjen rajta a nagy arcával, amikor távozik.

45. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Katherine Lane · Wesley James Carter
_Enii_>!

[…] te összeraktál, és miattad rájöttem,hogy az elkövetett hibáim nem határozzák meg azt,hogy ki vagyok. Hittél bennem, amikor senki más nem. […] Tudom,hogy nagyon nehéz eset vagyok,és távolról sem tökéletes. De egyikünk sem az.

Kapcsolódó szócikkek: Wesley James Carter
Viktória_Erdei P>!

– Csak légy önmagad! Úgy vagy tökéletes, ahogy vagy.

425. oldal, 29. fejezet


A sorozat következő kötete

Egy font hús sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland – Penelope Ward: Hate Notes – Adok-kapok
Vi Keeland: Fiatal szerető
Vi Keeland: Kockázatos kaland
Vi Keeland: A megbízó
Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Colleen Hoover: Verity
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Lost Dolls – Elveszett babácskák
Vi Keeland: Érzéki játék
Vi Keeland: Csak szex